Razvan Lucescu IV

mbison

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από mbison »

Kριτική θέλετε?
Το σημερινό ματς το έχω ξαναδεί πολλές φορές, εδώ και δεκαετίες. Και με Μπέλλη το έχω δει. Γιατί παίρνει τα εύσημα μόνο ο Λουτσέσκου? Οι παίκτες ένιωσαν ΠΑΟΚ σήμερα. Ο Λουτσε τους ανέβασε μόνο, δεν νομίζω.
Να του δώσω συγχαρητήρια τακτικά για το σβήσιμο του Πέτκοβιτς.
Ο αρχηγός έδωσε παράσταση last dance, o baba θυμισε παικτη τσελσι, ο Κοταρσκι Νόιερ, οι σεντερ μπακ μας επικοί.
Ο Ζιφκο το πήρε πατριωτικά, ο Ντεπόντοφ έδειξε την κλάση του, όλοι τους ήταν υπέροχοι.
Ειναι από τα ματς που λενε οι προπονητές ότι οι παίκτες πήραν το ματς κ αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

θα τα πούμε από αύριο αλλά ήρθε η ώρα να διαλέξεις διοργάνωση.

η ομάδα πρέπει να διαλέξει παιχνίδια και να τα παίξει όπως σήμερα. μπορούμε τον τίτλο, τον ποιο τίτλο τον αφήνω σε σενα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika το σημερινο ματς και η διακοπη θα βοηθησουν στο πρωταθλημα. Δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν απο τους αλλους. Διπλο λεωφορο ασο λαμια διπλο οπαπαρινα και μετα ελατε
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

απρίλιο έχουμε 2 ματς με γαύρο, 1 με αεκ και 2 ευρωπαικά.

αν πάμε να τα χτυπήσουμε όλα, θα τα χάσουμε όλα, όπως το τελευταίο διάστημα.

εγώ θέλω να κερδίζουμε ένα την εβδομάδα παίζοντας όπως σήμερα και να ρισκάρουμε το δεύτερο με τελείως άλλη εντεκάδα και πάθος.

θέλει έξυπνη διαχείρηση και ανοιχτό ροτέισον, δεν βγαίνει αλλιώς.

θέλω να δω την ομάδα να παίζει όπως σήμερα σε όλα τα ματς είτε του πρωταθλήματος είτε της ευρώπης.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Ελπίζω σήμερα να κατάλαβε ότι με επιθετική νοοτροπία δεν έχουμε να φοβόμαστε κανέναν, ενώ όταν παίζουμε συντηρητικά τον τρώμε από όλους

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Σήμερα δείξαμε τεράστια αποφασιστικότητα στον αγώνα, αλλά γενικά η σεζόν είναι τέτοια που μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Όσον αφορά για το σύστημα και το αν ειμαστε προβλέψιμοι. Η Λίβερπουλ παίζει συνεχώς το ίδιο σύστημα, η Παρί το ίδιο παιζει το ίδιο σύστημα, αυτό σημαίνει οργάνωση, σημαίνει ότι γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις με την μπάλα, πότε να επιτεθείς, πως να κινηθείς στους χώρους.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Έχεις κολλήματα. Έχεις εμμονές. Ποιος δεν έχει βέβαια;
Δεν έχεις plan b, ή έστω ΕΜΕΊΣ δεν καταλαβαίνουμε το δικό σου plan b..

Να σου πω τι έχεις που δεν έχω δει άλλον (στον ΠΑΟΚ) να έχει και κοντεύω τα 40;
Αυτό το γ@μημένο το μαγικό ραβδάκι, που ενώ η ομάδα δείχνει βυθισμένη από κούραση (σωματική ή πνευματική δεν το γνωρίζω), εσύ καταφέρνεις να ξυπνήσεις 11 παίκτες μέσα σε λίγες μόνο ώρες και να τους κάνεις να νομίζουν πως παίζουν στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Η νοοτροπία που μπήκαν σήμερα ΌΛΟΙ τους, ήταν μπήκαμε και ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΜΆΞΟΥΜΕ. Τελειώσατε απόψε.

Όπως ακριβώς σου έριξα το 100% της ευθύνης, στο μας με το σκουλήκι, που δεν διακρίθηκε ούτε ένας ποδοσφαιριστής, έτσι και τώρα, σου πιστώνω 100% το ότι διακρίθηκαν ΌΛΟΙ.
Δεν υπάρχει ΟΎΤΕ ένας αρσενικός που να μην στο πιστώσει αυτό.

Ακόμα και τον αρχηγό μας, που οι 9 στους 10 τον θεωρούσαΜΕ τελειωμένο ποδοσφαιρικά, εσύ κατάφερες να τον πείσεις πως ακόμα μπορεί να κατουρήσει όποιον θέλει και να παίξει με το πάθος που είχε στα 25 του.

Σε έχω παραδεχθεί άπειρες φορές. Σήμερα ήταν απλά μία ακόμα φορά. Και είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ ήταν η τελευταία.

