Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Μετά τις δηλώσεις πιστεύω ότι μόνο με θαύμα περνάμε την Πέμπτη. Δεν το πιστεύει κανεις. Κάποτε κατεβαίναμε με Φωτακη στην Τοτεναμ για το διπλό και τώρα λέμε ένα δεν έχουμε καθαρό μυαλό γιατί κουραστήκαμε από τα ντέρμπι και περιμένουμε την διακοπή να ξεκουραστούμε. Την διακοπή, που ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου πάντα γυρνάει από αυτή με γκέλα και την κατηγορεί για το ότι χασαμε τον ρυθμό μας.
Να τονίσω ότι καταλαβαίνω το από που έρχεται και το ότι μάλλον έχει ήδη πετύχει τους στόχους που του έχει θέσει η διοίκηση. Για αυτό και δεν ενισχυθήκαμε. Τετράδα, ομιλοι Ευρώπης, καλή πορεία στο κύπελλο. Ανανεώσαμε Μουργκ, Τάισον, έχουμε Σαματα, Οζντοεφ, Τσιγγαρα για του χρόνου, Μειτε αν μας τον αφήσουν με τα μισά από αυτά που συμφωνήσαμε και στόχο να ξανά πετύχουμε τα ίδια και του χρόνου.
Αλλά ακόμα και έτσι, εδώ που είμαστε, δεν πετάς λευκή πετσέτα. Ας πάει να δει τον μενταλ κοουτς καλύτερα.
Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε είναι ο ΠΑΟΚ που ξέρουμε. Στην καλή του μέρα εξαφανίζει και την Άιντραχτ, στην μέτρια μέρα του όσο και να παίζει γκολ δεν θα βάλει. Έτσι, και με έναν Πριγιοβιτς, πήραμε νταμπλ. Είμαι οκ με αυτό και δεν θα τον πυροβολήσω. Προπονητής του 7, που αποδίδει για 7, αλλά εκπροσωπεί όλο τον σύλλογο και καλύπτει τα κενά της διοίκησης.
Αλλά για βολεμένο και επαναπαυμενο δεν τον είχα. Ελπίζω να υπάρξει τηλεφώνημα με Ιβαν.
Να τονίσω ότι καταλαβαίνω το από που έρχεται και το ότι μάλλον έχει ήδη πετύχει τους στόχους που του έχει θέσει η διοίκηση. Για αυτό και δεν ενισχυθήκαμε. Τετράδα, ομιλοι Ευρώπης, καλή πορεία στο κύπελλο. Ανανεώσαμε Μουργκ, Τάισον, έχουμε Σαματα, Οζντοεφ, Τσιγγαρα για του χρόνου, Μειτε αν μας τον αφήσουν με τα μισά από αυτά που συμφωνήσαμε και στόχο να ξανά πετύχουμε τα ίδια και του χρόνου.
Αλλά ακόμα και έτσι, εδώ που είμαστε, δεν πετάς λευκή πετσέτα. Ας πάει να δει τον μενταλ κοουτς καλύτερα.
Ο ΠΑΟΚ που βλέπουμε είναι ο ΠΑΟΚ που ξέρουμε. Στην καλή του μέρα εξαφανίζει και την Άιντραχτ, στην μέτρια μέρα του όσο και να παίζει γκολ δεν θα βάλει. Έτσι, και με έναν Πριγιοβιτς, πήραμε νταμπλ. Είμαι οκ με αυτό και δεν θα τον πυροβολήσω. Προπονητής του 7, που αποδίδει για 7, αλλά εκπροσωπεί όλο τον σύλλογο και καλύπτει τα κενά της διοίκησης.
Αλλά για βολεμένο και επαναπαυμενο δεν τον είχα. Ελπίζω να υπάρξει τηλεφώνημα με Ιβαν.
