8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
Είμαι κοντά στο σκεπτικό του Equalizer.
price tag δύσκολα όμως βάζω. Ηλικιακά δε είναι borderline ως επένδυση.
price tag δύσκολα όμως βάζω. Ηλικιακά δε είναι borderline ως επένδυση.
- James Moriarty
Θεέ μου τι διαβάζω.
Καταρχήν σύμφωνα με το πορτοκαλί σάιτ 2 μέρες πριν) ήδη βρίσκεται εκπρόσωπος τού ΠΑΟΚ για νά κλείσει με τόν παίκτη ο οποίος καραγουσταρει
Καταρχήν σύμφωνα με το πορτοκαλί σάιτ 2 μέρες πριν) ήδη βρίσκεται εκπρόσωπος τού ΠΑΟΚ για νά κλείσει με τόν παίκτη ο οποίος καραγουσταρει
Για μένα ο παίκτης ξεχωρίζει θετικά , παρά το γεγονός ότι παραμένω αλλεργικός σε χαφ που δεν είναι μαχητές και δεν τρέχουν στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Απλά , αν βρεθεί ένα καλό συμπλήρωμά του , θα αναδειχθούν ακόμα περισσότερο οι ικανότητες του Μειτε και θα καλυφθούν τα αδύναμα σημεία.
Να το πω αλλιώς, αν μου έλεγε κάποιος πες μου στην Ελλάδα την ιδανική 2αδα κέντρου σε σύστημα όπως αυτό που παίζουμε ,ο ένας θα ήταν ο Μειτέ με κλειστά τα ματιά και ο άλλος θα ήταν ο Πινέδα .
Να το πω αλλιώς, αν μου έλεγε κάποιος πες μου στην Ελλάδα την ιδανική 2αδα κέντρου σε σύστημα όπως αυτό που παίζουμε ,ο ένας θα ήταν ο Μειτέ με κλειστά τα ματιά και ο άλλος θα ήταν ο Πινέδα .
- James Moriarty
Ξεκίνησα την μέρα μου πολύ ευχάριστα κάνοντας κάποια πράγματα καί πιστεύοντας αρκετά στην πρόκριση.
Καί διαβάζω ότι ο MVP τού ΠΑΟΚ ίσως στά μισά παιχνίδια μας, δεν αξίζει να αγοραστεί όταν ο Λουτσεσκου έχει δηλώσει ποδοσφαιρικά καψουρης μαζί του.
Τα άλλα τά αφήνω ασχολίαστα αφού ένα παίκτης ο οποίος παίζει εξαρι DMC καί αν έκανε καί αυτά πού λες θά έπαιζε στην Μπενφίκα βασικός καί αναντικατάστατος.
Επίσης δεν υπάρχει παίκτης χωρίς κάποια ελαττώματα.
Ο παίκτης θα κλείσει κοντά στα 2,5 έως 2,8-3 max.
Καί διαβάζω ότι ο MVP τού ΠΑΟΚ ίσως στά μισά παιχνίδια μας, δεν αξίζει να αγοραστεί όταν ο Λουτσεσκου έχει δηλώσει ποδοσφαιρικά καψουρης μαζί του.
Τα άλλα τά αφήνω ασχολίαστα αφού ένα παίκτης ο οποίος παίζει εξαρι DMC καί αν έκανε καί αυτά πού λες θά έπαιζε στην Μπενφίκα βασικός καί αναντικατάστατος.
Επίσης δεν υπάρχει παίκτης χωρίς κάποια ελαττώματα.
Ο παίκτης θα κλείσει κοντά στα 2,5 έως 2,8-3 max.
Τζέιμς ο καθένας έχει την άποψη του
Πάρε αλλιώς όμως λίγο το ύφος και αν σε σοκάρουν όσα διαβάζεις μπορείς να μην τα διαβάζεις
Το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος με τόση διαφορά από τον δεύτερο, ώστε δεν έχει με ποιον να συνεργαστεί.
Οκ.
Μαζί σας, να αγοραστεί. Αυτό που συζητάμε όμως είναι το πόσα εν τέλει αξίζει
Και εγώ θετω και ενα ερωτηματικό αν θα λέτε τα ίδια πράγματα του χρόνου αν με το καλό κατσει μαζί μας.
