Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- WeWillRockYou
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Για το καλοκαίρι, προσωπικά θα σκεφτόμουν σοβαρά τα εξής:
- αρχικά χρειαζόμαστε έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα γηγενή. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες:
Από τους νεαρούς, υπάρχουν οι Τζολάκης (αν μείνει ελεύθερος από ΟΣΦΠ), Μανδάς (αν τώρα που έφυγε ο Σαρι, τον δώσουν δανεικό το καλοκαίρι), Τσιφτσής (επέστρεψε στον Αστερά από την Πολωνία). Από τους έμπειρους, υπάρχουν επιλογές τύπου Καπίνο, Γιαννιώτης, Διούδης.
- στην άμυνα, γηγενείς που θα μπορούσαν να έρθουν είναι οι Λυκογιάννης για αναπληρωματικός του Μπάμπα (έχει συμβόλαιο στα 700χιλ στην Ιταλία - αν αποχωρήσουν Ρ.Σοάρες-Τσαούσης θεωρώ βγαίνει οικονομικά) και ίσως ο Σταφυλίδης αν είναι υγιής, σε ρόλο αντί - Νάσμπεργκ (πιστεύω αφαιρώντας και το συμβόλαιο του αρχηγού και δω βγαίνει οικονομικά) . Έτσι αντικαθιστάς με 3 -ελεύθερους κυρίως-γηγενείς παίκτες - 3 μέτριους αναπληρωματικούς. Κινήσεις μάλιστα που μπορούν να γίνουν σχετικά νωρίς, ώστε να μην υπάρχει άγχος μέσα στο καλοκαίρι.
- Κόντρα στο ρεύμα, θα έλεγα όχι σε πώληση Κοτάρσκι-Κουλιεράκη.
Θα ήθελα ανανέωση Κεντζιόρα με μαξ τα 800 χιλ., αλλιώς θα πήγαινα σε άλλη επιλογή.
Και θα επιδίωκα πώληση Έκονγκ και Μιχαηλίδη με μίνιμουν τα 2 εκ. ο καθένας. Το συμβόλαιο του Έκονγκ σε άλλον βασικό ελεύθερο στόπερ και τα 4 εκ. για τη ρήτρα του Μειτέ. Ο Μιχαηλίδης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από όσο θυμάμαι είχε ανανεώσει πριν τον τραυματισμό του με 700χιλ ετησίως. Οπότε νέα ανανεώση θα απαιτούσε και αύξηση, την οποία θεωρώ δεν αξίζει η αγωνιστική του εικόνα. Κλείνεις τον Φαμπιάνο για εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα.
- Έχοντας στην άμυνα 5 γηγενείς (Τερματοφύλακα-Λύρατζη-Κουλιεράκη-Σταφυλίδη-Λυκογιάννη), μπορείς απλά να ανανεώσεις Τσιγγάρα-Τζίμα και μαζί με τον Κωνσταντέλια (απαραίτητη παραμονή) έχεις την 8άδα σου.
- Μπορείς να πας και για Αλεξανδρόπουλο δανεικό αντί του Σβαμπ και να δηλώσεις τον Τζίμα στη Β λίστα(καμία διαφορά αγωνιστικά). Έτσι μένουν 17 θέσεις για τους ξένους παίκτες του ρόστερ.
- Έχοντας κρατήσει Μειτέ, το συμβόλαιο του Μ.Αντόνιο θα πρέπει να πάει σε κάποιον παίκτη που να ταιριάζει μαζί του. Ο Οζντόεφ μπορεί να είναι μια χαρά το 3ο βασικό χαφ. Εδώ ίσως χρειάζεται μια ακόμα έξτρα κίνηση.
- Στην επίθεση το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν ο Σαμάτα και η προσθήκη ενός αριστερού εξτρέμ + ανέβασμα των Γκούμα-Δαρέλα στην Α ομάδα. Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά, θα προτιμούσα πώληση Α.Ζίβκοβιτς στα ποσά που ακούστηκαν (7-8εκ.), για την αύξηση του μπάτζετ στη θέση του φορ.
- αρχικά χρειαζόμαστε έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα γηγενή. Οι επιλογές είναι συγκεκριμένες:
Από τους νεαρούς, υπάρχουν οι Τζολάκης (αν μείνει ελεύθερος από ΟΣΦΠ), Μανδάς (αν τώρα που έφυγε ο Σαρι, τον δώσουν δανεικό το καλοκαίρι), Τσιφτσής (επέστρεψε στον Αστερά από την Πολωνία). Από τους έμπειρους, υπάρχουν επιλογές τύπου Καπίνο, Γιαννιώτης, Διούδης.
