70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Είχε πάει πολύ καλά την πρώτη φορά που έγινε αυτό...και είπαμε να το ξαναδοκιμάσουμε 

- WeWillRockYou
Μακάρι να ισχύει πάντως, γιατί 2 εβδομάδες προπονήσεων χωρίς αγώνες, μπορούν να βοηθήσουν την αγωνιστική κατάσταση του παίκτη, ασχέτως του τι πιστεύουμε για αυτόν.
- PAOK_NORTH_ARMY
Τον έχω σιχτιρίσει απίστευτα. Δε θυμάμαι ποτέ να έχω αντιπαθήσει ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα κάποιο παίχτη παραπάνω από αυτόν. Στο χαμένο πέναλτι με το βάζελο (ήταν το κερασάκι στη τούρτα) δεν ήθελα να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Πραγματικά όμως συγκρίνοντάς τον με τον ακίνδυνο Τόμας διχάζομαι. Ο φιλότιμος Τόμας (πόσο μου τη σπάει αυτό το επίθετο όταν μιλάμε για παίχτες του ΠΑΟΚ) τρέχει τρέχει τρέχει και πέφτει πάνω σε τοίχο, είναι τόσο ακίνδυνος για τους αντίπαλους αμυντικούς που με κάνει να θέλω να δω ξανά τον Σαμάτα βασικό τη Πέμπτη. Είμαι τόσο λακαμάς που πιστεύω να ξυπνήσει επιτέλους (ύστατη στιγμή κυριολεκτικά) ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός? Τα τελευταία ματς πάντως με Τόμας αιχμή του δόρατος με απογοήτευσαν.
Η λογική λέει, μετά από όσα είδαμε, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού της Ντιναμό, ότι το ματς θέλει βασικό τον Τζίμα. Όμως πλέον τίποτα δε με χαλάει (ή έτσι νομίζω μέχρι το επόμενο ματς
). Ας βάλει Σαμάτα, και αλλαγή του τον Μπράντον. Μακάρι να έρθει η πρόκριση και το πρωτάθλημα με τα δικά του γκολ. Συμπαθής άνθρωπος είναι ο Σαμάτα.

- Psuxo_logos
Επειδή νιώθω ακριβώς τα ίδια θα σου πω το εξής: ναι είμαστε λακαμαδες.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Τον έχω σιχτιρίσει απίστευτα. Δε θυμάμαι ποτέ να έχω αντιπαθήσει ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα κάποιο παίχτη παραπάνω από αυτόν. Στο χαμένο πέναλτι με το βάζελο (ήταν το κερασάκι στη τούρτα) δεν ήθελα να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Πραγματικά όμως συγκρίνοντάς τον με τον ακίνδυνο Τόμας διχάζομαι. Ο φιλότιμος Τόμας (πόσο μου τη σπάει αυτό το επίθετο όταν μιλάμε για παίχτες του ΠΑΟΚ) τρέχει τρέχει τρέχει και πέφτει πάνω σε τοίχο, είναι τόσο ακίνδυνος για τους αντίπαλους αμυντικούς που με κάνει να θέλω να δω ξανά τον Σαμάτα βασικό τη Πέμπτη. Είμαι τόσο λακαμάς που πιστεύω να ξυπνήσει επιτέλους (ύστατη στιγμή κυριολεκτικά) ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός? Τα τελευταία ματς πάντως με Τόμας αιχμή του δόρατος με απογοήτευσαν.
Η μόνη παρομοίωση που μπορώ να κάνω για αυτούς τους δυο είναι ότι νιώθω σαν να έχουμε το καλύτερο χρυσό τόξο, αλλά το βέλος του (επιθετικός) δεν έχει μεταλο μπροστά αλλά μόνο ξύλο. Όσο και να προσπάθεις δεν καρφώνει!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπορεί να είναι απογοητευτικός ο Σαμάτα αλλά τον θεωρώ πιο χρήσιμο από τον Τόμας. Όσο και αν ακούγεται περίεργο κάτι τέτοιο.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Τον έχω σιχτιρίσει απίστευτα. Δε θυμάμαι ποτέ να έχω αντιπαθήσει ποδοσφαιρικά μιλώντας πάντα κάποιο παίχτη παραπάνω από αυτόν. Στο χαμένο πέναλτι με το βάζελο (ήταν το κερασάκι στη τούρτα) δεν ήθελα να τον ξαναδώ στα μάτια μου. Πραγματικά όμως συγκρίνοντάς τον με τον ακίνδυνο Τόμας διχάζομαι. Ο φιλότιμος Τόμας (πόσο μου τη σπάει αυτό το επίθετο όταν μιλάμε για παίχτες του ΠΑΟΚ) τρέχει τρέχει τρέχει και πέφτει πάνω σε τοίχο, είναι τόσο ακίνδυνος για τους αντίπαλους αμυντικούς που με κάνει να θέλω να δω ξανά τον Σαμάτα βασικό τη Πέμπτη. Είμαι τόσο λακαμάς που πιστεύω να ξυπνήσει επιτέλους (ύστατη στιγμή κυριολεκτικά) ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός? Τα τελευταία ματς πάντως με Τόμας αιχμή του δόρατος με απογοήτευσαν.
- AlxNeapoli1
χααχαχχααχαχαχαχαχΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ήρεμος είμαι. Μια μέρα έριξα, δεν του έστειλα στο σπίτι φάκελο με σκόνη!
Ευτυχώς που αύριο θα προκριθούμε και δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί του.
Μετά τη διακοπή πάλι...
Μετά τη διακοπή πάλι...
- AlxNeapoli1
Ας βαλει κι ενα γκολ για αλλαγη για να ασχοληθουμε μαζι του. Μακαρι να μην παιξει και να δουμε τον Τζιμαρο
-
- ΑποστόληςΑ
Καλόν είναι να μην ξεκινήσει. Η ψυχολογία του είναι στο ναδίρ και με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια δεν θα βλέπεται. Χώρια οι αποδοκιμασίες από την κερκίδα. Για δική του προστασία εγώ δεν θα τον έβαζα σήμερα, πολύ περισσότερο αν το παιχνίδι πάει στην παράταση και στα penalties.
- TylerDurden
O Λαουτάρο έχει 128 γκολ με την Ίντερ, τα 26 φέτος.
Έχει πάρει ήδη ένα πρωτάθλημα όντας βασικότατο κομμάτι της ομάδας, και θα πάρει ακόμα ένα φέτος ως βασικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά.
Δε βοηθάνε πουθενά οι συγκρίσεις με τον Κριστιάνο που έχασε ένα γκολ σε κενή εστία ενώ έχει 800 γκολ, τον Μπάτζιο, τον Τέρι και τον Μπέκαμ.
Σε άλλα νέα, το ότι επέλεξε να μην πάει στην Εθνική του και έμεινε εδώ, μου δείχνει πως υπάρχει ζωή και πείσμα μέσα του.
Άντε να δούμε.
Έχει πάρει ήδη ένα πρωτάθλημα όντας βασικότατο κομμάτι της ομάδας, και θα πάρει ακόμα ένα φέτος ως βασικός πρωταγωνιστής αυτή τη φορά.
Δε βοηθάνε πουθενά οι συγκρίσεις με τον Κριστιάνο που έχασε ένα γκολ σε κενή εστία ενώ έχει 800 γκολ, τον Μπάτζιο, τον Τέρι και τον Μπέκαμ.
Σε άλλα νέα, το ότι επέλεξε να μην πάει στην Εθνική του και έμεινε εδώ, μου δείχνει πως υπάρχει ζωή και πείσμα μέσα του.
Άντε να δούμε.