Σχολιασμός διαιτησίας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Re: Σχολιασμός διαιτησίας

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Νίκο αν ήθελαν αυτό που λες θα το κάνανε λιανό από την πρώτη στιγμή και όχι μετά από 2μιση χρόνια. Δε ξέρω τι συμβαίνει. Ίσως να είναι αυτό που λένε αρκετά αδέρφια περί Γκαγκάτση αλλά επειδή έχω άγνοια δε μπορώ ούτε να συμφωνήσω ούτε να διαφωνήσω.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δε θα μου κανει καθολου εντυπωση να μας ευνοησει εξοφθαλμα η διαιτησια σε ενα ματς μεσα στην Τουμπα, ωστε να εχουν πατημα να λενε οτι ευνοουμαστε απο τη διαιτησια. Αυτο που εγινε και περσι δηλαδη. 10 σφαγες, 1 σφυριγμα υπερ σου σε ματς το οποιο ουτως η αλλως θα νικουσες=ο ΠΑΟΚ ευνοειται απο τη διαιτησια. Ο Καθηγητης Μπαρουφας θα δειξει την διαιτητικη σφαγη 10 φορες απο καθε καμερα ("εδω...εδω...βλεπουμε το μπεναλντι...υπερ του Ηρακλεως" κλπ, τα γνωστα :opaokara: )

Το ματς της Κυριακης με τη συμπαθητικη γρια προσφερεται για κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

δεν είναι σκάνδαλο διαιτητής με 13 ματς μετρημένα στην α' εθνική να είναι καθηγητής διαιτησίας και δημόσιο πρόσωπο[μπλιαχ!!!] σε πάνελ εκπομπής?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Νίκο αν ήθελαν αυτό που λες θα το κάνανε λιανό από την πρώτη στιγμή και όχι μετά από 2μιση χρόνια. Δε ξέρω τι συμβαίνει. Ίσως να είναι αυτό που λένε αρκετά αδέρφια περί Γκαγκάτση αλλά επειδή έχω άγνοια δε μπορώ ούτε να συμφωνήσω ούτε να διαφωνήσω.
Η απλώς παραψηλώσαμε...

Δυναμώσαμε επικίνδυνα...

Στέλνοντας μας χαμηλά στην βαθμολογία, σε τέτοιο χρονικό σημείο, με τετοιες συγκυριες (αποκλεισμος απο ΟΥΕΦΑ), θα ξεκινούσανε έναν εμφύλιο στον ΠΑΟΚ, που θα μας έστελνε απο κει που ξεκινήσαμε...

Το πέτυχαν? Μαλλον...

Τα αποτελέσματα δεν έρχονται, η πίεση ανεβαίνει απο την διοικηση, ο κόσμος απαιτεί αποτελέσματα ΚΑΙ θέαμα, ηρθαν αποτυχίες που έκαναν τους παίκτες να μάλωνουν για το ποιος φταίει...

Τι μένει??

Να αρχίσουμε να διώχνουμε τους συντελεστές της καλής μας πορείας (Σαντος και κάποιοι παίκτες).

Το ερώτημα είναι, αν συνεχίσουμε? Αν λύσουμε τα εσωτερικά προβλήματα, δεν φύγει κανείς και επανέλθουμε, οι σφαγές θα γίνουν πιο έντονες??

Μάλλον ναι...

Αρα???

Αρα, τώρα είναι που είμαστε στο πιο κομβικό σημείο...

Κρατάμε την ομάδα όπως έχει, συνερχόμαστε, δυναμώνουμε, μας σφάζουν τελειώνει η χρονιά και... τίποτα?
Κρατάμε την ομάδα όπως έχει και σταματάνε οι σφαγές, μιας και δεν οφελούν?
Τους απειλούμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε ακόμα και αν αυτό μας στοιχίσει??
Τα αλλάζουμε όλα και φτου απο την αρχή μέχρι να ξαναμεγαλώσουμε σαν ΠΑΟΚ και να ξαναφτάσουμε εδώ που είμαστε τώρα??

