Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από psykoman »

Και τι πρεπει να κανω τωρα;;;
Επειδη απο πρωτος εμεινα στο -2 στην πρωτη αγωνιστικη να τα γ@μησω ολα την μανα;

Λεει ο αλλος να ερθει αλλος προπονητης τωρα μπας και σωθει η χρονια...ειναι σοβαρα πραγματα τωρα αυτα;;;;

Δεν μπορουμε να διαχειριστουμε τις ηττες...ποτε δεν μπορουσαμε...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:Τι με ρωτησες; το χασα
Το γράφω ακριβώς αυτούσιο:
GINOLA έγραψε:<br />Ούτε εγώ θεωρώ πως θα αλλάξει σε αυτό. <br /><br />Αλλαγές σε πρόσωπα μπορεί αλλά σε φιλοσοφία όχι.<br /><br />Πχ σε αυτή τη φάση είναι υποχρεωμένος να βρει λύση με τον ντεσποτοφ ,να τον επαναφέρει,να τον κάνει σημαντικό ,να βρει ξανά γκολ από αυτόν,να τον βολέψει τέλος πάντων. <br /><br />Δλδ αφού πας για ματς που θα κριθούν σε μια φάση,τουλάχιστον βόλεψε αυτόν που μπορεί να έχει μια φάση ακόμα και αν είναι κακός
Το πρόβλημα είναι δομικό.

Γι’ αυτό και επαναλαμβάνεται.

Άλλο καλές σχέσεις με τους παίκτες και άλλο αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Λίγο από Σαντος να είχε μέσα του, θα ήταν κορυφαίος προπονητής. Δυστυχώς αν και φάνηκε να το έχει στην αρχή το έχασε στην πορεία.

Κι αυτο πλέον, εδώ που φτάσαμε δυστυχώς δεν διορθώνεται.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Εδώ που φτάσαμε η ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο ηλεκτροσόκ για να συνέλθει.
Και πρώτος απ' όλους πρέπει να συνέλθει η διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

κολλημένο μυαλό. εμμονικός. η ίδια λούπα ξανά. ένα 3μηνο ανούσια μπαλάρα και όταν τα κάστανα καίνε σφαλιάρες κατάρρευση και γελοίες δικαιολογίες.
μας είπε να είμαστε ευχαριστημενοι γτ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΊΣΤΕΥΕ ΟΤΙ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2Η ΚΑΙ ΜΙΣΟΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ.
γελοια πραγματα.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Η ερώτηση είναι αν κάνει λάθος με τις σχέσεις και τις επιλογές;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

AlxNeapoli1 έγραψε:Οσοι τρεχετε στις νικες και λετε πολυ ησυχια, τωρα να δω ποσο ΠΑΟΚ ειστε ή βαζετε τον προπονητη πανω απο την ομαδα. Που ειναι η κριτικη σας? Στα ευκολα μονο ΠΑΟΚ? Μας ξεφτιλισε ο Μαντζιος ρε παλι, ο ΜΑΝΤΖΙΟΣ.
Ξεφτιλες
Σελίδα 54. Και τώρα είμαστε στην 68.

Είναι αρκετή απόδειξη αυτό για εσένα;

Επίσης, το 0-1 δεν είναι ξεφτίλα. Αν ντρέπεσαι που είσαι ΠΑΟΚ, αύριο μπορείς περιχαρής να δηλώσεις ΑΕΚάρα ή ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ή Θρυλάρα ή Παναθηναϊκάρα. Όποιος ντρέπεται που χάνει έναν αγώνα, η πόρτα είναι από εκεί. Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ, όσοι αντέχουμε. Οι υπόλοιποι, Δεν Βρίσκω Τους Κωδικούς στα εύκολα, Post Στου Ρουμάνου στα δύσκολα.

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Προπονητής που δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΊΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ φεύγει κλωτσηδόν από την ΠΑΟΚΑΡΑ.
Ευτυχώς στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τέτοιος προπονητής. Off-topic.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Παίκτες ΧΩΡΙΣ ΨΥΧΗ που δεν μπορούν να κάνουν ένα σουτ, ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ
Άντε φύγε από τον ΠΑΟΚ σαπάκι Ντέλια που δεν κάνεις καλά σουτ.

paoki19 έγραψε:Πόσα είπαμε ότι είναι ο μισθός σου ; Και πόσα του Μάντζιου που σε κάνει πλάκα σε κάθε παιχνίδι και συ δεν λες να ξυπνήσεις; (Ή δεν μπορείς)
2024 και ακόμα νομίζεις ότι τα λεφτά αγοράζουν επιτυχίες;
Мир έγραψε:Εκτος τοπου και χρονου παλι στις δηλωσεις του.
Λες και χασαμε φιλικο.
Επεσες απο την πρωτη θεση σημερα και ολα καλα…

Μη ξεχασει να βαλει τον Σαματα, μολις του ξεπιαστει η «μεση».

