Παικταράς είναι φίλε...Patricio_4 έγραψε:Αν αυτός είναι ο νέος μοντριτς ο ντελιας είναι ο καινούργιος ροναλντίνιο
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- PAOK_Antarctica
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Φοβερός παίκτης ο Μπατουρινα, σπάνια συναντάς σε παίκτη της ηλικίας του τέτοιο συνδυασμό τεχνικής και ουσίας.
Και στα δυο ματς δεν έκανε ούτε μια περιττή ενέργεια.
Φοβερός παίκτης είναι και ο Ντελιας βέβαια απλά είναι άλλο στυλ, πιο αλεγκρο.
Και στα δυο ματς δεν έκανε ούτε μια περιττή ενέργεια.
Φοβερός παίκτης είναι και ο Ντελιας βέβαια απλά είναι άλλο στυλ, πιο αλεγκρο.
- ΑποστόληςΑ
Αν η ομάδα δεν διαθέτει χρήμα, δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτες. Για τον Misic πχ η Δυναμό μπορεί άνετα να ζητήσει 2,5Μ που είναι η χρηματιστηριακή του αξία. Ίσως και παραπάνω. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι θα δοθούν.
Να πουμε και ενα μπραβο στο σκαουτινγκ τιμ που επελεξε Τσολακ με 3 μυρια αντι Πετκοβιτς με 1...Αν εχεις ματι...
- James Moriarty
Μισιτς,Πετκοβιτς Τσουβαλια με πόδια.
Μεγάλο πίσωγύρισμα αν έρθουν.
Ο Μισιτς καλός εκεί πού παίζει ως εξαρο /σέντερ μπακ ουσιαστικά έχοντας στο κέντρο δύο τρεχαντήρια.
Πατάει καί κάνα 2 φορές περιοχή καί αυτό ήταν .
Ο άλλος με σωματότυπο παλαιστή στις δουλειές πού θέλει νά κάνει ο ΛΟΥ πιστεύω θά πάθει 4 θλάσεις.
Παναργος με πολύ καλο χαρακτηριστικά την δύναμη.
Έχει χιλιάδες πολύ καλύτερους παίκτες από αυτούς ..
Μεγάλο πίσωγύρισμα αν έρθουν.
Ο Μισιτς καλός εκεί πού παίζει ως εξαρο /σέντερ μπακ ουσιαστικά έχοντας στο κέντρο δύο τρεχαντήρια.
Πατάει καί κάνα 2 φορές περιοχή καί αυτό ήταν .
Ο άλλος με σωματότυπο παλαιστή στις δουλειές πού θέλει νά κάνει ο ΛΟΥ πιστεύω θά πάθει 4 θλάσεις.
Παναργος με πολύ καλο χαρακτηριστικά την δύναμη.
Έχει χιλιάδες πολύ καλύτερους παίκτες από αυτούς ..
Ο Τσατσαρός το πρωί είπε πως έμαθε οτι κλείσαμε τον Μιριτελο του αστερα τριπολης
Επίσης χθες ο Μισιτς ήταν απαράδεκτος! Τραγική εμφανιση. Ειναι σχεδόν μέσα σε όλα μας τα γκολ!
Gospi έγραψε:Ο Τσατσαρός το πρωί είπε πως έμαθε οτι κλείσαμε τον Μιριτελο του αστερα τριπολης
Στη συμφωνία μέσα είναι και ο λύρατζης ως αντάλλαγμα>?
- James Moriarty
Δανεικός είναι αυτός στον αστέρα από μια Αργεντίνικη Defensa.Gospi έγραψε:Ο Τσατσαρός το πρωί είπε πως έμαθε οτι κλείσαμε τον Μιριτελο του αστερα τριπολης
Αν είναι αλήθεια , θα στείλω βιογραφικό στη ΠΑΕ
Για το παίκτη είχα πει ότι δείχνει ενδιαφέρον προτζεκτ τόσο στη μεταγραφική του Ιανουαρίου όσο και πριν κανά μήνα μέσα δω.

Για το παίκτη είχα πει ότι δείχνει ενδιαφέρον προτζεκτ τόσο στη μεταγραφική του Ιανουαρίου όσο και πριν κανά μήνα μέσα δω.
Μακάρι να ισχυει για Μιριτελο. Με έχει πληρώσει αρκετά στο στοίχημα
Πέρα απο την πλακα νομίζω ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας πιο πολύ απο τον Κροάτη που είδαμε χτες. Ο Οποίος είναι παικταράς βεβαια.
Τώρα για Μίσιτς δεν μπορώ να αποφασίσω. Είναι αρκετά καλός αλλα νομίζω λόγο σκαριού και ηλικίας θα βαρύνει απότομα στα επόμενα δύο χρόνια. Θα μου πεις αν παιξει δυο χρονια και μετα παρει τον ρολο του Σβαμπ σε χαλάει? Μαλλον οχι..