Νομίζω όχι το τέταρτο, γιατί μου θυμίζει ατέρμονα βρόγχο...
Το δεύτερο αποκλείεται, γιατί θα μας σφάζουν όσο δυναμώνουμε μεχρι να μας σκωτόσουν...
Το πρώτο πιθανό αλλά θα μας βγάλει εκτός στόχων...

Άρα??? Ποιο μένει??

Αντεπίθεση στη Σούπερλίγδα...

Με ότι μέσα υπάρχουν... Απειλή αποχώρησης απο τα τηλεοπτικά, απαγόρευση ενδειξης στιγμιοτύπων στα κανάλια, αποχώρηση απο το πρωτάθλημα και δημιουργία νέου ανεξάρτητου πρωταθλήματος??? Αφηνοντας η ΠΑΕ στο έλεος του κόσμου τους διαιτητές?? Να κατονομάσει η ΠΑΕ τους υπεύθυνους και ότι γίνει?? Κάτι άλλο?? Κάτι πρέπει να γίνει...

Μπορεί να μας στείλει πίσω, αλλά τουλάχιστον θα φερθούμε σαν ΠΑΟΚτσήδες, που πολεμάνε το κατεστημένο με το κεφάλι ψηλά... Και στο τέλος θα κερδίσουμε... Γιατί σε όλα τα παραμύθια νικάει ο καλός τον "βρώμικο" κακό... Δεν νομίζω να διαφέρει και πολύ η ζωή απο τα παραμύθια...

Αποσπάσματα απο ένα χιπ χοπ κομμάτι του ΡΦ (ραψωδός φιλόλογος):

Η ζωή είναι μια τσαμπουκαλεμένη τύπισα,
που θέλει πάντα να περνάει τη δικό της,
ετσι εκανα και γω ως που μια μέρα αντιμίλισα,
και απο τότε έχω κερδίσει το σεβασμό της...

...

Ειμαι δεσπότης κι αντέχο μολονότι,
αφήνω το κοράκι να μου τρώει το συκώτι,
μα μέρα μέρα λύνω λιγο λίγο τα δεσμά μου,
περίμενε γαμημένο πλησιάζει ακι η σειρά μου...

Ετσι και μεις... Θα αντιμιήσουμε και θα βγούμε και απο πάνω...
Θα λύσουμε τα δεσμά μας, και μετά θα γαμήσουμε όλους αυτούς που μας γαμάνε τόσον καιρό...

Το ερώτημα είναι... Μπορεί ο Ζαγοράκης να ηγηθεί σε κάτι τέτοιο?? Η ακόμα καλύτερα θέλει??

Ειδωμεν...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πιστευω οτι " σχολιασμος διαιτησιας " και " αλητικη κυριακη " πρεπει να μπουν στο ιδιο τοπικ. Αλλωστε και τα δυο τους ιδιους σκοπους εξυπηρετουν . Εγω τουλαχιστον δεν τα ξεχωριζω.

Υ.Γ. Κοιτα να δεις που με αυτα τα τερτιπια δικαιωνονται οι ξαδερφες με την περιπτωση του Μπακα τοτε...
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

να πετάξω και κάτι άκυρο...πιστεύω πως αν είχες και συ έναν ντιόγκο[8 μύρια αξία] και έναν σισέ[10 μύρια αξία],θέλοντας και μη θα είχες καλύτερες διαιτησίες...

γ@μημένα χρέηηηηηηηηηηη :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
nikos55

Δημοσίευση από nikos55 »