Έξι ώρες εκτός και λίγες είναι.

alexgarcia6 έγραψε:Δεν πα να ερθει 5-0 την πεμπτη. Χασαμε ΠΑΛΙ απτον ΡΟΥΛΗ. Ακουμε καθολου τους εαυτους μας;;;; 3 ΔΙΠΛΑ ΑΠΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;

ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ 1994;;;;;;;;;;;;; ΤΙ ΛΕΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ;

Τώρα άμα πω "ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ" εγώ θα φταίω;

Μικραίνεις τον ΠΑΟΚ. Δηλαδή θα ρίξει ο ΠΑΟΚ 5 στη Dinamo, θα προκριθεί στους 8 κι εσύ θα μιζεριάζεις επειδή φάγαμε ΕΝΑ ΓΑΜΙΔΙ ΓΚΟΛ από τον Ο .Α.Ρ.Η.Σ.;

Παραδεχτείτε ότι σας τσούζει όταν μας κερδίσει ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ., ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ "στ'αρχίδια μου τον γράφω τον Αρούλη" να πάμε όλοι παρακάτω.

AlxNeapoli1 έγραψε:Κρουση στον Αμπελ χθες! Με αυτο το ροστερ θα κανει θαυματα
:lol: :lol: :lol: :lol:
Καλησπέρα φίλε, όνομα κι ομάδα.

Jack_MeHoff έγραψε:Όσοι γράφετε για προπονητές κτλπ, καθίστε να σκεφτείτε ποιος σοβαρός προπονητής θα έρθει σε μια ομάδα που περιμένουν μια κλήση στο Skype για να δουν αν γίνει η μεταγραφή ή όχι...

αυτόν έχουμε, με αυτόν θα πάμε, καλώς ή κακώς
Ε ναι, στη City βλέπεις τις κελεμπίες στην προπόνηση κάθε μέρα να κάθονται 4 ώρες στην προπόνηση και να συζητάνε τα κενά της ομάδας...
vs40 έγραψε:Σε παρακαλώ πες τον μπαμπά σου να έρθει πάλι 3 εβδομάδες να μας βλέπει από τα επίσημα.
Έλα οκ, τα λέμε αύριο. Δεύτερη φορά τα ίδια, εξυπνάδες.
Χάνει ο ΠΑΟΚ και ο γκαϊλές σας είναι ποιος θα πει την πιο αντιΠΑΟΚτδήδικη εξυπνάδα!

Και στο redplanet και στο kitrinomavro και στα υπόλοιπα, ένα e-mail κι έναν κωδικό θέλει. 6 μήνες και θα γίνετε mods με τέτοιες ατακάρες!

Και, vs40, εγώ σε υπερασπίστηκα τις προάλλες που σε έλεγαν ότι δεν είσαι ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι είσαι ΠΑΟΚ, αλλά τέτοια πράγματα τα λένε αλλόθρησκοι για τον ΠΑΟΚ.

Θέλετε να κάνουμε ένα topic με το πιο αντιΠΑΟΚ post της εβδομάδας;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

marsantos έγραψε:Σορρυ καρπουζα δεν πρόλαβα να δω ότι απάντησες γιατί ξέρω ότι είσαι ειδικός. Εσύ λοιπόν βρίσκεις με σωστή ορολογία να εξηγήσεις το γιατί η ομάδα δεν έχει εικόνα αθλητών. Ευχαριστώ, γιατί τέτοιες μέρες πρέπει να ακούμε τη γνώμη ειδικών σε πράγματα που είναι ολοφάνερα αλλάδεν ξέρουμενα τα εξηγήσουμε.

οτι λεμε μονο θεωριτικα μπορουμε να το αναλυσουμε γιατι δεν εχουμε ολα τα ...δεδομενα...

αν κατι αλλαξει ...που εμεις δεν γινεται να το ξερουμε...αλλαζει ολο το μοτιβο...

και μετα εμεις πιστευουμε οτι η ομαδα ειναι...λιγη...

