Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Δυστυχώς αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί συνοπαδοί στο φόρουμ θέλουν να δικαιολογήσουν το χάλι που βλέπουμε έως τώρα στη διαιτησία... για μένα μόνο ένα 5-10% ωφείλεται στη διαιτησία στο έως τώρα αγωνιστικό έκτρωμα....
Ναι μας ακύρωσαν γκολ στη Νέα Σμύρνη στο 73΄ Μέχρι τότε τι κάναμε;;;
Ναι μας ακύρωσαν γκολ του Σέρτζιο στο 22΄στο Περιστέρι;; μετά τι έγινε;;;
Αν παίζαμε έστω και λίγο και χάναμε ευκαιρίες θα έλεγα ναι μας αδίκησαν... απλά τώρα δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε... προσωπικά δεν θα ρίξω κάτω από το χαλάκι το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ....
Με Πανιωνάκο, Ατρομητάκο και τον Αστεράκο παίζαμε... έλεος... ούτε με βάζελο, ούτε με το γαύρο...
Αν παίζαμε έστω και λίγο και χάναμε ευκαιρίες θα έλεγα ναι μας αδίκησαν... απλά τώρα δεν δικαιούμαστε να ομιλούμε... προσωπικά δεν θα ρίξω κάτω από το χαλάκι το μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ....
Με Πανιωνάκο, Ατρομητάκο και τον Αστεράκο παίζαμε... έλεος... ούτε με βάζελο, ούτε με το γαύρο...
- PAOK_NORTH_ARMY
Απάντησε μου ειλικρινά. Αν είχαμε 12 βαθμούς θα έλεγες τα ίδια? Δε θέλω να δικαιολογήσω το χάλι της ομάδας. Αυτό που παίζουμε δεν είναι καν ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σαν ποδόσφαιρο. Ούτε ένας αυτοματισμός και στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων μας ούτε καν πάθος και αυτό είναι που με εξοργίζει.
Αλλά με εξοργίζει περισσότερο να είμαι 10ος αντί για 3ος κι ας παίζω αυτό το αποκρουστικό ποδόσφαιρο. Σου ξαναφέρνω το παράδειγμα των 2 πρωτοπόρων. Ο άλλος σε πήρε 2πλο μέσα στο ναό και δε κατάλαβε κανείς πως συνέβη...
Δεν είμαι της άποψης ότι αφού παίζουν και οι άλλοι χάλια δε με χαλάει που παίζω και εγώ κι ας βγαίνει αυτό από τα συμφραζόμενα. Αλλά αφού και οι άλλοι είναι σκορποχώρια εντός του γηπέδου απαιτώ να έχω και ίση μεταχείριση.
Αλλά με εξοργίζει περισσότερο να είμαι 10ος αντί για 3ος κι ας παίζω αυτό το αποκρουστικό ποδόσφαιρο. Σου ξαναφέρνω το παράδειγμα των 2 πρωτοπόρων. Ο άλλος σε πήρε 2πλο μέσα στο ναό και δε κατάλαβε κανείς πως συνέβη...
Δεν είμαι της άποψης ότι αφού παίζουν και οι άλλοι χάλια δε με χαλάει που παίζω και εγώ κι ας βγαίνει αυτό από τα συμφραζόμενα. Αλλά αφού και οι άλλοι είναι σκορποχώρια εντός του γηπέδου απαιτώ να έχω και ίση μεταχείριση.
αυτους τους παινιωνακους μεχρι προπερσυ ειχες να τους κερδισεις 15 χρονια εχανες και με μπαγιεβιτς και αγγελοioanmits έγραψε:Δυστυχώς αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί συνοπαδοί στο φόρουμ θέλουν να δικαιολογήσουν το χάλι που βλέπουμε έως τώρα στη διαιτησία... για μένα μόνο ένα 5-10% ωφείλεται στη διαιτησία στο έως τώρα αγωνιστικό έκτρωμα....
.....οπως και με τον ατρομητο ετρωγες κατι τριαρες......ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΑΚΟΣ μην υποτιματε
κανεναν αντιπαλο και τον αστερα που επρεπε και αυτον να κερδισεις παει πολυ καλα......
- toursounidis
North Army Συμφωνω...
Τα δυο αυτα γκολ ,ενα πεναλτι στον αστερα και εισαι 2ος...
Και αν βαλεις και την τυχη σαν παραγοντα,δοκαρι και μεσα τουΦιλομενο με γαυρο και εισαι πρωτος...
Την ιδια μπαλα με περυσι παιζεις,και εχεις την προοπτικη να παιξεις καλυτερα με τις επιστροφες τραυματιων και δεσιμο ομαδας.
Ζαγορ ξερει τι λεει,ολοι χαλια ειναι και ο 1ος και ο 2ος και ο 3ος κτλ.Στο ξεκινημα μετρανε τα λαθη αυτα των διαιτητων.
Οι 12 με τους 6 βαθμους ειναι πιο κοντα απο οτι φαινεται.
Με 12 ομως τωρα δε θα μιλουσε κανεις,μονο γελακια και χαβαλε θα χαμε.Και με 6 μας εχουν να μιζεριαζουμε οτι χασαμε τους στοχους,Σαντος φυγε κτλ...Μας βγαλαν νωρις απ τη μεση τα πτωματα εκατομμυριων.Και το χε πει ο Σαντος.
Υ.Γ. Δε λεω οτι ειμαστε Μπαρτσελονα,λεω οτι ουτε οι αλλοι ειναι...
Τα δυο αυτα γκολ ,ενα πεναλτι στον αστερα και εισαι 2ος...
