ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
3%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
2
2%
Baba
5
5%
M. Antônio
1
1%
Meïtè
14
15%
A. Živkovic
8
8%
Murg
3
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
4
4%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
55
58%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

Patron

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Patron »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε: Καλά, μπες και δες πρώτα τα νούμερα και μετά κανε νουθεσίες.

Άμα μου βρεις βασικό παίκτη στον ΠΑΟΚ (όχι τερματοφύλακα) με πάνω από 3.000 λεπτά έλα να μου πεις.

Ο γαύρος πχ έχει.
Μαρεσει μιλησες για δημιουγια εντυπωσεων και μετα επελεξες τα λεπτα ενος παικτη.

Λυπαμαι που το λεω και λυπαμαι που κανεις πως δεν το καταλαβαινεις αλλα αθλητη σαν τον Ροντινει δεν εχει καμια ελληνικη ομαδα. Εσυ πες πως 3 μεσοπεπιθετικοι μου να εχουν 2.600+ λεπτα και ο ανταγωνισμος στα 2100 ειναι φυσιολογικο

Ολα ψεμματα ειναι και δικαιπλογιες του ρουμανου.

Οχι οτι παιξαμε 3 γυρους προκριματικων ενω οι αλλοι 2
Οχι οτι συνεχισαμε στο τερμα το κυπελλο ενω γαυρος αεκ οχι απο γεναρη
Οχι οτι παιζουμε ευρωπη μαρτιο ακομα ενω κουλα βαζελος απο δεκεμβρη οχι

Οχι οτι εχουμε ολα αυτα και ειμαστε με 2 σεντερμπακ και 1 φορ
Αρα έχει δίκιο ο προπονητής μας

Υπερβαλαμε εαυτους κ κουραστήκαμε. Τέλος παπαλα.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Εσυ πες πως δεν κουραστηκαμε απλα εχει εντολη ο Ταισον να σταματησει να περναει τους αντιπαλους σαν σταματημενους
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν θέλω να σας κόψω τη συζήτηση, προς το παρόν δεν μπορώ να ακολουθήσω, απλά μείνετε όσο μπορείτε on-topic.
Zois

Δημοσίευση από Zois »

tolis01 έγραψε:Μεγάλη πίκρα σήμερα. Hands down..
Σα να είσαι στη μέρα της μαρμότας κ να βλέπεις το ίδιο έργο ξανά.

Δεν ξερω αν στους παίχτες υπάρχει κ κάποιος με το authority να πει καναδυο λογάκια με κόουτς.
Θα έλεγα τον Αντρέ, αλλά με όλα όσα έγιναν την περίοδο που ήταν ο Αμπελ, με εχει απογοητεύσει σε αυτό το κομμάτι
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Parolos έγραψε:Πού ο ΠΑΟΚ έχει δηλαδή κάποιον φορτωμένο παίχτη σε σχέση με το χαρτί?

Ξέρετε πόσους τραυματίες είχε το χαρτί και οτι έπαιξε και 7 λιγότερα ματς? 3 λιγότερα στην ευρώπη και 4 στο κύπελλο δηλαδή σε λεπτά 630' !! Και πάλι δεν υπάρχει κάποιος με ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΠΤΑ σε εμάς.

Τί συγκρίσεις κάνετε και προσπαθείτε και να δικαιωθείτε?

Καταρρίπτεται απόλυτα το επιχείρημα.

Δηλαδή 300 λεπτά κάνουν τόσο διαφορά?

Κι ας το πάρουμε κι αλλιώς.. ο ΠΑΟΚ άρχισε να σέρνεται πριν από 540 λεπτά. Όχι χτες.
Συμφωνώ 100%.
Η χθεσινή άθλια εικόνα δε δικαιολογείται.
Τάισον, Μεϊτέ, Μπάμπα, Κετζόρα, ακόμα και Ντέλιας, πτώματα
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Για το χθεσινό ούτε εγώ θεωρώ σηματνικο παράγοντα την κόπωση. Ήταν ξακάθαρα λάθος προσέγγιση από τον προπονητή, και σε δεύτερο βαθμό κακή απόδοση από αρκετούς παίκτες.
Αλλα μέσα στη χρονια και στη συνεχεια όλα παίζουν το ρολο τους.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Οι αριθμοί λένε κάτι αλλά ταυτόχρονα απο μόνοι τους δεν τα λένε όλα.

