Για την ομάδα στα τελευταία ματς λέω..όχι μόνο το ληκιLogistis έγραψε:Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω αν μιλάς σοβαρά ή αν κοροιδεύεις. Θες να πεις ότι, η αιτία που η ομάδα επί Λουτσέσκου παρουσιάζει συνήθως αυτή την εικόνα στα παιχνίδια με το ληκι, έχει να κάνει με το γαλακτικό οξύ;;;;;;;;psykoman έγραψε:Για να καταλάβω το πώς το έχετε στο μυαλό σας...Logistis έγραψε:Εννοεις ότι ο Λουτσεσκου των 1,8 εκ. και με ενα ροστερ τριπλασιας αξιας δεν μπορεσε να νικήσει τον Μάντζιο των 200χιλ. επειδή τον τελευταίο μήνα είχε 2 περισσότερα ματς;
Το ότι παίρνει ο άλλος 2 μύρια και το ρόστερ πιο ακριβό...κάνει την αποκατάσταση πιο γρήγορα;;; Επειδή παίρνει ο άλλος 2 μύρια το γαλακτικό οξύ απ' τους μυς θα φύγει στις 24 ώρες αντί στις 48(το νούμερο το πήρα από τον πιο ειδικό που έγραψε πριν λίγες σελίδες);;;;
Πάσο. Παραιτούμαι.
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Φτανει ρε παιδια με τα οικονομικα δεδομενα. Και ο γαύρος εχει διπλασιο μπατζετ απο εμας αλλα εφαγε 4 και βρισκεται 3 βαθμους πισω απο εμας. Τι να κανουμε τωρα.
Οπως μπορείς να κερδισεις την Άιντραχτ δις, ετσι μπορεις να χάσεις και απο τον οαρη και μια και δυο και τρεις και τεσσερεις φορες.
Οπως μπορείς να κερδισεις την Άιντραχτ δις, ετσι μπορεις να χάσεις και απο τον οαρη και μια και δυο και τρεις και τεσσερεις φορες.
1.Ο ρουλης επαιξε στο κυπελλο με παναιτωλικο...οταν εσυ επαιζες με βαζελο...και ενδιαμεσα σ αυτα τα ματς ειχες αεκ βαζελο και γαυρο....και ηρθε απο ματς με παναιτωλικο ενω εσυ απο ματς ευρωπης εκτος...συν οτι επαιξες συνεχομενα ματς εκτος σε βαζελο...αγρινιο..σερρες...λαμια...ευρωπη...Κανε εσυ αποκατασταση με τετοιο προγαμμα...psykoman έγραψε:renegade έγραψε:[quote="psykoman"Μιας και μιλαμε για μεγαλες ομαδες...shogoon έγραψε:Αν η κούραση είναι ο λόγος και αφού κάθε χρόνο κάνουμε τα ίδια ας κρατάνε ένα θεσμό μπας και πάρουμε κανένα τίτλο. Φυσικά αστειεύομαι όπως αστειεύεται και ο κόουτς. Αν θες να λέγεσε μεγάλη ομάδα παίζεις Τρίτη ήΤετάρτη και Κυριακή.
Απο τις 3 Γεναρη μεχρι σημερα...
Λιβερπουλ επαιξε 16 ματς
Μπαγερν επαιξε 13 ματς
Ιντερ επαιξε 13 ματς
Ρεαλ επαιξε 16 ματς
Παρι επαιξε 14 ματς
Ειναι ολα τα ματς που επαιξαν σε Πρωταθλημα...Ευρωπη...κυπελλο...και οτι αλλο θεσμο εχουν....
ο ΠΑΟΚ επαιξε 18 ματς
Σου λεει κατι αυτο η μπα;;;;
και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα...αλλα σε ολους...![]()
![]()
![]()
![]()
Ο βάζελος πόσα έπαιξε...ο ρουλης?
2. Αν εκανες τις 3 συνεχομενες γκελες του βαζελου με ατρομητους κηφησιες και οφηδες μεσα σε μια βδομαδα...θα ειχες απελασει ολους τους ρουμανους της χωρας...[/quote]

Ναι και ο γάβρος ήρθε από ευρωπαϊκο μια μια μέρα λιγότερη ξεκούραση όταν εσύ ερχόσουν από ολικό ροτεισον.
