Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010

Δημοσίευση από bane1980 »

Εγώ Σκοπιανό που έπαιζε διεθνώς πριν λίγες μέρες με τον ήλιο της Βεργίνας για εθνόσημο και πανηγύριζε φωνάζοντας "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", δεν θελω να τον δω ουτε ζωγραφιστό!! Δεν πα να βάζει 50 πόντους και 30 ρημπάουντ και να κοστίζει 10 €!!

Είπαμε, να δεχτούμε "αλλόθρησκους" για το καλό της ομάδας, αλλά οχι και τέτοιους! Τα καραγκιοζηλίκια του Ρούλη με το Μάσει θα κάνουμε??

Και να μην μπερδεύουμε τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό.

Μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε, να πειστώ δεν πρόκειται, θα σεβαστώ την άποψη του καθενός, αλλά αυτή η κίνηση δεν μου κάθεται καθόλου καλά! Σίγουρα η πολιτική δεν μπλέκεται με τον αθλητισμό (και για αυτό σταματάω εδώ τα δικά μου σχόλια για αυτό το θέμα σε αυτό το τόπικ), αλλά εγώ Σκοπιανό στην ομάδα που πρεσβεύει τη μία και μοναδική Μακεδονία δεν θέλω! Έτσι απλά. Χίλιες φορές ο Σερβάκος του γαύρου που θα σκιστεί για να τον ξαναπάρουν πίσω. Με αυτον εδώ στην πρώτη μανούρα, θα τον ψάχνουμε στα σύνορα, αφήστε που θα παιχτεί και καμιά μακακία διεθνώς οτι στον ΠΑΟΚ κλπ κλπ κλπ με Σκοπιανούς και δείτε τους οπαδούς τους κλπ. Θα χωρίσει το λαό πάνω που πάει να συσπειρωθεί και στο μπάσκετ.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Προτιμώ να μην έρθει και μακάρι να μην έρθει. Για τους γνωστούς λόγους.

Αλλά αν τελικά έρθει, πρέπει να τον δούμε ως επαγγελματία και να τον στηρίξουμε. Διαφορετικά δεν θα μπορέσει να παίξει μπάσκετ και θα είναι πεταμένα λεφτά για την ομάδα μας.

Δεν συμφωνώ με το να μπλέκουμε την πολιτική με τον αθλητισμό, αλλά είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε.

Πιστεύω όμως ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις για παίκτες....
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

1ον ειχες την ιδια αποψη για Κουτλουαι Ακιελ??? Αλλα ακομα κ αν την ειχες τη σχεση εχει η πολιτικη με το μπασκετ?
2ον εννοειται πως ειναι προτιμοτερος ο Ερτσεγκ. Ειναι παικταρα και μας ανεβαζει σε αλλο επιπεδο http://basketpedya.com/Acc002InfJug.php?idjug=53394
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

paokmaniak έγραψε:1ον ειχες την ιδια αποψη για Κουτλουαι Ακιελ??? Αλλα ακομα κ αν την ειχες τη σχεση εχει η πολιτικη με το μπασκετ?
απάντησα ήδη για αυτό to ζήτημα: δεν είναι το ίδιο τούρκοι με σκοπιανούς. στην πρώτη περίπτωση τα τελευταία 600 χρόνια δώσαμε τις μάχες μας, σε ορισμένες περιπτώσεις τις χάσαμε άλλες κερδίσαμε (στο πρόσφατο παρελθόν, αν είχαμε μυαλό, θα πηγαίναμε το '19 εκστρατεία στη Σμύρνη στα καλά του καθουμένου???). Τον αντίπαλό σου τον σέβεσαι όσο και να τον μισείς. Με τα σκόπια είναι ανεκδιήγητο να ονομάζονται από το πουθενά μακεδονία και να έχουν τον ήλιο της βεργίνας για σήμα τους. Αν είναι έτσι ας ονομάσουν και μια ομάδα τους ΠΑΟΚ με σήμα το δικέφαλο επειδή γουστάρουνε...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

1) Δεν λέω οτι έχει ούτε πρέπει να έχει, αλλά επειδή πολλοί τα συνδέουν, θα ζημιωθούμε. Επίσης, θέλοντας και μη, ο αθλητισμός είναι ένας τρόπος προβολής και πολλοί το χρησιμοποιούν (βλ. Σκόπια στο ευρω). Δεν έχω πρόβλημα με τον άνθρωπο Σκοπιανό, αλλά όταν διεκδικούν ό,τι διεκδικούν, πρέπει και εγώ να κάνω την προπαγάνδα μου όπου μπορώ. Εκτός αν κάτσουμε ένας ένας να εξηγούμε σε όλα τα ξένα ΜΜΕ οτι αυτός που παίζει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είναι "μακεδόνας" όπως θα γράφουν, αλλά σκοπιανός και να το αλλάξουν και να μην κάνουν και σχόλια, προβοκατόρικα ή μη.

Για Ιμπο και Ακιελ ήμουν εντελώς αδιάφορος. Αλλά και πάλι, άλλο οι Τούρκοι, άλλο οι Σκοπιανοί, τουλάχιστον τώρα.

