Montrealiotis έγραψε:Πες ρε σύ dragon κάτι διαφορετικό. Τι φταίει αν όχι ο Λουτσεσκου.
Είναι εύλογο το ερώτημα που έθεσες στο άλλο τοπικ. Εγώ που είμαι υποστηρικτής του Ρασβαν θα πω το εξής.
Έριξα ευθύνη στο Λουτσεσκου γραπτώς εδώ μέσα μετά το ματς με τη Δυναμό γιατί έπεσε στην παγίδα να ανεβάσει την ομάδα ψηλά και να παίζει ο γηπεδούχος στην κόντρα.
Έριξα ευθύνη στον Λουτσεσκου στα ματς με αεκ και άρη γιατί ξεκίνησε Βιειρινια.
Σήμερα εγώ δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη στον προπονητή. Δεν είδα ούτε έναν παίκτη σε καλή ατομική κατάσταση. Σε κοντρόλ, σε ένταση, σε ταχύτητα. Δεν είδα μια ομαδα που είναι σε καλή κατάσταση και την μπλοκαρε ο αντίπαλος.
Η ομάδα είναι ξεζουμισμενη.
Το αν φταίει ο προπονητής που είναι ξεζουμισμενη με συγχωρείτε δεν έχω τις γνωσεις να το πω. Χρειάζεται ένας ειδικός, γυμναστής, φυσικοθερευτης ή όποιος άλλος είναι εξειδικευμένος να μου πει πως έκανε αυτό και αυτό λαθος στη διαχείριση του χρόνου ο προπονητής. Ή να μου πει ότι μάλλον δεν είναι καλά γυμνασμένη η ομάδα και φταίει ο γυμναστής.
Εγώ θα περιμένω να δω την ομάδα στη λεωφόρο μετά απο15 μέρες ξεκούρασης.
Όταν γκρινιαζα για το πρόγραμμα πριν ενάμιση μήνα φαινομουν εξωγήινος.
Η μόνη ομάδα που παίζει 5 εβδομάδες σερί Κυριακή Τετάρτη Κυριακή είναι ο οσφπ. Τυχαίο που μαζεύει τριαροτεσσαρες και με πιο μεγάλο ροστερ από εμάς;
Για μένα αυτή είναι η αλήθεια και είναι κάτι που είχα προβλέψει με γραπτά κείμενα εδώ μέσα τόσο με όταν έγινε η λοβιτουρα με το πρόγραμμα, τόσο με τη σύγκριση των ροστερ σε επίπεδο ποσότητας όσο και με όσα είχε πει (και σας τα είχα μεταφέρει) κυβερνητικός ρεπόρτερ της αεκ που είχε πει ξεκάθαρα ότι δεν βλέπει τον ΠΑΟΚ διεκδικητή καθώς δεν πρόκειται να αντέξει. Οι αντίπαλοι μας, μας το είπαν κατάμουτρα ότι δε θα αντέξουμε γιατί αυτοί μας έφτιαξαν το πρόγραμμα. Και όλα αυτά τα είχα γράψει πριν. Όχι κατόπιν εορτής.
Βεβαίως να κάνουμε κουβέντα για το αν έχει ευθύνη ο προπονητής στο μικρό ροστερ. Εκεί να το συζητήσουμε. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τις προπονητικες ικανότητες. Αυτό είναι θέμα αποφάσεων στο οποίο σίγουρα έχει ευθύνες και η διοίκηση. Επειδή δεν είμαι πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν μπορώ να κάνω καταμερισμο ευθυνών.
Αυτή είναι η δικιά μου αξιολόγηση της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια ομάδα που πρώτα από όλα δεν απαρτίζεται από αθλητές. Το γιατί θα ήθελα πραγματικά να μου το εξηγήσει κάποιος ειδικός..