Υ.Γ. Προσεύχομαι σε όλους τους Αγίους, να δώσουν φώτιση σε αυτούς που ανήκει ο ΠΑΟΚ, να σου φέρουν ΌΤΙ μα ΌΤΙ καλύτερο μπορούν.
Εσύ με ένα απλά γεμάτο και σχετικά ικανό ρόστερ, είσαι ικανός να μας στείλεις στο διάστημα.
Με 2 διαθέσιμα στόπερ, βασικό Σβαμπ, βασικό Αντελίνο και μισό φορ, εσύ είσαι στους 8 της Ευρώπης και έχουμε 2024.. Αυτά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΕΥΓΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Σημερα φανηκε οτι το δεν φταιει το ροστερ για τους μπουλκουμεδες απ τον Μαντζιο..
Το ροστερ ειναι κορυφαιο..
Και τα περι κουρασης και σκασμενοι παιχτες κι αυτα πηγαν περιπατο..
Τα τσουκου τσουκου μπολ κι η μπαλα προς τα πισω,ελπιζω να μην τα ξαναδουμε..
Τον σημερινο ΠΑΟΚ να βλεπουμε κι ας χασουμε..
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ο ΠΑΟΚ του διαστήματος 45-60 της διαχείρισης, του τσουκου τσουκου, του μπιλντ απ και άλλες τέτοιες πιπες πρέπει να σβήσει εντελώς. Το πικ εκείνης της ομάδας ήταν το 2-4 στο γαυρο. Αυτό το στυλ του ΠΑΟΚ αετού, που σε καταβροχθιζει σαν πεινασμένος λύκος έδωσε δύο τεράστια ματς. Στη λεωφλωρο και το επικό σημερινό.

ΟΚ δεν είναι δυνατόν να παίζουμε συνεχεια με τέτοιες εντάσεις, αλλά τέρμα επιτελους το παράλληλο ποδόσφαιρο. Βουρ μπροστά, φουλ επιθετικά. Αυτό ταιριάζει στην ομάδα και στην ιδιοσυγκρασια μας. Έτσι θα είμαστε ανίκητοι εντός έδρας, ενώ για εκτός έχουμε και την καβαντζα να τους δίνουμε τη μπάλα και να φεύγουμε σφαίρα μπροστά.

Μακάρι να είναι αυτός ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Παρ 15 Μαρ 2024, 01:50, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

ΣΤΡΑΤΗΓΕ!
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σαν δεξί εξτρέμ της Λουτσος fc έχω να δηλώσω μόνο το εξής...

Όπως στις ήττες δεν πρέπει να υπάρχει η απόλυτη απαξίωση και ισοπέδωση...έτσι και στις νίκες δεν πρέπει να υπάρχει η απόλυτη αποθέωση...

Ακόμη δεν τελείωσε τίποτα...πάμε δυνατά για τα επόμενα ματς 9+2(+2+1)...όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά...

Με τον ΠΑΟΚ η θα τρελαθουμε...η θα τρελαθουμε...ένα απ' τα τρία θα γίνει...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ έκανε τέλειο παιχνίδι, μου αρεσε πολύ και η στρατηγική και η τακτική. Σίγουρα είναι ματς που δωσαμε το 120%, πράγμα που δύσκολα θα δούμε, όμως στα άλλα ματς αρκεί και το 1γκολ διαφορά που δίνει τους 3 βαθμούς. Να είμαστε έτσι πιο αμεσοι, πιο ουσιαστικοι, με τελικές πάσες, είτε σεντρες είτε κάθετες, με πλουραλισμο ώστε να βγαίνουν και οι ατομικές προσπάθειες, και να μην ξέρουν από που θα τους έρχεται. Όταν πιεζει ο αντίπαλος μεχρι τον Κοταρσκι ασφυκτικά, δε χρειάζονται ρίσκα με πασουλες υπο πίεση στην άμυνα. Στόχευσε το αντίπαλο στην περιοχή κοντά στο κορνερ του, να περάσει η πίεση στον αντίπαλο στο δικό του 1/3. Πραγματικά σήμερα γίνανε όλα σωστά, και το τελευταίο που ανέφερα. Υπάρχει πλέον αισιοδοξία. Με αυτήν την προσέγγιση εγώ δε φοβάμαι κανένα. Ούτε την αεκ. Μη φοβόμαστε την ισοπαλία όμως όταν δε μπαίνει η μπάλα γιατί δεν είναι κακό αποτέλεσμα στα ντερμπι.

Κράτα ρε Ραζβαν το γουρλη τον πατέρα σου στα κρίσιμα δίπλα σου! Όποτε έρχεται νικάμε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Παρ 15 Μαρ 2024, 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

gika έγραψε:απρίλιο έχουμε 2 ματς με γαύρο, 1 με αεκ και 2 ευρωπαικά.

αν πάμε να τα χτυπήσουμε όλα, θα τα χάσουμε όλα, όπως το τελευταίο διάστημα.

εγώ θέλω να κερδίζουμε ένα την εβδομάδα παίζοντας όπως σήμερα και να ρισκάρουμε το δεύτερο με τελείως άλλη εντεκάδα και πάθος.

θέλει έξυπνη διαχείρηση και ανοιχτό ροτέισον, δεν βγαίνει αλλιώς.

θέλω να δω την ομάδα να παίζει όπως σήμερα σε όλα τα ματς είτε του πρωταθλήματος είτε της ευρώπης.
Γκικα να ξέρεις,μπορεί να κάνεις και λάθος

Οι μεγάλες ομάδες πάνε για όλα
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε χρειάζεται να πεις διαλέγω διοργάνωση, απλά να γίνει πάλι το εκτεταμένο ροτεισον που εξάλλου μας έφερε εδώ, δίχως πολλούς τραυματισμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”