ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Αδιανόητη βραδιά η σημερινή. Ήμουν μέσα στον ναό. Τα έχω χαμένα. Πρωτόγνωρα συναισθήματα. Τεράστιο μπράβο σε όλους. ΕΠΟΣ
Ο Πετκοβιτς ηταν μηδεν σημερα. Ας περασει απο τον Κουλιε και τον Κετζιορα να παρει το πορτοφολι του. Ο Κετζιορα που ειναι ενα κεφαλι πιο κοντος και καμια 15 κιλα ελαφρυτερος τον εσβησε
- Μπαρκαρούτσος
Ρε άσε με βραδιάτικα...σχεδόν βούρκωσα κι εγώ, φύγε από 'δώ ρε.crow1581 έγραψε:Ηρθε με αγκαλιασε η κορη μου και μου λεει γιατι κλαις μπαμπα? Αφου νικησε ο ΠΑΟΚ....Γιαυτο κλαιω λεω...Μεγαλη βραδια...Συγχαρητηρια σε παικτες, προπονητη και διοικηση....παμε για 4αδα...ενα ενα τα βηματα....
Πεντακόσιες ώρες μπαν.
- Μπαρκαρούτσος
Πω θέλω τόσα να γράψω, θέλω να ξεσαλώσω. Από το πρωί είχα την αίσθηση (σχεδόν γνώση) ότι θα προκριθούμε. Το avatar το είχα από το μεσημέρι.
Δούλεψα χθες από τις 22:00 μέχρι το μεσημέρι της πρόκρισης και δουλεύω και τώρα πρωί πάλι, με πολλή οδήγηση...
Θέλω να γράψω τόσα, αλλά θα το κάνω αύριο.
Μη σβήσετε ποστς, μερικοί.
Δούλεψα χθες από τις 22:00 μέχρι το μεσημέρι της πρόκρισης και δουλεύω και τώρα πρωί πάλι, με πολλή οδήγηση...
- Bobby Sands -4-
....πολυ καλη η ευρωπαικη μας πορεια 23/24
14 ματς μεχρι σημερα:
10 νικες
3 ισοπαλιες
1 ηττα
τερματα 34-15
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
14 ματς μεχρι σημερα:
10 νικες
3 ισοπαλιες
1 ηττα
τερματα 34-15
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
- Μπαρκαρούτσος
Πού να μην ήταν ο άλλος κανένας εμμονίκλας, ε;
Ο αλλεργικός με τους σκόρερ,
ο δεν μπορώ Ευρώπη,
ο κυνηγάω την αποζημίωση.

Ο αλλεργικός με τους σκόρερ,
ο δεν μπορώ Ευρώπη,
ο κυνηγάω την αποζημίωση.