- στην άμυνα, γηγενείς που θα μπορούσαν να έρθουν είναι οι Λυκογιάννης για αναπληρωματικός του Μπάμπα (έχει συμβόλαιο στα 700χιλ στην Ιταλία - αν αποχωρήσουν Ρ.Σοάρες-Τσαούσης θεωρώ βγαίνει οικονομικά) και ίσως ο Σταφυλίδης αν είναι υγιής, σε ρόλο αντί - Νάσμπεργκ (πιστεύω αφαιρώντας και το συμβόλαιο του αρχηγού και δω βγαίνει οικονομικά) . Έτσι αντικαθιστάς με 3 -ελεύθερους κυρίως-γηγενείς παίκτες - 3 μέτριους αναπληρωματικούς. Κινήσεις μάλιστα που μπορούν να γίνουν σχετικά νωρίς, ώστε να μην υπάρχει άγχος μέσα στο καλοκαίρι.
- Κόντρα στο ρεύμα, θα έλεγα όχι σε πώληση Κοτάρσκι-Κουλιεράκη.
Θα ήθελα ανανέωση Κεντζιόρα με μαξ τα 800 χιλ., αλλιώς θα πήγαινα σε άλλη επιλογή.
Και θα επιδίωκα πώληση Έκονγκ και Μιχαηλίδη με μίνιμουν τα 2 εκ. ο καθένας. Το συμβόλαιο του Έκονγκ σε άλλον βασικό ελεύθερο στόπερ και τα 4 εκ. για τη ρήτρα του Μειτέ. Ο Μιχαηλίδης μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και από όσο θυμάμαι είχε ανανεώσει πριν τον τραυματισμό του με 700χιλ ετησίως. Οπότε νέα ανανεώση θα απαιτούσε και αύξηση, την οποία θεωρώ δεν αξίζει η αγωνιστική του εικόνα. Κλείνεις τον Φαμπιάνο για εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα.
- Έχοντας στην άμυνα 5 γηγενείς (Τερματοφύλακα-Λύρατζη-Κουλιεράκη-Σταφυλίδη-Λυκογιάννη), μπορείς απλά να ανανεώσεις Τσιγγάρα-Τζίμα και μαζί με τον Κωνσταντέλια (απαραίτητη παραμονή) έχεις την 8άδα σου.
- Μπορείς να πας και για Αλεξανδρόπουλο δανεικό αντί του Σβαμπ και να δηλώσεις τον Τζίμα στη Β λίστα(καμία διαφορά αγωνιστικά). Έτσι μένουν 17 θέσεις για τους ξένους παίκτες του ρόστερ.
- Έχοντας κρατήσει Μειτέ, το συμβόλαιο του Μ.Αντόνιο θα πρέπει να πάει σε κάποιον παίκτη που να ταιριάζει μαζί του. Ο Οζντόεφ μπορεί να είναι μια χαρά το 3ο βασικό χαφ. Εδώ ίσως χρειάζεται μια ακόμα έξτρα κίνηση.
- Στην επίθεση το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν ο Σαμάτα και η προσθήκη ενός αριστερού εξτρέμ + ανέβασμα των Γκούμα-Δαρέλα στην Α ομάδα. Αν δεν βγαίνουν τα κουκιά, θα προτιμούσα πώληση Α.Ζίβκοβιτς στα ποσά που ακούστηκαν (7-8εκ.), για την αύξηση του μπάτζετ στη θέση του φορ.
-
Πάμε πάλι, το ενδεχόμενο να φύγει ο Κουλιερακης που εκεί που κοστολογείτε δεν είναι δύσκολο να έρθει πρόταση για έναν 20 χρόνο σεντερ μπακ και ο τσιγγαρας πχ που δεν παίζει λεπτό να ζητήσει να παει κάπου δανικός το σκέφτηκες; Η ο Ντελιας; Το βρίσκεις απίθανο; Εγω δίνω 80% πιθανότητες να φύγουν 2 Έλληνες το καλοκαίρι.cartman έγραψε:Επειδή βλέπω κάτι άρθρα ότι ο Πέλκας μένει ελεύθερος, μην διανοηθεί κανείς εκεί στην ΠΑΕ να σκεφτεί ότι με πώληση Ντελια, καλύπτεις το κενό του,εύκολα και οικονομικά με τον Πέλκα.