-
VfB v2
Προφανώς. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο.Special 4 έγραψε:Αυτα εγραφαν κ καποιοι μετα τον αποκλεισμο απο τη ΛέφσκιVfB v2 έγραψε:Θα είναι καλύτερα πιστεύω. Θα έχει περισσότερες μέρες να δουλεύει με το σύνολο. Ενώ με αυτά τα Κυριακή-Πεμπτη και τις αποθεραπείες δεν μένει τίποτα. Ασε που δεν θα υπάρχει και κούραση. Δεν βλέπεις που γκρινιάζει στις συνεντεύξεις για αυτά σε κάθε παιχνίδι που έχει στραβώσει. Εκεί ευθύνονται όλα τα στραβά.Special 4 έγραψε: Το οτι τερματισαμε πρωτοι στην κανονικη διαρκεια δεν θα εχει καμια αξια οταν παμε κατευθειαν για τεταρτη θεση με κινδυνο να μεινουμε εκτος Ευρωπης
Αλλα δεν ειδα κατι να πηγαινει προς το πολυ καλυτερο
Ουτε αγωνιστικα, ουτε μεταγραφικα
Ουτε στο πρωταθλημα π τερματισαμε στην 4η θεση
Για ρωτα τον Ντουμλορντ να σχολιασει αυτο π εγραψες για την Ευρώπη, να δω κατι
Οποιοσδήποτε νορμαλ προπονητής τις επόμενες 20 μέρες θα είχε πέσει πάνω στον Τσίμα και θα τον προετοίμαζε για την συνέχεια των πλέι οφ.
Ο Λουτσεσκου πιο πιθανό είναι να προσπαθεί να επαναφέρει τον Σαματά.
Αυτό είναι το πρόβλημα και γι αυτό δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Είναι ένας προπονητής που κλειδώνει το μυαλό του. Το αν θα πετύχει έχει να κάνει με το αν εκεί που κλειδώσει είναι το σωστό ή το λάθος. Αν κλειδώσει στο λάθος δεν υπάρχει επιστροφή.
Πείτε μου σοβαρό προπονητή που σήμερα δεν θα έβαζε τον Τσίμα στο ημίχρονο. Τον είχαν καταπιεί για ακόμα ένα παιχνίδι τον Μπράντον και όμως βγήκε στο 70. Για να τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμος ο Σαματά.
Γι αυτό λέω, φέτος δεν υπάρχει επιστροφή δυστυχώς. Τώρα για τα επόμενα τρία χρόνια ας ελπίσουμε ότι θα κάτσει η μπίλια εκεί που θελουμε.
Ο Λουτσεσκου πιο πιθανό είναι να προσπαθεί να επαναφέρει τον Σαματά.
Αυτό είναι το πρόβλημα και γι αυτό δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Είναι ένας προπονητής που κλειδώνει το μυαλό του. Το αν θα πετύχει έχει να κάνει με το αν εκεί που κλειδώσει είναι το σωστό ή το λάθος. Αν κλειδώσει στο λάθος δεν υπάρχει επιστροφή.
Πείτε μου σοβαρό προπονητή που σήμερα δεν θα έβαζε τον Τσίμα στο ημίχρονο. Τον είχαν καταπιεί για ακόμα ένα παιχνίδι τον Μπράντον και όμως βγήκε στο 70. Για να τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμος ο Σαματά.
Γι αυτό λέω, φέτος δεν υπάρχει επιστροφή δυστυχώς. Τώρα για τα επόμενα τρία χρόνια ας ελπίσουμε ότι θα κάτσει η μπίλια εκεί που θελουμε.
πριν κάποια χρόνια, εκεί στην νέα σμύρνη, σε έβριζα και φώναζα να φύγεις. στο τέλος της χρονιάς κατάπια την γλώσσα μου. με έκανες πιο σοφό και είπα να γίνω στην ζωή μου πιο εγκρατής.
λές, να αρχίσω πάλι να σε βρίζω μπας και την ξανά καταπιώ?
ο μικρός επίσης δεν χαμπαριάζει. ούτε διαχείριση χρειάζεται, ούτε καίγεται, άσε που πρόλαβες να τον ετοιμάσεις. το πολύ να χάσει μια χρονιά σχολική
λές, να αρχίσω πάλι να σε βρίζω μπας και την ξανά καταπιώ?
ο μικρός επίσης δεν χαμπαριάζει. ούτε διαχείριση χρειάζεται, ούτε καίγεται, άσε που πρόλαβες να τον ετοιμάσεις. το πολύ να χάσει μια χρονιά σχολική
Καλησπερες...
