Razvan Lucescu IV

Γερασίμου

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Γερασίμου »

[

Κώδικας: Επιλογή όλων

quote="Montrealiotis"]Μα ρε σύ Γεράσιμου δεν είναι το σήμερα μόνο και όχι μόνο η ήττα. Το ματς φώναζε από το πρώτο λεπτό. Εδώ τα λέγαμε. Και πριν το ματς. Και ο προπονητής δεν πήρε μυρωδιά. Τι θα μείνει να κρίνουμε τον Μάιο;[/quote]
Απλά θα κάνω υπομονή μέχρι 12/5. Μας μένουν 9 ματς για το πρωτάθλημα και ένα ευρωπαϊκό και δεν περιμένω άλλο ματς στην Ευρώπη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τελειώνουμε την Πέμπτη. Περιμένω να δω τα αποτελέσματα μετά την διακοπή με το σκεπτικό ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και θα κρίνω στο τέλος. Κριτική στο τέλος και σε όλους.
ΥΓ Γερασίμου ρε φίλε, βάλε σωστά τον τόνο. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Δευ 11 Μαρ 2024, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Montrealiotis έγραψε:Πες ρε σύ dragon κάτι διαφορετικό. Τι φταίει αν όχι ο Λουτσεσκου.
Είναι εύλογο το ερώτημα που έθεσες στο άλλο τοπικ. Εγώ που είμαι υποστηρικτής του Ρασβαν θα πω το εξής.
Έριξα ευθύνη στο Λουτσεσκου γραπτώς εδώ μέσα μετά το ματς με τη Δυναμό γιατί έπεσε στην παγίδα να ανεβάσει την ομάδα ψηλά και να παίζει ο γηπεδούχος στην κόντρα.
Έριξα ευθύνη στον Λουτσεσκου στα ματς με αεκ και άρη γιατί ξεκίνησε Βιειρινια.
Σήμερα εγώ δεν μπορώ να ρίξω ευθύνη στον προπονητή. Δεν είδα ούτε έναν παίκτη σε καλή ατομική κατάσταση. Σε κοντρόλ, σε ένταση, σε ταχύτητα. Δεν είδα μια ομαδα που είναι σε καλή κατάσταση και την μπλοκαρε ο αντίπαλος.
Η ομάδα είναι ξεζουμισμενη.
Το αν φταίει ο προπονητής που είναι ξεζουμισμενη με συγχωρείτε δεν έχω τις γνωσεις να το πω. Χρειάζεται ένας ειδικός, γυμναστής, φυσικοθερευτης ή όποιος άλλος είναι εξειδικευμένος να μου πει πως έκανε αυτό και αυτό λαθος στη διαχείριση του χρόνου ο προπονητής. Ή να μου πει ότι μάλλον δεν είναι καλά γυμνασμένη η ομάδα και φταίει ο γυμναστής.
Εγώ θα περιμένω να δω την ομάδα στη λεωφόρο μετά απο15 μέρες ξεκούρασης.
Όταν γκρινιαζα για το πρόγραμμα πριν ενάμιση μήνα φαινομουν εξωγήινος.
Η μόνη ομάδα που παίζει 5 εβδομάδες σερί Κυριακή Τετάρτη Κυριακή είναι ο οσφπ. Τυχαίο που μαζεύει τριαροτεσσαρες και με πιο μεγάλο ροστερ από εμάς;
Για μένα αυτή είναι η αλήθεια και είναι κάτι που είχα προβλέψει με γραπτά κείμενα εδώ μέσα τόσο με όταν έγινε η λοβιτουρα με το πρόγραμμα, τόσο με τη σύγκριση των ροστερ σε επίπεδο ποσότητας όσο και με όσα είχε πει (και σας τα είχα μεταφέρει) κυβερνητικός ρεπόρτερ της αεκ που είχε πει ξεκάθαρα ότι δεν βλέπει τον ΠΑΟΚ διεκδικητή καθώς δεν πρόκειται να αντέξει. Οι αντίπαλοι μας, μας το είπαν κατάμουτρα ότι δε θα αντέξουμε γιατί αυτοί μας έφτιαξαν το πρόγραμμα. Και όλα αυτά τα είχα γράψει πριν. Όχι κατόπιν εορτής.
Βεβαίως να κάνουμε κουβέντα για το αν έχει ευθύνη ο προπονητής στο μικρό ροστερ. Εκεί να το συζητήσουμε. Αυτό όμως δεν έχει σχέση με τις προπονητικες ικανότητες. Αυτό είναι θέμα αποφάσεων στο οποίο σίγουρα έχει ευθύνες και η διοίκηση. Επειδή δεν είμαι πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν μπορώ να κάνω καταμερισμο ευθυνών.
Αυτή είναι η δικιά μου αξιολόγηση της κατάστασης. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μια ομάδα που πρώτα από όλα δεν απαρτίζεται από αθλητές. Το γιατί θα ήθελα πραγματικά να μου το εξηγήσει κάποιος ειδικός..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Δευ 11 Μαρ 2024, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Οτι θα έβλεπα την ομάδα που έριχνε τρίμπαλα και τετράμπαλα για πλάκα να έχει την ίδια κατάληξη με πέρσι ειλικρινά δεν το περιμένα ούτε μια στο εκατομμύριο. Γιατί οι κάκιστες εμφανίσεις αυτό δείχνουν. Απλά απίστευτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VfB v2 την Δευ 11 Μαρ 2024, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Мир έγραψε:Δρακο οταν κανουμε λαθος ή εκφραζομαστε λαθος ζηταμε μια συγνωμη, δεν ειναι κακο. Ολοι κανουμε λαθοι στα νευρα μας.
Οκ συγνώμη θα βρίζω μόνο Λουτσέσκου παιδιά. Μπέρδεψα το φόρουμ. Θα γράψω 100 φορές ότι δεν ξαναβριζω τα σκουλήκια.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

