Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Με την επανεναρξη του πρωταθληματος στις 31/3, λογικα θα εχουν επανερθει και οι
Σαστρε και Μιχαηλιδης.
Δυο λυσεις επιπλεον.....
Σαστρε και Μιχαηλιδης.
Δυο λυσεις επιπλεον.....
Γιατι ψαχνουμε αντιΣβααμπ δεν το καταλαβαινω και οχι ενα χαφ με τα χαρακτηριστικα που μας λειπουν τυπου Καμαρα, Πινεδα κλπ κλπ; Πιστευαμε οτι τετοιος θα ηταν ο ΜΑ αλλα δεν μας βγηκε μεχρι στιγμης.
Ο Μισιτις εξαιρετικος αλλα δεν ειναι αυτο το σκυλι του πολεμου που μας λειπει που θα απελευθερωσει αυτη την λατρεια , αυτον τον "παιζω με τα παιδια μου" , απο καθηκοντα που δεν μας ταιριαζουν ρε αδερφε σε εμας τους παιχταραδες
Ο Μισιτις εξαιρετικος αλλα δεν ειναι αυτο το σκυλι του πολεμου που μας λειπει που θα απελευθερωσει αυτη την λατρεια , αυτον τον "παιζω με τα παιδια μου" , απο καθηκοντα που δεν μας ταιριαζουν ρε αδερφε σε εμας τους παιχταραδες

- john4serres
Νομίζω πως υπερβάλλεις και με τους δυο Κροάτες.James Moriarty έγραψε:Μισιτς,Πετκοβιτς Τσουβαλια με πόδια.
Μεγάλο πίσωγύρισμα αν έρθουν.
Ο Μισιτς καλός εκεί πού παίζει ως εξαρο /σέντερ μπακ ουσιαστικά έχοντας στο κέντρο δύο τρεχαντήρια.
Πατάει καί κάνα 2 φορές περιοχή καί αυτό ήταν .
Ο άλλος με σωματότυπο παλαιστή στις δουλειές πού θέλει νά κάνει ο ΛΟΥ πιστεύω θά πάθει 4 θλάσεις.
Παναργος με πολύ καλο χαρακτηριστικά την δύναμη.
Έχει χιλιάδες πολύ καλύτερους παίκτες από αυτούς ..
βγηκε φημη πριν μια βδομαδα οτι τον αγοραζει ο αστερας και τον πουλαει σε εμας.. καλος φαινεται .. θα δειξει..James Moriarty έγραψε:Δανεικός είναι αυτός στον αστέρα από μια Αργεντίνικη Defensa.Gospi έγραψε:Ο Τσατσαρός το πρωί είπε πως έμαθε οτι κλείσαμε τον Μιριτελο του αστερα τριπολης
μιριτελο και τσαλοφ και ειμαστε ενταξει..
αγορα μειτε.. ενα χαφ παικταρα διπολα του και ενα μεσοεπιθετικο πυραυλο...
- ΑποστόληςΑ
Καλούτσικος, αλλά τουλάχιστον μία κλάση κατώτερος του Moron.Gospi έγραψε:Ο Τσατσαρός το πρωί είπε πως έμαθε οτι κλείσαμε τον Μιριτελο του αστερα τριπολης
Αν είναι απλά καλουτσικος και τον "πουλενέψεις" θα καταλήξει σουπερ παίκτης.
Nunies Θεωρώ λάθος την εκτίμηση σου...Ο Μίσιτς είναι πολλά περισσότερα από ένα σκυλί του πολέμου...Δεν είναι γρήγορος αλλά βρίσκεται παντού. Πως γίνεται αυτό? Μα αφού έχει ποιοτικά τρεξίματα, ξέρει να βρίσκεται στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή. Επίσης είναι καταπληκτικός από την πίσω ζώνη..και τέλος είναι αυτό το αγαπημένο του Λουτσέσκου που αρέσει να παίζει με 2 8ρια...ή καλύτερα με 2 χαφ που ξέρουν καντάρια μπάλα. Για τρίτο χαφ ναι θα συμφωνούσα ένα σκυλί του πολέμου για να μπορούν να βγαίνουν και άλλα ζευγάρια στα χαφ και να μη γίνεσαι και προβλέψιμος. Είναι πραγματικά κρίμα που χάθηκε ένας παίκτης σαν τον Μαξίμοβιτς γιατί είναι ανάλογης ποιότητας.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχω καλύτερη άποψη από καλούτσικος, αλλά δεν τον έχω δει αρκετά ώστε να βγάλω αξιόπιστο συμπέρασμα. Οι αριθμοί πάντως λένε ότι σε 24 εμφανίσεις και 1.820 λεπτά, στην SL, έχει πετύχει 12 γκολ. Δεν ξέρω όμως τι αρετές έχει στον τρόπο που υποδέχεται τη μπάλα, στο κοντρόλ, την πάσα, την τρίπλα, το ξεμαρκάρισμα και την πίεση στον αντίπαλο. Επίσης αν είναι καλός εκτελεστής με τα πόδια, με το κεφάλι ή και με τα δύο.