Το να συγκρίνετε πόσα λεπτά έπαιξαν οι παίκτες μας και πόσα των αντιπάλων είναι μόνο ένα μέγεθος προς σύγκριση.

Ας πούμε ότι 2 παίκτες έπαιξαν τα ίδια λεπτά. Τα έπαιξαν στον ίδιο αριθμό παιχνιδιών ? Σε αυτά τα λεπτά που έπαιξαν έτρεχαν ? Πόσα σπριντ έκαναν? Πόσα μέτρα ήταν τα σπρίντ? Πως ήταν ο καιρός? το γήπεδο?

Υπάρχουν τόσες πολλές μεταβλητές που για μένα η σύγκριση μόνο με τα λεπτά συμμετοχών δεν μου λένε απολύτως τίποτα.

Τη χρονιά που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα τα χανούμια έπαιζαν και ευρώπη , δυο ματς τη βδομάδα και έτρεχαν σαν αφηνιασμένα άλογα, όπως τρέχουν και τώρα όπως και πέρσι στο πρωτάθλημα και στον τελικό κυπέλλου.

Εμείς δεν καταφέραμε ποτέ να τους προσπεράσουμε στην αθλητικότητα.

Δεν θυμάμαι ομάδα που να δείχναμε εμείς ανώτεροι σε αθλητικότητα .

Ακόμα και μικρές ομάδες απέναντι μας φαντάζουν κάποιες φορές πιο γυμνασμένες απο τη δική μας.

Ένας φίλος μου μου έχει πει ότι ο Λουτσέσκου στις προπονήσεις δεν δουλεύει σχεδόν καθόλου αυτο το κομμάτι... αν αληθεύει ή όχι όποιος γνωρίζει σχετικώς ας μας ενημερώσει.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Διαφώνησα; Ο Ραζβαν ήταν ξεκάθαρος
Καναμε υπερβαση κ κουραστήκαμε. Ο,τι παραπάνω κάνουμε είναι μπόνους.

Ας το εμπεδώσουμε λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
tolis01 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε: Νασαι καλα φιλε..
Η μονη αγαπη που μου εμεινε απ την αδικη πουστοχωρα ειναι η ΠΑΟΚΑΡΑ μας..
Εχω παει σε ολα τα ευρωπαικα Ποδοσφαιρο και Μπασκετ συνεχομενα μεχρι τον Κοβιντ..
Και παντα εβρισκα τον "κολλητο" μου τον αειμνηστο Επταλοφιτη,τον Νικο τον Κιρτσανη-Τουβλο..
Μακαρι να προκριθουμε την Πεμπτη γιατι θα κανω 1000χλμ για να το δω ζωντανα στην Τουμπα..
Το χθεσινο πονεσε πολυ και οσο περναει η ωρα τα νευρα αντι να πεσουν ανεβαινουν..
Κατεβαινω Επταλοφο και Τουμπα μπας και ηρεμησω και εκτονοθω..
Θέλω να εστιάσω στο καθ ημάς κοινωνικό cognitive dissonance περί ¨υπεροχής¨σε σχέση με Αν Ευρώπη. Όποιος έχει ταξιδέψει πολύ και έστω φωτογραφικά να συγκρίνει με προ 15ετίας καταλαβαίνει πως η Ελλάδα αν δεν είχε φίλους/οικογένεια/φιλικό κλίμα, περιβάλλον θα ήταν από τα χειρότερα μέρη να ζεις ανάμεσα Λισαβόνα κ Ουράλια.
Στις τέως θωρούμενες ¨φτωχές/υπανάπτυκτες¨ χώρες μια χαρά φροντίζουν το δημόσιο ζώρο (σχολεία παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείων, πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμια) κ ζουν πιο ¨χαλαρά¨.
Αλλά άντε να πείσεις όσους δεν έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια.

