Θα είναι καλύτερα πιστεύω. Θα έχει περισσότερες μέρες να δουλεύει με το σύνολο. Ενώ με αυτά τα Κυριακή-Πεμπτη και τις αποθεραπείες δεν μένει τίποτα. Ασε που δεν θα υπάρχει και κούραση. Δεν βλέπεις που γκρινιάζει στις συνεντεύξεις για αυτά σε κάθε παιχνίδι που έχει στραβώσει. Εκεί ευθύνονται όλα τα στραβά.Special 4 έγραψε: Το οτι τερματισαμε πρωτοι στην κανονικη διαρκεια δεν θα εχει καμια αξια οταν παμε κατευθειαν για τεταρτη θεση με κινδυνο να μεινουμε εκτος Ευρωπης
Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
- AlxNeapoli1
Μα ειμαστε ολοι σκασμενοι και ο τυπος ειναι ο μονος που παει κοντρα γιατι απλα τον εχει θεο. Σε σημειο να μην τον νοιαζει η σημερινη ντροπη και να μη μπορει να πει μια κουβεντα κριτικης.
- AlxNeapoli1
Μα κυματοθραυστης ειναι, υπευθυνος για τα παντα. Δεν φευγει με τιποτα.Leonardo10 έγραψε:Δεν τρίζει η καρέκλα του ούτε στα 7 ρίχτερ….
Δλδ τα φόρτωσε στους παίκτες και σε "χαμενες" ευκαιρίες και σήμερα .... Μάλιστα....
Δεν βρίσκω λογική να έχεις τον Δεσποτωφ σε φουλ φόρμα και για να βάλεις τον Ζιφκοβιτς ενδεκάδα, να τον βάζεις εικοσαλεπτα και να τον ξενερώνεις.
Ακατανοητη η επιλογή να παίζεις χωρίς φορ, έπρεπε να παρθεί τον Ιανουάριο.
Υπάρχουν ομάδες που παίζουν πίσω και μας δίνουν χώρο. Αυτές δεν έχεις βρει τρόπο να τις κερδίζεις.
Η αποθέωση για το μεγαλειώδες ροτεισον, αποδεικνύεται μια φούσκα όπως και κάθε αποθέωση. Η ομάδα σέρνεται όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο φινις.
Δεν πήρες τίτλο με παίκτη περισσότερο για 85 λεπτά και δύσκολο να ξαναπάρεις με τέτοια εγωιστική νοοτροπία
Ακατανοητη η επιλογή να παίζεις χωρίς φορ, έπρεπε να παρθεί τον Ιανουάριο.
Υπάρχουν ομάδες που παίζουν πίσω και μας δίνουν χώρο. Αυτές δεν έχεις βρει τρόπο να τις κερδίζεις.
Η αποθέωση για το μεγαλειώδες ροτεισον, αποδεικνύεται μια φούσκα όπως και κάθε αποθέωση. Η ομάδα σέρνεται όπως συμβαίνει κάθε χρόνο στο φινις.
Δεν πήρες τίτλο με παίκτη περισσότερο για 85 λεπτά και δύσκολο να ξαναπάρεις με τέτοια εγωιστική νοοτροπία
Τραγικές δηλώσεις.
Αντί να στεναχωριέσαι που χύνεις την καρδαρα με το γάλα, χαμηλώνεις τον πήχη και γυρνάς την ομάδα 6 μήνες πίσω.
Δηλαδή το να βρίσκεσαι σ' αυτή τη θέση είναι υπέρβαση;
Αν αυτό εκφράζει και τη διοίκηση, λυπάμαι πραγματικά.
2η θέση και πορεία στην Ευρώπη έκανα και με το Μάκη Χαβο στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη.
Κάποια στιγμή καλό θα ήταν και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να αντιληφθεί ότι από τη δυναμική του ίδιου, έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις, αν τον βρίσκει σύμφωνο αυτό που είπε ο προπονητής.