εγω θα σου πω το αλλο...ξερεις γιατι καθονται πισω και περιμενουν.??

καθονται στην...τυχη..και αν τους βγει...τους βγηκε...και για την ομαδα που θα εχει την μπαλα στα ποδια ειναι πολυ δυσκολο...οτι επαθε με εμας...πχ η τοτεναμ η ντορτμουν η φιορεντινα...

για κανενα δεν ειναι ευκολο...

οι απανωτοι αγωνες ειναι προβλημα...για αυτο και ο λουτσος αλλαζει τοσο συχνα παικτες...και δεν μιλησε τυχαια για τους ...απανωτους...

αν δεις απο την αρχη σε κολλητους αγωνες ολοι κανανε γκελες...η αεχ εκτος που εχασε την ευρωπη εκανε και γκελες και με μικρους...τα ιδια και ο βαζελος για τον γαυρο δεν λεω γιατι αυτοι φετος ειναι καμενο χαρτι...

η ομαδα ξεκιναει με ενα τεμπο...χ... και τελειωνει καθε αγωνα με τεμπο...χ+1..

τι εχουμε εδω??αν αρχιζεις και τρεχεις για να φτασεις σε σημειο ...να ιδρωνεις...πρεπει να πιασεις πανω απο 120 σφιξεις ...και ποτε λεμε οτι αντεχεις?? οταν σταθεροποιησεις αυτες τις σφιξεις...παραγωντας...εργο γυρο στις 140-150...αυτο το σταδιο το ονομαζουμε αεροβια καυση...ολοι το καταφερνουν...

τι μπορουμε να κανουμε για να ...νικησουμε?? πρεπει η ομαδα να τρεξει ποιο πολυ..να ανεβασει ...160-170 και σε στιγμες 180...δηλ..ο ταισον η ο ντεσποτοφ αυτα τα σπριν που κανουν πιστευω οτι φτανουν σε αυτους τους ρυθμους...

τι εχουμε εδω? εδω εχουμε ...αναεροβια καυση...αυτο ομως για να γινει θελει ...χρονο...επαναφορας..ο οποιος σε απανωτους αγωνες ...δεν υπαρχει...και οι αθλητες για να φτασουν την ...δουλεια...σε 180 σφιξεις...πιστεψεμε ειναι προπονημενοι

στον αγωνα ...σημερα...ο ταισον ειχε περιπτωσεις ....που μπορουσε να πιασει αυτον τον ρυθμο το ξεκινησε αλλα δεν τον βγηκε...γιατι?? την πεμτη επαιξε ολον τον αγωνα...το γαλακτικο για να καθαρισει καλα απο τους μυς θελει 48 ωρες...βγαλε συμπερασμα...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:Η ερώτηση είναι αν κάνει λάθος με τις σχέσεις και τις επιλογές;
Η ερώτηση είναι αν γυρνάει πλέον όλο αυτό που έχει διαμορφωθεί εκεί μέσα.

Όχι ευχολόγιο, την ειλικρινή σου εκτίμηση.

Ρωτάω εσένα γιατί δίνω βάση στην άποψη σου.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Marsantos σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα γενικότερα την άποψη σου, όπως και του καρπουζα.

Λες λοιπόν ότι η ομάδα είναι ξεζουμισμένη. Κι εγώ αυτό βλέπω. Δεν είναι όμως και αυτο ευθύνη προπονητή από την στιγμή που έχει γυμναστή στο team του; Η αλλαγή του προγράμματος όντως καταπονήσει την ομάδα, είναι όμως η αλλαγή ενός αγώνα, ικανή ώστε να αλλάξει τόσο την εικόνα της ομάδας σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σαιζόν; Δεν θα έπρεπε ένας προπονητής αυτού του επιπέδου να το προβλέψει αυτό; Όταν όλοι οι παίκτες είναι σε κακή κατάσταση δεν σημαίνει ότι φταίει ο προπονητής;

Καρπούζα, κάνε λίγο παραπάνω ανάλυση. Γυρίζει; (edit: ενταξει την έκανες ενώ έγραφα :) )

ΥΓ. Άτιμο autocorrect γιατρέ μου :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Δευ 11 Μαρ 2024, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα του JohnDag, υπάρχει "βαλκανική" κόντρα στα εξτρέμ κι ο προπονητής έχει πάρει θέση υπέρ της μίας πλευράς ή έτσι τουλάχιστον πιστεύει η άλλη πλευρά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Daskalos_4 έγραψε:Ενταξει γινεστε μ@λκς τωρα. Στοχοποιειτε τον ανθρωπο (dragon) επειδη εγραψε ενα ακρωνυμιο (εναντιον των σκουληκιων!!!) την ωρα που γραφετε αισχη για τον Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η ΤΟΥ Π Α Ο Κ.

