ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
3%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
2
2%
Baba
5
5%
M. Antônio
1
1%
Meïtè
14
15%
A. Živkovic
8
8%
Murg
3
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
4
4%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
55
58%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε: Kotarski 3.630’ — Stankovic 2.577’
Kedziora 2.900’, Koulierakis 2.367’, Ekong 1.875’, Michailidis 1.399’ — Vida 2.685’, Callens 1.634’, Moukoudi 1.359’, Mitoglou 918’
Baba 2.674’, Rafa 1.360’ — Hajsafi 1.583’, Pilios 966’
Sastre 1.694’, Vieirinha 1.137’, Otto 585’ — Rota 1.693’, Sidibe 1.629’
Ozdoev 2.360’, Schwab 2.216’, Meite 2.072’, Tsingaras 1.287’, Antonio 577’ — Pineda 2.562’, Szymanski 2.051’, Jonsson 1.989’, Galanopoulos 609’
Ntelias 2.694’, Taison 2.634’, Zivkovic 2.549’, Murg 1.988’, Despodov 1.941’ — Zuber 2.275’, Eliasson 2.190’, Gacinovic 1.725’, Amrabat 1.666’, Mantalos 1.534’, Pizarro 725’
Brandon 2.196’, Samatta 1.566’, Tzimas 437’ — Ponce 1.417’, Levi 1.279’, Araujo 913’, van Weert 210’

Επειδη ειναι μετρήσιμο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης
Δεν ήξερα ότι μόνο η αεκ είναι ο ανταγωνισμός.

Φαντάζομαι τους άλλους δυο τους έχεις αφήσει καμία 20αρια βαθμούς πίσω.

Τι όχι;

Επίσης, πέρα από την σύγκριση τα νούμερα ΞΑΝΑΛΕΩ είναι απόλυτα φυσιολογικά για την εποχή.
Τι θες να βαλω τον γαυρο; Μυαλο θελει; Εχουν παιξει 45 παικτες στον ολυμπιακο απτον σεπτεμβρη προφανως οι αριθμοι ειναι ποκυ χαμηλοτεροι απτους παραπανω. Δεν εχει νοημα

Εβαλα την ΑΕΚ γιατι ειναι το φαβορι για το πρωταθλημα και το ροστερ της ΠΟΣΟΤΙΚΑ ειναι παρομοιο με εμας (ελαφρως μεγαλυτερο)

Οσο για τα «φυσιολογικα» νουμερα μπες Τρανσφερμαρκτ και βρες μου ΜΙΑ ομαδα που η βασικη της εντεκαδα φτανει εστω κοντα στην δικη μας σε λεπτα.

Να ξερουμε τι λεμε
Καλά, μπες και δες πρώτα τα νούμερα και μετά κανε νουθεσίες.

Άμα μου βρεις βασικό παίκτη στον ΠΑΟΚ (όχι τερματοφύλακα) με πάνω από 3.000 λεπτά έλα να μου πεις.

Ο γαύρος πχ έχει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε: Ανταγωνισμός είναι και ο βαζελος και ο γαύρος.
Δεν αμφιβάλλω για αυτό και δεν έχω εικόνα για τα νούμερα τους. Για τον γαύρο είναι η αλήθεια ότι δύσκολα να μετρηθεί με τόσες αλλαγές.
Πάντως αν θέλουμε να κοιτάμε την κορυφή, ο κύριος ανταγωνιστής είναι η αεκ.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

@Amsterdamer.
Εγώ πήγα πέρυσι Ρωσία (μετά 13 χρόνια) κ έπαθα πλάκα.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Θα ελεγε κανεις οτι ουτε ο ολυμπιακος παει και πολυ καλα τελευταια αλλα δεν γαμεις. Μονο 3 και 4 φαγανε στο τηγανι στα τελευταια δυο ματς.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