Αντί να στεναχωριέσαι που χύνεις την καρδαρα με το γάλα, χαμηλώνεις τον πήχη και γυρνάς την ομάδα 6 μήνες πίσω.
2η θέση και πορεία στην Ευρώπη έκανα και με το Μάκη Χαβο στον ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη.
Κάποια στιγμή καλό θα ήταν και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης να αντιληφθεί ότι από τη δυναμική του ίδιου, έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις, αν τον βρίσκει σύμφωνο αυτό που είπε ο προπονητής.
- abc_o_ karpouzas
marsantos έγραψε:.........................
.............
Εγώ θα περιμένω να δω την ομάδα στη λεωφόρο μετά απο15 μέρες ξεκούρασης.
..

η ομαδα δεν ειναι ξεζουμισμενη...χρονο επαναφορας δεν εχει...
την πεμτη περιπου ιδιο παιχνιδι θα δουμε...αλλα μπορει να κανω και λαθος...

Επειδή έθεσε ενα εύλογο ερώτημα ο Montrealiotis και σε άλλο τοπικ προκειμένου να απαντήσει κάποιοςυποστηρικτήςτου Λουτσεσκου, το ξαναβάζωγιατίχαθηκε μέσα στον καταιγισμό.
marsantos έγραψε:Είναι εύλογο το ερώτημα που έθεσες στο άλλο τοπικ. Εγώ που είμαι υποστηρικτής του Ρασβαν θα πω το εξής.Montrealiotis έγραψε:Πες ρε σύ dragon κάτι διαφορετικό. Τι φταίει αν όχι ο Λουτσεσκου.
Έριξα ευθύνη στο Λουτσεσκου γραπτώς εδώ μέσα μετά το ματς με τη Δυναμό γιατί έπεσε στην παγίδα να ανεβάσει την ομάδα ψηλά και να παίζει ο γηπεδούχος στην κόντρα.
Έριξα ευθύνη στον Λουτσεσκου στα ματς με αεκ και άρη γιατί ξεκίνησε Βιειρινια.
Σήμερα εγώ δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη στον προπονητή. Δεν είδα ούτε έναν παίκτη σε καλή ατομική κατάσταση. Σε κοντρόλ, σε ένταση, σε ταχύτητα. Δεν είδα μια ομαδα που είναι σε καλή κατάσταση και την μπλοκαρε ο αντίπαλος.
Η ομάδα είναι ξεζουμισμενη.
Το αν φταίει ο προπονητής που είναι ξεζουμισμενη με συγχωρείτε δεν έχω τις γνωσεις να το πω. Χρειάζεται ένας ειδικός, γυμναστής, φυσικοθερευτης ή όποιος άλλος είναι εξειδικευμένος να μου πει πως έκανε αυτό και αυτό λαθος στη διαχείριση του χρόνου ο προπονητής. Ή να μου πει ότι μάλλον δεν είναι καλά γυμνασμένη η ομάδα και φταίει ο γυμναστής.
Όταν γκρινιαζα για το πρόγραμμα πριν ενάμιση μήνα φαινομουν εξωγήινος.
Η μόνη ομάδα που παίζει 5 εβδομάδες σερί Κυριακή Τετάρτη Κυριακή είναι ο οσφπ. Τυχαίο που μαζεύει τριαροτεσσαρες και με πιο μεγάλο ροστερ από εμάς;
Για μένα αυτή είναι η αλήθεια και είναι κάτι που είχα προβλέψει με γραπτά κείμενα εδώ μέσα τόσο με όταν έγινε η λοβιτουρα με το πρόγραμμα, τόσο με τη σύγκριση των ροστερ σε επίπεδο ποσότητας όσο και με όσα είχε πει (και σας τα είχα μεταφέρει) κυβερνητικός ρεπόρτερ της αεκ που είχε πει ξεκάθαρα ότι δεν βλέπει τον ΠΑΟΚ διεκδικητή καθώς δεν πρόκειται να αντέξει. Οι αντίπαλοι μας, μας το είπαν κατάμουτρα ότι δε θα αντέξουμε γιατί αυτοί μας έφτιαξαν το πρόγραμμα. Και όλα αυτά τα είχα γράψει πριν. Όχι κατόπιν εορτής.
