εχουμε παιξει μια αγωνιστικη ολη και ολη και μιλατε για καταρευση τον πλειοφφ?παραξενα πραματα διαβαζουμε...Special 4 έγραψε:Τελικα καθε φορα π μιλαει ο Λουτσεσκου, ιδιως τωρα τελευταια, το κανει ολο κ χειροτερο
Σημερα βεβαια διαβασα κ στο τοπικ οτι η καταρρευση στα πλειοφ δεν ειναι ακριβως καταρρευση, ειναι περιπου καταρρευση ή ισως καταρρευση ή δεν ειναι κ καταρρευση αλλα ειναι κ κατι φυσιολογικο π συμβαινει σε μια τελειως αφηρημενη εννοια πρωταθλητισμου
Την πρωτη χρονια της 2ης θητειας, για την καταρρευση στα πλειοφ εφταιγε η Ευρώπη, στη 2η χρονια εφταιγε το μικρο ροστερ κ την 3η χρονια ισως θα φταινε τα ψυχολογικα κ το ψυχολογικο ξεζουμισμα το παικτων
Καλη προσπαθεια, δεν λεω, για να βγαινει απο το καδρο ο κοινος παρονομαστης
Ναι ντε, αυτος π δεν φταιει ποτέ
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Ρε σεις, κάθομαι και γράφω τις χαζομάρες μου και διαβάζω τώρα για μπούκες σε παίκτες και άλλα συναφή.
Αυτό είναι το κακό άμα ζεις μακριά από την πηγή. Τα μαθαίνεις όλα κατόπιν εορτής. Κι άμα τα μαθαίνεις.
Παύση από αυτό το τοπικ μέχρι να καταλάβω τι έχει γίνει. Αν έχουν φάει ή έχουν απειληθεί για ξύλο παίκτες, δεν υπάρχει νόημα να σχολιάζουμε για προπονητές. Και δεν έχει νόημα να περιμένουμε κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα.
Λέω αν, γιατί δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Κάποιο παιδί που ξέρει ας γράψει.
Αυτό είναι το κακό άμα ζεις μακριά από την πηγή. Τα μαθαίνεις όλα κατόπιν εορτής. Κι άμα τα μαθαίνεις.
Παύση από αυτό το τοπικ μέχρι να καταλάβω τι έχει γίνει. Αν έχουν φάει ή έχουν απειληθεί για ξύλο παίκτες, δεν υπάρχει νόημα να σχολιάζουμε για προπονητές. Και δεν έχει νόημα να περιμένουμε κάτι καλύτερο από εδώ και πέρα.
Λέω αν, γιατί δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Κάποιο παιδί που ξέρει ας γράψει.
Θυμάμαι παραμονή πέρσι πρέπει να ήταν αγώνα με το γαύρο σχολιάστηκε ο φασίστας με το τύμπανο, τότε αρκετοί πέσανε να σχολιάσουν ότι δεν πρέπει να κουβεντιαζουμε τέτοιο θέμα πριν τον αγώνα. Το να γίνεται κουβέντα ποιον προτιμάμε να φέρουμε αύριο στη θέση του, όχι κάποτε όταν φύγει, είναι απλά τετάρτη.
Άχρηστο ρόστερ παιδί μου σου λέω.. μόνο πρώτο σε ικανότητα τελειωμάτων είναι..
Μα εδώ τα έχουμε επικροτησει. Πρέπει να τραβηχτεί κάνα αυτί για να νιώσουν κ άλλα τέτοια ωραία. Αντριλα κ ματσιλαmarsantos έγραψε:Ρε σεις, κάθομαι και γράφω τις χαζομάρες μου και διαβάζω τώρα για μπούκες σε παίκτες και άλλα συναφή.
Ή άχρηστη η δουλειά στις προπονήσεις ώστε να βγάζουμε φάσεις με μεγαλύτερες πιθανότητες από το να κάνουμε τελικές μόνο για να τις κάνουμε. Δεν έχει μόνο μια ανάγνωση το συγκεκριμένο στατιστικοParolos έγραψε:
Άχρηστο ρόστερ παιδί μου σου λέω.. μόνο πρώτο σε ικανότητα τελειωμάτων είναι..
Λάθος, βγάζουμε 1,72 (που δεν είναι κακό).
Η ανάγνωση είναι οτι τα τελειώματα μας μας δίνουν 2,41 γκολ ανα αγωνα αντί 1,72.
Ποιότητα? Ρέντα? Ψυχολογία.. αυτό όπως θες το ερμηνεύεις είναι ανοιχτό σε συζήτηση.
Στο 1,72 συμπεριλαμβάνετε η θέση και οι προυποθέσεις σκοραρίσματος.
Η ανάγνωση είναι οτι τα τελειώματα μας μας δίνουν 2,41 γκολ ανα αγωνα αντί 1,72.
Ποιότητα? Ρέντα? Ψυχολογία.. αυτό όπως θες το ερμηνεύεις είναι ανοιχτό σε συζήτηση.
Στο 1,72 συμπεριλαμβάνετε η θέση και οι προυποθέσεις σκοραρίσματος.
Ποιότητα στις ευκαιρίες που δημιουργούμε είναι και έχει αναφερθεί και παλιότερα από το σπορτ24.
Καλό το ρόστερ , καλός και ο προπονητής βλέπω εγώ.
Ένα κρεντιτ παραπάνω για τον προπονητή γιατί σκοράρει χωρίς καλό φορ.
Απλά δεν είμαστε πλήρεις και ζούμε σε μια μπανανία.
Καλό το ρόστερ , καλός και ο προπονητής βλέπω εγώ.
Ένα κρεντιτ παραπάνω για τον προπονητή γιατί σκοράρει χωρίς καλό φορ.
Απλά δεν είμαστε πλήρεις και ζούμε σε μια μπανανία.
-
Μπαρκαρούτσος
Πάντως, διαβάζω απόψεις του στυλ "Ε να μην λέμε μόνο τα καλά εδώ μέσα".
Να μην λέμε όμως μόνο και τα κακά, ε;
Στις νίκες, δεν λέγατε ούτε τα καλά, ούτε τα κακά κάποιοι.
Και όταν ο καρπουζάς έμπαινε εδώ και έλεγε "πού είστε να μας τα πείτε" κτλ, κάποιοι γκρίνιαζαν και έλεγαν για μανίες καταδίωξης κτλ. Γιατί όμως;
Για να έχετε το δικαίωμα να έρθετε μετά από καναδυό γκέλες να μας πείτε τι; Μόνο τα αρνητικά; Κι αυτά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά;
Όταν ο theo-drama (αν θυμάμαι καλά) μπαίνει μετά από κάθε αγώνα και βάζει τα στατιστικά ότι ο Lucescu είναι ο πιο πολυνίκης στην ιστορία μας, γιατί δεν του μιλάτε για μπάτζετ, διαχείριση, μεταγραφές, Samatta και άστοχες δηλώσεις;
Προπονητής που δεν κάνει λάθη είμαι μόνο εγώ που δεν έχω προπονήσει ομάδα ποτέ στη ζωή μου. 0 ήττες έχω στην καριέρα μου.
Και όταν ο καρπουζάς έμπαινε εδώ και έλεγε "πού είστε να μας τα πείτε" κτλ, κάποιοι γκρίνιαζαν και έλεγαν για μανίες καταδίωξης κτλ. Γιατί όμως;
Για να έχετε το δικαίωμα να έρθετε μετά από καναδυό γκέλες να μας πείτε τι; Μόνο τα αρνητικά; Κι αυτά ξανά και ξανά και ξανά και ξανά;
Όταν ο theo-drama (αν θυμάμαι καλά) μπαίνει μετά από κάθε αγώνα και βάζει τα στατιστικά ότι ο Lucescu είναι ο πιο πολυνίκης στην ιστορία μας, γιατί δεν του μιλάτε για μπάτζετ, διαχείριση, μεταγραφές, Samatta και άστοχες δηλώσεις;
Προπονητής που δεν κάνει λάθη είμαι μόνο εγώ που δεν έχω προπονήσει ομάδα ποτέ στη ζωή μου. 0 ήττες έχω στην καριέρα μου.
- NikLiverpool
samatta έγραψε:εχουμε παιξει μια αγωνιστικη ολη και ολη και μιλατε για καταρευση τον πλειοφφ?παραξενα πραματα διαβαζουμε...Special 4 έγραψε:Τελικα καθε φορα π μιλαει ο Λουτσεσκου, ιδιως τωρα τελευταια, το κανει ολο κ χειροτερο
Σημερα βεβαια διαβασα κ στο τοπικ οτι η καταρρευση στα πλειοφ δεν ειναι ακριβως καταρρευση, ειναι περιπου καταρρευση ή ισως καταρρευση ή δεν ειναι κ καταρρευση αλλα ειναι κ κατι φυσιολογικο π συμβαινει σε μια τελειως αφηρημενη εννοια πρωταθλητισμου
Την πρωτη χρονια της 2ης θητειας, για την καταρρευση στα πλειοφ εφταιγε η Ευρώπη, στη 2η χρονια εφταιγε το μικρο ροστερ κ την 3η χρονια ισως θα φταινε τα ψυχολογικα κ το ψυχολογικο ξεζουμισμα το παικτων
Καλη προσπαθεια, δεν λεω, για να βγαινει απο το καδρο ο κοινος παρονομαστης
Ναι ντε, αυτος π δεν φταιει ποτέ
Εσύ να αφήσεις το πληκτρολόγιο κάτω και να πας να ξαπλώσεις. Άντε μη σε πιάσει καμια μέση πάλι και έχουμε ιστορίες...
Βασικά...και για να συμπληρώσω στα λεγόμενα του Μπάρκα παραπάνω, το πρόβλημα είναι με αυτούς -εσάς που μένετε στη Θεσσαλονίκη, ή εν πασει περιπτώσει σε περιοχή όπου μπορείτε να ακούσετε τα ραδιόφωνα της.. Εμείς οι υπόλοιποι μιά χαρά είμαστε με την ομάδα. Ετσι μεγαλώσαμε και αν μας έλεγαν πως η ομάδα θα ήταν δυο βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα, στους 16 της Ευρωπης (και θα δουμε τι θα γίνει αυριο) και αποκλειστήκαμε απ'τον τελικό όπως αποκλειστήκαμε θα λέγαμε η χρονιά είναι επιτυχημένη.
Λυπάμαι που το λέω , αλλά ένα μεγαλο κομμάτι οπαδών δεν είναι ΠΑΟΚ , είναι οπαδοί της τοξικότητας.
Λυπάμαι που το λέω , αλλά ένα μεγαλο κομμάτι οπαδών δεν είναι ΠΑΟΚ , είναι οπαδοί της τοξικότητας.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάντως, διαβάζω απόψεις του στυλ "Ε να μην λέμε μόνο τα καλά εδώ μέσα".
Καλά αυτό το μόνο τα καλά λέμε είναι για πολλά γέλια..
Που σε 96 σελίδες ήτοι κοντά στα 1000 ποστς...ζήτημα τα 50 να εκθειάζουν τον προπονητή...και για να προλάβω τους ξυπνητζηδες....το να πει κάποιος ότι αυτό που προσάπτεις στον προπονητή δεν είναι έτσι...δεν πάει να πει ότι τον εκθειάζει κιόλας...
Σκουζουν όλοι για την αντίθετη άποψη και ότι έχουν δικαίωμα να την λεν....αλλά άμα την πεις εσύ...είσαι χειροκροτητης...παλαμακιας και Λουτσος fc...και ότι είσαι πιο πολύ Λουτσος παρά ΠΑΟΚ..
Αν πεις κιόλας ότι είσαι αισιόδοξος....όπως λέγαμε κάποιοι το καλοκαίρι....σε κάνουν να αισθάνεσαι μ@λ@κ@ς που είσαι αισιόδοξος...η ότι ανήκεις σε καμία αίρεση... σέχτα...και τέλος πάντων κάτι τέτοιο...
Για όλα μα όλα στον ΠΑΟΚ σας φταίει ο Λου...όπως σας έφταιγε...ο Μπολόνι...ο Ζωγράφος...ο Τούντορ...ο Ίβιτς...ο Καρπούζας απ' το Εστορίλ ...και τόσοι άλλοι...
Ο Λου θα φύγει κάποια στιγμή...και πάλι θα έχουμε τα ίδια με τον επόμενο....αλλά και παλιι ρε κουφάλες εγώ θα είμαι εδώ...
Να μας πείτε χ fc και ψ fc.....
16 χρόνια εδώ μέσα κι αν έχουμε διαβάσει....
Πλάκα πλάκα τόσο διάβασμα εδώ μέσα....αν διάβαζα τόσο και στο σχολείο στην Νασα θα ήμουν τώρα..
Συγνώμη έχασα κάτι; Σήμερα δεν έχω διαβάσει τίποτα λόγω δουλειάς. Έχει γίνει τέτοιο πράγμα; Όντως;dragon έγραψε:Μα εδώ τα έχουμε επικροτησει. Πρέπει να τραβηχτεί κάνα αυτί για να νιώσουν κ άλλα τέτοια ωραία. Αντριλα κ ματσιλαmarsantos έγραψε:Ρε σεις, κάθομαι και γράφω τις χαζομάρες μου και διαβάζω τώρα για μπούκες σε παίκτες και άλλα συναφή.
Δεν ξερω κατι δεν μου αρεσει καθολου. Και στις δηλωσεις του και στο υφος του.
Ποτε δεν περιμενα το πρωταθλημα ακομα και στις 5αρες. Τα αρχικα λαθη του Εκονγκ. Η επιλογη
Βιερινια και ο παραγκωνισμος Σαστρε Λυρατζη στην αρχη της σεζον. Ο Σαματα ερωτηματικο, με κακη ψυχολογια
που φαινοταν παικτης εργαλειο για Λουτσε αλλα δεν του εκατσε και μετα η μη διορθωση αυτου του λαθους.
Ο Τσιγγαρας και αυτος δεν πηρε το χρονο που μπορουσε για να εχεις τα βασικα χαφ σε καλυτερη κατασταση.
Ο Μαρκος Αντωνιο δεν βγηκε. Δευτερος τερματοφυλακας επρεπε να ειναι πολυ καλυτερος απο Ζιβκο ευτυχως δεν στοιχισε. Αν τα βαλεις ολα αυτα μαζι και με την αδυναμια του να παιξει κατι αλλο απο αυτο που ξερει και ξερουμε
εδω και 3 χρονια οτι ερθει πανω απο την 4η θεση ειναι επιτυχια. Οσοι περιμενατε πρωταθληματα και κυπελα
απλα κανατε λαθος εκτιμηση. Αυριο να κερδισει με 3-0 και να περασουμε θα ειναι ποδοσφαιρικο θαυμα. Ευχομαι να εχουμε την τυχη των προκριματικων.
Ποτε δεν περιμενα το πρωταθλημα ακομα και στις 5αρες. Τα αρχικα λαθη του Εκονγκ. Η επιλογη
Βιερινια και ο παραγκωνισμος Σαστρε Λυρατζη στην αρχη της σεζον. Ο Σαματα ερωτηματικο, με κακη ψυχολογια
που φαινοταν παικτης εργαλειο για Λουτσε αλλα δεν του εκατσε και μετα η μη διορθωση αυτου του λαθους.
Ο Τσιγγαρας και αυτος δεν πηρε το χρονο που μπορουσε για να εχεις τα βασικα χαφ σε καλυτερη κατασταση.
Ο Μαρκος Αντωνιο δεν βγηκε. Δευτερος τερματοφυλακας επρεπε να ειναι πολυ καλυτερος απο Ζιβκο ευτυχως δεν στοιχισε. Αν τα βαλεις ολα αυτα μαζι και με την αδυναμια του να παιξει κατι αλλο απο αυτο που ξερει και ξερουμε
εδω και 3 χρονια οτι ερθει πανω απο την 4η θεση ειναι επιτυχια. Οσοι περιμενατε πρωταθληματα και κυπελα
απλα κανατε λαθος εκτιμηση. Αυριο να κερδισει με 3-0 και να περασουμε θα ειναι ποδοσφαιρικο θαυμα. Ευχομαι να εχουμε την τυχη των προκριματικων.