tolis01 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
tolis01 έγραψε:Bravo Amsterdamer!!
Νασαι καλα φιλε..
Η μονη αγαπη που μου εμεινε απ την αδικη πουστοχωρα ειναι η ΠΑΟΚΑΡΑ μας..
Εχω παει σε ολα τα ευρωπαικα Ποδοσφαιρο και Μπασκετ συνεχομενα μεχρι τον Κοβιντ..
Και παντα εβρισκα τον "κολλητο" μου τον αειμνηστο Επταλοφιτη,τον Νικο τον Κιρτσανη-Τουβλο..
Μακαρι να προκριθουμε την Πεμπτη γιατι θα κανω 1000χλμ για να το δω ζωντανα στην Τουμπα..
Το χθεσινο πονεσε πολυ και οσο περναει η ωρα τα νευρα αντι να πεσουν ανεβαινουν..
Κατεβαινω Επταλοφο και Τουμπα μπας και ηρεμησω και εκτονοθω..
Θέλω να εστιάσω στο καθ ημάς κοινωνικό cognitive dissonance περί ¨υπεροχής¨σε σχέση με Αν Ευρώπη. Όποιος έχει ταξιδέψει πολύ και έστω φωτογραφικά να συγκρίνει με προ 15ετίας καταλαβαίνει πως η Ελλάδα αν δεν είχε φίλους/οικογένεια/φιλικό κλίμα, περιβάλλον θα ήταν από τα χειρότερα μέρη να ζεις ανάμεσα Λισαβόνα κ Ουράλια.
Στις τέως θωρούμενες ¨φτωχές/υπανάπτυκτες¨ χώρες μια χαρά φροντίζουν το δημόσιο ζώρο (σχολεία παιδικές χαρές, στάσεις λεωφορείων, πάρκα, πλατείες, πεζοδρόμια) κ ζουν πιο ¨χαλαρά¨.
Αλλά άντε να πείσεις όσους δεν έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια.

Ποια Ελλάδα, είναι σαν τοπίο που βομβαρδίστηκε πριν 2 χρόνια και ξαναχτίζεται... Κάτι σαν τη Γιουγκοσλαβία στα '90s, παιδάκι ήμουν βέβαια και δεν έχω εικόνες, αλλά φαντάζομαι κάπως έτσι θα ήταν.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

JohnDag έγραψε: Καλά, μπες και δες πρώτα τα νούμερα και μετά κανε νουθεσίες.

Άμα μου βρεις βασικό παίκτη στον ΠΑΟΚ (όχι τερματοφύλακα) με πάνω από 3.000 λεπτά έλα να μου πεις.

Ο γαύρος πχ έχει.
Μαρεσει μιλησες για δημιουγια εντυπωσεων και μετα επελεξες τα λεπτα ενος παικτη.

Λυπαμαι που το λεω και λυπαμαι που κανεις πως δεν το καταλαβαινεις αλλα αθλητη σαν τον Ροντινει δεν εχει καμια ελληνικη ομαδα. Εσυ πες πως 3 μεσοπεπιθετικοι μου να εχουν 2.600+ λεπτα και ο ανταγωνισμος στα 2100 ειναι φυσιολογικο

Ολα ψεμματα ειναι και δικαιπλογιες του ρουμανου.

Οχι οτι παιξαμε 3 γυρους προκριματικων ενω οι αλλοι 2
Οχι οτι συνεχισαμε στο τερμα το κυπελλο ενω γαυρος αεκ οχι απο γεναρη
Οχι οτι παιζουμε ευρωπη μαρτιο ακομα ενω κουλα βαζελος απο δεκεμβρη οχι

Οχι οτι εχουμε ολα αυτα και ειμαστε με 2 σεντερμπακ και 1 φορ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:
JohnDag έγραψε: Ανταγωνισμός είναι και ο βαζελος και ο γαύρος.
Δεν αμφιβάλλω για αυτό και δεν έχω εικόνα για τα νούμερα τους. Για τον γαύρο είναι η αλήθεια ότι δύσκολα να μετρηθεί με τόσες αλλαγές.
Πάντως αν θέλουμε να κοιτάμε την κορυφή, ο κύριος ανταγωνιστής είναι η αεκ.
Ανταγωνιστές είναι και οι 3.

Και βασικοί υπάρχουν σε όλες τις ομάδες άσχετα με τις αλλαγές.