Φιλε PAOK_North_Army oυτε γω ξερω τι ακριβως παιζοταν με γκαγκατση, αν και πιστευω τιποτα.
Απλα τωρα μας τσακωσαν, ειμαστε στριμωγμενοι στη γωνια και θελουν να μας αποτελειωσουν. Περσι δεν πιστεψαν οτι θα αντεξουμε, οταν βρεθηκαν στο ζορι (play-off kai κυπελλο) δεν χαριστηκαν.
Μακαρι να κανω λαθος αλλα βλεπω κι αλλους βαθμους να χανονται απο διατησια. Κι εχουμε τοσο μεγαλη αναγκη απο μια νικη, κι εχουν καλη ομαδα οι γριες. Οπως λεει ο συναγωνιστης μου navigator, εστω με ασχημες εμφανισεις 6 βαθμους θα επρεπε να εχουμε στα 2 τελευταια ματς. Ποσο διαφορετικα θα ηταν ολα.
Ματια εχουμε, το ξερουμε οτι δεν παιζουμε καλα, αλλα να μην τρωμε κουτοχορτο, να καταλαβαινουμε τους υπουλους στοχους των μαφιοζων της σουπερ λιγδας, γιατι αν οχι το χθεσινο, της Τεταρτης ηταν ξεκαθαρα προμελετημενο εγκλημα.
Επισης να σταματησουμε να πεφτουμε στην παγιδα τους και να παιζουμε το παιχνιδι τους.
Gash, εσυ που εισαι πανταχου παρον, μηπως πρεπει να κλειδωσεις ολοκληρο το site για μερικες μερες?? :)

Site locked!
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Παιδια...ολα καλα αυτα που λετε για την διαιτησια αλλα να θυμισω οτι στο Γιουροπα Λιγκ δεν ειχες ουτε Σπαθα, ουτε Παπαπετρου...

Αν ειχαμε περασει, ολα θα ηταν διαφορετικα...

Εγω γιατι νομιζω οτι μερικοι παιχτες ριχνουν την ευθυνη στον Σαντος για τον αποκλεισμο;

Για μενα,εκει ειναι η πηγη του κακου...

Αν ειχαμε ματσακι σε 3 μερες με την Γαλατασαραι, θα σε ελεγα εγω με τι θα ασχολουμασταν τωρα...

Θα πετουσαμε στα συννεφα...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Πολυ σωστα . Οπως και οταν παιξαμε με την Μακαμπι για το C.L. δεν υπηρχαν Σπαθες, Δημητρουλοπουλοι αλλα ουτε και Σαντος οπως ουτε και Ζαγορακης . Τι τα θες , παντου τα ιδια..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Παιδια...ολα καλα αυτα που λετε για την διαιτησια αλλα να θυμισω οτι στο Γιουροπα Λιγκ δεν ειχες ουτε Σπαθα, ουτε Παπαπετρου...

Αν ειχαμε περασει, ολα θα ηταν διαφορετικα...

Εγω γιατι νομιζω οτι μερικοι παιχτες ριχνουν την ευθυνη στον Σαντος για τον αποκλεισμο;

Για μενα,εκει ειναι η πηγη του κακου...

Αν ειχαμε ματσακι σε 3 μερες με την Γαλατασαραι, θα σε ελεγα εγω με τι θα ασχολουμασταν τωρα...

Θα πετουσαμε στα συννεφα...
σ'αυτους τους αγωνες μαξ ποιος εχει να πει κατι?δεν σταθηκαμε στο υψος των περιστασεων,οκ,αποκλειστηκαμε ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,δικαια-αδικα το αξιολογει καθενας.ομως τεταρτη-κυριακη,με χειροτερες εμφανισεις κι απο βολερεγκα και χιρενφειν,αρχισαν τα διαιτητικα οργανα.νομιζω πως καποιοι αρπαζουν την ευκαιρια που τους δινεται να μας δωσουν μια,καθως ειμαστε τ'ανασκελα,και να επισπευσουν αυτο που ουτως ή αλλως φαινεται να πραττουμε και μονοι μας:να μας οδηγησουν στη διαλυση.ας το καθυστερησουμε οσο περισσοτερο μπορουμε,δειχνοντας,εστω και λιγο,οτι αρχισαμε να ψιλιαζομαστε τι σχεδια εχουν εκπονηθει για μας φετος,μιας και περυσι φαινεται πως η σταθεροτητα και σοβαροτητα της ομαδας σε ολα τα επιπεδα "εβγαλε" απ'τα ρουχα τους καποιους,και ας προσπαθησουμε να μην κανουμε τη χαρη σε καμια κουφαλα να αυτοκαταστραφουμε.ας τους αφησουμε να ξεβρακωθουν μονοι τους.αν στη θεση του κονσεισαο ηταν ο μονιμως σε θεση οφσαιντ περυσι νταρμπισιρ θα ακουγαμε οτι ναι μεν οφσαιντ,αλλα ηταν μεσα στη φαση,που ηταν πολυ οριακη και την εχασε ο βοηθος ως ανθρωπος.τι να εκανε,να εβγαζε τη μεζουρα??αλλα ο χθεσινος ηταν ο "ραφτης του παναμα" κι ολως τυχαια την ειχε απανω του.ειμαι εξοργισμενος με αυτα που γινονται.γιατι να υπενθυμισω πως η περσινη αεκ απο αντιστοιχο αγωνιστικο αδιεξοδο,μαλλον μεγαλυτερο,ψιλοβγηκε,παιρνοντας πληθος σφυριγματων,που τα εβλεπε και γελουσε το πανελληνιο καθε κυριακη.αλλο ομως αεκ,αλλο παοκ.στην περιπτωση τη δικη μας δεν μας σπρωχνουν σκανδαλωδως,μπας και ξεβαλτωσουμε,κατι που δε θα επικροτουσα και να συνεβαινε,αλλα δε μας χαριζουν ουτε οσα δικαια κατακταμε στο χορτο,παρα το χαλι μας το μαυρο.εγω θελω απο τον παοκτση να μη τους δωσει αλλοθι.να τους αφησει να ρεζιλευτουν ΜΟΝΟΙ τους.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