Και αν βαλεις και την τυχη σαν παραγοντα,δοκαρι και μεσα τουΦιλομενο με γαυρο και εισαι πρωτος...
Την ιδια μπαλα με περυσι παιζεις,και εχεις την προοπτικη να παιξεις καλυτερα με τις επιστροφες τραυματιων και δεσιμο ομαδας.
Ζαγορ ξερει τι λεει,ολοι χαλια ειναι και ο 1ος και ο 2ος και ο 3ος κτλ.Στο ξεκινημα μετρανε τα λαθη αυτα των διαιτητων.
Οι 12 με τους 6 βαθμους ειναι πιο κοντα απο οτι φαινεται.
Με 12 ομως τωρα δε θα μιλουσε κανεις,μονο γελακια και χαβαλε θα χαμε.Και με 6 μας εχουν να μιζεριαζουμε οτι χασαμε τους στοχους,Σαντος φυγε κτλ...Μας βγαλαν νωρις απ τη μεση τα πτωματα εκατομμυριων.Και το χε πει ο Σαντος.
Υ.Γ. Δε λεω οτι ειμαστε Μπαρτσελονα,λεω οτι ουτε οι αλλοι ειναι...
Οσοι επιθυμουν καλλιεργημενη αντιπαραθεση, ας περασουν και απο τα μερη μας.
Καλα ρε, σοβαρα μιλατε μερικοι; Δλδ θα θελατε χωρις ποδοσφαιρο να μετρουσε το γκολ σε Ν. Σμυρνη και Περιστερι και να ειχαμε τωρα 10 ποντους; Φυσικα θα με πει κανεις, οπως και το ειπαν μερικοι. Νταξει, λογικο απο τη μια. Αλλα απο την αλλη;
Δε με ενδοιαφερει ρε, αν ειναι οι αλλοι χαλια και περνουν ματσακια χωρις να το αξιζουν. Το μονο που θα με ενδοιεφερε φετος πραγματικα, ειναι να εχω ισονομη διαιτησια.
Περυσι ημουν κι εγω χαλια, μπαλα δεν ειδαμε καθολου και με το συστημα και την ψυχη στο στομα, περνουσαμε απο καθε γειτονια με μισο 0. Βγηκαμε δευτεροι. Να μη μιλησω για τα ντερμπυ. Αυτο θελετε; Το ξαναλεω, γιατι το ξαναειπα και σε προηγουμενες σελιδες. Νομιζετε η τυχη θα ειναι παντα μαζι μας; Δε θελω ρε αλλη μια χρονια να τερματισω δευτερος χωρις να παιζω μπαλα. Δε θελω να παιρνω αποτελεσματα χωρις να κυλαει το τοπι. Θελω απο φετος μπαλα και μονο. Και ας βγω πεμπτος. Διοτι αν παιζεις μπαλα, δεν υπαρχει περιπτωση, καποτε θα ερθουν και τα αποτελεσματα. Αν δεν παιζεις και περιμενεις να σε κατσουν ματσακια...θα κατσεις εσυ στην Ευρωπη σε καθε κωλοχωρι και καθε γειτονια. Γιατι για να πας μπροστα, πρεπει να εχεις σαν καθρεφτη την Ευρωπη. Με την μπαλα που επαιξες περυσι και παιζεις και φετος, εισαι για το Ουζμπεκισταν ! Θα με πει παλι κανεις....καλα ρε, τωρα τα θυμηθηκες ολα; Οχι φυσικα, αλλα το να αφηνω κατι για αλλη φορα, οταν θα ειμαστε καλα σαν ομαδα για να τα πω, ισως να μην προλαβω να μιλησω ποτε ξανα ! Δλδ αν με αυτο το σκεφτικο πηγαινα απο τοτε που γεννηθηκα και πιστευα αυτον που μου το ειπε, θα ημουν τωρα ενας γκει φιλοσοφος (γαυρος φιλοσοφος εις την ελληνικην). Διοτι μονο αυτοι χασουν-κερδισουν, ειναι παντα κερδισμενοι στο τελος, οποτε προς τι η συζητηση;
Και ναι, ειμαι κατα στα οσα λεει ρε και ο Θοδωρας. Κλαμα, κακο κτλ. Δλδ δε βλεπουμε το χαλι της ομαδας και για να μη μανουριασει ο κοσμος, γιναμε ξαφνικα εξω φρενων. Οχι αφεντικο. Διαιτησια και σφαγες ειχαμε και περυσι, με γκει στο πρωταθλημα, με βαζελο στο κυπελο και αλλου, δε θυμαμαι τωρα, αλλα εκει τουμπεκι. Δε θελω να ξυνω πληγες αν και ανοιξα. Λεει ο Τεο πως αδικηθηκαμε, αν ειχαμε 4 ποντους ακομα....αν ειχαμε αρχηγε 4 ποντους ακομα, απλα θα σταματουσε η μιρλα του κοσμου, δε θα λυνοταν το προβλημα. Αυτο μας καιει; Μηπως μας βολευει ετσι και απλα θα μπαλωναμε την πληγη με κερδος την ανασυγκροτηση;
Θελω να ειμαι δικαιος φυσικα. Οποτε απο τη μια, καποτε επρεπε ο Θοδωρας να την παρει χαμπαρι. Καλιο αργα παρα ποτε. Η υπομονη ομως ολων μας εξαντλειται Θοδωρη. Ειμαστε μαζι σου και το ξερεις. Αλλα δεν ειμαι ο μονος που τρελενομαι, απλα εχω το θαρρος να το γραψω. Εχω το θαρρος να γραφω τετοια, γιατι απλα η υπομονη εχει και τα μειονεκτηματα της. Και ενα απο αυτα, ειναι και η κερκιδα της Τουμπας. Την οποια εικονα αυτης της Τουμπας, εγω τη χρεωνω σε σενα αφεντικο! Θα πει κανεις...."καλα ρε τι θελετε, να φυγει;" "Να ξαναγυρισουμε στα ιδια;" Και εν τελη "με τετοια μυαλα, καλα να παθουμε".....αφηστε καλη η καραμελα, αλλα χιλιομασ(θ)ημενη.