Να φανταστώ και στο 0-0 με ρουλη στην Τούμπα πάλι τα πολλά παιχνίδια έφταιγαν,πώς και στουν μπουλκουμε στο Χαριλάου πάλι τα ενδιάμεσα ματς έφταιγαν ( ουπς δεν είχαμε) ή στην ντροπιαστική ήττα από Κούλα εμείς κουράστηκα με περισσότερο από το παιχνίδι με την Αμπερντίν απ' ότι η κούλα εναντίον της Μαρσέιγ.
Είναι δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι ο Χ λουτσεσκου είναι ο καταλληλότερος προπονητής αλλά μην προσπαθείς να μειωσεις,να βγάλεις χαζούς και ότι δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα ( που μόνο εσείς τις αντίθετης άποψης μπορείτε) όσους έχουν διαφορετική άποψη από εσας
Εγώ δεν προτρέπω κανέναν να δεχτεί αυτά που γράφω...
Θεωρώ ότι το πρόγραμμα μας πήδηξε σε συνεχόμενα ντέρμπι και μετά σε συνεχόμενα ματς εκτός...
Κι αυτό φαίνεται στις εντάσεις που έβγαζε η ομάδα και δεν μπορεί τώρα στα ματς κάθε τρεις μέρες...
Αυτό που προτρέπω όμως είναι να περιμένουμε να δούμε την ομάδα μετά την διακοπή...όπου όλοι θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα...
Υ.γ.την Πέμπτη η ομάδα θα είναι το ίδιο...μην περιμένουμε θαύματα...όπως έβγαζαν τα παλιά κινητά..."χαμηλ μπαταρ"
Κρατάω όμως την πισινή για μετά την διακοπή..για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω..
Θεωρώ ότι το πρόγραμμα μας πήδηξε σε συνεχόμενα ντέρμπι και μετά σε συνεχόμενα ματς εκτός...
Κι αυτό φαίνεται στις εντάσεις που έβγαζε η ομάδα και δεν μπορεί τώρα στα ματς κάθε τρεις μέρες...
Αυτό που προτρέπω όμως είναι να περιμένουμε να δούμε την ομάδα μετά την διακοπή...όπου όλοι θα έχουν το ίδιο πρόγραμμα...
Υ.γ.την Πέμπτη η ομάδα θα είναι το ίδιο...μην περιμένουμε θαύματα...όπως έβγαζαν τα παλιά κινητά..."χαμηλ μπαταρ"
Κρατάω όμως την πισινή για μετά την διακοπή..για τους λόγους που ανέφερα πιο πάνω..
- Μπαρκαρούτσος
- Montrealiotis
Πάντως πολύ ωραία το αποδέχεστε μερικοί ότι η ομάδα θα είναι έτσι την Πέμπτη, άρα θα αποκλειστούμε κιόλας από την Ντιναμο. Ας μην κατέβουμε τότε. Τι να πω; Εγώ θυμάμαι αλλά χρόνια όπου σε τέτοια ματς και με πιο μεγάλες ομάδες μπαίναμε με το μαχαίρι στα δόντια. Τώρα συζητάμε για το γαλακτικό οξύ και να μην περιμένουμε πρόκριση…
Καλά ας παίξουμε τουλάχιστον χωρίς χαντικαπ 0-1 από δικά μας δώρα (όπως συνηθίζουμε στα 2 τελευταία) και το βλέπουμε μέτα πως θα πάει.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:[quote="renegade"psykoman έγραψε:Μιας και μιλαμε για μεγαλες ομαδες...shogoon έγραψε:Αν η κούραση είναι ο λόγος και αφού κάθε χρόνο κάνουμε τα ίδια ας κρατάνε ένα θεσμό μπας και πάρουμε κανένα τίτλο. Φυσικά αστειεύομαι όπως αστειεύεται και ο κόουτς. Αν θες να λέγεσε μεγάλη ομάδα παίζεις Τρίτη ήΤετάρτη και Κυριακή.
Απο τις 3 Γεναρη μεχρι σημερα...
Λιβερπουλ επαιξε 16 ματς
Μπαγερν επαιξε 13 ματς
Ιντερ επαιξε 13 ματς
Ρεαλ επαιξε 16 ματς
Παρι επαιξε 14 ματς
Ειναι ολα τα ματς που επαιξαν σε Πρωταθλημα...Ευρωπη...κυπελλο...και οτι αλλο θεσμο εχουν....
ο ΠΑΟΚ επαιξε 18 ματς
Σου λεει κατι αυτο η μπα;;;;
και δεν απευθυνομαι μονο σε σενα...αλλα σε ολους...![]()
![]()
![]()
![]()
Ο βάζελος πόσα έπαιξε...ο ρουλης?
Δηλαδή αυτή είναι απάντηση ενός ώριμου ανθρώπου διατεθιμένου να κάνει διάλογο και ποδοσφαιρική συζήτηση;
Αν σε απαντούσε άλλος έτσι, τώρα θα έκραζες τους κακούς μοντς που δεν επεμβαίνουν και θα με μιλούσες άσχημα (έχεις με εμένα έναν παραπάνω γκαϊλέ).
Γίνεται ωραία ποδοσφαιρική συζήτηση, μη ρίχνεις το επίπεδο, αδικείς τον εαυτό σου, τόσα χρόνια εδώ μέσα.[/quote]
Έχουν μιλήσει πολύ χειρότερα,με πολύ μεγαλύτερη ειρωνεία και πολύ περισσότερες μπηχτες...δεν μίλησα ,δεν επενεβεις.
Βέβαια το να μιλάς εσύ συγκεκριμένα για την απάντηση μου που 8/10 σχόλια σου ξεκινούν με ειρωνεία,μπηχτες,Ρουμάνους,κτλ λέει πολλά
Βάλε στην άκρη τις οποίες προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, δεξου ότι υπάρχουν κάποιοι με διαφορετική οπτική από την δική σου και πάνε παρακάτω...ι καθένας παίζει την κασέτα που αυτός θέλει.
Υγ δεν ειμαι υποχρεωμένος να σου απαντάω ή μήπως όχι?
Υγ2 εγώ δεν σε εκτιμώ γενικα
Δεν θέλω να το παίξω έξυπνος αλλά επειδή εδώ είναι και ποδοσφαιρικό φόρουμ δεν νομίζω ότι λογικές τύπου ο ραζβαν παίρνει 1.8 μύρια τον χρόνο και χάνει από τους....μπατιρηδες έχουν κάποια αξία. Αν ήταν έτσι δεν χρειάζεται να παίζουμε ποδόσφαιρο να το δίναμε εξαρχής στα χαρτιά στον γαβρο που έχει μονίμως το μεγαλύτερο μπάτζετ.....
Δεν ειπαμε να μην χάνει.
Ειπαμε μια φορά στο τόσο, έτσι για αλλαγή ρε παιδί μου, να τους κερδίζει κιόλας.
Του έχει πάρει ο Μαντζιος με το 1/3 του μπατζετ την ταυτότητα με αγώνα πριν, χωρίς αγώνα πριν, μετά από διακοπή, χωρίς διακοπή, στην αρχή της χρονιάς, κλπ κι εμείς εδώ συζητάμε για το γαλακτικό οξύ.
Οτιδήποτε για να μην παραδεχτούμε το αυτονόητο.
Ειπαμε μια φορά στο τόσο, έτσι για αλλαγή ρε παιδί μου, να τους κερδίζει κιόλας.
Του έχει πάρει ο Μαντζιος με το 1/3 του μπατζετ την ταυτότητα με αγώνα πριν, χωρίς αγώνα πριν, μετά από διακοπή, χωρίς διακοπή, στην αρχή της χρονιάς, κλπ κι εμείς εδώ συζητάμε για το γαλακτικό οξύ.
- Montrealiotis
Μα δεν είναι μόνο αυτό. Το θέμα είναι ότι όλοι ξέραμε και συζητούσαμε πριν το ματς πως θα παίξει ο ρουλης, και πως δεν πρέπει να παίξουμε εμείς. Ε και έγινε ότι ακριβώς λέγαμε. Ότι έγινε και στα προηγούμενα τέτοια παιχνίδια. Ο Ραζβαν γιατί δεν έκανε κάτι για αυτό, ως ο πλέον αρμόδιος;
Αυτο που πρεπει να καταλαβουν μερικοι εύθικτοι του φορουμ ειναι οπως γινεται η θετική κριτική για το αητητο Νταμπλ, θα γινεται και αρνητικη κριτική στα στραβα αποτελέσματα.
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Έχουν μιλήσει πολύ χειρότερα,με πολύ μεγαλύτερη ειρωνεία και πολύ περισσότερες μπηχτες...δεν μίλησα ,δεν επενεβεις.
Βέβαια το να μιλάς εσύ συγκεκριμένα για την απάντηση μου που 8/10 σχόλια σου ξεκινούν με ειρωνεία,μπηχτες,Ρουμάνους,κτλ λέει πολλά
Βάλε στην άκρη τις οποίες προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες, δεξου ότι υπάρχουν κάποιοι με διαφορετική οπτική από την δική σου και πάνε παρακάτω...ι καθένας παίζει την κασέτα που αυτός θέλει.
Υγ δεν ειμαι υποχρεωμένος να σου απαντάω ή μήπως όχι?
Υγ2 εγώ δεν σε εκτιμώ γενικα
Δεν μιλάω καν για οπτική σου. Για τη συμπεριφορά σου μιλάω και μάλιστα όχι απέναντί μου.
Αν θέλεις να έχουν τα μέλη μία Χ αντιμετώπιση προς εσένα, να τους προσφέρεις κι εσύ τον ίδιο σεβασμό. Αυτό λέω και τίποτα άλλο.
ΥΓ: Όταν σε μιλάω σαν μοντ και σε κάνω μια σύσταση/παρατήρηση για τη συμπεριφορά σου, καλό είναι να απαντάς. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι ένας από τους μοντς.
Πες μας ποιον διαχειριστή συμπαθείς, να σε απευθύνει το λόγο μόνο εκείνος, Lord Renegade, να μη μας γράφεις τους υπόλοιπους στα αρχίδια σου.
ΥΓ2: Σώπα, δεν το πήρα χαμπάρι.
JohnDag έγραψε:Δεν ειπαμε να μην χάνει.
Συμφωνώ,αυτή η κουβέντα για κούραση είναι οκ και γραφετε πράγματα με λογικη αλλά όχι για χθες δεν ειναι άλλοθι.Οχι με αυτήν την εικόνα η οποία ήταν ίδια και στο πρωτάθλημα μέσα έξω και έχει να κάνει προφανώς με το σχέδιο διάσπασης τέτοιας ομάδας
Είσαι η διοίκηση της χ-ψ ομάδας και έχεις την απαίτηση να είναι ανταγωνιστική σε τρεις διοργανώσεις, μέχρι Απρίλιο-Μάιο.
Αφήνεις την ομάδα με 5 μεσοεπιθετικούς;
Αφήνεις την ομάδα με φορ που σέρνονται;
Αφήνεις την ομάδα 4 μήνες να παίζει με δεξί μπακ 37 χρονών;
Όχι προφανώς.
Πότε κάνεις όλα τα παραπάνω; Όταν δεν είναι αυτοί οι στόχοι σου.
Δεν πα να χτυπιέστε όλοι σας για πρωταθλήματα και τρεμπλ. Μόνο εμείς πιστέψαμε σε αυτά..
Υ.Γ. Χρεώνω στον Λουτσέσκου κάθε άθλια εμφάνιση της ομάδας (όπως η χθεσινή), ανεξάρτητα αν έχει δικαιολογίες.
Αφήνεις την ομάδα με 5 μεσοεπιθετικούς;
Αφήνεις την ομάδα με φορ που σέρνονται;
Αφήνεις την ομάδα 4 μήνες να παίζει με δεξί μπακ 37 χρονών;
Όχι προφανώς.
Πότε κάνεις όλα τα παραπάνω; Όταν δεν είναι αυτοί οι στόχοι σου.
Δεν πα να χτυπιέστε όλοι σας για πρωταθλήματα και τρεμπλ. Μόνο εμείς πιστέψαμε σε αυτά..
Υ.Γ. Χρεώνω στον Λουτσέσκου κάθε άθλια εμφάνιση της ομάδας (όπως η χθεσινή), ανεξάρτητα αν έχει δικαιολογίες.