Ποια Ελλάδα, είναι σαν τοπίο που βομβαρδίστηκε πριν 2 χρόνια και ξαναχτίζεται... Κάτι σαν τη Γιουγκοσλαβία στα '90s, παιδάκι ήμουν βέβαια και δεν έχω εικόνες, αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι θα ήταν.
Πάτε μια βολτα Σκόπια ή Τίρανα, και θα πάθετε πλάκα.

Άνετα σε 5-6 χρόνια θα είναι πολύ καλύτερες πόλεις από τις δικές μας ζούγκλες.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Υπέρβαση?

Έχω πει ότι τον Λουτσέσκου θα τον αγαπάω και θα τον σέβομαι σε ολόκληρη τη ζωή μου.

Υπέρβαση όμως δεν είναι η φετινή χρονιά. Η ομάδα και όλοι στην ομάδα οφείλουν να διδάσκονται απο τα λάθη τους και να μην τα επαναλαμβάνουν , μόνο τότε γίνεσαι καλύτερος.

2 χρόνια παρουσιάζουμε την ίδια ακριβώς πορεία, φέτος θα φανεί, την ίδια πορεία με διαφορετικά ρόστερ άρα δεν φταίνε οι παίκτες .

Ποιος φταίει? Πρωτίστως ο προπονητής μας. Έχεις προκριθεί Ευρώπη , έχεις κύπελλο και είσαι στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Βλέπεις ότι η ομάδα μας δεν αντέχει 3 διοργανώσεις, βλέπεις ότι σου φτιάχνουν το πρόγραμμα έτσι ώστε να παίξεις μαζεμένα τόσα ντέρμπι. Εδω σε αυτό το σημείο πρέπει μαζί με την διοίκηση να ληφθεί μια απόφαση.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΩΝ.

Ο προπονητής οφείλει να ενημερώσει την διοίκηση ότι η ομάδα δεν μπορεί να αντέξει και μαζί να αποφασίσουν σε ποιο στόχο θα επικεντρωθούν. Το έκαναν? ΟΧΙ. Το πληρώσαμε πολύ ακριβά γιατί η μη απόφαση μας οδήγησε στην απώλεια διεκδίκησης του κυπέλλου , σε μεγάλη πιθανότητα αποκλεισμού στην Ευρώπη και σε μια μεγάλη αμφιβολία κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το ίδιο πάθαμε και πέρσι χωρίς να έχουμε καν Ευρώπη, πρόπερσι με Ευρώπη. ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ.

Σε ένα πόλεμο διαλέγεις αναγκαστικά να χάσεις κάποιες μάχες για να πετύχεις το μεγάλο στόχο σου.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ και μέχρι τη στιγμή που μιλάμε ΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ανακοινώνουμε ότι η ομάδα έκανε την υπέρβαση της.

ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με αυτή την δήλωση , είναι ατυχής και υποτιμητική για τους παίκτες και την ομάδα.

Όταν λες ότι διεκδικούμε όλους τους εγχώριους τίτλους τότε υπέρβαση είναι το αήττητο ντάμπλ που δεν έχασες απο κανέναν , ή μια πορεία πέρα απο εδω που είμαστε στην Ευρώπη.