Γιατί επιμένω ότι τα σκαμπανεβάσματα του είναι θέμα πνευματικό, στα 30 ελπίζω να έχει πια στανιαρει και να ξεδιπλώσει τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία του, αλλά και να κρύβει καλύτερα τις αδυναμίες.
Πάρε αλλιώς όμως λίγο το ύφος και αν σε σοκάρουν όσα διαβάζεις μπορείς να μην τα διαβάζεις
Το καλύτερο χαφ του πρωταθλήματος με τόση διαφορά από τον δεύτερο, ώστε δεν έχει με ποιον να συνεργαστεί.
Οκ.
Μαζί σας, να αγοραστεί. Αυτό που συζητάμε όμως είναι το πόσα εν τέλει αξίζει
Και εγώ θετω και ενα ερωτηματικό αν θα λέτε τα ίδια πράγματα του χρόνου αν με το καλό κατσει μαζί μας.
Γιατί επιμένω ότι τα σκαμπανεβάσματα του είναι θέμα πνευματικό, στα 30 ελπίζω να έχει πια στανιαρει και να ξεδιπλώσει τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία του, αλλά και να κρύβει καλύτερα τις αδυναμίες.
Από την μια ναι είναι το κορυφαίο χαφ και ξέρει την ομάδα. Από την άλλη τα 4 εκ αγορά είναι πολλά για παίκτη χωρίς μεταπωλητική αξία. Και άντε λες με 4 εκ. μπορούμε να πάρουμε δύο παίκτες έλα όμως που οι δύο μπορεί να βγουν ο νέος Εσίτι και ο νέος Νινούα.. Μύλος,δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την πάρτη σου!!!!
Για μένα το κορυφαίο χαφ με διαφορά είναι ο Πινεδα, ο οποίος μπορεί να παίξει σε 3-4 θέσεις, μαρκάρει, σκοράρει, δίνει ασίστ, βγαίνει σαν κρυφός φορ, κάνει σχεδόν τα πάντα…Ο Μειτέ ακολουθεί αλλά θεωρώ πως ο Λουτσέσκου δεν εκμεταλλεύεται όλες του τις δυνατότητες….Από την αρχή της χρονιάς επιμένω ότι έχει να δώσει πιο πολλά στη θέση 8 με το υπάρχον ρόστερ.Βλέπει γήπεδο, παίζει με την μια, παίζει κάθετα, έχει και μακρινό σουτ την στιγμή που είμαστε πολύ δυσκοίλιοι στον συγκεκριμένο τομέα…Τρεξίματα δεν έχει, επομένως του δίνεις την δυνατότητα να κινείται σε πιο λίγα μέτρα και να κουράζεται λιγότερο, έχει το χαρακτηριστικό πως στην πίεση ψηλά από την θέση 8 μπορεί να σου κλέψει και να σου κάνει κατευθείαν την κάθετη κάτι που δεν έχει ίσως κανένας άλλος.Το είδαμε λίγο με τον Άρη αλλά και με την Λαμία που πάτησε περιοχή..
Μακρινό σουτ έχει βάσει τίνος πράγματος ρε παιδιά;
Έχει δοκιμασει κάποια σουτ, ας πούμε οκ ήταν αλλά δεν ανατριχιασαμε κιόλας
Βλέπει γήπεδο μάλιστα. Κάθετη πάσα όπως προχτές ο (κατώτερος και για κάποιους ανεπαρκής) σβαμπ κόντρα στον Άρη (που γύρισε γύρω απ' τον άξονα του και έβγαλε μόνο τον Μπράντον προ του κουεστα) έχει βγάλει σε κάποιο ματς;
Πως παίζει κάθετα δηλαδή;
Μη το παρεξηγείτε όμως δεν εννοώ ότι είναι άχρηστος. Έλεος δε θέλω να πηδάμε από το ένα άκρο στο άλλο.
