Ευρώπη 2023-24
Re: Ευρώπη 2023-24
Ερωτηση, εχουμε την δυνατοτητα να κανουμε αιτημα για αναβολες παιχνιδιων πριν και μετα απο τα ευρωπαικα παιχνιδια.
Όχι απλά δυνατότητα.
Πλέον από τους 8 και μετά δεν ζητάς αναβολή. Απλά παίρνεις τηλ, τους ενημερώνεις ότι ζητάς αναβολή και το ματς αναβάλλεται.
Με δυο ομάδες στους 8 εντωμεταξύ περιμένω να δω πως θα πάει αυτό.
Πλέον από τους 8 και μετά δεν ζητάς αναβολή. Απλά παίρνεις τηλ, τους ενημερώνεις ότι ζητάς αναβολή και το ματς αναβάλλεται.
Με δυο ομάδες στους 8 εντωμεταξύ περιμένω να δω πως θα πάει αυτό.
Αν νομίζεις ότι θα παίξουμε τελικό με γαύρο και θα μας αφήσουν να το σηκώσουμε απλά ζείτε σε άλλη χώρα....
Να αποκλειστεί ο γαύρος τώρα.
Να αποκλειστεί ο γαύρος τώρα.
Κατά σειρά προτίμησης:
1) Μπριζ
2) Πλζεν
3) Φιορεντίνα
4) Ολυμπιακός
5) Φενέρ
6) Λιλ
7) Βίλα
1) Μπριζ
2) Πλζεν
3) Φιορεντίνα
4) Ολυμπιακός
5) Φενέρ
6) Λιλ
7) Βίλα
- ΑποστόληςΑ
Ερώτηση: Στην περίπτωση που περάσουμε στους 4 κι εμείς και ο γαύρος παίζουμε υποχρεωτικά μεταξύ μας;
Δηλαδή πάμε τελικό;
Δηλαδή πάμε τελικό;
Θέλω ότι πει ο doom!
Εκτός πλάκας ας έρθει σε μας η πλζεν.
Από εκεί και πέρα δεν θέλω γαβρο και τους Άγγλους.
Και δεν θέλω γάβρος-πλζεν, φτάνει με την ρέντα τους
Προφανώς και όχι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ερώτηση: Στην περίπτωση που περάσουμε στους 4 κι εμείς και ο γαύρος παίζουμε υποχρεωτικά μεταξύ μας;
Δηλαδή πάμε τελικό;
Καλύτερη κλήρωση εκεί που μπορούμε να κατεβάσουμε λαό. Μπριζ παίζει ανοιχτά, θα δώσει χώρο στο ασπρόμαυρο Βέλγιο στο Λουτσεσκου και γεια σας.
Με γαύρο θα ζήσουμε ανεπανάληπτη τρέλα , 4 ματς συνεχόμενα με αυτούς (χωρίς αναβολές) σε Ευρώπη και πλέι οφς.
Σε Φενέρ δε θα επιτραπεί να (ξανά) πάνε τα κομαντα. Έχουν και Τάντιτς που...βαράει καλά πέναλτι...
Με Άστον Βίλα θα έχεις κερκίδα ασύλληπτη εκεί, αλλά είναι μεγαθήριο (όχι πως η ΠΑΟΚΑΡΑ κολλάει σε αυτά).
Η Φιορεντίνα είναι Φιορεντίνα, τους έχεις και χρωστούμε να από παλαιά, θα παίξεις και δύο ματς εντός έδρας.
Η Λιλ πολύ ακριβή ομάδα, μυστήριο, δεν ξέρω.
Η πλζεν έχει κυρίως Τσέχους, θα είναι δεμένη ομάδα, αλλά θεωρητικά τους έχεις.
Δεν περνάει η ώρα μέχρι την κλήρωση και μετά το ματς με το βαζελο.
Πάντα τέτοια ΠΑΟΚΑΡΑ
Με γαύρο θα ζήσουμε ανεπανάληπτη τρέλα , 4 ματς συνεχόμενα με αυτούς (χωρίς αναβολές) σε Ευρώπη και πλέι οφς.
Σε Φενέρ δε θα επιτραπεί να (ξανά) πάνε τα κομαντα. Έχουν και Τάντιτς που...βαράει καλά πέναλτι...
Με Άστον Βίλα θα έχεις κερκίδα ασύλληπτη εκεί, αλλά είναι μεγαθήριο (όχι πως η ΠΑΟΚΑΡΑ κολλάει σε αυτά).
Η Φιορεντίνα είναι Φιορεντίνα, τους έχεις και χρωστούμε να από παλαιά, θα παίξεις και δύο ματς εντός έδρας.
Η Λιλ πολύ ακριβή ομάδα, μυστήριο, δεν ξέρω.
Η πλζεν έχει κυρίως Τσέχους, θα είναι δεμένη ομάδα, αλλά θεωρητικά τους έχεις.
Δεν περνάει η ώρα μέχρι την κλήρωση και μετά το ματς με το βαζελο.
Πάντα τέτοια ΠΑΟΚΑΡΑ
- abc_o_ karpouzas
μακρια απο γαυρο ...η τοξικοτητα ειναι τοσο μεγαλη που εαν...χαθει...ο αγωνας θα τον μνημονευουν... εσαει...
με την βαρια φανελα...
απο εκει και μετα ...για τωρα μακρια απο αγγλους γαλλους...πορτογαλους...
με σειρα προτιμησης ...μπριζ πιλζεν φιορεντινα...3 στις 8 μειον εμας σχεδον 50% και τσουυυυυυυπ στα ημιτελικα...
με την βαρια φανελα...
απο εκει και μετα ...για τωρα μακρια απο αγγλους γαλλους...πορτογαλους...
με σειρα προτιμησης ...μπριζ πιλζεν φιορεντινα...3 στις 8 μειον εμας σχεδον 50% και τσουυυυυυυπ στα ημιτελικα...
ΠΑΟΚ - Πλζεν και γκει - Μπριζ....Στους 4 ΠΑΟΚ Μπριζ....Και τελικό μετά φερτε όποιον θέλετε....
ΥΓ χαμογέλα μια φορά μωρή ρουφιάνα τύχη και σε μας....χαμογέλα μωρή ξεδοντιάρα...
ΥΓ χαμογέλα μια φορά μωρή ρουφιάνα τύχη και σε μας....χαμογέλα μωρή ξεδοντιάρα...
No Ajax, no party
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος ο πρώτος ελληνικός εμφύλιος στο μπάσκετ την περίοδο 1993-1994. Την κατάληξη την ξέρετε.
ΠΑΟΚ - Πανιώνιος ο πρώτος ελληνικός εμφύλιος στο μπάσκετ την περίοδο 1993-1994. Την κατάληξη την ξέρετε.
GINOLA έγραψε:Θέλω ότι πει ο doom!

Απλά δεν ήθελα Άγιαξ
Τώρα που αποκλείστηκε,όλες είναι 7
Όποια και να έρθει,ας έρθει
Από εδώ και πέρα τα πάντα είναι "υπέρβαση"!
Φυσικά καλό θα είναι να μην μας κάτσει Γάβρος/Λιλ/Άστον Βίλλα
Από τις υπόλοιπες 4,ίδιο πράγμα