2)συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4629587

Εκλεισε Cosmote ο ΠΑΟΚ

Σε μια στρατηγικής σημασίας κίνηση προχωράει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε ό,τι αφορά τους χορηγούς της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προχωρήσει σε συμφωνία με τη γνωστή εταιρεία τηλεφωνίας Cosmote η οποία θα προβληθεί από τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις και για το όνομα του PAOK Sports Arena που είναι πιθανό να μετονομαστεί σε Cosmote Arena.

αν ιαχυει αυτο με την μετονομασια του γηπεδου τοτε μιλαμε για περιπου 600χιλιαρικα ετησιως (το ποσο που προταθηκε απο τη ΚΑΕ για ενδαφερομενες επιχειρησεις)....σημαντικα λεφτα και σωστη επιλογη στη παρουσα φαση
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Και εγώ διαφωνώ με το σκοπιανό αλλα μάλλον δε θα μας ρωτήσει κανένας.
Εμάς η δουλειά μας είναι να στηρίζουμε την ομάδα στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

λογικά ο Radenovic οδεύει προς CSKA (??)...

http://www.sportnet.gr/report.php?id=200269

έχουμε που έχουμε τόσους τραυματισμούς στη μπάλα, αυτούς που έχουν οι άλλοι στερούν παίκτες από εμάς... :):):)
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Εδω οι "ελληνες" που μας διοικουν στην χωρα μας βιαζουν καθε μερα, το παιδι που ετυχε να ειναι σκοπιανος μας πειραξε... και ο ιμπο "μισητος" εχθρος ειναι αλλα την ψυχη του εδωσε στην ομαδα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Ερτσεγκ καλος παικτης, του λειπει η δυναμη να παιξει 5αρι , εχει ομως πολυ καλο μακρινο σουτ.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

σιχαίνομαι τους σκοπιανούς όσο δεν παίρνει. Το ίδιο και τούρκους. εξαιτίας τους ξοδεύουμε δις και παμε πίσω ως χώρα. Ίσως να είμαι και εθνικιστής. Αυτό που θα πω όμως είναι αυτό που είπα και στην περίπτωση Ταπουτου. Ότι θέλει ο Σούλης. δεν θα γίνω εγώ εμπόδιο στα σχέδια του. Εμπιστεύομαι τον Σούλη και τον στηρίζω
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έκλεισε τελικά ο Γκετσέφσκι...
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Να και το επίσημο...

Ο Todor Gecevski στον ΠΑΟΚ (29/09/2009)
"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή της FYROM, Todor Gecevski, ο οποίος και θα αγωνιστεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ την σεζόν 2009-2010. Ο Todor Gecevski γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1977 στο Kavadarski της FYROM, έχει ύψος 2μ.10 και αγωνίζεται ως πάουερ φόργουορντ και σέντερ.

Ο Gecevski ξεκίνησε την καριέρα του από την KK Kavadarski το 1995, ενώ το 1999 πήρε μεταγραφή για την Nikol Fert Gostivar, όπου και παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2001-02, με μία παρένθεση τη σεζόν 200-01, όταν αγωνίστηκε στην KK MZT Skopje. Τη σεζόν 2002-03 αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Air Avelino, μετά πήγε στη Γερμανία με την Brant Hagen (2003-04), ενώ στο τέλος της ίδιας σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του κι αγωνίστηκε στην KK Rabotnicki. Από τη σεζόν 2004-05 αγωνιζόταν στην Κροατία με την KK Zadar.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της FYROM, με την οποία αγωνίστηκε στο Ευρωμπάσκετ του 1999, αλλά και στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Καλύτερος διεθνής παίκτης της FYROM, τρία συνεχόμενα χρόνια (2004, 2005, 2006)
Δύο φορές πρωταθλητής FYROM, το 2000 με την Nikol Fert Gostivar και το 2004 με την KK Rabotnicki
Δύο φορές Κυπελλούχος FYROM, το 2001 με την ΚΚ ΜΖΤ Skopje και το 2004 με την KK Rabotnicki
Δύο φορές Πρωταθλητής Κροατίας με την KK Zadar το 2005 και το 2008
Τρεις φορές Κυπελλούχος Κροατίας με την KK Zadar, το 2005, το 2006 και το 2007
"

http://www.paokbc.gr/paokbc/index.php
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

και το FYROM ακόμα μου δίνει στα νέυρα. ξέρουμε το σημαίνει το Μ...
anyway, κλείσαμε το ρόστερ πριν μπει Οκτώβρης, είμαστε δυνατοί, μας υπολογίζουνε (άκουγα και τον Κωστή Σωτηρίου προχτές στην ΕΡΑ να μιλαει για πιθανότητες τετράδας) και πάμε γερά μωρή ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ας μην το κάνουμε και αυτό θέμα ρε παιδιά. Να ξεκινάμε με :redcard: σε Ταπούτο και στον σκοπιανό, δεν είναι ότι καλύτερο. Υπονομεύουμε την πορεία της ομάδας μας. Πρέπει να τη στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όχι να γκρινιάζουμε και εδώ.

Στο κάτω-κάτω, δεν έχουμε τον Σάντος προπονητή! 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”