Πέρα απο την πλακα νομίζω ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας πιο πολύ απο τον Κροάτη που είδαμε χτες. Ο Οποίος είναι παικταράς βεβαια.
Τώρα για Μίσιτς δεν μπορώ να αποφασίσω. Είναι αρκετά καλός αλλα νομίζω λόγο σκαριού και ηλικίας θα βαρύνει απότομα στα επόμενα δύο χρόνια. Θα μου πεις αν παιξει δυο χρονια και μετα παρει τον ρολο του Σβαμπ σε χαλάει? Μαλλον οχι..
Μια χαρά είναι το σκαρί του Μισιτς. Είναι σουπερ αναβαθμιση στη θέση και στον ρόλο του Σβαμπ ο οποίος μάλλον δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι. Θα διαφωνήσω με έναν φίλο παραπάνω που είπε ότι ο Μισιτς χθες ηταν απαραδεκτος. Ολες οι επιθέσεις της Ντιναμο απο αυτον ξεκινουσαν παλι. Οι διαγωνιες μακρινες μπαλιες του ηταν ολες ακριβειας. Ειναι παικτάρα, πανέξυπνος εγκεφαλικός παίκτης. Παίζει πιο πολύ με μυαλό παρά με πόδια. Και με υψηλότατη τεχνική.
Φέρτε τον τώρα.
Φέρτε τον τώρα.
- potamda
- Bet Guru 2023
Στο πρώτο παιχνίδι που η Ντιναμο ήταν πολύ σφιχτή πίσω και οι γραμμές πολύ κοντά, ο Μίσιτς πραγματικά ήταν πολύ καλός.
Χθες που η Ντιναμο έπαιξε πιο ανοιχτά, ο Μίσιτς εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Βέβαια, με τόσο μέτριους συμπαίκτες στην αμυντική λειτουργία ίσως ήταν και αναμενόμενο. Έτρεχε να καλύψει παντού τις αδυναμίες των άλλων. Από την άλλη οργάνωνε πολύ καλά το παιχνίδι από πίσω.
Αφήνοντας στην άκρη το συναισθηματικό, θα είχε ενδιαφέρον αν ήταν ελεύθερος. Αν πρέπει να δώσεις 2εκ. σε 30χρονο παίχτη με βαρύ σκαρί, δεν ξέρω πόσο αξίζει.
Χθες που η Ντιναμο έπαιξε πιο ανοιχτά, ο Μίσιτς εκτέθηκε σε αρκετές περιπτώσεις. Βέβαια, με τόσο μέτριους συμπαίκτες στην αμυντική λειτουργία ίσως ήταν και αναμενόμενο. Έτρεχε να καλύψει παντού τις αδυναμίες των άλλων. Από την άλλη οργάνωνε πολύ καλά το παιχνίδι από πίσω.
Αφήνοντας στην άκρη το συναισθηματικό, θα είχε ενδιαφέρον αν ήταν ελεύθερος. Αν πρέπει να δώσεις 2εκ. σε 30χρονο παίχτη με βαρύ σκαρί, δεν ξέρω πόσο αξίζει.
τι έχει η ηλικία των 30? μην τρελαθούμε!!!
τον ξέρεις και σε ξέρει.
κάνει τα πάντα.
τον ξέρεις και σε ξέρει.
κάνει τα πάντα.
Ο Μίσιτς αγωνίζεται πλέον εντελώς ως εξάρι, ποιοτικό βέβαια γιατί ο πούστης βγάζει αδιανόητες μπαλιές, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον Μίσιτς του ΠΑΟΚ που έπαιζε πιο μπροστά. Γι' αυτό αν δείτε τα καλύτερα νούμερα του τα έκανε με τον ΠΑΟΚ.
Φαίνεται να είναι πιο ποιοτικός από τον Οζντόεφ, τεχνικά τουλάχιστον, αλλά δεν θα δώσει ταχύτητα δίπλα στον Μεϊτέ.
Εφόσον μείνει ο Μεϊτέ, χρειάζεται δίπλα του ένα μηχανάκι να τρέχει ακατάπαυστα, τύπου... Μαξίμοβιτς.
Φαίνεται να είναι πιο ποιοτικός από τον Οζντόεφ, τεχνικά τουλάχιστον, αλλά δεν θα δώσει ταχύτητα δίπλα στον Μεϊτέ.
Εφόσον μείνει ο Μεϊτέ, χρειάζεται δίπλα του ένα μηχανάκι να τρέχει ακατάπαυστα, τύπου... Μαξίμοβιτς.