dragon έγραψε:Κ επειδή θέλεις να μάθεις ας σου το μεταφράσω. Γαμω το Μουνι της μάνα σας σκουλήκια. Τώρα περιμένω να κράξετε με τέτοιο σθένος κ τις βρισιές κ τα υπονοούμενα κ τα μισόλογα για τον προπονητή της ομάδας εκτός αν είστε πιο ευαίσθητοι με τα σκουλήκια
Εισαι οφ τοπικ
Αυτο ειναι το τοπικ του προπονητη
Γιατι να γραψεις κατι τετοιο στο τοπικ του προπονητη?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

AlxNeapoli1 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?
Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?[/quote]
Γιατί μοντάζ μάγκες? Έτσι βολεύει? Δεν βρίζω κανέναν αν ξέρει να διαβάζει. Έγραψα πως δεν είναι τρόπος το να βρίζουμε προπονητή. εφόσον ξέρετε να διαβάζετε τα γραμματακια θα έπρεπε να σας πειράζει αν κάποιοι είστε αριανοι. Σας πείραξε βέβαια που βρίζω τα σκουλήκια κ όχι τον προπονητή. Μμμ μάλιστα .[/quote]

Αφού το λες για μένα ,γιατί δεν έχεις το θάρρος να το πεις.[/quote]

Φυσικα το λεει για σενα, απλα το γυρναει τωρα για να μη φαει μπαν κανα χρονο με τετοια βρισια.[/quote]
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ντιμ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Θα τον ξεβράσει η θάλασσα αργά ή γρήγορα.
PAOKKOMOTINI4

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Σ τ α μ α τ α να έχεις βασικό τον Ζιφκοβιτς από τότε που γύρισε και τον έκανες βασικό και πέταξες έξω τον Ντεσποτοφ η ομάδα κάνει κακές εμφανίσεις
Σταματα να μην δεν χρησιμοποιείς Σέντερ φορ
Σταματά να παίζεις συνεχώς το ίδιο και το ίδιο σύστημα εξελίσσου
Σταματα να βάζεις τον Μουργκ
Σταματα να παίζεις συνέχεια με 2 χάφ
Ζήτησε παίχτες όταν βλέπεις κενά μην καλύπτεις κανέναν
Με έφτασες σε σημείο να θέλω να φύγεις
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

dragon έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Ενταξει γινεστε μ@λκς τωρα. Στοχοποιειτε τον ανθρωπο (dragon) επειδη εγραψε ενα ακρωνυμιο (εναντιον των σκουληκιων!!!) την ωρα που γραφετε αισχη για τον Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η ΤΟΥ Π Α Ο Κ.

