70. Mbwana Ally Samatta
-
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Τι συγκρίνουμε ακριβώς; ; τον λαουταρο των 26 φετινών γκολ; ; ή ότι έχασε το πέναλτι; ;ας το έχανε κ ο σαματα κ ας έβαζε τα υπόλοιπα .
Εγώ πια κατέληξα γιατί δεν κάνουμε το κάτι παραπάνω.. όταν επικρατούν τέτοιες απόψεις κ όταν ψάχνουμε να δικαιολογησουμε την ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ του παίχτη κ δεν κοιτάμε ότι κάνει κακό στην ομάδα με την απόδοσή του, τότε έτσι κ χειρότερα θα πηγαίνουμε
Εγώ πια κατέληξα γιατί δεν κάνουμε το κάτι παραπάνω.. όταν επικρατούν τέτοιες απόψεις κ όταν ψάχνουμε να δικαιολογησουμε την ΑΝΥΠΑΡΞΊΑ του παίχτη κ δεν κοιτάμε ότι κάνει κακό στην ομάδα με την απόδοσή του, τότε έτσι κ χειρότερα θα πηγαίνουμε
- ΑποστόληςΑ
- James Moriarty
Μια βδομάδα να σέ είχα βρε ψυχούλα. Μια βδομάδα μόνο
Θά σού ανέβαζα τόσο το ηθικό που θά έμπαινες μέσα καί θά συνουσιαζες πολλά αιδοια
Θά σού ανέβαζα τόσο το ηθικό που θά έμπαινες μέσα καί θά συνουσιαζες πολλά αιδοια
Να χαρω εγω οπαδους που εχουμε(δεν αναφερομαι σε σενα Αποστολη αλλα ειμαι σιγουρος γι αυτο που λες..οχι γιουχα...μουρμουρα...αυτο το γαμημενο βουητο)...ΑποστόληςΑ έγραψε:Καλόν είναι να μην ξεκινήσει. Η ψυχολογία του είναι στο ναδίρ και με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια δεν θα βλέπεται. Χώρια οι αποδοκιμασίες από την κερκίδα. Για δική του προστασία εγώ δεν θα τον έβαζα σήμερα, πολύ περισσότερο αν το παιχνίδι πάει στην παράταση και στα penalties.
Ντεμεκ δεν εχουμε σχεση με τους αλλους και ειμαστε διαφορετικοι...παπαρια...
-
- john4serres
Εγω αν ημουν διοργανωτης στην 4 θα εκανα τα παντα να παρει ψυχολογια ο Σαματα...
Σαματα...Σαματα...Σαματαααααα
Με την ψ@λη γ@μα την πουστρα την Κροάτα...
Παει δεν παει ο Αλυ σας γ@μαει...
Σαματα...Σαματα...Σαματαααααα
Με την ψ@λη γ@μα την πουστρα την Κροάτα...
Παει δεν παει ο Αλυ σας γ@μαει...
-
Μα δεν μπορεί το παιδί να κάνει πρωταθλητισμό. Να τελειώσει τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται, με τη μικρότερη δυνατή αρτηριακή πίεση σε μας και ας πάει στο καλό...τσιριγωτης έγραψε:https://www.facebook.com/share/v/QrXgrKMPS2Cjx8k2/
Σε παρακαλώ πολύ, κάνε ότι ζαλίζεσαι στο ζέσταμα.
Για το καλό μας και σε ένα βαθμό το καλό σου μιας και δεν θα γίνεις ρεζίλι σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Δεν έχω ξανανιώσει έτσι για παίκτη μας, ειλικρινά.
Για το καλό μας και σε ένα βαθμό το καλό σου μιας και δεν θα γίνεις ρεζίλι σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Δεν έχω ξανανιώσει έτσι για παίκτη μας, ειλικρινά.
Είδε που παραπληροφορήσαν κάποιοι ότι ξεκινάς, είτε που με άκουσες. Σε ευχαριστώ. Επίσης επόμενη δουλειά σου είναι το να μη μπεις αλλαγή. Καντο και αυτό και θα σε ψηφίσω mvp