Η χθεσινή βραδιά,όλων μας!WeWillRockYou έγραψε:Τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα σήμερα;
Ευτυχώς γεννηθήκαμε ΠΑΟΚ, τίποτα άλλο![]()
Φίλε doomlord η σημερινή βραδιά δική σου, ελπίζω να την απολαύσεις

Ακόμα δεν έχω συνέλθει από τη μέθη!
Η χθεσινή βραδιά,όλων μας!WeWillRockYou έγραψε:Τι να πει κανείς για αυτή την ομάδα σήμερα;
Ευτυχώς γεννηθήκαμε ΠΑΟΚ, τίποτα άλλο![]()
Φίλε doomlord η σημερινή βραδιά δική σου, ελπίζω να την απολαύσεις
Θα υπήρχε ομάδα τουλάχιστον στην Ελλάδα, που θα μπορούσε να μας αντισταθεί, άν παίζαμε με αυτό το πάθος σε όλα τα παιχνίδια ή τουλάχιστον στα ντέρμπυ;sourmenetes έγραψε:Μεγάλος παικτης ο μισιτς!
Ήταν παντού παντού χθες!
Φέρτε τον εδώ!
Είδαμε τι μπουσταρισμα δίνει η κερκίδα με τα σοβαρά συνθήματα και όχι τα νανουρίσματα..
Βέβαια έπαιξε ρόλο και η εμφάνιση!
Αντελινο αγόρι μου...
Ότι μεγαλύτερο έχει περάσει στη σύγχρονη εποχή μας, μαζί με Γκαρσία.
Κουλιερακη μου! Λεβέντη τους ταπωσες με το μυαλό σου σήμερα και τη συγκέντρωση σου!
Με τέτοιο σώμα και τέτοια δύναμη αν το μυαλό σου δε χάνεται μέσα στο ματς, είσαι ανίκητος!
ΜΕΙΤΕ τι να πούμε..
Μπαμπά ταυσον τα γνωστά..
Τόμας απίστευτη πίεση και εξαιρετικό τελειωμα..
Ντελιας άφησε τα πνευμονια του
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ καταλαβαίνουμε γιατί δε βγαίνει από 11αδα σε τέτοια ματς.
Ντεσποτοφ όσο σε έκραξα στο ματς της Κροατίας χθες έκανες αυτό που έπρεπε! Επίσης το σκυλιασμα που έριξες στην άμυνα δείχνει πολλά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος μισιτς. 2 ασίστ σε 40 ματςalexgarcia6 έγραψε:Οι κροατες απτη ...ζαλαδα, γραφουν στο φορουμ τους οτι ο Μισιτς μαλλον εκλεισε σε μας![]()
![]()
Του ριχνουν ευθυνη για 3 γκολ, συν οτι μας χειροκροτησε στο τελος...
Εγω δεν θα τους κοροιδεψω... μακαρι να χουν δικιο![]()
![]()
Καταρχήν ευχαριστω. Ξαναζηταω sorry για το οφφ τοπικ αλλά όταν το κάνω μου γράφει Δεν ήταν δυνατόν να προσδιοριστούν οι διαστάσεις της εικόνας.VfB v2 έγραψε:James Moriarty έγραψε:Πώς βαζεις ρε μπρο gif ;VfB v2 έγραψε:
ΕΠΟΣ Μπράβο σε όλους![]()
![]()
απο εδώ https://giphy.com/ . Πατας στο giff που θέλεις, πατας share, κάνεις copy το giff link και μετα το κάνεις paste στο ποστ πατώντας πρώτα το img κουτάκι που έχει πάνω εκεί στις ρυθμίσεις πχ για την γραμματοσειρα, μέγεθος κλπ
11 lepta einaiAzrael έγραψε:Αν βρει καποιος που μπορω να δω τον αγωνα ολοκληρο θα το εκτιμουσα πολυ.
Δυστυχως οι κρισεις αγχους που παθαινω τωρα τελευταία στους αγωνες δε με αφησαν να τον δω