nikos55 έγραψε: Gash, εσυ που εισαι πανταχου παρον, μηπως πρεπει να κλειδωσεις ολοκληρο το site για μερικες μερες?? :)

Site locked!

Νοιώθω τι εννοείς αλλά ποιο το κέρδος?
Κάτι που είναι να συμβεί θα συμβεί...
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

Στην ΕΠΟ ο Κόκκαλης

«Αιφνιδιαστική» επίσκεψη του Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΕΠΟ και συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (1/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση των δύο ανδρών, που κράτησε περίπου μία ώρα, δεν ήταν προγραμματισμένη. Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συζήτησης του προέδρου του Ολυμπιακού με τον ομόλογό του της ΕΠΟ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=4679638
gerrard

Δημοσίευση από gerrard »

Αιφνιδιαστικη????????

δηλαδη αν δεν τους βρει οπως θεωρει οτι πρεπει να τους βρει θα τους απολυσει????????
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Γιατι σαμπως υπαλληλοι του δεν ειναι ? Τουλαχιστον κατα καποιο τροπο. Οσο δε για το περιεχομενο της συζητησης τους θα" κοινοποιηθει" απο την Κυριακη στο γηπεδα ολης της χωρας.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

sidpanos έγραψε:να πετάξω και κάτι άκυρο...πιστεύω πως αν είχες και συ έναν ντιόγκο[8 μύρια αξία] και έναν σισέ[10 μύρια αξία],θέλοντας και μη θα είχες καλύτερες διαιτησίες...

γ@μημένα χρέηηηηηηηηηηη :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:

Υπάρχει μια λογική σε αυτό, αλλά δεν μπορεί να κυριαρχεί. Φαντάσου στον τελικό του Champions League να περάσει η ρώσικη ομάδα με την ελβετική. Θα πρόκειται για σίγουρη οικονομική καταστροφή του θεσμού!

Φαντάσου π.χ στην Ελλάδα να πάρει πρωτάθλημα η Καβάλα, στην Ιταλία η Κρεμονέζε και η Χαλ στην Αγγλία. Τι σόι C.L θα ήταν αυτό με τέτοιες αντιεμπορικές ομάδες; Τόσο η ΟΥΕΦΑ λοιπόν, όσο και οι κατά χώρα διοργανώτριες προστατεύουν τις ομάδες-φιλέτο. Για εμπορικούς λόγους.

Σίγουρα όμως ανάλογες ευνοϊκές διαιτησίες θα έχουν και άλλες ομάδες στα πρωταθλήματά τους (Ρεάλ στην Ισπανία, Ιντερ στην Ιταλία κ.α.)
Όχι πως με παρηγορεί αυτό, αλλά να μην νομίζουμε ότι μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”