Δε ξεχνω φυσικα πως ξεκινησαμε, για οσους θελουν να με "στολισουν". Απλα περιμενω απο τον Θοδωρα ακομα μεγαλυτερη μαχη.....γιατι τους εχθρους τους ξερει εδω και χρονια. Ο στρατος ειναι διπλα σου. Ποτε θα αξιοποιησεις τη δυναμη σου; Η μηπως δεν ξερεις τον τροπο; Στην Ελλαδα ζεις Τεε μου, εχει καιρο που εφυγες απο την Αγγλια. Η δυναμη του λαου σου δεν ειναι η συσπηρωση μονο και η τροφοδοσια της ομαδας. Η δυναμη αυτου του λαου, ειναι ο ογκος της και ο τρομος που προκαλει στους "χαμου". Οσο πιο νωρις το καταλαβεις, τοσο πιο πολυ κερδος θα εχουμε. Αλλιως.....ουτε να το γραψω δεν μπορω, ποσο να το σκεφτομαι. Ο Ντεμης εδειξε το δρομο. Δεν πιστευω και δε θελω να δω το ιδιο εργο ξανα, ειδικα στο δικο μου σπιτι ! Δωσε γκαζι αρχηγε μου, το παρτυ μολις ξεκινησε !
Υ.Γ. Μπορει να πει καποιος παλι, κανω κακο στην ομαδα, τι ειναι αυτα που γραφω, ειπαμε να ειμαστε ενωμενοι, ειπαμε, ειπαμε, ειπαμε.....
Ναι, ειπαμε...και εγω ειπα και λεω και ειμαι εκει εξω μαζι σας και πολεμαω καθημερινα, γιατι απλα ειμαι ιδεολογικα ΠΑΟΚ αλλα στην τελικη θελω να βγω απο την ουτοπια των τελευταιων 24 χρονων που με χρεωσαν να ζω. Θελω να ζησω και λιγο την πραγματικοτητα των γεγονοτων, θελω εναν ΠΑΟΚ πραγματικα μεγαλο, οπως αρμοζει στην ιστορια του. Και καλως η κακως για να γινεις μεγαλος στην Ελλαδα, θελεις εναν γερο επενδυτη!
Καλα ρε, σοβαρα μιλατε μερικοι; Δλδ θα θελατε χωρις ποδοσφαιρο να μετρουσε το γκολ σε Ν. Σμυρνη και Περιστερι και να ειχαμε τωρα 10 ποντους; Φυσικα θα με πει κανεις, οπως και το ειπαν μερικοι. Νταξει, λογικο απο τη μια. Αλλα απο την αλλη;
Δε με ενδοιαφερει ρε, αν ειναι οι αλλοι χαλια και περνουν ματσακια χωρις να το αξιζουν. Το μονο που θα με ενδοιεφερε φετος πραγματικα, ειναι να εχω ισονομη διαιτησια.
Περυσι ημουν κι εγω χαλια, μπαλα δεν ειδαμε καθολου και με το συστημα και την ψυχη στο στομα, περνουσαμε απο καθε γειτονια με μισο 0. Βγηκαμε δευτεροι. Να μη μιλησω για τα ντερμπυ. Αυτο θελετε; Το ξαναλεω, γιατι το ξαναειπα και σε προηγουμενες σελιδες. Νομιζετε η τυχη θα ειναι παντα μαζι μας; Δε θελω ρε αλλη μια χρονια να τερματισω δευτερος χωρις να παιζω μπαλα. Δε θελω να παιρνω αποτελεσματα χωρις να κυλαει το τοπι. Θελω απο φετος μπαλα και μονο. Και ας βγω πεμπτος. Διοτι αν παιζεις μπαλα, δεν υπαρχει περιπτωση, καποτε θα ερθουν και τα αποτελεσματα. Αν δεν παιζεις και περιμενεις να σε κατσουν ματσακια...θα κατσεις εσυ στην Ευρωπη σε καθε κωλοχωρι και καθε γειτονια. Γιατι για να πας μπροστα, πρεπει να εχεις σαν καθρεφτη την Ευρωπη. Με την μπαλα που επαιξες περυσι και παιζεις και φετος, εισαι για το Ουζμπεκισταν ! Θα με πει παλι κανεις....καλα ρε, τωρα τα θυμηθηκες ολα; Οχι φυσικα, αλλα το να αφηνω κατι για αλλη φορα, οταν θα ειμαστε καλα σαν ομαδα για να τα πω, ισως να μην προλαβω να μιλησω ποτε ξανα ! Δλδ αν με αυτο το σκεφτικο πηγαινα απο τοτε που γεννηθηκα και πιστευα αυτον που μου το ειπε, θα ημουν τωρα ενας γκει φιλοσοφος (γαυρος φιλοσοφος εις την ελληνικην). Διοτι μονο αυτοι χασουν-κερδισουν, ειναι παντα κερδισμενοι στο τελος, οποτε προς τι η συζητηση;
Και ναι, ειμαι κατα στα οσα λεει ρε και ο Θοδωρας. Κλαμα, κακο κτλ. Δλδ δε βλεπουμε το χαλι της ομαδας και για να μη μανουριασει ο κοσμος, γιναμε ξαφνικα εξω φρενων. Οχι αφεντικο. Διαιτησια και σφαγες ειχαμε και περυσι, με γκει στο πρωταθλημα, με βαζελο στο κυπελο και αλλου, δε θυμαμαι τωρα, αλλα εκει τουμπεκι. Δε θελω να ξυνω πληγες αν και ανοιξα. Λεει ο Τεο πως αδικηθηκαμε, αν ειχαμε 4 ποντους ακομα....αν ειχαμε αρχηγε 4 ποντους ακομα, απλα θα σταματουσε η μιρλα του κοσμου, δε θα λυνοταν το προβλημα. Αυτο μας καιει; Μηπως μας βολευει ετσι και απλα θα μπαλωναμε την πληγη με κερδος την ανασυγκροτηση;