Και μην ακούσω εδώ μέσα για ΠΑΟΚτσακι και ωρίμασε και τετοιες μπούρδες. Πέλκας μόνο σαν αντι-Μουργκ.που και πάλι όχι γιατί θα θυμηθεί τα παλιά ο Ρουμάνος και θα τον κάνει βασικό με αλλαγή Ντελια.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά δεν θα έχεις γηγενής για την ευρωπαϊκή λίστα, και ξέρεις πολλούς Έλληνες που μπορούν να έρθουν;
Πελκας, Κουρμπελης, Γιαννουλης, Γουτας, Λυκόγιαννης, Κυριακοπουλος , Φουντας, Χατζιγιοβαννης, Μπουχαλακης.
Τα 3 αριστερά μπακ που ανέφερα δεν έρχονται με τίποτα, γιατί σιγά μην δώσουν 2 μεγάλα συμβόλαια για αριστερό μπακ θα προτιμήσουν να το δώσουν αλλού και καλά θα κάνουν, άσε που δεν θα θέλει και κανένας να έρθει να μοιράζετε τον χρόνο με τον Μπαμπά, το ίδιο ισχύει και για τους άλλους 2. Ο Γούτας έτσι και έτσι, οι 3 τελευταίοι είναι παίκτες ανέκδοτο. Και μένουν ο Κουρμπέλης και ο Πέλκας, δεν λέω ότι είναι παικταράδες αλλά από τους άλλους προφανώς και είναι 2-3 κλικ πάνω.
Επίσης τι κακία είναι αυτή που βγάζετε για το παιδί ρε ‘σείς; Τι (σας) έκανε; Και τι να ωριμάσει , γιατί ποτε ήταν ανώριμος ο Πελκας; Έχετε ξεχάσει μάλλον πως πάντα ήταν ο πρώτος που τα άκουγε και τι περνούσε. Και απειλές από το τηλέφωνο και τα βρισίδια που άκουγε ενώ πήγαινε για καφέ.cartman έγραψε:Και μην ακούσω εδώ μέσα για ΠΑΟΚτσακι και ωρίμασε και τετοιες μπούρδες. Πέλκας μόνο σαν αντι-Μουργκ.που και πάλι όχι γιατί θα θυμηθεί τα παλιά ο Ρουμάνος και θα τον κάνει βασικό με αλλαγή Ντελια.
Παρόλα αυτα εγω ακόμα τον βλέπω σε κάθε συνέντευξη από την μέρα που έφυγε να εκφράζει τα καλύτερα για τον Ιβαν, τον Λουτσεσκου, για τον κόσμο και την ομάδα και το ποσό ευγνώμων είναι για όλα όσα του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, αλλά να τα εννοεί. Γιατί και ο πασχαλακης και ο Λημνιος τα ίδια λένε αλλά καταλαβαίνεις ότι τα λένε μονάχα για την γραφικότητα.
Μέτριος παίκτης είναι, αν τον ήθελα θα τον ήθελα να αντικαταστήσει τον Μουργκ. Πλέον έχει τις συμμετοχές και τα νούμερα να βρει μια ομάδα ο μουργκ και να βρει ίδιο συμβόλαιο.
Εκτός αν μπορείς να φέρεις κανενα Φορτούνη, μασουρα. Θα ερχόντουσαν όμως;
Λάθος προσέγγιση για μένα να καταφεύγουμε σε ξαναζεσταμενα φαγητά ή σε αποφάγια του ποκ. Είναι κακό να δίνουμε μεγάλα σχετικά συμβόλαια σε μετριοκακούς ποδοσφαιριστές μόνο και μόνο επειδή είναι γηγενείς.
Να δίνονται τα χρήματα αυτά για μεταγραφές καλών ξένων και τα κενά των γηγενών στις λίστες να καλύπτονται αποκλειστικά με παιδιά των ακαδημιών.
Να δίνονται τα χρήματα αυτά για μεταγραφές καλών ξένων και τα κενά των γηγενών στις λίστες να καλύπτονται αποκλειστικά με παιδιά των ακαδημιών.