Το ματς δεν το ειδα...ειναι το μονο ματς φετος που δεν ειδα...και ισως γι αυτο εχω πιο κρυο αιμα και δεν μου ανεβηκε στο κεφαλι.
Πηγα στο καφε που βλεπουμε τα ματς...
Αρχισαν καποιοι...''τελειωσαν ολα'' και ''παει το πρωταθλημα''...''να φυγει ο πορτοφολας''...''αν εχει τσιπα να παραιτηθει ''
και διαφορα τετοια ''καλουδια''
Τους λεω...''Ρε παιδια πριν 3 ωρες πρωτοι ειμασταν και τωρα δευτεροι με 2 βαθμους διαφορα δεν τελειωσε τιποτα''
Κοντεψαν να με λιντσαρουν...
Τωρα τι απαντας σ αυτους;;;;
Το ματς δεν το ειδα...ειναι το μονο ματς φετος που δεν ειδα...και ισως γι αυτο εχω πιο κρυο αιμα και δεν μου ανεβηκε στο κεφαλι.
Αρχισαν καποιοι...''τελειωσαν ολα'' και ''παει το πρωταθλημα''...''να φυγει ο πορτοφολας''...''αν εχει τσιπα να παραιτηθει ''
Τους λεω...''Ρε παιδια πριν 3 ωρες πρωτοι ειμασταν και τωρα δευτεροι με 2 βαθμους διαφορα δεν τελειωσε τιποτα''
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Ο Λουτσέσκου δεν ήταν, δεν είναι και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει "charger coach"! Ήταν όμως μανούλα στο "mind changing". Δυστυχώς, από τη στιγμή που το έχασε κι αυτό, έμεινε μόνο με τα κολλήματα που έχει! 4-2-3-1, αλλαγή μόνο μετά το 65-70, μονοπατες επιθέσεις κλπ. Δεν έχει ούτε για δείγμα κάτι άλλο στα πλάνα του! Μακάρι να μην είναι αλήθεια ότι έχει ανανεώσει, γιατί δεν γίνεται να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ..!! Τον στήριξα όσο δεν πάει σε συζητήσεις με "αντιραζβανικους", αλλά δεν πάει άλλο! Πρέπει να έρθει ένας Προπονητής, που θα εξελίξει την ομάδα! Έχουμε πολύ καλό υλικό, εξαιρετικό θα έλεγα! Αλλά ο μάστορας είναι απόφοιτος Λυκείου! Και τώρα πρέπει να έρθει πτυχιούχος Πανεπιστημίου..!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Δευ 11 Μαρ 2024, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι μας έχουμε νεύρα και η κριτική γίνεται σε αυτό που είδαμε σήμερα. Εγώ δε μας ξεγράφω και πιστεύω ότι μπορούμε τη 2η θέση, αν όχι την 1η. Η νίκη του βάζελου μας βολεύει γιατί τον έχουμε στα μεταξύ μας.
Υπάρχουν κάποια πράγματα πάντως που δε γίνονται σε επίπεδο τακτικής ή δεν επιλέχτηκαν σε επίπεδο χαρακτηριστικών από τον στρατηγό. Ούτε παίζουμε αρκετά aggressive, κάτι που είχε η ομάδα του νταμπλ, ούτε έχουμε ουσία. Πασούλες, και ενώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την τελική πάσα, αυτή δε γίνεται, αλλά και το φορ δεν κάνει την κίνηση να μπει μέσα στο κουτί. Χαρακτηριστική φάση του Όττο στο 18ο λεπτό, αμαρκάριστος στο πλάι σήκωσε σε 2 χρόνους το κεφάλι να δει συμπαίκτη και κανένας δεν μπήκε στο κουτί. Για αυτά φταίει ο προπονητής ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Εδώ και καιρό επιλέγει να παίζει 4-6-0.