Θελω να ειμαι δικαιος φυσικα. Οποτε απο τη μια, καποτε επρεπε ο Θοδωρας να την παρει χαμπαρι. Καλιο αργα παρα ποτε. Η υπομονη ομως ολων μας εξαντλειται Θοδωρη. Ειμαστε μαζι σου και το ξερεις. Αλλα δεν ειμαι ο μονος που τρελενομαι, απλα εχω το θαρρος να το γραψω. Εχω το θαρρος να γραφω τετοια, γιατι απλα η υπομονη εχει και τα μειονεκτηματα της. Και ενα απο αυτα, ειναι και η κερκιδα της Τουμπας. Την οποια εικονα αυτης της Τουμπας, εγω τη χρεωνω σε σενα αφεντικο! Θα πει κανεις...."καλα ρε τι θελετε, να φυγει;" "Να ξαναγυρισουμε στα ιδια;" Και εν τελη "με τετοια μυαλα, καλα να παθουμε".....αφηστε καλη η καραμελα, αλλα χιλιομασ(θ)ημενη.
Δε ξεχνω φυσικα πως ξεκινησαμε, για οσους θελουν να με "στολισουν". Απλα περιμενω απο τον Θοδωρα ακομα μεγαλυτερη μαχη.....γιατι τους εχθρους τους ξερει εδω και χρονια. Ο στρατος ειναι διπλα σου. Ποτε θα αξιοποιησεις τη δυναμη σου; Η μηπως δεν ξερεις τον τροπο; Στην Ελλαδα ζεις Τεε μου, εχει καιρο που εφυγες απο την Αγγλια. Η δυναμη του λαου σου δεν ειναι η συσπηρωση μονο και η τροφοδοσια της ομαδας. Η δυναμη αυτου του λαου, ειναι ο ογκος της και ο τρομος που προκαλει στους "χαμου". Οσο πιο νωρις το καταλαβεις, τοσο πιο πολυ κερδος θα εχουμε. Αλλιως.....ουτε να το γραψω δεν μπορω, ποσο να το σκεφτομαι. Ο Ντεμης εδειξε το δρομο. Δεν πιστευω και δε θελω να δω το ιδιο εργο ξανα, ειδικα στο δικο μου σπιτι ! Δωσε γκαζι αρχηγε μου, το παρτυ μολις ξεκινησε !
Υ.Γ. Μπορει να πει καποιος παλι, κανω κακο στην ομαδα, τι ειναι αυτα που γραφω, ειπαμε να ειμαστε ενωμενοι, ειπαμε, ειπαμε, ειπαμε.....
Ναι, ειπαμε...και εγω ειπα και λεω και ειμαι εκει εξω μαζι σας και πολεμαω καθημερινα, γιατι απλα ειμαι ιδεολογικα ΠΑΟΚ αλλα στην τελικη θελω να βγω απο την ουτοπια των τελευταιων 24 χρονων που με χρεωσαν να ζω. Θελω να ζησω και λιγο την πραγματικοτητα των γεγονοτων, θελω εναν ΠΑΟΚ πραγματικα μεγαλο, οπως αρμοζει στην ιστορια του. Και καλως η κακως για να γινεις μεγαλος στην Ελλαδα, θελεις εναν γερο επενδυτη!
eorptol έγραψε:αυτους τους παινιωνακους μεχρι προπερσυ ειχες να τους κερδισεις 15 χρονια εχανες και με μπαγιεβιτς και αγγελοioanmits έγραψε:Δυστυχώς αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί συνοπαδοί στο φόρουμ θέλουν να δικαιολογήσουν το χάλι που βλέπουμε έως τώρα στη διαιτησία... για μένα μόνο ένα 5-10% ωφείλεται στη διαιτησία στο έως τώρα αγωνιστικό έκτρωμα....
.....οπως και με τον ατρομητο ετρωγες κατι τριαρες......ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΙΩΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΑΚΟΣ μην υποτιματε
κανεναν αντιπαλο και τον αστερα που επρεπε και αυτον να κερδισεις παει πολυ καλα......
Τα ίδια και τα ίδια που λέει ο Pepermit πολύ σωστά.
Ατρομητάκοι και Πανιωνιάκια.
Για την παράδοση όμως που είναι σαν του γάβρου κανείς δεν ομιλεί.
Εννιά χρόνια χωρίς νίκη
Η τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ατρόμητου εκτός έδρας ήταν τον Αύγουστο του 2000, όταν στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας (το οποίο κατέκτησε ο ΠΑΟΚ εκείνη τη σεζόν) έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 1-2 (έχοντας νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι με 1-0).
Εκτοτε, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν δυο ήττες και μια ισοπαλία.