Ο Σάστρε είναι μια χαρά παίκτης, δεν πρέπει να μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τους υπόλοιπους.Τρόμος έγραψε:Το πρόβλημα με τους ξένους είναι πως έχουμε πολλούς μέτριους: Ράφα Σοάρες,Σάστρε,Ζ.Ζιβκοβιτς, Νάσμπεργκ κλπ. Αυτή την στιγμή πρέπει να φύγουν τρεις. Ο καλύτερος τρόπος είναι να αλλάξουμε 2 μέτριους ξένους με έναν ποιοτικό και μέτριους Έλληνες . Π.χ. διώχνεις Ράφα Σουάρες & Σάστρε και παίρνεις ένα δεξιό μπακ 11δάτο. Με Μπάμπα αριστερά, μεταγραφή δεξιά, Όττο και για τις δύο θέσεις+ Τσαούση Λύραντζη . Αφού μόνο μέτριους Έλληνες μπορούμε να πάρουμε τότε να πάρουμε λιγότερους αλλά καλύτερους ξένους.
Οσο για τις πωλήσεις που λένε πιο πάνω, θεωρώ ότι μια τουλάχιστον δεν θα την αποφύγουμε. Αν είναι μεταξύ των τριών, ας είναι του Κούλιε το κενό του οποίου αναπληρώνεται πιο εύκολα από των υπολοίπων δύο.
όχι Φορτούνη ρε παιδιά, 2 χιαστούς εχει εμεις θα τον παρουμε ;;;
Μασούρα συμφωνω και κουμπώνει εξαιρετικά στην ομαδα
Μασούρα συμφωνω και κουμπώνει εξαιρετικά στην ομαδα
Σε συνέντευξη του Πελκα , τέθηκε η ερώτηση για επαφή με ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι . Ήταν κάτι που δεν αρνηθηκε .
- figurehead4
Λέγοντας για Έλληνες παίχτες, εγώ θα ήθελα πολύ τον Παπαδόπουλο και τον Σταφυλίδη. Με παραξένεψε ως με νευρίασε ο πρώτος όπως μας έπαιξε με Λαμία, αλλά λες η δουλειά του είναι και ίσως κάνει μια τελευταία απελπιδα προσπάθεια να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Έλληνα Σεντερ μπακ από ελληνικο πρωτάθλημα , προτιμώ Βαφεα
Θα συμφωνήσω για τον Παπαδόπουλο. Κι εγώ όταν είδα τις αντιδράσεις του η πρώτη μου σκέψη ήταν αι στο δι@λο μ@λ@κ@figurehead4 έγραψε:Λέγοντας για Έλληνες παίχτες, εγώ θα ήθελα πολύ τον Παπαδόπουλο και τον Σταφυλίδη. Με παραξένεψε ως με νευρίασε ο πρώτος όπως μας έπαιξε με Λαμία, αλλά λες η δουλειά του είναι και ίσως κάνει μια τελευταία απελπιδα προσπάθεια να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Αλλά όταν έπεσαν οι παλμοί, σκέφτηκα ότι μάλλον ήθελε να φωνάξει "εδώ είμαι, πάρτε με"
Δε νομιζω οτι θα προκαλεσει καμια εκπληξη η επιστροφη του Πελκα στον ΠΑΟΚchri5ti9 έγραψε:Σε συνέντευξη του Πελκα , τέθηκε η ερώτηση για επαφή με ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι . Ήταν κάτι που δεν αρνηθηκε .
Εκπληξη ηταν οτι δεν ηρθε απο περσι το καλοκαιρι
Προσωπικα μιλωντας, ουτε τον γουσταρω σαν παικτη, ουτε επιθυμω να επιστρεψει, αλλα το βρισκω ως το πιθανοτερο σεναριο
Ανησυχω οτι αν επιστρεψει, ο Λουτσεσκου θα τον βαζει βασικο κ θα εχει τον Κωνσταντελια ως αλλαγη του Πελκα
- AlxNeapoli1
Και ειναι και τρελο ΠΑΟΚτσακι και ας λενε οτι θελουν μερικοι.billagorn έγραψε:Θα συμφωνήσω για τον Παπαδόπουλο. Κι εγώ όταν είδα τις αντιδράσεις του η πρώτη μου σκέψη ήταν αι στο δι@λο μ@λ@κ@figurehead4 έγραψε:Λέγοντας για Έλληνες παίχτες, εγώ θα ήθελα πολύ τον Παπαδόπουλο και τον Σταφυλίδη. Με παραξένεψε ως με νευρίασε ο πρώτος όπως μας έπαιξε με Λαμία, αλλά λες η δουλειά του είναι και ίσως κάνει μια τελευταία απελπιδα προσπάθεια να παίξει στον ΠΑΟΚ.