- Μπαρκαρούτσος
Honorary mention:
Μετά τον αγώνα στο σπίτι με τα παιδιά που είδαμε τον αγώνα, έβαλε ο άλλος να δούμε αντιδράσεις Τοσκίτση-Τσακαλέα στα γκολ. Εγώ τους είχα βάλει να τους ακούω σαν ραδιόφωνο, μέχρι να πάω στο σπίτι, ίσα ίσα να ξέρω τι γίνεται στον αγώνα.
Βάζει ο φίλος, λοιπόν, να τους χαζέψουμε πώς αντέδρασαν.. Μετά το 3ο γκολ ο Τσακαλέας είχε αδειάσει πνευματικά, δεν είχε δύναμη να πανηγυρίσει* το 4ο, γιατί στα πρώτα 3 πανηγύριζε σαν τρελός*. Στο 5ο έβαλε τα κλάματα και έπαθα πλάκα, βούρκωσα σχεδόν κι εγώ...
Πόσο αγαπάς τον ΠΑΟΚ ρε Τσακ. Εκείνη τη στιγμή σε ένιωσα κι ας μη σε παρακολουθώ γενικά πολύ. Είσαι ωραίος.
* Όταν εγώ φώναζα στα δημοσιογραφικά, εσείς την είδατε καθωσπρέπει δημοσιογράφοι να πούμε κι εγώ ήμουν ο γραφικός των δημοσιογραφικών! Το Paokmania Web Radio περπάτησε για να τρέξουν κάποιοι άλλοι. Ας είναι.
Μετά τον αγώνα στο σπίτι με τα παιδιά που είδαμε τον αγώνα, έβαλε ο άλλος να δούμε αντιδράσεις Τοσκίτση-Τσακαλέα στα γκολ. Εγώ τους είχα βάλει να τους ακούω σαν ραδιόφωνο, μέχρι να πάω στο σπίτι, ίσα ίσα να ξέρω τι γίνεται στον αγώνα.
Βάζει ο φίλος, λοιπόν, να τους χαζέψουμε πώς αντέδρασαν.. Μετά το 3ο γκολ ο Τσακαλέας είχε αδειάσει πνευματικά, δεν είχε δύναμη να πανηγυρίσει* το 4ο, γιατί στα πρώτα 3 πανηγύριζε σαν τρελός*. Στο 5ο έβαλε τα κλάματα και έπαθα πλάκα, βούρκωσα σχεδόν κι εγώ...
Πόσο αγαπάς τον ΠΑΟΚ ρε Τσακ. Εκείνη τη στιγμή σε ένιωσα κι ας μη σε παρακολουθώ γενικά πολύ. Είσαι ωραίος.
* Όταν εγώ φώναζα στα δημοσιογραφικά, εσείς την είδατε καθωσπρέπει δημοσιογράφοι να πούμε κι εγώ ήμουν ο γραφικός των δημοσιογραφικών! Το Paokmania Web Radio περπάτησε για να τρέξουν κάποιοι άλλοι. Ας είναι.
ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπαρκα αυτο ακριβως πηγα να γραψω γιατι συγκινηθηκα. Ουρλιαζει ο Τοσκιτσης και ο Τσακαλεας κλαιει. Μαγκας
- iremidynami 4+
Ρε,μη γραφεις οταν οδηγας!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πω θέλω τόσα να γράψω, θέλω να ξεσαλώσω. Από το πρωί είχα την αίσθηση (σχεδόν γνώση) ότι θα προκριθούμε. Το avatar το είχα από το μεσημέρι.
- thomas Murg
Η πιο σημαντική παράπλευρη ωφέλεια του χθεσινού ματς:
Δεν θα μας φάει η εσωστρέφεια, κοινώς γκρίνια και μιζέρια, για δύο βδομάδες
Δεν θα μας φάει η εσωστρέφεια, κοινώς γκρίνια και μιζέρια, για δύο βδομάδες
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ! Πάλι κλάψαμε χθες βράδυ , αλλά αυτή τη φορά ήταν δάκρυα χαράς.
Η ομάδα έκανε αυτό που όλοι ευχόμασταν , να καταθέσει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο!
Ο Βιερίνια ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά, ηγετική παρουσία !!! ΉΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ που άλλαξε τον χαρακτήρα της ομάδας χθες.
Δεν παίζαμε μονόπατα απο την αριστερή πλευρά για να μπορούν να μας σταματήσουν όσο εύκολα το έκαναν στην κροατία.
Το βλέμμα του Μπάμπα πρέπει να μπει κάπου μέσα στο γήπεδο!!!
Αυτός ο Μειτέ τι χούι είναι αυτό που έχει...δεν φτάνει που του έδιναν οι δικοί μας τη μπάλα ....πήγαινε και την έπαιρνε με τσαμπουκά και απο τους Κροάτες...Θέλει μια μπάλα μόνο για πάρτη...σαν τα παιδάκια που φωνάζουν < δικιά μου είναι>.
Ρε τον Σαμάτα τι μας έκανε πάλι.....καλά ρε πας και παίζεις με γιόμα??????
Και συ ρε Λουτσέσκου πας και κατεβάζεις τέτοια 11αδα, με 2 παππούδες μέσα , με αργό κέντρο, χωρίς φορ...
Ρε Μπράντον αγόρι μου όταν έρχεται η μπάλα δεν σκύβουμε έτσι .
Καλά τι θα γίνει ? 5 γκολ χθες και μόνο ένα σκόραραν τα 2 φορ μας ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!!
υγ. Δεν θέλω γαύρο στη κλήρωση, για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά κυρίως επειδή παίζουν 2 ομάδες και μπορεί να αποκλειστούμε...έναν αποκλεισμό απο μια άλλη ομάδα θα την αντέξω απο τον γαύρο όμως ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Καλύτερα να κληρωθώ με την άστον βίλα !
Ο ΠΑΟΚ που γουστάρω να βλέπω, πάθος , φλόγα, τρέλα, κατάθεση ψυχής. Να παίζουμε έτσι και δεν με νοιάζει αν καταφέρω να κατακτήσω κάτι...Η κατάκτηση ενός τίτλο δεν εξαρτάται μόνο απο την απόδοση σου.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ! Πάλι κλάψαμε χθες βράδυ , αλλά αυτή τη φορά ήταν δάκρυα χαράς.
Η ομάδα έκανε αυτό που όλοι ευχόμασταν , να καταθέσει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο!
Ο Βιερίνια ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά, ηγετική παρουσία !!! ΉΤΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ που άλλαξε τον χαρακτήρα της ομάδας χθες.
Δεν παίζαμε μονόπατα απο την αριστερή πλευρά για να μπορούν να μας σταματήσουν όσο εύκολα το έκαναν στην κροατία.
Το βλέμμα του Μπάμπα πρέπει να μπει κάπου μέσα στο γήπεδο!!!
Αυτός ο Μειτέ τι χούι είναι αυτό που έχει...δεν φτάνει που του έδιναν οι δικοί μας τη μπάλα ....πήγαινε και την έπαιρνε με τσαμπουκά και απο τους Κροάτες...Θέλει μια μπάλα μόνο για πάρτη...σαν τα παιδάκια που φωνάζουν < δικιά μου είναι>.