υγ. Αν διοίκηση και προπονητής αποφάσισαν να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους με πιθανότητα να μην κατακτήσουμε κανέναν τότε έχουν πολύ κακή κρίση και παραποιημένη αντίληψη της πραγματικότητας για την ομάδα μας.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Να συμπληρώσω εγώ στα στοιχεία που παρέθεσε ο φίλος alexgarcia6 και τα παρακάτω δεδομένα, για να δούμε κατά πόσο η καταπόνηση είναι υπαρκτή ή στην φαντασία μας ή δικαιολογία για τον προπονητή ή πραγματική αιτολογία για τις εμφανίσεις της ομάδας και κάποιων παικτών ή ότι...
Από 28/1/2024:
Η ομάδα μας έχει παίξει τα κάτωθι:
Σύνολο αγώνων 12
Αγώνες χωρίς ενδιάμεσο Τετάρτης /Πέμπτης: 1
Εκτός έδρας: 6, εντός 6
Ν7/Ι1/Η4
Δυναμικότητα: ΠΑΟ Χ3, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Δυναμό, Άρης (ντέρμπι)
Ν2/Ι1/Η4
Συχνότητα ντέρμπι/δυσκολίας: 11/2 έως 21/2: ΑΕΚ, ΠΑΟ 2, ΟΣΦΠ, 7/3 έως 10/3: Ντιναμό, Άρης
Βάζελος:
Σύνολο αγώνων: 12
Εκτός έδρας: 7, εντός 5
Ν6/Ι3/Η3
Δυναμικότητα: ΠΑΟΚ Χ3, ΟΣΦΠ Χ2, Άρης
Ν4/Ι0/Η3
Συχνότητα ντέρμπι/δυσκολίας: 0
Γαύρος:
σύνολο αγώνων 11
Εκτός έδρας: 4, εντός 7
Ν8/Ι0/Η3
Δυναμικότητα: ΠΑΟΚ, ΠΑΟ Χ2, Φερεντσβάρος Χ2, Χαποέλ 1
Ν3/Ι0/Η3
Συχνότητα ντέρμπι/δυσκολίας: 15/2 έως 21/2: ΠΑΟΚ, Φερεντσβάρος Χ2, 7/3 έως 10/3: Μακάμπι, ΠΑΟ
Χαρταετός:
σύνολο αγώνων 8
Αγώνες χωρίς ενδιάμεσο Τετάρτης /Πέμπτης: 3
Εκτός έδρας: 4, εντός 4
Ν6/Ι2/Η0
Δυναμικότητα: ΠΑΟΚ, Άρης
Ν6/Ι2/Η0
Συχνότητα ντέρμπι/δυσκολίας: 0
ΥΓ έβαλα τον Άρη ως ντέρμπι στα παιχνίδια με το βάζελο παρόλο που δεν το θεωρώ ως τέτοιο μες την Λ. Αλεξάνδρας, αλλά για τηνοικονομία της συζήτησης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Willie the Pimp την Δευ 11 Μαρ 2024, 14:41, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση...
Πριν 2 μηνες λεγαμε για το ροτεισον και το βαθος του ροστερ.

Η ομαδα εδειξε τις αδυναμιες τις σε πολλα ντερμπι και παρολο αυτα επελεξε να μην ενισχυθει και να λεμε για την πληροτητα και τα 100+ γκολ.

2 μηνες περασαν μονο και φτασαμε να εχουμε μεινει με 2 στοπερ, εναν Ταισον 36 χρονων να παιζει 3 90λεπτα την εβδομαδα.

Εχω πει απο τον Ιανουαριο, αν ο ΠΑΟΚ δε βρει λυση στο θεμα φορ και δεν βρει τροπο διαχειρισης των Ζιφκοβιτς, Ντεσποτοφ θα χασει ολους τους στοχους...

Ο Δεσποτας μου φαινεται φουλ ξενερωμενος και δικαίως θα πω εγω. Δε γινεται 2 μηνες να κανεις παπαδες και μολις επιστρεφει ο Ζιφοβιτς να μενεις παγκο και να παιζεις 10λεπτα...

Ο ΠΑΟΚ εχει προβληματα τα οποια φαινοντουσαν εδω και μηνες.

επαιξες αλλες 2 φορες με τον Αρη και δεν εκανες τελικες, με την Ντιναμο το ιδιο. Τα φορ σου δεν βρισκουν γκολ.

Αλλη ομαδα θα ηταν ο ΠΑΟΚ αν ειχε εναν εκ των Μορον, Λιβαι, Πονσε, Αραουχο, Ελ Καμπι, Ιωαννιδη για να μη πω ακομα και τον Σποραρ.

Εμεις αντικειμενικα, βαση αριθμων των φορ εχουμε οχι απλα τα χειροτερα απο τους διεκδικητες, αλλα χειροτερα και απο τις αλλαγες που εχουν οι αλλοι.