Η συνολική μάλιστα παράδοση ανάμεσα στις δυο ομάδες τα τελευταία δέκα χρόνια είναι μοιρασμένη, καθώς Ατρόμητος και ΠΑΟΚ μετρούν από τρεις νίκες, ενώ δυο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου τη σεζόν 2007-2008 έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων που μετρούσαν οι Περιστεριώτες επί του «δικέφαλου».
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4543632
Υ.Γ Μάλιστα για αυτήν την παράδοση δεν υπήρχε και ο Σάντος!
Όπως και με τον Ολυμπιακό.
Επίσης.
Μόλις πέρσι
Δεν κερδίζουμε τα ντέρμπι.
Μόλις φέτος.
Δεν κερδίζουμε τις μικρές ομάδες που πάντα τις κερδίζαμε...
καλα, απο τον ατρομητακο χασαμε τη θεση μας στο ουεφα 4 χρονια πριν.......τουλαχιστον να μη ξεχναμε για να μην επαναλαμβανουμε τα ιδια λαθη ιστορικα....
οτι αδικηθηκαμε αδικηθηκαμε αλλα δε θα το κανω και σημαια
οτι δε παιξαμε δε παιξαμε και αυτο εγω δε θα το κανω σημαια
το προβλημα ειναι η ελλειψη παθους...περσι δαγκωναμε στις αρχες μεχρι να παρει μπρος η μηχανη,φετος παθος ΠΑΟΚτσηδικο βγαζουνε ελαχιστοι, μεχρι κι ο τσιριλο αρνακι θα γινει σε λιγο......
οτι αδικηθηκαμε αδικηθηκαμε αλλα δε θα το κανω και σημαια
οτι δε παιξαμε δε παιξαμε και αυτο εγω δε θα το κανω σημαια
το προβλημα ειναι η ελλειψη παθους...περσι δαγκωναμε στις αρχες μεχρι να παρει μπρος η μηχανη,φετος παθος ΠΑΟΚτσηδικο βγαζουνε ελαχιστοι, μεχρι κι ο τσιριλο αρνακι θα γινει σε λιγο......
Και πέρυσι τα ίδια έλεγα φίλε, η ομάδα δεν έπαιζε καλά, απλά δεν είχες πολλά κόντρα σφυρίγματα (εκτός των play offs). Αλλά το ερώτημά μου είναι ως πότε θα είναι κάθε μέρα πασχαλιά;;;; επειδή μας πήγαιναν όλα πέρυσι δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί αυτό και φέτος... πρέπει να παίξεις και λίγη μπάλα αδελφέ... πέρυσι ήμασταν τυχεροί, φέτος δεν είμαστε άτυχοι, απλά πέρνουμε αυτό που μας αξίζει σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο αγωνιστικά...PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Απάντησε μου ειλικρινά. Αν είχαμε 12 βαθμούς θα έλεγες τα ίδια? Δε θέλω να δικαιολογήσω το χάλι της ομάδας. Αυτό που παίζουμε δεν είναι καν ποδόσφαιρο. Είναι κάτι σαν ποδόσφαιρο. Ούτε ένας αυτοματισμός και στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων μας ούτε καν πάθος και αυτό είναι που με εξοργίζει.
- PABLO GARCIA1
Μετά από εκατοντάδες τέτοια post που έχουμε φάει στη μάπα από σένα,θα μου επιτρέψεις μιά διαπίστωση....eorptol έγραψε: αυτους τους παινιωνακους μεχρι προπερσυ ειχες να τους κερδισεις 15 χρονια εχανες και με μπαγιεβιτς και αγγελο
.....οπως και με τον ατρομητο ετρωγες κατι τριαρες......
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ..
Γιάννη διαφωνώ σχεδόν σε όλα με το post. Καταρχήν για τι διαιτησία ήμουν από τους ελαχιστους εδώ μέσα που φώναζα για τι διαιτησία καθόλη τι διάρκεια τις χρονιας καθώς θεωρούσα ότι και δε μας παίζει 50-50 αλλα και σε συνάρτηση με τους άλλους μεγάλους μας παίζει πολύ χειρότερα. αν εξαιρέσεις ένα παιχνίδι με το πανιώνιο που δόθηκαν δυο ανάποδα σφυρίγματα και μετά ο διαιτητής στο δεύτερο ημίχρονο έκανε ότι μπορούσε για να ισοφαρίσει ο πανιώνιος και το οποιο παιχνίδι έγινε σημαία και από τους εκτος ΠΑΟΚ αλλα και από τους εντός ΠΑΟΚ για το ποσο αδικεί ο ΠΑΟΚ τους άλλους έχουμε και λέμε σχεδόν όλα τα παρακάτω στο 1o γύρο.ioanmits έγραψε: Και πέρυσι τα ίδια έλεγα φίλε, η ομάδα δεν έπαιζε καλά, απλά δεν είχες πολλά κόντρα σφυρίγματα (εκτός των play offs). Αλλά το ερώτημά μου είναι ως πότε θα είναι κάθε μέρα πασχαλιά;;;; επειδή μας πήγαιναν όλα πέρυσι δεν σημαίνει ότι θα συνεχιστεί αυτό και φέτος... πρέπει να παίξεις και λίγη μπάλα αδελφέ... πέρυσι ήμασταν τυχεροί, φέτος δεν είμαστε άτυχοι, απλά πέρνουμε αυτό που μας αξίζει σε σχέση με αυτό που παρουσιάζουμε στο γήπεδο αγωνιστικά...