Βεβαίως να κάνουμε κουβέντα για το αν έχει ευθύνη ο προπονητής στο μικρό ροστερ. Εκεί να το συζητήσουμε. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τις προπονητικες ικανότητες. Αυτό είναι θέμα αποφάσεων στο οποίο σίγουρα έχει ευθύνες και η διοίκηση. Επειδή δεν είμαι πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν μπορώ να κάνω καταμερισμο ευθυνών.
Αυτή είναι η δικιά μου αξιολόγηση της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια ομάδα που πρώτα από όλα δεν απαρτίζεται από αθλητές. Το γιατί θα ήθελα πραγματικά να μου το εξηγήσει κάποιος ειδικός..
Φυσικά και εκφράζει τη διοίκηση. Απόλυτα κιόλας. Ότι λέει ο Λουτσέσκου, είναι 100% σύμφωνα με αυτά που πιστεύει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.Mīngus έγραψε:Τραγικές δηλώσεις.
Μία φορά είπε κάτι ανάποδο (το φετινό καλοκαίρι "έτσι όπως είμαστε όχι δεν πάμε για τίτλους" και ως δια μαγείας μετά έγιναν καμιά δεκαριά μεταγραφές.. Ε κάποιος μπορεί να πει "έτυχε".
Οι στόχοι ήταν: Να μπούμε σε Ευρωπαϊκό όμιλο, να περάσουμε αν μπορέσουμε και να μείνουμε κοντά σε τίτλους ως το τέλος. Τα πέτυχε; Ναι.
Αν δεν ήταν αυτοί οι στόχοι, τη στιγμή που τίτλο ίσως δεν πάρει και τη στιγμή που μάλλον θα αποκλειστεί στους 16 της Ευρώπης, τότε τον Μάιο θα πρέπει να τον απολύσουν. Αν δεν το κάνουν, τότε τον επιβεβαιώνουν ΑΠΌΛΥΤΑ.
Σορρυ καρπουζα δεν πρόλαβα να δω ότι απάντησες γιατί ξέρω ότι είσαι ειδικός. Εσύ λοιπόν βρίσκεις με σωστή ορολογία να εξηγήσεις το γιατί η ομάδα δεν έχει εικόνα αθλητών. Ευχαριστώ, γιατί τέτοιες μέρες πρέπει να ακούμε τη γνώμη ειδικών σε πράγματα που είναι ολοφάνερα αλλάδεν ξέρουμενα τα εξηγήσουμε.
αφου το λες οτι ειναι οφφτοπικ και απαντησε 40 φορες τι εννοει, γιατι τον ξαναρωτας και το συνεχιζεις?Special 4 έγραψε:Εσυ γιατι πεταγεσαι, στην ερωτηση π εκανα σε καποιον αλλο?astral έγραψε:Κι εσυ οφφτοπικ εισαιSpecial 4 έγραψε: Εισαι οφ τοπικ
Αυτο ειναι το τοπικ του προπονητη
Γιατι να γραψεις κατι τετοιο στο τοπικ του προπονητη?![]()
Αφου μας ειπε τι εννοει ο dragon, γιατι τετοιο ζόρι? Παμε παρακατω
οντοπικ: Ραζβαν παρτο αλλιως.
Εσενα ρωτησα?
Ολοι του κανουν παρατηρηση για το ιδιο πραγμα
Δημιουργησε προβλημα στο να γινεται ενας σωστος διάλογος κ τι διαλογος ειναι αυτος π γραφει με αρχικα γραμματων π ο καθενας μπορει να ερμηνευσει οτι θελει?
Γινεται σοβαρος διαλογος ετσι?