----------------------------

Και ξαναλεω οταν το βλεπεις να ερχεται και ξερεις τα προβληματα σου τα οποια εχουν φανερωθει οσες φορες επαιξες με κλειστες αμυνες, οταν διατυμπανιζεις το μεγαλο ροτεισον και το ροστερ σου ενω εχει φανει οτι φορ δεν υπαρχει και δεν διορθωνεις τις αδυναμιες σου.. Οταν ξερεις το προγραμμα που ερχεται,
Ε ειναι τραγικο και μιζερο να βγαινεις και να μιλας για κουραση, κοπωση, ελλειψη δυναμεων, μικρο ροστερ κτλ.

Ο Παναθηναικος πηρε δραστικα μετρα τα Χριστουγεννα, δεν ξερει αν θα του βγει τελικα η αποφαση για Γιοβανοβιτς αλλα πηρε και παιχτες για να χτυπησει το πρωταθλημα.
Ο ΠΑΟΚ δεν το εκανε και λογικο να το πληρωσει οταν ειναι σε 2 διοργανωσεις.

Ρεαλιστικα μιλωντας θεωρω ειναι σχεδον απιθανο το πρωταθλημα.
Καλο να ονειρευομαστε αλλα να παταμε και λιγο στη γη...
(Θα θες νικη εντος εκτος με ΑΕΚ και δεν εχεις νικησει στην εδρα σου φετος και εκτος δεν εχεις κανει τελικη σε 3 ματς)

-----

Υ.Γ ο Λουτσεσκου για μενα ειναι ενας παρα πολυ καλος προπονητης που δε θα παρει ποτε ομως ρισκο και δε θα ανακατεψει την τραπουλα. Θα στησει την ομαδα, θα την προετοιμασει αλλα αν στραβωσει και ειναι να χασει ενα ματς, θα το χασει, δε θα το γυρισει.
Θα σου κανει την πρωτη αλλαγη στο 60' την δευτερη στο 70' και θα φορτωσει νεο φορ στο 80'.
Αν του εδινες μια 11αδα με αστειρευτες δυναμεις δε θα εκανε καν αλλαγες.

Ο Μπαμπα εχει την ποιοτητα να παιξει στα εξτρεμ και ειχε παρει ματς εκει και επι Γκαρσια.
Αφου εχεις θεμα με την κοπωση οπως λες, λιγοτερο ρισκο ειναι να παιξεις με Ραφα-Μπαμπα στην πτερυγα παρα να παιζει 3 σερι 90λεπτα ο πεθαμενος Ταισον.

Αφου ξερεις οτι με αυτη την 11αδα εχεις παιζει και με Αρη 2 φορες και με Ντιναμο και δεν εκανες τελικη σε 3 ματς, γιατι τακτικα ξεκινας το ιδιο και με Μπραντον κορυφη?

Φοβαται το ρισκο ο Λουτσε, και χθες ο Αρης ξερωντας ακριβως τι θα αντιμετωπισει πηρε μια παρα πολυ ευκολη νικη..
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

alexgarcia6 έγραψε: Ozdoev 2.360’, Schwab 2.216’, Meite 2.072’, Tsingaras 1.287’, Antonio 577’
Ntelias 2.694’, Taison 2.634’, Zivkovic 2.549’, Murg 1.988’, Despodov 1.941’
Brandon 2.196’, Samatta 1.566’, Tzimas 437’
Φοβερά αυτά τα στοιχεία
Κρατώ τρία σημεία που με έκαναν να κουνάω το κεφάλι.