1) ΌΦH δεν αποβάλλεται ο κορδονούρης με κόκκινη από το πρώτο ημίχρονο
2)ΑΕΚ χέρι του εντίνιο που ξεκινα το goal τις ΑΕΚ
3)panthrax δεν αποβάλλεται στο 45 ο αλίσε με 2η κίτρινη-τραβα τι φανέλα του παίκτη μας μπροστά στο διαιτητή
4)ΠΑΟ πέναλτι του σπυροπουλου και αποβολή του στο πρώτο ημίχρονο πριν γίνει η φάση για την οποια διμαρτύρεται ο ΠΑΟ
5) ηρακλής offside το goal του μπακαγιόκο το οποιο χρειαστήκαμε 100 replay για να πούμε το πρωτοποριακό ότι η αμφιβολία είναι υπέρ του διαιτητή και όχι υπέρ του επιθετικού
6) Aris- μη αποβολή του βιτολο για το τάκλιν που στην ουσία άφησε το βιερινηα εκτος για την υπόλοιπη σεζόν
7)πανσερραϊκός μάλλον offside το goal του κωνσταντινίδη
8)τραγική διαιτησία στα 3 mats με ari το ιανουάριο-φεβρουάριο που αφήνουν τους αρειανούς να κλοτσάνε στο ψάχνo, ο conceisao να τρώει κόκκινη γιατί τόλμησε να αντίδραση τι στιγμή που δεχόταν δεκάδες αντικείμενα και ο χαλκιάς να τρώει κίτρινη επειδή δεχόταν φωτοβολίδες (ποιος ήταν διαιτητής ??? ο κuρκος) και σε ένα από αυτά τα mats χερούκλα-πέναλτι νομίζω του λέμπο που πνίγεται από το διαιτητή και από τα ραδιόφωνα με τι γνωστες μεθόδους πλύσhς εγκεφάλων μετά από κάθε παιχνίδι του Ari.
9) θρασύβουλος πασα με το χέρι μπροστά στο νταλούκα που το έβλεπε παρα τι propaganda για το αντίθετο και μετά αποβολή του garcia
10) πανιώνιος - το goal του πανιωνιου προέρχεται από control με το χέρι μέσα στη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ
και μπορεί να υπάρχουν και αλλα που απλός δε τα θυμάμαι αλλα έχω βάλει εδώ αυτά που θεωρώ εγώ ως χοντρά σφάλματα που επηρέζουν 100% το πως πάει ένας αγώνας
ας μην αναφερθούμε στα καραϊσκάκια, στα playoff όπως αναφέρεις και εσύ.
Για τι μπάλα που λες, εγώ προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με τι μπάλα που παίξαμε. μπορώ να σου πω ότι στο δεύτερο γύρο ειδικά ήμουν ευχαριστημένος από αυτό που παρουσίασε η ομάδα. γενικός 20 χρονια που παρακολουθώ το ΠΑΟΚ ενεργά ο δεύτερος περσινός γύρος ήταν από τους καλύτερους που έχω δει με την εξαίρεση ίσος τις εποχής μπάγεβιτς που όμως εκεί είχες αλλα προβλήματα δηλαδή έπαιζες ουσιαστικά χωρίς άμυνα και χωρίς τερματοφύλακα
τέλος θα ήθελα να σχολιάσω αυτό που λες για τι τύχη. παίξαμε 30 παιχνίδια πρωταθλήματος και είχες όλες και όλες 3 ήττες. αυτό έγινε επειδή ήμασταν τυχεροί? όπως θα έχεις προσέχει ένα από τα επιχεiριματα αρκετών Παοκτσήδων φέτος είναι ότι όταν ένα κακό συμβαίνει 3-4-5-6-7 φορες δε μπορούμε να το ρίχνουμε στη τύχη. γιατί σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. οποτε με την ίδια λογική ας μη ρίχνουμε την υπέρβαση που έγινε πέρσι κατά τι διάρκεια του πρωταθλήματος στη τύχη.
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
Αδελφέ Petm,
Επειδή πρέπει και να είμαστε κοντά στην ηλικία (και εγώ παρακολουθώ ζωντανά τον ΠΑΟΚ 22 χρόνια, από το 1987 με μία διακοπή από το 1992-1996 λόγω σπουδών) έχουμε κοινά βιώματα με την ομάδα και θα αντιπαραθέσω αυτά που πιστεύω σε σχέση με αυτά που έγραψες.
1. Δεν είπα ότι πέρυσι η διαιτησία ήταν 50-50, απλά δεν είχαμε πολύ κόντρα όπως τα προηγούμενα χρόνια (εκτός των play offs, που ήταν σφαγή Κάκου). Και βέβαια υπήρξαν όλες αυτές οι στιγμές που αφιέρωσες χρόνο και έγραψες και μπορώ να θυμηθώ και άλλες τόσες (π..χ πέναλτι που πνίγει ο Παπασταμάτης στον Μπαλάφα στη Νέα Σμύρνη κτλ), αλλά υπήρξαν και σφυρίγματα υπέρ μας (όχι τόσα πολλά, αλλά υπήρχαν). Βάζοντας αυτά σε ισοζύγιο και μόνο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, η αποψή μου και πάντα σε σχέση με σφαγές προηγούμενων ετών θεωρώ ότι η διαιτησία μας αδίκησε λιγότερο από άλλες χρονιές. Με λίγα λόγια δεν είδα Παπαπέτρου, Κασναφέρη, Μπριάκο, Καλαθενό, Ζωγράφο και όλα αυτά τα μπουμπούκια που έσφαζαν τον ΠΑΟΚ παλαιότερα..
