PAOKmania media
Re: PAOKmania media
Δεν είμαι αρνητικός,απλά θα πρέπει να το οργανώσω (;)
Χώρος χωρίς θορυβους / ακουστικά-μικροφωνο
Και σε μια τάξη τις εκατοντάδες ευρωσκέψεις που έχω στο κεφάλι
Ευρωπαϊκή....ΒιλλλούδοΑποστόληςΑ έγραψε:Doom ελπίζω η φωνή σου να είναι ευάρεστη στο μικρόφωνο, ε;
Σαν του Equalizer ένα πράγμα, όχι όμως σαν του Κώστα (Μπαρκαρούτσου) που ακούγεται σαν μούτσος εν ώρα πλυσίματος
Απλά να έχεις ένα φυσιολογικό μικρόφωνο, όχι ντε και καλά σπέσιαλ, και να μην έχεις έντονους θορύβους. Καρέκλες που τρίζουν πόρτες που κοπανανε κόσμος να μιλάει κλπDoomlord4 έγραψε:Δεν είμαι αρνητικός,απλά θα πρέπει να το οργανώσω (;)
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Doom ελπίζω η φωνή σου να είναι ευάρεστη στο μικρόφωνο, ε;
Σαν του Equalizer ένα πράγμα, όχι όμως σαν του Κώστα (Μπαρκαρούτσου) που ακούγεται σαν μούτσος εν ώρα πλυσίματος
Ήμουν λίγο άρρωστος αυτές τις μέρες, δεν ξέρω αν ακούστηκε στη χθεσινή εκπομπή!
- Μπαρκαρούτσος
Πολύ καλο επεισόδιο με ενδιαφέρουσα κριτική και κουβέντα με επιχειρήματα, χωρίς μιζερια και χωρίς φόβο.
Odi, δυστυχώς την έχεις ξαναδεί αυτή την πασα του Jonny σε επαγγελματικό επίπεδο στο ΠΑΟΚ - Levski.
Συμφωνώ βεβαια ότι είναι ο ορισμός του ερασιτεχνικού λάθους χωρίς καμια δικαιολογία.
Καλημέρα, μετά το παιχνίδι με τη Δυναμό θα γίνει ξεχωριστό επεισόδιο που θα αναφέρουμε τα πάντα. Απλά δεν θέλουμε να ξεφεύγει χρονικά.Special 4 έγραψε:Για μπασκετ, βολεϊ, χαντμπολ γυναικων τιποτα?
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Για μπασκετ, βολεϊ, χαντμπολ γυναικων τιποτα?
Με φίμωσαν τα φασισταριά και δεν ειπώθηκε τίποτα

Μιλούσαν μόνο για αυτό το βλακεία άθλημα το soccer πώς το λένε.
Καλο αυτοOdi έγραψε:Καλημέρα, μετά το παιχνίδι με τη Δυναμό θα γίνει ξεχωριστό επεισόδιο που θα αναφέρουμε τα πάντα. Απλά δεν θέλουμε να ξεφεύγει χρονικά.Special 4 έγραψε:Για μπασκετ, βολεϊ, χαντμπολ γυναικων τιποτα?
Χρειαζεται η αναφορα / σχολιασμος/ ενημέρωση κ στα υπόλοιπα τμηματα του συλλογου
Η προσπαθεια ενισχυσης της κουλτουρας ενασχολησης κ με τα αλλα τμηματα, μπορει να ενδυναμωθει μεσα απο το podcast
Το podcast ηταν για αλλη μια φορα υψηλου επιπεδου σε υφος κ ποιοτητα
Εχει αναφερθει κ απο αλλους ακροατες, οτι ακομα κ να διαφωνει καποιος με καποια επιμερους σημεια της αναλυσης, σιγουρα μενει ιδιαιτερα ικανοποιημενος απο τη σοβαροτητα κ την ποιοτικη προσεγγιση π πραγματοποιουν οι συντελεστές της εκπομπης
Καταρχας ευχαριστούμε για τα σχόλια τόσο τα θετικά όσο και τις κριτικές
Διαφημιστε το!
Διαφημιστε το!
ΣνουκερΜπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Για μπασκετ, βολεϊ, χαντμπολ γυναικων τιποτα?
Με φίμωσαν τα φασισταριά και δεν ειπώθηκε τίποτα
Μιλούσαν μόνο για αυτό το βλακεία άθλημα το soccer πώς το λένε.
- Μπαρκαρούτσος
Αυτά ο Ραγκάτσης
Θα το δούμε γενικά με τις μουσικές, το έχουμε ήδη μιλήσει, υπομονή. Στο 8ο μπαίνουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή. Θα χτιστούν όλα.
Οι περίοδοι ελεύθερου χρόνου.

Θα το δούμε γενικά με τις μουσικές, το έχουμε ήδη μιλήσει, υπομονή. Στο 8ο μπαίνουμε, είμαστε ακόμα στην αρχή. Θα χτιστούν όλα.
Κι εγώ από χθες το βράδυ απαιτώ, περιμένω να συγχρονιστούν οι περίοδοί μας.aivas19 έγραψε:Ο κοσμος απαιτει podcast
Οι περίοδοι ελεύθερου χρόνου.