MSc in Football έγραψε:Το καλοκαίρι σου λένε : " Μην κρίνεις χωρίς να δεις τους παίκτες στο χορτάρι."
Τον υπόλοιπο χρόνο : " Μην κρίνεις από τωρα. Τη σούμα θα την κάνουμε στο τέλος της χρονιάς."
Αν πάει καλά η ομάδα: " Που είναι αυτοί που έκραζαν και γκρίνιαζαν; "
Αν δεν πάει καλά: " Καλά ,γεμίσαμε σασταλεγάκηδες και μετά Χριστόν προφήτες..."
Δεν παίζεστε λέμε....
Πολύ σωστά μιλάς φίλε.
Και για να συνεχίσω λίγο τη σκέψη σου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει καμία κριτική στο τέλος.
Οι συμπαθούντες θα τον θέλουν ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν τερματίσουμε τέταρτοι και μείνουμε εκτός Ευρώπης. Δικαιολογίες θα βρεθούν.
Οι haters από την άλλη θα επιθυμούν την εκδίωξη του ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν πάρει το πρωτάθλημα.
Κάποιοι λίγοι που όντως αμφιταλαντεύονται στο να μείνει ή να φύγει ας πληροφορηθούν, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι άλλωστε, ότι ο προπονητής μόλις πριν λίγες μέρες ανανέωσε για άλλα τρία χρόνια. Αυτός που πληρώνει κι άρα αποφασίζει, έτσι έκρινε κι έτσι έπραξε.
Εμείς οι υπόλοιποι που ναι μεν κρίνουμε αλλά δεν αποφασίζουμε, ας συμβιβαστούμε με τον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, γιατί αυτόν θα βλέπουμε για τα τρία επόμενα χρόνια, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με τα καλά του και τα κακά του.