Εκτος αν εχετε κανα μονοπωλιο ξερω γω στο βρισιδι
Δεν είναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Είναι ο Ρουμάνος.
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Επίσης, το 0-1 δεν είναι ξεφτίλα. Αν ντρέπεσαι που είσαι ΠΑΟΚ, αύριο μπορείς περιχαρής να δηλώσεις ΑΕΚάρα ή ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ή Θρυλάρα ή Παναθηναϊκάρα. Όποιος ντρέπεται που χάνει έναν αγώνα, η πόρτα είναι από εκεί. Εδώ είμαστε ΠΑΟΚ, όσοι αντέχουμε. Οι υπόλοιποι, Δεν Βρίσκω Τους Κωδικούς στα εύκολα, Post Στου Ρουμάνου στα δύσκολα.
Ξεφτιλα ειναι αδερφε. Το 0-1 ειναι απλα η αφορμη. Γιατι εχουν προηγηθει και αλλα δυο ματς μεσα στην σεζον και με το ζορι πηρες ενα Χ. Μιλαμε τωρα για μια ομαδα με υποπολλαπλασιο μπατζετ απο σενα. Μια ομαδα που σημερα ηρθε απλα να σου κανει ζημια, χωρις καποιο ιδιαιτερο αγωνιστικο κινητρο και για σενα υποτιθεται ηταν must win αγωνας.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μπαρκα καταρχην αυτο το γραψα με το που εληξε το ματς με 120 παλμους και επισης εγω ουδεποτε ειπα «σταρχιδια μου τον γραφω» ισα ισα αρκετες φορες ανεφερα ΠΟΣΟ σημαντικο ειναι αυτο το ματς..
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

JohnDag έγραψε:
GINOLA έγραψε:Η ερώτηση είναι αν κάνει λάθος με τις σχέσεις και τις επιλογές;
Η ερώτηση είναι αν γυρνάει πλέον όλο αυτό που έχει διαμορφωθεί εκεί μέσα.

Όχι ευχολόγιο, την ειλικρινή σου εκτίμηση.

Ρωτάω εσένα γιατί δίνω βάση στην άποψη σου.
Το σκεφτομαι πως θα απαντησω και τι θα πω να μην παρεξηγηθω. Εγώ θεωρώ οτι αυτά τα έχουμε δει πολλάκις και στην ουσία γυρνάνε αν κερδίζεις. ΠΑΝΤΟΥ όλοι θέλουν να παίζουν. Όταν κάτι χαλάει και δεν κερδίζεις θα γίνει και το κακό.

Δεν πήγε ομως ο ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ ,σε ματς που σε όλους καίγεται ο κωλος του με το μυαλό,ααα ποιος παίζει,ποιος μπήκε κτλ.

Επίσης όλο αυτό το κουτσομπολιό που βγαίνει στα κλαρίνα το θεωρώ χαζό.

Αν ο Χ δημοσιογράφος θέλει κάτι να πει,γιατί ένας έχει λυσσάξει σήμερα,ας το πει ολόκληρο τουλάχιστον.

Εγώ διαφωνώ με το να το συζητάμε περισσότερο εδώ μέσα, γτ θεωρώ πως πάντα (μεγαλύτερα ή μικρότερα θέματα) υπάρχουν.

Επίσης δεν θεωρώ πως ο προπονητής έχει κάνει κάνα μοιραίο λάθος σε όλο αυτό που να δικαιολογει οτιδήποτε αποδυτηριακο. Προσωπική μου άποψη,ίσως μόνο ένας παίκτης έχει δικαίωμα να θεωρεί ότι τον αδίκησε αλλά αυτός ούτως ή άλλως τώρα χτύπησε.

Τεσπα,μιλάμε και με γρίφους,εγώ δεν βρίσκω σωστό αυτό το κουτσομπολιό ειδικά μετά από ηττες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ πάντως εύχομαι, από το επόμενο παιχνίδι κιόλας με έναν μαγικό τρόπο το κουκουτσάρισμα του να γίνει ανάλογο της ικανότητάς του να εφευρίσκει δικαιολογίες
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”