Κακά τα ψέμματα, μπάλα δεν πάιζαμε καλή ούτε και πέρυσι... απλά είχες μια διαφορά με φέτος: η ομάδα πάλευε μέχρι το τέλος, είχε νοοτροπία νικητή έως το 90΄. Είχε γερή κράση και πολύ καλή αμυντική τακτική. Αφού το είχε μεταδώσει και στον κόσμο. Παίζαμε και όσοι βλέπαμε τα ματς πιστεύαμε ότι θα το βάλουμε έστω και στο 93΄. Και συνέβη πολλές φορές. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη, τα πιο πολλά γκολ προερχόντουσαν από στημενα και αναμπουμπούλες στην αντίπαλη άμυνα. Παρ΄όλα αυτά κάναμε 3-4 ευκαιρίες το λιγότερο σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα, με τον Ατρόμητο μία με το ζόρι... Για αυτό έγραψα ότι πέρυσι ήμασταν τυχεροί (την τύχη την κάνει και ο ικανός. Αν και πέρυσι δεν μπαίναμε ούτε μια φορά στην περιοχή του αντιπάλου που να τη βρούμε την τύχη.) Για αυτό και φέτος πέρνουμε αυτό που μας αξίζει... Αν θες τους λόγους για μένα κακός μεταγραφικός σχεδιασμός από την ώρα που επιλέγει να αποκτηθεί ο Κουτσιανικούλης (το σκεπτικό μου δεν αφορά τη συγκεκριμένη κουβέντα)
ΥΓ. Επίσης διαφωνώ για τον περυσινό δεύτερο γύρο. Ο καλύτερος που θυμάμαι εγώ ήταν με Αναστασιάδη 1996-1997 (μπορεί να είχαμε και 11 σερί νίκες!!!) που από δέκατους με Αρχοντίδη, μας έβγαλε ΟΥΕΦΑ και το Σεπτέμβρη εκείνης της χρονιάς αποκλείσαμε την Άρσεναλ. Ο μαγικός Σεπτέμβρης του 97 με το έπος του Χάϊμπουρι και τη μεγαλειώση συναυλία των U2 στο λιμάνι της πόλης.
Να θυμίσω τι παίκτες είχαμε τότε: Βελής, Σιδηρόπουλος, Τασιόπουλος, Καπετανόπουλος, Αργυρίου, Ζαφειρίου, κομινχες, πίρβου κτλ. Δεν παίζαμε καμιά μπαλάρα τότε αλλά όσο θυμάμαι 5-6 ευκαιρίες κάναμε σε κάθε ματς.
Με τον Μπάγιεβιτς δεν μπορείς να συγκρίνεις, τότε είχες παικταράδες...
Thx, Admin Team
Αδελφέ Petm,
Επειδή πρέπει και να είμαστε κοντά στην ηλικία (και εγώ παρακολουθώ ζωντανά τον ΠΑΟΚ 22 χρόνια, από το 1987 με μία διακοπή από το 1992-1996 λόγω σπουδών) έχουμε κοινά βιώματα με την ομάδα και θα αντιπαραθέσω αυτά που πιστεύω σε σχέση με αυτά που έγραψες.
1. Δεν είπα ότι πέρυσι η διαιτησία ήταν 50-50, απλά δεν είχαμε πολύ κόντρα όπως τα προηγούμενα χρόνια (εκτός των play offs, που ήταν σφαγή Κάκου). Και βέβαια υπήρξαν όλες αυτές οι στιγμές που αφιέρωσες χρόνο και έγραψες και μπορώ να θυμηθώ και άλλες τόσες (π..χ πέναλτι που πνίγει ο Παπασταμάτης στον Μπαλάφα στη Νέα Σμύρνη κτλ), αλλά υπήρξαν και σφυρίγματα υπέρ μας (όχι τόσα πολλά, αλλά υπήρχαν). Βάζοντας αυτά σε ισοζύγιο και μόνο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, η αποψή μου και πάντα σε σχέση με σφαγές προηγούμενων ετών θεωρώ ότι η διαιτησία μας αδίκησε λιγότερο από άλλες χρονιές. Με λίγα λόγια δεν είδα Παπαπέτρου, Κασναφέρη, Μπριάκο, Καλαθενό, Ζωγράφο και όλα αυτά τα μπουμπούκια που έσφαζαν τον ΠΑΟΚ παλαιότερα..
Κακά τα ψέμματα, μπάλα δεν πάιζαμε καλή ούτε και πέρυσι... απλά είχες μια διαφορά με φέτος: η ομάδα πάλευε μέχρι το τέλος, είχε νοοτροπία νικητή έως το 90΄. Είχε γερή κράση και πολύ καλή αμυντική τακτική. Αφού το είχε μεταδώσει και στον κόσμο. Παίζαμε και όσοι βλέπαμε τα ματς πιστεύαμε ότι θα το βάλουμε έστω και στο 93΄. Και συνέβη πολλές φορές. Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε προβλήματα στην ανάπτυξη, τα πιο πολλά γκολ προερχόντουσαν από στημενα και αναμπουμπούλες στην αντίπαλη άμυνα. Παρ΄όλα αυτά κάναμε 3-4 ευκαιρίες το λιγότερο σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα, με τον Ατρόμητο μία με το ζόρι... Για αυτό έγραψα ότι πέρυσι ήμασταν τυχεροί (την τύχη την κάνει και ο ικανός. Αν και πέρυσι δεν μπαίναμε ούτε μια φορά στην περιοχή του αντιπάλου που να τη βρούμε την τύχη.) Για αυτό και φέτος πέρνουμε αυτό που μας αξίζει... Αν θες τους λόγους για μένα κακός μεταγραφικός σχεδιασμός από την ώρα που επιλέγει να αποκτηθεί ο Κουτσιανικούλης (το σκεπτικό μου δεν αφορά τη συγκεκριμένη κουβέντα)
ΥΓ. Επίσης διαφωνώ για τον περυσινό δεύτερο γύρο. Ο καλύτερος που θυμάμαι εγώ ήταν με Αναστασιάδη 1996-1997 (μπορεί να είχαμε και 11 σερί νίκες!!!) που από δέκατους με Αρχοντίδη, μας έβγαλε ΟΥΕΦΑ και το Σεπτέμβρη εκείνης της χρονιάς αποκλείσαμε την Άρσεναλ. Ο μαγικός Σεπτέμβρης του 97 με το έπος του Χάϊμπουρι και τη μεγαλειώση συναυλία των U2 στο λιμάνι της πόλης.