Ρε τον Σαμάτα τι μας έκανε πάλι.....καλά ρε πας και παίζεις με γιόμα??????

Και συ ρε Λουτσέσκου πας και κατεβάζεις τέτοια 11αδα, με 2 παππούδες μέσα , με αργό κέντρο, χωρίς φορ...

Ρε Μπράντον αγόρι μου όταν έρχεται η μπάλα δεν σκύβουμε έτσι .

Καλά τι θα γίνει ? 5 γκολ χθες και μόνο ένα σκόραραν τα 2 φορ μας ΑΜΕΣΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ!!!

υγ. Δεν θέλω γαύρο στη κλήρωση, για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά κυρίως επειδή παίζουν 2 ομάδες και μπορεί να αποκλειστούμε...έναν αποκλεισμό απο μια άλλη ομάδα θα την αντέξω απο τον γαύρο όμως ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Καλύτερα να κληρωθώ με την άστον βίλα !
Ο ΠΑΟΚ που γουστάρω να βλέπω, πάθος , φλόγα, τρέλα, κατάθεση ψυχής. Να παίζουμε έτσι και δεν με νοιάζει αν καταφέρω να κατακτήσω κάτι...Η κατάκτηση ενός τίτλο δεν εξαρτάται μόνο απο την απόδοση σου.

Ειμαι εξωτερικο, δεν εχω δει ΦΑΣΗ.
Που μπορουμε να το δουμε ολοκληρο μαγκες;;;
ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ
Που μπορουμε να το δουμε ολοκληρο μαγκες;;;
ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΙ
Όσο έπαιζε ο Μίσιτς εγώ το φοβόμουνα το παιχνίδι, Τρελάθηκα που δεν τον απέβαλλε στο πέναλτι ο διαιτητής. Θα τέλειωνε το παιχνίδι, ανεξάρτητα αν έμπαινε το πέναλτι ή όχι.
- PAOKevolution
Εμφάνιση ΟΝΕΙΡΟ! Παίκτες και προπονητής έδωσαν ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ! Σας ευχαριστούμε! Σας αγαπάμε! ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. Δε βγαίνουν τα συναισθήματα στο πληκτρολόγιο. Χθες, πολλοί κλαίγαμε σαν μωρά. ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ!
- sourmenetes
- Moderator
Μεγάλος παικτης ο μισιτς!
Ήταν παντού παντού χθες!
Φέρτε τον εδώ!
Είδαμε τι μπουσταρισμα δίνει η κερκίδα με τα σοβαρά συνθήματα και όχι τα νανουρίσματα..
Βέβαια έπαιξε ρόλο και η εμφάνιση!
Αντελινο αγόρι μου...
Ότι μεγαλύτερο έχει περάσει στη σύγχρονη εποχή μας, μαζί με Γκαρσία.
Κουλιερακη μου! Λεβέντη τους ταπωσες με το μυαλό σου σήμερα και τη συγκέντρωση σου!
Με τέτοιο σώμα και τέτοια δύναμη αν το μυαλό σου δε χάνεται μέσα στο ματς, είσαι ανίκητος!
ΜΕΙΤΕ τι να πούμε..
Μπαμπά ταυσον τα γνωστά..
Τόμας απίστευτη πίεση και εξαιρετικό τελειωμα..
Ντελιας άφησε τα πνευμονια του
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ καταλαβαίνουμε γιατί δε βγαίνει από 11αδα σε τέτοια ματς.
Ντεσποτοφ όσο σε έκραξα στο ματς της Κροατίας χθες έκανες αυτό που έπρεπε! Επίσης το σκυλιασμα που έριξες στην άμυνα δείχνει πολλά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν παντού παντού χθες!
Φέρτε τον εδώ!
Είδαμε τι μπουσταρισμα δίνει η κερκίδα με τα σοβαρά συνθήματα και όχι τα νανουρίσματα..
Βέβαια έπαιξε ρόλο και η εμφάνιση!
Αντελινο αγόρι μου...
Ότι μεγαλύτερο έχει περάσει στη σύγχρονη εποχή μας, μαζί με Γκαρσία.
Κουλιερακη μου! Λεβέντη τους ταπωσες με το μυαλό σου σήμερα και τη συγκέντρωση σου!
Με τέτοιο σώμα και τέτοια δύναμη αν το μυαλό σου δε χάνεται μέσα στο ματς, είσαι ανίκητος!
ΜΕΙΤΕ τι να πούμε..
Μπαμπά ταυσον τα γνωστά..
Τόμας απίστευτη πίεση και εξαιρετικό τελειωμα..
Ντελιας άφησε τα πνευμονια του
ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ καταλαβαίνουμε γιατί δε βγαίνει από 11αδα σε τέτοια ματς.
Ντεσποτοφ όσο σε έκραξα στο ματς της Κροατίας χθες έκανες αυτό που έπρεπε! Επίσης το σκυλιασμα που έριξες στην άμυνα δείχνει πολλά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk