Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Α ρε Ραζβαν μονα ζυγα δικα σου!
Οταν κερδιζουμε φαινεται η δουλεια σου και οταν χανουμε οι επαγγελματιες πδοσφαιριστες εχουν θεμα νοοτροπιας και ελλειψη κινητρου.
Οταν κερδιζουμε φαινεται η δουλεια σου και οταν χανουμε οι επαγγελματιες πδοσφαιριστες εχουν θεμα νοοτροπιας και ελλειψη κινητρου.
Μα κ αυτό ρε γκοσπι δική του ευθύνη είναι. Δεν κατάλαβα να την αποποιείται. Όπως δεν το άκουσα να πει ποτέ φάνηκε η δουλειά μου
Συγνώμη αλλά έτσι όπως το λες να το διαβάσει κάποιος που δεν είναι ενημερωμένος θα νομίζει ότι όντως έχουμε μόνο ένα δεξιοπόδαρο stopper.Tolaros έγραψε:Συγγνώμη αλλά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ του Ιβάν που θέλει και πρωταθλητισμό έχει 1 (ΕΝΑ!) δεξιοπόδαρο σέντερ μπακ που θα πρέπει να βγάλει ντέρμπι κάθε 3 μέρες και τα έχει ήδη φτύσει. Μη γράψω τη λέξη που αρχίζει από θλ και τελειώνει σε ση (φτου φτου) που καραδοκεί σε κάθε αγώνα.JohnDag έγραψε:Προφανώς και δεν ξεχνάμε τα πολλά θετικά και προφανώς στην κριτική μας τα λαμβάνουμε υπόψιν και αυτά.
Βέβαια τα θετικά του παρελθόντος δεν είναι ικανά να καλύψουν τις ανεπάρκειες του παρόντος.
Εγώ θα ξανακάνω την ερώτηση που κανένας δεν θέλει να απαντήσει.
Αν, ξαναλέω αν, η ομάδα καταρρεύσει για τριτη συνεχόμενη φορά την εποχή που κρίνονται όλα το θεωρούμε συμπτωματικό γεγονός;
Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό;
Και όχι δεν είναι πρώιμη η ερώτηση και ούτε χωρίς βάση γιατί τα σημάδια έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται.
Μακάρι να μην γίνει (προφανώς) αλλά αν γίνει λέμε «όλα καλά» και πάμε για ριπιτ του χρόνου;
Δηλαδή γιατί να μην καταρρεύσει? Παράλογο θα είναι ?
Ή θα παίξουμε με αλχημείες δύο αριστεροπόδαρα σέντερ μπακ όοοοοοταν επιστρέψει ο Μιχαηλίδης που βγάζει κι αυτός σταθερά ένα τραυματισμό κάθε δίμηνο?
Είναι αυτό ρόστερ για πρωτάθλημα με τόσα κενά?
Η ομάδα έχει δύο δεξιοποδαρα stopper , των αρχηγό της εθνικής νιγηρίας και τ ον πολωνό διεθνή.
Το ότι ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε σοβαρά και η διάγνωση του τραυματισμού του έγινε μετά το κλείσιμο των μεταγραφών... είναι κάτι το οποίο στο ποδόσφαιρο συμβαίνει.
Τώρα το γιατί επέλεξαν στην αρχή της σεζόν το πέμπτο στόπερ να είναι αριστεροπόδαρος... αυτό μπορούν αν θέλουν να μας το εξηγήσουν.
Υγ και ο βάζελος ήρθε στην τούμπα να παίξει ντέρμπι με κεντρικό επιθετικό τον τζουρισιτς.
Έτσι είναι αυτά, applied διαφορά μας με τους κάτω είναι ότι εμείς έχουμε το κακό συνήθειο να φτιάχνουμε προκαταβολικά δικαιολογίες
Οχι ρε συ, γενικο σχολιο μετα την συνεντευξη του.Blackgr4 έγραψε:Σε εμένα απαντάς; Αν όχι πάσο.
- AlxNeapoli1
"Για το αν υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο για τη ρεβάνς:Gospi έγραψε:Α ρε Ραζβαν μονα ζυγα δικα σου!
«Ποια να είναι η έκπληξη; Να βάλω 14 παίκτες;"
Μετα απο αυτο τι ακριβως να πεις ρε Γκοσπι... ο ανθρωπος ειναι αλανθαστος στο μυαλο του, ουτε κουβεντα για αυτοκριτικη. Τραγικες δηλωσεις.
Ναι αλλα οταν λες οτι τωρα η μπαλα είναι στα πόδια τους, είναι σαν να λες, εγώ την έκανα άριστα την δουλειά μου, αν αυτοί δεν τα καταφέρουν τότε φταίνε αυτοί και η κακή νοοτροπία τους.dragon έγραψε:Μα κ αυτό ρε γκοσπι δική του ευθύνη είναι. Δεν κατάλαβα να την αποποιείται. Όπως δεν το άκουσα να πει ποτέ φάνηκε η δουλειά μου
Το θεμα όμως είναι πως μαλλον τον θεωρούν αλάνθαστο και στην ΠΑΕ.AlxNeapoli1 έγραψε:"Για το αν υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο για τη ρεβάνς:Gospi έγραψε:Α ρε Ραζβαν μονα ζυγα δικα σου!
Μετα απο αυτο τι ακριβως να πεις ρε Γκοσπι... ο ανθρωπος ειναι αλανθαστος στο μυαλο του, ουτε κουβεντα για αυτοκριτικη. Τραγικες δηλωσεις.
Αρα δεν μας φταιει ο Ραζβάν και ο κάθε Ραζβάν, αλλά η μόνιμη άμπαλη προσέγγιση της διοίκησης και της ιδιοκτησίας. Ποιος ακριβώς αξιολογεί τον Ραζβαν και με ποια κριτήρια? Ο Κυριάκος ο οποίος έχει φιλική σχέση μαζί του?
Ο Γιώργος ο Σαββίδης? Ο Μάκης? Οι 2-3 απόστρατοι μπάτχοι που έχουμε μαζέψει στην ΠΑΕ μαζί με τους πρώην διαιτητές?
Ακόμη και ο βιειρίνια να αναλάβει αθλητικός διευθυντής το καλοκαίρι, με τι κριτήρια θα τον αξιολογήσει όταν είναι δεδομένη η φιλική σχέση που έχουν?
Οι ΠΑΕ θελουν κυνισμό. Δεν είναι ομάδες 5x5 μεταξύ φίλων ούτε σκακιστικές λέσχες.
Εντάξει ας μην υπερβαλλουμε. Τι να πει δλδ? Μετρημένα κουκιά είναιAlxNeapoli1 έγραψε:"Για το αν υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο για τη ρεβάνς:Gospi έγραψε:Α ρε Ραζβαν μονα ζυγα δικα σου!
- PAOKevolution
ΑlexNeapoli φιλικά, πάνε κάνε μια βόλτα. Δε γίνεται σε κάθε σελίδα στο τόπικ του προπονητή να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια από σένα. Αλήθεια φιλικά στο λέω για να ηρεμήσεις κι εσύ.
Ραζβάν, σφίξε τα λουριά σε όλους, μα πρωτίστως τα δικά σου! Μην ψάχνεις αποδιοπομπαίους τράγους! Πάμε να τους γαμήσουμε όπως όλη τη χρονιά!
Ραζβάν, σφίξε τα λουριά σε όλους, μα πρωτίστως τα δικά σου! Μην ψάχνεις αποδιοπομπαίους τράγους! Πάμε να τους γαμήσουμε όπως όλη τη χρονιά!
Μεταξύ μας δεν είναι λιγο ξεχιλωμενο inference αυτό; Κλασσική κ συχνότατη απάντηση προπονητή έδωσε.Gospi έγραψε:Ναι αλλα οταν λες οτι τωρα η μπαλα είναι στα πόδια τους, είναι σαν να λες, εγώ την έκανα άριστα την δουλειά μου, αν αυτοί δεν τα καταφέρουν τότε φταίνε αυτοί και η κακή νοοτροπία τους.dragon έγραψε:Μα κ αυτό ρε γκοσπι δική του ευθύνη είναι. Δεν κατάλαβα να την αποποιείται. Όπως δεν το άκουσα να πει ποτέ φάνηκε η δουλειά μου
Οκ καταλαβαίνω τι λες απλα εγώ δεν το καταλαβαίνω έτσι.Gospi έγραψε:Ναι αλλα οταν λες οτι τωρα η μπαλα είναι στα πόδια τους, είναι σαν να λες, εγώ την έκανα άριστα την δουλειά μου, αν αυτοί δεν τα καταφέρουν τότε φταίνε αυτοί και η κακή νοοτροπία τους.dragon έγραψε:Μα κ αυτό ρε γκοσπι δική του ευθύνη είναι. Δεν κατάλαβα να την αποποιείται. Όπως δεν το άκουσα να πει ποτέ φάνηκε η δουλειά μου
Γενικά είναι δύσκολο να χρεωθεί σε αυτόν το προπονητη ότι βγάζει στη σέντρα τους παίχτες του όταν διαχρονικά το 99% των παιχτών του λένε τα καλύτερα κ το δυνατό του κομμάτι κατά γενική παραδοχή είναι η σχέση που δημιουργεί με τους παίχτες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 13 Μαρ 2024, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- AlxNeapoli1
Μα τον ρωταει αν εχει καποιο αλλο πλανο τακτικης και υπεροπτικα λεει τι να κανω να βαλω 14 παικτες?Patron έγραψε:Εντάξει ας μην υπερβαλλουμε. Τι να πει δλδ? Μετρημένα κουκιά είναιAlxNeapoli1 έγραψε:"Για το αν υπάρχει κάποιο άλλο πλάνο για τη ρεβάνς:Gospi έγραψε:Α ρε Ραζβαν μονα ζυγα δικα σου!
Ειναι σοβαρη απαντηση αυτη?
- AlxNeapoli1
Φιλικα, ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα οχι ευχαριστω. Υπαρχει και το ignore αν δε θελεις να βλεπεις καποιου μελους τα ποστ φιλε μου. Εγω ηρεμος ειμαι, ωρα να ηρεμησεις λιγο με αυτο το θεμα κι εσυ. Σχολιασα τις δηλωσεις του, αν θελεις να ακους μονο θετικα φιλε μου νομιζω οτι δε θα το πετυχεις εδω.PAOKevolution έγραψε:ΑlexNeapoli φιλικά, πάνε κάνε μια βόλτα. Δε γίνεται σε κάθε σελίδα στο τόπικ του προπονητή να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια από σένα. Αλήθεια φιλικά στο λέω για να ηρεμήσεις κι εσύ.
Χαριτολογώντας το είπε αυτό στην αρχή της απάντησης. Μετά ανέπτυξε. Και βασικά κ κάποιο τρικ να ετοιμάζει δεν θα το έλεγε κ πιο σημαντικό τι εκπληξη τώρα; τι ειμαστε στα 80ς ο Αλέφας;