Με τον Λουτσέσκου θα ανέβει ένα 20% αλλά πάλι είναι μεγάλο ρίσκο...Με Μπράντον , Μιριτέλο και βασικό επιθετικό, ο Τζίμας δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής.
Τον Μορόν που αναφέρθηκε ο Καρυπίδης θα τον πουλήσει σίγουρα 3+ χαρτιά και μάλλον στους κάτω. Για να δείτε τι deal έκανε ο Άρης, στο φετινό συμβόλαιο του πληρώνει μόλις 300.000 και 1.000.000 η Μπέτις επειδή κανονικά είχε συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα. Από του χρόνου όμως το συμβόλαιο του θα είναι στο 1.000.000..Χρήματα δύσκολα να πληρώσει ο Καρυπίδης.
δεν μπορουμε να φερουμε μισιτς αντι σβαμπ και ενα σκυλι ακομα για να παμε σε 5αδα μειτε-μισιτς-σκυλι-οζντοεφ-τσιγγαρα??
Ακριβώς. (Πινέδα, Καμαρά, Μαξίμοβιτς κλπ) - Μεϊτέ και μετά βρείτε μου ποιος και που θα μας σταματήσει.nunies4 έγραψε:Γιατι ψαχνουμε αντιΣβααμπ δεν το καταλαβαινω και οχι ενα χαφ με τα χαρακτηριστικα που μας λειπουν τυπου Καμαρα, Πινεδα κλπ κλπ; Πιστευαμε οτι τετοιος θα ηταν ο ΜΑ αλλα δεν μας βγηκε μεχρι στιγμης.
«Δει δη χρημάτων, ω άνδρες Παοκτζήδες, και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων». Ο Μειτε έχει ρήτρα 4 εκ το πολύ να μας τον αφήσουν στα 2,5-3.Για τον Μίσιτς η Δυναμό θα ζητήσει 1,5-2. Το σκυλί πες πως θα έρθει ελεύθερος. Και αυτά μόνο για μεταγραφές.Να μην συζητήσουμε πόσο θα ξεχειλώσει το μπάτζετ...
Πώληση 30χρονου σεντερ φορ στην δυση της καριερας του με 3+ εκατομμύρια;proedros έγραψε:Τον Μορόν που αναφέρθηκε ο Καρυπίδης θα τον πουλήσει σίγουρα 3+ χαρτιά και μάλλον στους κάτω. Για να δείτε τι deal έκανε ο Άρης, στο φετινό συμβόλαιο του πληρώνει μόλις 300.000 και 1.000.000 η Μπέτις επειδή κανονικά είχε συμβόλαιο με την Ισπανική ομάδα. Από του χρόνου όμως το συμβόλαιο του θα είναι στο 1.000.000..Χρήματα δύσκολα να πληρώσει ο Καρυπίδης.
Σεναριο επιστημονικής φαντασίας.
Εξαιρειται το σεναριο ξεπλυματος χρηματος
Γιατί ψάχνουμε αντιΣβαμπ και όχι αντιΜαρκαντώνη?
Μια χαρά είναι ο Σβάμπαρος για έξτρα λύση στα λεφτά του και το έχει αποδείξει ότι το λέει και η ψυχή του. Εγώ θέλω να μείνει
Μια χαρά είναι ο Σβάμπαρος για έξτρα λύση στα λεφτά του και το έχει αποδείξει ότι το λέει και η ψυχή του. Εγώ θέλω να μείνει