Εμείς: 8 παίκτες πάνω από 2.200 λεπτά ( κανένας πάνω από 3.000)
Γαύρος: 9 παίκτες πάνω από 2.200 λεπτά (ένας πάνω από 3.000)
Βαζελος: 8 παίκτες πάνω από 2.200 λεπτά (κανένας πάνω από 3.000)
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Να πω απλά τον κανονισμό για το πέναλτι που ζητάνε κάποιοι φίλοι εδώ, ότι σωστά δεν το δίνει γιατί στον αμυντικό πρώτα χτυπάει η μπάλα στο σώμα του και ύστερα στο χέρι, πράγμα που επιτρέπεται. Αντίθετα αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτόν που έχει κατοχή μπάλας και επιτίθεται και ο Τάισον, σωστά, θεωρείται σε εκείνο το σημείο ότι θα ευνοείτο από κατοχή μπάλας ως επιτιθέμενος.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

van rooy έγραψε:Το χιούμορ είναι απαραίτητο στη ζωή.

Έμαθα από απόλυτα έγκυρες πηγές ότι ελήφθη στρατηγική απόφαση απο την ομάδα για τις εμφανίσεις των 2 τελευταίων ματς.

Αποφασίστηκε να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των αντιπάλων.

Οι κροάτες μετά το 2-0 θα επαναπαυτούν και στη Τούμπα θα τους αποκλείσουμε πανηγυρικά .

Στο πρωτάθλημα για να μην τους μπούμε στο μάτι και μας υπολογίζουν κάτσαμε και χάσαμε απο τα σκουλήκια ώστε να τους το πάρουμε στα μουλωχτά .

Βοηθήσαμε και τα σκουλήκια να κερδίσουν μια ψευδή αυτοπεποίθηση ότι έχουν ομαδάρα και θα σηκώσουν το κύπελλο.

Ακολουθούμε πιστά τη στρατηγική του αιφνιδιασμού.

:mrgreen:
Σατανικοοοό
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

van rooy έγραψε:Το χιούμορ είναι απαραίτητο στη ζωή.

Έμαθα από απόλυτα έγκυρες πηγές ότι ελήφθη στρατηγική απόφαση απο την ομάδα για τις εμφανίσεις των 2 τελευταίων ματς.

Αποφασίστηκε να μην εμφανιστούμε στο γήπεδο για να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των αντιπάλων.

Οι κροάτες μετά το 2-0 θα επαναπαυτούν και στη Τούμπα θα τους αποκλείσουμε πανηγυρικά .

Στο πρωτάθλημα για να μην τους μπούμε στο μάτι και μας υπολογίζουν κάτσαμε και χάσαμε απο τα σκουλήκια ώστε να τους το πάρουμε στα μουλωχτά .

Βοηθήσαμε και τα σκουλήκια να κερδίσουν μια ψευδή αυτοπεποίθηση ότι έχουν ομαδάρα και θα σηκώσουν το κύπελλο.

Το καλύτερο σχόλιο :lol:
Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν τόλμησα να το γράψω. :mrgreen:
:opaokara:

Ακολουθούμε πιστά τη στρατηγική του αιφνιδιασμού.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

alexgarcia6 έγραψε:

Ο γαύρος πχ έχει.
Μαρεσει μιλησες για δημιουγια εντυπωσεων και μετα επελεξες τα λεπτα ενος παικτη.

Λυπαμαι που το λεω και λυπαμαι που κανεις πως δεν το καταλαβαινεις αλλα αθλητη σαν τον Ροντινει δεν εχει καμια ελληνικη ομαδα. Εσυ πες πως 3 μεσοπεπιθετικοι μου να εχουν 2.600+ λεπτα και ο ανταγωνισμος στα 2100 ειναι φυσιολογικο

Εσυ μπορείς να δίνεις ότι ερμηνεία γουστάρεις, τα νούμερα όμως δεν αμφισβητούνται.

Σου ανέβασα λεπτομερώς τα νούμερα των 3 εκτός αεκ.

Έχουμε παίξει πάνω κάτω τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών και οι βασικοί μας έχουν γράψει πάνω κάτω τα ίδια λεπτά παιχνιδιού.