Αλλά όταν έπεσαν οι παλμοί, σκέφτηκα ότι μάλλον ήθελε να φωνάξει "εδώ είμαι, πάρτε με"
- ΑποστόληςΑ
Το συμβόλαιο του Κυριάκου με τη Λαμία λήγει 30.06.2024. Είναι γεννημένος 23.02.1992, δηλαδή έχει άλλα 3 έτη να παίξει καλά, ως στόπερ. Είναι αρκετά έμπειρος, με καριέρα στο εξωτερικό, από τα οποία τα 10 χρόνια στη Bundesliga.
Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές της Ελλάδος, ειδικά δε στην ανδρών έχει 35 εμφανίσεις και 4 γκολ.
Η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη (Σβορώνος) και είναι παιδί που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όμως για κάποιους λόγους δεν τον ήθελε (βλακείες που κάνει πολλά χρόνια τώρα ο ΠΑΟΚ). Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί άνετα σαν 20 δεξί στόπερ, ακόμη και σαν πρώτο, ενώ μπορεί να παίξει ακόμη και σαν αμυντικό χαφ.
Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές της Ελλάδος, ειδικά δε στην ανδρών έχει 35 εμφανίσεις και 4 γκολ.
Η καταγωγή του είναι από την Κατερίνη (Σβορώνος) και είναι παιδί που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ όμως για κάποιους λόγους δεν τον ήθελε (βλακείες που κάνει πολλά χρόνια τώρα ο ΠΑΟΚ). Νομίζω ότι μπορεί να σταθεί άνετα σαν 20 δεξί στόπερ, ακόμη και σαν πρώτο, ενώ μπορεί να παίξει ακόμη και σαν αμυντικό χαφ.
Papwolf, δεν ξέρω εάν γίνεται αυτό που λες. Πρώτον γιατί δεν γίνεται οι ακαδημίες να βγάζουν τέτοιες φουρνιές συνέχεια.
Δηλαδή φέτος στη θέση του Ράφα να ήταν ο Τσαούσης, στη θέση του Νασμπεργκ ο Παναγιώτου, στη θέση του Μπράντον ο Γκορντε, στη θέση του ΖΖ ένας από τους μικρούς που ήδη είναι, στη θέση του Βιερίνια ή του Σάστρε ο Λύρα;
Πόσα ματς έχουν ή θα έχουν παίξει οι παραπάνω ξένοι στο τέλος της χρονιάς; Σε πόσα ντέρμπι; Θα μπορούν τα 19χρονα να παίζουν όλα στο ίδιο επίπεδο; Γιατι οι γηγενείς για τις λίστες δεν είναι οτι δεν θα πρεπει να παίζουν και κάμποσα ματς. Μακάρι να βγάζουμε ένα δυνατό και ένα ρολιστα τη χρονιά.
Ο τερματάς και τουλάχιστον ένα από τα αναπληρωματικά μπακ πρέπει να είναι γηγενείς πάντως, ειδικά με τον Ότο να μπορεί να καλύψει και τις 2 πλευρές.
Τον Πέλκα το θέλω. Μόνο και μόνο για να δείξει οτι δεν έρχεται χαριστικά ή για ένσημα, θα σκιστεί. Έχει χαρακτηριστικά που θέλουμε, ξέρει που έρχεται, και τα νουμεράκια του θα τα κάνει. Μας χαλάει δηλαδή ο Πέλκας να κάνει τα ρεπό του Ντέλια ή να μπαίνει ως σοβαρή αλλαγή; Τα περι Κράσνονταρ, Φενέρ κλπ τα θεωρώ εγωισμούς. Εάν η ομάδα βοηθηθεί, τα αφήνουμε πίσω και οι δύο πλευρές.
Κουρμπέλη με τίποτα, το θεωρώ τρισμέγιστο κ*λ*παίδι.