Δεν έχει σημασία αν βάλεις χαφ, Κ.αμυντικό ή εξτρέμ στη θέση του φορ. Το φορ, ακόμη και το κατά συνθήκη φορ οφείλει να κινηθεί σε συγκεκριμένους χώρους, να πάρει πάνω του 2 αμυντικούς. Μια στραβοκλοτσιά να γίνει και κάνεις από το πουθενά γκολ. Έξω από το κουτί θα γίνεις προβλέψιμος όταν κάνεις μόνο αυτό. Ο επιθετικός συνεχώς πρέπει να κάνει challenge τη γραμμή του τεχνικού οφσάιτ και όχι να είναι μια στο κέντρο, μια στο πίσω στο πλάι σαν φουλ μπακ, κ.ο.κ. Ο Τζίμας το έκανε αυτό στο τέλος, όταν επιλέψαμε να παίξουμε λίγο ποδόσφαιρο, να βγάλουμε τελικές πάσες. Μέχρι το 70 δε βλεπόμασταν με τις ανούσιες πασούλες ελλείψη πίεση του αντιπάλου μάλιστα. Ο χειρότερος άρης που έχω δει φέτος ήταν σήμερα. Για αυτό πικράθηκα.
Ας έρθει πάλι ο Μιρτσέα να σώσει τη χρονιά!
Υπάρχουν κάποια πράγματα πάντως που δε γίνονται σε επίπεδο τακτικής ή δεν επιλέχτηκαν σε επίπεδο χαρακτηριστικών από τον στρατηγό. Ούτε παίζουμε αρκετά aggressive, κάτι που είχε η ομάδα του νταμπλ, ούτε έχουμε ουσία. Πασούλες, και ενώ υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την τελική πάσα, αυτή δε γίνεται, αλλά και το φορ δεν κάνει την κίνηση να μπει μέσα στο κουτί. Χαρακτηριστική φάση του Όττο στο 18ο λεπτό, αμαρκάριστος στο πλάι σήκωσε σε 2 χρόνους το κεφάλι να δει συμπαίκτη και κανένας δεν μπήκε στο κουτί. Για αυτά φταίει ο προπονητής ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Εδώ και καιρό επιλέγει να παίζει 4-6-0.
Δεν έχει σημασία αν βάλεις χαφ, Κ.αμυντικό ή εξτρέμ στη θέση του φορ. Το φορ, ακόμη και το κατά συνθήκη φορ οφείλει να κινηθεί σε συγκεκριμένους χώρους, να πάρει πάνω του 2 αμυντικούς. Μια στραβοκλοτσιά να γίνει και κάνεις από το πουθενά γκολ. Έξω από το κουτί θα γίνεις προβλέψιμος όταν κάνεις μόνο αυτό. Ο επιθετικός συνεχώς πρέπει να κάνει challenge τη γραμμή του τεχνικού οφσάιτ και όχι να είναι μια στο κέντρο, μια στο πίσω στο πλάι σαν φουλ μπακ, κ.ο.κ. Ο Τζίμας το έκανε αυτό στο τέλος, όταν επιλέψαμε να παίξουμε λίγο ποδόσφαιρο, να βγάλουμε τελικές πάσες. Μέχρι το 70 δε βλεπόμασταν με τις ανούσιες πασούλες ελλείψη πίεση του αντιπάλου μάλιστα. Ο χειρότερος άρης που έχω δει φέτος ήταν σήμερα. Για αυτό πικράθηκα.
Ας έρθει πάλι ο Μιρτσέα να σώσει τη χρονιά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Δευ 11 Μαρ 2024, 01:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κοίτα μόνο να καθόμαστε τον μάιο να βλέπουμε τον τελικό κυπέλλου και να τρώμε τα νύχια μας περισσότερο από τα σκουλήκια και από τους βάζελους
Μεγάλη απογοήτευση οι δηλώσεις του. Λίγο πολύ σαν να τελείωσε η χρονιά τα παρουσίασε. Κρίμα
Ειμαι πολυ περιεργος πως θα χειριστεις την ολη κατασταση που εχει διαμορφωθει γυρω απο την ομαδα. Μια ομαδα ξεζουμισμενη και υπο πιεση. Με το παρελθον να δειχνει οτι ξεφουσκωνεις παντα στο τελευταιο κρισιμο διμηνο και να κανει και παλι αυτο το φαινομενο την εμφανιση του. Αμα αποτυχεις και φετος δυστυχως αλλα δεν μπορω να αισιοδοξω για το μελλον της ομαδας.