Για τον αργόσαυρο Σβαμπ να πλησιάζει να είναι πρώτος σε λεπτά συμμετοχής, οταν πληρώνεις πάνω από 3,5 μύρια για έκεινες τις θεσεις
Για τον Μουργκ που έχει παίξει πιο πολύ από τον Ντεσπότοφ και τον 36αρη Τάισον να κυνηγά τον Ντέλια
Για το χρόνο του Τζίμα σε σχέση με τους άλλους δυο

Το έγραψα και χθες στο Ευρώπη παίζει μπάλα βλέποντας το Λίβερπουλ-Σίτυ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι 22-25 ετών και οι 30αρηδες είναι συμπληρωματικοι. Εμείς πάμε να νικήσουμε το χρόνο.
Zois

Δημοσίευση από Zois »

Απο το αντιπαθητικο πορτοκαλι σαιτ

Για αρκετή ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ παρέμειναν κλεισμένοι στα αποδυτήρια και έφυγαν αργά το βράδυ από το γήπεδο της Τούμπας - Προβληματισμός για την κατάσταση και «ντόπες» από Λουτσέσκου - Βιεϊρίνια.
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άρη σε ένα δύσκολο βράδυ για τους ασπρόμαυρους που απογοήτευσαν με την εικόνα τους, δίνοντας συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματα, μετά την ήττα στο Ζάγκρεμπ. Μέχρι να ολοκληρωθεί η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου, κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είχε αποχωρήσει από το γήπεδο. Άπαντες ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια.
Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη, ο προπονητής του Δικεφάλου ήθελε να τους μιλήσει και πήρε πρώτος το λόγο, σε μία προσπάθεια να τονώσει τον εγωισμό τους ενόψει και της ρεβάνς με την Ντιναμό που ακολουθεί. Ο Ρουμάνος τεχνικός με μία σύντομη τοποθέτηση ζήτησε απ΄όλους να αναλογιστούν πως ξεκίνησε η φετινή προσπάθεια, κάτω από συνθήκες ασφυκτικής πίεσης και μεγάλης αμφισβήτησης για όλους και πως κατάφεραν να ισορροπήσουν την κατάσταση και να φέρουν τον ΠΑΟΚ ως εδώ:

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: «Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ».

Κατόπιν τον λόγο ζήτησε να πάρει ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος απευθυνόμενος στους συμπαίκτες του, έκανε σαφές πως όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Μία κατάσταση που παραμένει στο χέρι τους:

«Είμαι εδώ από το '17, έχουμε σηκώσει τρόπαια, πιστεύω σε εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Έχουν μείνει λίγοι αλλά πολύ σημαντικοί αγώνες. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας».

Είναι σαφές πως στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ έχουν αντιληφθεί πως σε αυτήν την κρίσιμη καμπή της σεζόν, ο τελευταίος λόγος ανήκει στα αποδυτήρια. Στον καθένα ξεχωριστά. Γι΄αυτό και η ομιλία τόσο του Ραζβάν Λουτσέσκου όσο και του Αντελίνο Βιεϊρίνια σε αυτήν την πολύ δύσκολη συνθήκη, σε αυτό το ύφος, μόνο τυχαία δεν ήταν...

«Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ».

Αν πρεπει καποιος να βαλει τον εγωισμο του στην ακρη, αυτος ειναι σιγουρα πρωτος ο προπονητης.
Η διαχειρηση του Δεσποτωφ και του Τζιμα τα λεει ολα
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αναλύσεις περί αναλύσεων από πολλούς..είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Έτσι απλά. Μέσα στην Τούμπα σε έκανε πλάκα ο μαντζιος κ σε έριξε στην δεύτερη θέση. Άκουσα ότι είναι κ υπέρβαση αυτό που γίνεται. Δηλαδή τα σκουλήκια είναι μαθημενα σε τελικούς κ σε διπλά στην Τούμπα; ;; έκαναν υπέρβαση και αυτοί μ προπονητή που δεν έστησε αυτός την ομάδα του το καλοκαίρι; ;;
Πολύ εύκολα ρε παιδί μου λέτε τις δικαιολογίες, τι πάει να πει υπέρβαση; ;;
Δηλαδή τι στόχους έχει η ομάδα όταν ξεκινάει το καλοκαίρι; ; να κλείσουμε την τετράδα κ βλέπουμε; ; κ μετά ότι παραπάνω προκύψει, το βαφτιζουμε μπόνους; ;; πώς φαντάζεστε την ομάδα μας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”