ΚυρΠαπ γιατί όχι. Δεν τον έχω παρακολουθήσει στη Λαμία, αλλά εδώ κολλάει το αντί να έχω το Νασμπεργκ, 10 φορές να έχω τον Παπ για 4-5ο. Και εάν σκίστηκε στη Λαμία, καλά έκανε, επαγγελματίας είναι, δηλαδή τι θέλαμε; να κάνει στο πλαι όταν σουτάρουν οι δικοί μας επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι; ενώ όταν τα κάνουν άλλοι για το ΠΟΚ τους σκυλοβρίζουμε; ο επαγγελματίας σέβεται την ομάδα που τον ταίζει και τους συμπαίκτες του και παίζει με όλους το ίδιο.
Δηλαδή μία 6αδα στόπερ μεταγραφή ΑΑ - Κεν - Μιχα - Παπ - Φαμπιάνο - Παναγιώτου δεν με χαλάει καθόλου.
Δηλαδή φέτος στη θέση του Ράφα να ήταν ο Τσαούσης, στη θέση του Νασμπεργκ ο Παναγιώτου, στη θέση του Μπράντον ο Γκορντε, στη θέση του ΖΖ ένας από τους μικρούς που ήδη είναι, στη θέση του Βιερίνια ή του Σάστρε ο Λύρα;
Πόσα ματς έχουν ή θα έχουν παίξει οι παραπάνω ξένοι στο τέλος της χρονιάς; Σε πόσα ντέρμπι; Θα μπορούν τα 19χρονα να παίζουν όλα στο ίδιο επίπεδο; Γιατι οι γηγενείς για τις λίστες δεν είναι οτι δεν θα πρεπει να παίζουν και κάμποσα ματς. Μακάρι να βγάζουμε ένα δυνατό και ένα ρολιστα τη χρονιά.
Ο τερματάς και τουλάχιστον ένα από τα αναπληρωματικά μπακ πρέπει να είναι γηγενείς πάντως, ειδικά με τον Ότο να μπορεί να καλύψει και τις 2 πλευρές.
Τον Πέλκα το θέλω. Μόνο και μόνο για να δείξει οτι δεν έρχεται χαριστικά ή για ένσημα, θα σκιστεί. Έχει χαρακτηριστικά που θέλουμε, ξέρει που έρχεται, και τα νουμεράκια του θα τα κάνει. Μας χαλάει δηλαδή ο Πέλκας να κάνει τα ρεπό του Ντέλια ή να μπαίνει ως σοβαρή αλλαγή; Τα περι Κράσνονταρ, Φενέρ κλπ τα θεωρώ εγωισμούς. Εάν η ομάδα βοηθηθεί, τα αφήνουμε πίσω και οι δύο πλευρές.
Κουρμπέλη με τίποτα, το θεωρώ τρισμέγιστο κ*λ*παίδι.
ΚυρΠαπ γιατί όχι. Δεν τον έχω παρακολουθήσει στη Λαμία, αλλά εδώ κολλάει το αντί να έχω το Νασμπεργκ, 10 φορές να έχω τον Παπ για 4-5ο. Και εάν σκίστηκε στη Λαμία, καλά έκανε, επαγγελματίας είναι, δηλαδή τι θέλαμε; να κάνει στο πλαι όταν σουτάρουν οι δικοί μας επειδή είναι ΠΑΟΚτσάκι; ενώ όταν τα κάνουν άλλοι για το ΠΟΚ τους σκυλοβρίζουμε; ο επαγγελματίας σέβεται την ομάδα που τον ταίζει και τους συμπαίκτες του και παίζει με όλους το ίδιο.
Δηλαδή μία 6αδα στόπερ μεταγραφή ΑΑ - Κεν - Μιχα - Παπ - Φαμπιάνο - Παναγιώτου δεν με χαλάει καθόλου.
Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο συναισθήματα χωρούν μόνο σε μας τους φιλάθλους , οι ομάδες επιβάλλεται να κρίνουν επαγγελματικά και μόνο , με λογική και κυνισμό .
Αν η ομάδα θεωρεί ότι πρέπει να αποκτηθεί ο φορτούνης καλώς θα πράξει.
Ο παπαδόπουλος λέτε ότι δηλώνει ΠΑΟΚ ....αλλά στον γαύρο έπαιζε.
Υπάρχουν αμέτρητα τέτοια παραδείγματα, είναι επαγγελματίες και πληρώνονται για να παίζουν μπάλα .
Ανάμεσα σε Μασούρα και Φορτούνη, επιλέγω με κλειστά μάτια Φορτούνη. Ο πιο επιδραστικός παίκτης του γαύρου εδω και αρκετά χρόνια.