ΥΣ: Περσι πρωτη αγωνιστικη στα πλευ οφ πηρες διπλο στο βικελαου και με την ψυχολογια στα υψη πηγες στην διακοπη των εθνικων ομαδων. Η ομαδα βεβαια μετα την διακοπη κατέρρευσε και απετυχε παταγωδώς σε ολες τις διοργανωσεις. Φετος πρωτη αγωνιστικη σε must win ντερμπι, το ληκι σε παιρνει διπλο και σε βαζει σε ακραια εσωστρεφεια πριν την διακοπη.. Περιμενω με αγωνια την αντιδραση της ομαδας μετα την διακοπη.
ΥΣ: Περσι πρωτη αγωνιστικη στα πλευ οφ πηρες διπλο στο βικελαου και με την ψυχολογια στα υψη πηγες στην διακοπη των εθνικων ομαδων. Η ομαδα βεβαια μετα την διακοπη κατέρρευσε και απετυχε παταγωδώς σε ολες τις διοργανωσεις. Φετος πρωτη αγωνιστικη σε must win ντερμπι, το ληκι σε παιρνει διπλο και σε βαζει σε ακραια εσωστρεφεια πριν την διακοπη.. Περιμενω με αγωνια την αντιδραση της ομαδας μετα την διακοπη.
Η εικονα της ομαδας τους ωθει στο να βγαζουν αυτα τα συμπερασματα. Και συγκεκριμενα η εικονα στα ντερμπι. Αδερφε δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα ο ρυθμιστης αρης ηρθε και σε πηρε διπλο οχι καποιος διεκδικητης του πρωταθληματος.psykoman έγραψε:Καλησπερες...
Εγώ ρώτησα κάτι συγκεκριμένο τον Ginola (όχι τυχαία προφανώς) αλλά δεν απάντησε.
Άρχισαν να κελαηδάνε και δημοσιογράφοι σιγά σιγά για «προβλήματα στα αποδυτήρια». Προφανώς και προσωπικά δεν περίμενα αυτούς για να ενημερωθώ.
Αλλά το ότι άρχισαν να τα λένε φάτσα φορά και αυτοί πλέον μόνο καλό δεν είναι.
Μακάρι να βρει τρόπο να το γυρίσει ο Ραζβαν αλλά δυστυχώς προσωπικά δεν το βλέπω.
Άρχισαν να κελαηδάνε και δημοσιογράφοι σιγά σιγά για «προβλήματα στα αποδυτήρια». Προφανώς και προσωπικά δεν περίμενα αυτούς για να ενημερωθώ.
Αλλά το ότι άρχισαν να τα λένε φάτσα φορά και αυτοί πλέον μόνο καλό δεν είναι.
Μακάρι να βρει τρόπο να το γυρίσει ο Ραζβαν αλλά δυστυχώς προσωπικά δεν το βλέπω.
πάντως ρε συ τζινόλα αυτό που γράφεις δεν έχει και το κάτι περίεργο.
όταν έχεις τόση μεγάλη κατοχή που σημαίνει τόσες πολλές πάσες να αλλάζεις οι λανθασμένες πάσες σου θα είναι περισσότερες από του αντιπάλου. γράφεις επίσης ότι δεν κάνουμε φάσεις. εεε, τότε μια φάση του άλλου κι αν είναι κι από λάθος σου.... να το γκολ!!!
αστειεύομαι εν ολίγοις.... στο προηγούμενο κομμάτι σου που κάνεις μια απλή αποτίμηση αναφέρεις και πολλές αλήθειες.
όταν έχεις τόση μεγάλη κατοχή που σημαίνει τόσες πολλές πάσες να αλλάζεις οι λανθασμένες πάσες σου θα είναι περισσότερες από του αντιπάλου. γράφεις επίσης ότι δεν κάνουμε φάσεις. εεε, τότε μια φάση του άλλου κι αν είναι κι από λάθος σου.... να το γκολ!!!
αστειεύομαι εν ολίγοις.... στο προηγούμενο κομμάτι σου που κάνεις μια απλή αποτίμηση αναφέρεις και πολλές αλήθειες.