Η αεκ είναι μια κατηγορία μόνη της αλλά τα χαμηλα νούμερα οφείλονται σε τραυματισμούς όχι σε ροτεισιον. Και σηκώνει πολύ συζήτηση.

Άμα εσυ θεωρείς ότι είναι χειρότερο να έχεις παίξει 2.600 λεπτά από το να έχεις παίξει 1.200 με 4-5 θλάσεις μέσα στην σεζόν, ΟΚ. Όπως το βλέπει κανεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

alexgarcia6 έγραψε:

Ο γαύρος πχ έχει.

Ρε συ έχουμε 300 λεπτά σε 3 παίχτες παράπανω από το χαρτί με 7 ματς παραπανω. Ενώ σερνόμαστε από πριν 540 λεπτά.
Ο βάζελος και ο γαύρος μας ρίχνει σε λεπτά, έχουν πιο φοτωμένους παίχτες, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ έπαιξαν λιγότερα ματς από εμάς.

Πάμε ένα στοίχημα οτι το χαρτί θα τρέχει μέχρι και το 10ο ματς πλει οφ? Ενώ εμείς ξεκινήσαμε πτώση ΠΡΙΝ 17 ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
Αυτό πως το εξηγείτε? 17 ματς διαφορά είναι. Μισό πρωτάθλημα..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Miles έγραψε:Να πω απλά τον κανονισμό για το πέναλτι που ζητάνε κάποιοι φίλοι εδώ, ότι σωστά δεν το δίνει γιατί στον αμυντικό πρώτα χτυπάει η μπάλα στο σώμα του και ύστερα στο χέρι, πράγμα που επιτρέπεται. Αντίθετα αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτόν που έχει κατοχή μπάλας και επιτίθεται και ο Τάισον, σωστά, θεωρείται σε εκείνο το σημείο ότι θα ευνοείτο από κατοχή μπάλας ως επιτιθέμενος.
Εγώ είχα αυτή την εντύπωση και σε συνδυασμό με την αφύσικη θέση μου φάνηκε για πέναλτι. Μπορεί να κάνω και λάθος.
The guidelines for 2023/24 suggest that "no handball offence should be called on a player if the ball is previously deflected from his own body, and, in particular, when the ball does not go towards the goal."
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Αξία έχει να δούμε λεπτά συμμετοχής τον τελευταίο μήνα και όχι όλη τη χρόνια. Just saying. Γενικά οποίος δεν βλέπει ότι η ομάδα έχει καεί και δεν μπορεί να παίξει λόγο συνεχόμενων αγωνιστικών λεπτών από τους ΙΔΙΟΥΣ παίχτες είναι τυφλός. Το ροτεισον του προπονητή τον τελευταίο μήνα ήταν εγκληματικό τόσο απλά. Όπως μας συνηθίζει ο Λουτσεσκου ΧΕΣΤΗΚΕ πάλι πάνω του και δεν έκανε το απαραίτητο ροτεισον ώστε οι παίχτες του να είναι φρέσκοι.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Πέρασαν τα χρόνια που οι ομάδες είχαν βασικούς και αναπληρωματικούς.

Πλέον όσες ομάδες παίζουν σε αρκετές διοργανώσεις καθ όλη τη χρονιά είναι υποχρεωμένες να έχουν 2 σχεδόν ισάξιες 11αδες.

Οι προπονητές οφείλουν να αποδεχτούν αυτή την προϋπόθεση και ανάλογα να προπονούν τις ομάδες τους ώστε να ανταποκρίνονται σε τόσα πολλά ματς.

Έτσι είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Διαφορετικά εξ ανάγκης διαλέγεις ποιο καρπούζι θα κρατήσεις κάτω απο τη μασχάλη και τα άλλα τα παρατάς να τα κουβαλήσει κάποιος πιο δυνατός απο σένα.

Αν αποφασίσεις να κρατήσεις και τα 3 καρπούζια και να στηριχτείς στον παράγοντα τύχη και συγκυρία τότε φυσιολογικά και με μεγάλη πιθανότητα κλατάρεις και σου πέφτουν όλα κάτω και σκάνε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”