Μπορούμε να πάρουμε και Ιωαννίδη απο βάζελο? Να τον πάρουμε . Το μόνο που μετράει είναι η εξέλιξη της ομάδας και η πληρότητα του ρόστερ.
Πριν λίγα χρόνια ο πασχαλάκης ήταν ένας απο μας..και τώρα δηλώνει περήφανος γαύρος...όπου είναι τα φράγκα...
Να επιστρέψει ή όχι ο πέλκας στον ΠΑΟΚ ? Αν κρίνουν ότι τον χρειαζόμαστε γιατί όχι. Αν μας αρέσει ή όχι αυτό είναι θέμα του καθενός...Με τις συμπάθειες μας και τις αντιπάθειες μας...
Η ομάδα πρέπει να κοιτάει και το εγχώριο πρωτάθλημα, να επενδύει και να ρισκάρει σε κινήσεις τέτοιες, δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο στις ακαδημίες μας όσο καλές και αν είναι. Έτσι μεγαλώνει το εύρος των επιλογών.
Δεν ξέρω αν πιάσει ο τσιλούλης στα χανούμια αλλά ήταν μια καλή κίνηση, θυμάμαι τότε που έπαιζε πανιώνιο και μας έκανε κάτι ωραίες αντεπιθέσεις.
Προτιμώ να ρισκάρουν σε αυτά τα λεφτά σε μια εγχώρια κίνηση όπου έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν τον παίκτη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς παρά κάτι λαχεία του εξωτερικού που τα χρυσοπληρώνουμε κιόλας....
Αν η ομάδα θεωρεί ότι πρέπει να αποκτηθεί ο φορτούνης καλώς θα πράξει.
Ο παπαδόπουλος λέτε ότι δηλώνει ΠΑΟΚ ....αλλά στον γαύρο έπαιζε.
Υπάρχουν αμέτρητα τέτοια παραδείγματα, είναι επαγγελματίες και πληρώνονται για να παίζουν μπάλα .
Ανάμεσα σε Μασούρα και Φορτούνη, επιλέγω με κλειστά μάτια Φορτούνη. Ο πιο επιδραστικός παίκτης του γαύρου εδω και αρκετά χρόνια.
Μπορούμε να πάρουμε και Ιωαννίδη απο βάζελο? Να τον πάρουμε . Το μόνο που μετράει είναι η εξέλιξη της ομάδας και η πληρότητα του ρόστερ.
Πριν λίγα χρόνια ο πασχαλάκης ήταν ένας απο μας..και τώρα δηλώνει περήφανος γαύρος...όπου είναι τα φράγκα...
Να επιστρέψει ή όχι ο πέλκας στον ΠΑΟΚ ? Αν κρίνουν ότι τον χρειαζόμαστε γιατί όχι. Αν μας αρέσει ή όχι αυτό είναι θέμα του καθενός...Με τις συμπάθειες μας και τις αντιπάθειες μας...
Η ομάδα πρέπει να κοιτάει και το εγχώριο πρωτάθλημα, να επενδύει και να ρισκάρει σε κινήσεις τέτοιες, δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο στις ακαδημίες μας όσο καλές και αν είναι. Έτσι μεγαλώνει το εύρος των επιλογών.
Δεν ξέρω αν πιάσει ο τσιλούλης στα χανούμια αλλά ήταν μια καλή κίνηση, θυμάμαι τότε που έπαιζε πανιώνιο και μας έκανε κάτι ωραίες αντεπιθέσεις.
Προτιμώ να ρισκάρουν σε αυτά τα λεφτά σε μια εγχώρια κίνηση όπου έχουν τη δυνατότητα να τσεκάρουν τον παίκτη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς παρά κάτι λαχεία του εξωτερικού που τα χρυσοπληρώνουμε κιόλας....
- Amsterdamer_87
Αν ειχαμε παρει τοτε τον Παπαδοπουλο δεν θα ειχαμε και τοσο μεγαλο γκαιλε που τραυματιστηκε ο Εκονγκ..
Τετοιες περιπτωσεις οταν παρουσιαζονται δεν τις χανεις..
Οταν εχεις για μπακαπ παιχτες σαν τον Κυριακο τοτε μεγαλωνεις σαν ομαδα..
Τετοιες περιπτωσεις οταν παρουσιαζονται δεν τις χανεις..
Οταν εχεις για μπακαπ παιχτες σαν τον Κυριακο τοτε μεγαλωνεις σαν ομαδα..