Ισως εχει τα θεματα τους με τον ντιμ και το παρακανε.
Αλλα πανω που παμε να το ληξουμε τον ξαναρωτας για κατι που εχει απαντηθει.Γινεται σοβαρος διαλογος ετσι?
Το έχω δεδομένο. Εδώ και καιρό. Για αυτό ήθελα να παίξουμε παθητικά εκεί. Τώρα είναι αργά.abc_o_ karpouzas έγραψε:
την πεμτη περιπου ιδιο παιχνιδι θα δουμε...αλλα μπορει να κανω και λαθος...![]()
Υπομονή μέχρι τη λεωφόρο. Εκεί πιστεύω θα ξαναδούμε ΠΑΟΚ
Αυτα εγραφαν κ καποιοι μετα τον αποκλεισμο απο τη ΛέφσκιVfB v2 έγραψε:Θα είναι καλύτερα πιστεύω. Θα έχει περισσότερες μέρες να δουλεύει με το σύνολο. Ενώ με αυτά τα Κυριακή-Πεμπτη και τις αποθεραπείες δεν μένει τίποτα. Ασε που δεν θα υπάρχει και κούραση. Δεν βλέπεις που γκρινιάζει στις συνεντεύξεις για αυτά σε κάθε παιχνίδι που έχει στραβώσει. Εκεί ευθύνονται όλα τα στραβά.Special 4 έγραψε: Το οτι τερματισαμε πρωτοι στην κανονικη διαρκεια δεν θα εχει καμια αξια οταν παμε κατευθειαν για τεταρτη θεση με κινδυνο να μεινουμε εκτος Ευρωπης
Αλλα δεν ειδα κατι να πηγαινει προς το πολυ καλυτερο
Ουτε αγωνιστικα, ουτε μεταγραφικα
Ουτε στο πρωταθλημα π τερματισαμε στην 4η θεση
Για ρωτα τον Ντουμλορντ να σχολιασει αυτο π εγραψες για την Ευρώπη, να δω κατι
Αφού ξέρουμε πολύ καλά οτι δε θα τον απολύσουν, τώρα τον ανανέωσαν για 3 χρόνια. Αν περίμεναν να πετύχει στόχους, θα περιμεναν και το τέλος της χρονιάς για να δουν αν θα τον ανανεώσουν ή όχι.Blackgr4 έγραψε: Φυσικά και εκφράζει τη διοίκηση. Απόλυτα κιόλας. Ότι λέει ο Λουτσέσκου, είναι 100% σύμφωνα με αυτά που πιστεύει η διοίκηση του ΠΑΟΚ.
Μία φορά είπε κάτι ανάποδο (το φετινό καλοκαίρι "έτσι όπως είμαστε όχι δεν πάμε για τίτλους" και ως δια μαγείας μετά έγιναν καμιά δεκαριά μεταγραφές.. Ε κάποιος μπορεί να πει "έτυχε".
Οι στόχοι ήταν: Να μπούμε σε Ευρωπαϊκό όμιλο, να περάσουμε αν μπορέσουμε και να μείνουμε κοντά σε τίτλους ως το τέλος. Τα πέτυχε; Ναι.
Αν δεν ήταν αυτοί οι στόχοι, τη στιγμή που τίτλο ίσως δεν πάρει και τη στιγμή που μάλλον θα αποκλειστεί στους 16 της Ευρώπης, τότε τον Μάιο θα πρέπει να τον απολύσουν. Αν δεν το κάνουν, τότε τον επιβεβαιώνουν ΑΠΌΛΥΤΑ.
- AlxNeapoli1
Και ακομα χειροτερα, ο αντιπαλος προπονητης δεν ειναι Μαντζιος.abc_o_ karpouzas έγραψε:marsantos έγραψε:.........................
.............
..![]()
![]()
την πεμτη περιπου ιδιο παιχνιδι θα δουμε...αλλα μπορει να κανω και λαθος...![]()