Το να μην αποθεωνω κάποιον δε σημαίνει ότι τον θεωρώ κουτσό άλογο
Καλός παίκτης είναι αλλά επειδή κερδίζει μονομαχίες και ξέρει μπάλα δε σημαίνει ότι γράφει και ιστορια
Έχει δοκιμασει κάποια σουτ, ας πούμε οκ ήταν αλλά δεν ανατριχιασαμε κιόλας
Βλέπει γήπεδο μάλιστα. Κάθετη πάσα όπως προχτές ο (κατώτερος και για κάποιους ανεπαρκής) σβαμπ κόντρα στον Άρη (που γύρισε γύρω απ' τον άξονα του και έβγαλε μόνο τον Μπράντον προ του κουεστα) έχει βγάλει σε κάποιο ματς;
Πως παίζει κάθετα δηλαδή;
Μη το παρεξηγείτε όμως δεν εννοώ ότι είναι άχρηστος. Έλεος δε θέλω να πηδάμε από το ένα άκρο στο άλλο.
Το να μην αποθεωνω κάποιον δε σημαίνει ότι τον θεωρώ κουτσό άλογο
Καλός παίκτης είναι αλλά επειδή κερδίζει μονομαχίες και ξέρει μπάλα δε σημαίνει ότι γράφει και ιστορια
Ελεος αν δεν αγοραστει με τα μισα λεφτα που πηραμε απο την πωληση Αγκουστο. Ολα τα υπολοιπα θα ειναι υποπτα.
Σουτ δεν έχει αλλά έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή στο μπιλντ απ της ομάδας και έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις μονομαχίες. Μάλιστα τα στατιστικά της οπτα έδειχναν ότι είναι απο τους 2-3 πιο επιδραστικούς παίκτες του πρωταθλήματος σε αυτό.
Τονίζω πάλι ότι σχεδόν μισώ το βαριεστημένο στυλ του ως χαφ αλλά με έναν ευέλικτο παίκτη δίπλα του θα έφτιαχαν το καλύτερο δίδυμο στη λιγκα
Τονίζω πάλι ότι σχεδόν μισώ το βαριεστημένο στυλ του ως χαφ αλλά με έναν ευέλικτο παίκτη δίπλα του θα έφτιαχαν το καλύτερο δίδυμο στη λιγκα
Οι αποψεις ειναι σεβαστες
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου
Χαφ σαν τον Μεϊτε ή καλυτερο, δεν εχουμε αποδειξει ως οργανισμός, σκαουτινγκ κ λοιπα, οτι ειμαστε ικανοι να βρουμε ή να κρατησουμε, τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον
Οποτε λεω οτι ο Μεϊτε πρεπει να μεινει με τα χιλια
Αν δεν καταφερουμε να τον κρατήσουμε, πιστευω προσωπικα, οτι θα τον παρει καποια ομαδα του ΠΟΚ
Ας πω κι εγω την αποψαρα μου
Χαφ σαν τον Μεϊτε ή καλυτερο, δεν εχουμε αποδειξει ως οργανισμός, σκαουτινγκ κ λοιπα, οτι ειμαστε ικανοι να βρουμε ή να κρατησουμε, τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον
Οποτε λεω οτι ο Μεϊτε πρεπει να μεινει με τα χιλια
Αν δεν καταφερουμε να τον κρατήσουμε, πιστευω προσωπικα, οτι θα τον παρει καποια ομαδα του ΠΟΚ
Με ολο το σεβασμο θεωρω την συζητηση του να μην αποκτησου τον Μειτε με ενα ποσο πχ 3 εκατομμυρια περιεργη. Πως ειναι δυνατον το καλυτερο παιχτη στα χαφ να τον αφησουμε να φυγει με ενα τοσο σχετικα νορμαλ ποσο, ενω χρειαζομαστε και αλλο ενα χαφ ιδιου επιπεδου? Μετα να ψαχνουμε 2? Ολο το χειμωνα ακουγοτανε οτι η απωλεια Μαξιμοβιτς συνδιαζοταν με την αποκτηση Μειτε λογω παρομοιων χαρακτηριστικων και τιμης. Πως γινεται καθε χρονια να χανουμε τους MVP μας και να ψαχνουμε για αντικαταστατες και παλι απο την αρχη, αντι να χτισουμε πανω σε αυτους συμπληρωνοντας τους με παιχτες με χαρακτηριστικα που μας λειπουν? Δικαιολογια δεν βαζει γκολ δεν υφιστατε. Και ο Οζντοεφ που βαζει δηλαδη? Παρε ενα αλλο ταχυδυναμικο χαφ που να βαζει και να κουμπωνουν. Τι ειναι αυτα που διαβαζουμε?