Εκτος αν εχετε κανα μονοπωλιο ξερω γω στο βρισιδι
Ε ναι αν είναι να βρίζουμε τον προπονητή δεν τρέχει κάστανο. Αν βρίζουμε τα σκουλήκια πανικός. Μάλιστα . Τα συμπεράσματα δικά σας
Χαρα στο κουραγιο σου που μαλωνεις με ολο το φορουμ τετοια μερα ντροπης
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Special 4 έγραψε:
dragon έγραψε:Κ επειδή θέλεις να μάθεις ας σου το μεταφράσω. Γαμω το Μουνι της μάνα σας σκουλήκια. Τώρα περιμένω να κράξετε με τέτοιο σθένος κ τις βρισιές κ τα υπονοούμενα κ τα μισόλογα για τον προπονητή της ομάδας εκτός αν είστε πιο ευαίσθητοι με τα σκουλήκια
Εισαι οφ τοπικ
Διάβασε που γράφτηκε κ πως κ θα καταλάβεις. Δεν εισαι χαζός ούτε τρως πρόλογο
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Special 4 έγραψε:
Εισαι οφ τοπικ
Κι εσυ οφφτοπικ εισαι :lol:
Αφου μας ειπε τι εννοει ο dragon, γιατι τετοιο ζόρι? Παμε παρακατω

οντοπικ: Ραζβαν παρτο αλλιως.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έχω διαβάσει τίποτα, απλώς θυμίζω ότι τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πρώτοι στον όμιλο της Ευρώπης με πρόκριση από 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και στο κύπελλο αποκλεισμό με δράματα.

Σταματήστε να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ ζητώντας απομάκρυνση επειδή ο Μάντζιος του πήρε το πορτοφόλι και το έκανε κορνίζα.

Ας σηκώνω τίτλους και ας τρώω 7 από τον Μάντζιο, στα @@ μου.
Εχουμε λιγα χρονια να σηκωσουμε τιτλο αδερφε, απο τοτε δυσκολεψε το εργο. Απλα ας μην φοβομαστε οτι αν φυγει ο ρασβαν δεν υπαρχει ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

dragon έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?
Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?
Γιατί μοντάζ μάγκες? Έτσι βολεύει? Δεν βρίζω κανέναν αν ξέρει να διαβάζει. Έγραψα πως δεν είναι τρόπος το να βρίζουμε προπονητή. εφόσον ξέρετε να διαβάζετε τα γραμματακια θα έπρεπε να σας πειράζει αν κάποιοι είστε αριανοι. Σας πείραξε βέβαια που βρίζω τα σκουλήκια κ όχι τον προπονητή. Μμμ μάλιστα .[/quote]

Αφού το λες για μένα ,γιατί δεν έχεις το θάρρος να το πεις.[/quote]

Φυσικα το λεει για σενα, απλα το γυρναει τωρα για να μη φαει μπαν κανα χρονο με τετοια βρισια.[/quote]
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια ντιμ[/quote]

Εαν με ξαναπεις αυτο το ονομα χωρις να φας μπαν αν και εκανα την αναφορα, θα φας γερο βρισιδι.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Δεν έχω διαβάσει τίποτα, απλώς θυμίζω ότι τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πρώτοι στον όμιλο της Ευρώπης με πρόκριση από 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και στο κύπελλο αποκλεισμό με δράματα.

Σταματήστε να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ ζητώντας απομάκρυνση επειδή ο Μάντζιος του πήρε το πορτοφόλι και το έκανε κορνίζα.

Ας σηκώνω τίτλους και ας τρώω 7 από τον Μάντζιο, στα @@ μου.
Ουτε τιτλους σηκωνουμε κ ο Μαντζιος μας εκοψε 8 βαθμους φετος
Ο ΠΑΟΚ μικραινει οταν αυτο γινεται συνηθεια τα τελευταια 3 χρονια
Το οτι τερματισαμε πρωτοι στην κανονικη διαρκεια δεν θα εχει καμια αξια οταν παμε κατευθειαν για τεταρτη θεση με κινδυνο να μεινουμε εκτος Ευρωπης
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Μόνο λουτσεσκου επιτρέπεται να βρίζουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”