Να θυμίσω τι παίκτες είχαμε τότε: Βελής, Σιδηρόπουλος, Τασιόπουλος, Καπετανόπουλος, Αργυρίου, Ζαφειρίου, κομινχες, πίρβου κτλ. Δεν παίζαμε καμιά μπαλάρα τότε αλλά όσο θυμάμαι 5-6 ευκαιρίες κάναμε σε κάθε ματς.
Με τον Μπάγιεβιτς δεν μπορείς να συγκρίνεις, τότε είχες παικταράδες...
σημειωνω οτι απο τον ατρομητο χασαμε τη θεση μας στο ουεφα....λογω χρεων.....Orwell έγραψε:Μετά από εκατοντάδες τέτοια post που έχουμε φάει στη μάπα από σένα,θα μου επιτρέψεις μιά διαπίστωση....eorptol έγραψε: αυτους τους παινιωνακους μεχρι προπερσυ ειχες να τους κερδισεις 15 χρονια εχανες και με μπαγιεβιτς και αγγελο
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ..![]()
![]()
Το να κατεβαινει ο ΠΑΟΚ στην Αθηνα να παιξει με τις μικρομεσαιες ομαδες και να ειναι φαβορι (κατι που ξαναρχισε περσι), ουτε καν επι Μπαγεβιτς ισχυε. Το δειχνουν αλλωστε τα αποτελεσματα. Τωρα ξαφνικα εγιναν τοσο σιγουρες οι εκτος νικες που Χ με τον Πανιωνιο με διατητικη σφαγη κοντρα, ειναι σκανδαλωδης αποτυχια. Πολυ επιλεκτικη μνημη εχουμε. Δεν ξερω ποσο πισω στο χρονο πρεπει να παμε για να θυμηθουμε τον ΠΑΟΚ πραγματικα να κατεβαινει για νικη εκτος σε τετοια ματς, θεωρωντας αποτυχια καθε αλλο αποτελεσμα, και αυτο να ειναι ρεαλιστικη απαιτηση που πηγαζει απο την αξια της ομαδας και οχι οπαδικη ευχη.
Και λιγα για τον Εορδαϊκο
Και λιγα για τον Εορδαϊκο
diniko80 έγραψε:σημειωνω οτι απο τον ατρομητο χασαμε τη θεση μας στο ουεφα....λογω χρεων.....Orwell έγραψε:Μετά από εκατοντάδες τέτοια post που έχουμε φάει στη μάπα από σένα,θα μου επιτρέψεις μιά διαπίστωση....eorptol έγραψε: αυτους τους παινιωνακους μεχρι προπερσυ ειχες να τους κερδισεις 15 χρονια εχανες και με μπαγιεβιτς και αγγελο
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΡΔΑΙΚΟ..![]()
![]()
εκατονταδες ποστ εχουμε φαει απο σενα orwell στην μαπα .....Η ΨΩΡΟΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΚΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ
ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ? ......
ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΩΡΟΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ
ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....
ΕΔΩ ΤΟΝ ΟΦΗ ΕΙΧΑΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ....
αν ο ΠΑΟΚ εχει την νοοτροπια την δικια σου εορδαικος θα καταντουσε σε λιγα χρονια ευτυχως ομως δεν την εχει
.....ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΗ ΣΑΣ......
- PABLO GARCIA1
τι σχέση έχει ότι μας πήρε ο Ατρόμητος τη θέση λόγω χρεών??
Και κάποτε μας απέκλεισε η Καστοριά στο κύπελλο όπως και η Μηχανιώνα την ΑΕΚ και τα Γιάννινα το γάβρο και οι Σέρρες το βάζελο....δεν είδα κανέναν τους να στέκεται σ' αυτό.
Για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους οι ανταγωνιστές είναι οι 3 της Αθήνας....για σας είναι ο ΟΦΗ ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος...έτσι εξηγείται και η τελείως διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.
Και άμα είναι ψωρουπερηφάνια αυτό το δέχομαι μετά χαράς...απ' το να είσαι μίζερος το προτιμώ.
Και κάποτε μας απέκλεισε η Καστοριά στο κύπελλο όπως και η Μηχανιώνα την ΑΕΚ και τα Γιάννινα το γάβρο και οι Σέρρες το βάζελο....δεν είδα κανέναν τους να στέκεται σ' αυτό.
Για μένα και πιστεύω για τους περισσότερους οι ανταγωνιστές είναι οι 3 της Αθήνας....για σας είναι ο ΟΦΗ ο Ατρόμητος και ο Πανιώνιος...έτσι εξηγείται και η τελείως διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.
Και άμα είναι ψωρουπερηφάνια αυτό το δέχομαι μετά χαράς...απ' το να είσαι μίζερος το προτιμώ.