ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
3
3%
Jonny
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
2
2%
Baba
5
5%
M. Antônio
1
1%
Meïtè
14
15%
A. Živkovic
8
8%
Murg
3
3%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
4
4%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζίμας
55
58%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 95

giapas

Re: ΠΑΟΚ - Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

Γερασίμου έγραψε:giapas
Η ομάδα το τικι τακα ball το έκανε με τους μικρούς και της έβγαινε μια χαρά. Στα ντέρμπι μόνο μια τέτοια φάση κάναμε, στο δεύτερο γκολ του Ντεσπότωφ με ΠΑΟ. Ο συμπολίτης και ο Μάντζιος που δεν μπορεί ο Λουτσέσκου των 1,7 εκατομμυρίων να τον κερδίσει (!!!), έκανε ότι και οι Κροάτες την Πέμπτη. Μας έδιναν μπάλα και μια και παίζουμε χωρίς σέντερ φορ και αφού δεν απειλούμε με φωτοβολίδες εκτός περιοχής όπως π.χ. το γκολ του Λιβάι σήμερα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλείσει τα άκρα μας με βοήθειες και να περάσει ένα εύκολο βράδυ. Περιμένει και το λάθος μας, Πέμπτη ο Όττο, σήμερα ο Κεντζιόρα και δένει το γλυκό.
Αν συνεχίσουμε εμείς και περισσότερο οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας να τα ρίχνουμε στην ατυχία, χάνουμε όχι μόνο το δάσος αλλά και το δέντρο.
Φίλε μου και οι Σκωτσέζικες που αντιμετωπίσαμε έτσι μας έπαιξαν περίπου όπως ο ρούλης. Και την Αιντραχτ κερδίσαμε 2 φορές χωρίς τικι τακα. Και στο καραισκακη έτσι παίξαμε και τους ισοπεδώσαμε. Και στο κύπελλο μέσα στη Λεωφόρο ( τελευταίο καλό μας παιχνίδι) τέτοιο παίξαμε και τρίβανε τα μάτια τους. Δεν είναι θέμα τακτικό, ο ΠΑΟΚ έχασε τη σπιρτάδα του. Και ο Ατρόμητος να ήταν σήμερα , αν ήταν προσεκτικός στην άμυνα θα έπαιρνε αποτέλεσμα . Και ξέρεις κάτι , σε κανένα βιβλίο δε γράφει ότι στο πρώτο σου λάθος ο αντίπαλος θα βάλει γκολ. Τη Πέμπτη κάνουμε μια χαρά σετ παιχνίδι ελέγχου μέχρι το 35 και τρώμε ένα γκολ από το πρώτο λάθος της άμυνας. Σήμερα το ίδιο. Γίνονται απίστευτα πράγματα, ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει πραγματικά μεγαλύτερη πίεση κι έχει ανταπεξέλθει σωστά. Μη ξαναγράφω τα ματς πάλι. Αυτό που βλέπουμε τώρα, δεν είναι ΠΑΟΚ.

Φυσικά ο πρώτος που ευθύνεται για αυτό το άδειασμα είναι ο προπονητής. Υποτίθεται ότι φέτος μοιραστήκανε τα λεπτά για να είμαστε φρέσκοι. Ε, όποιος έβλεπε ταυτόχρονα το ματς με το άλλο ντέρμπου θα κλάψει με τις εντάσεις που έχουν οι άλλοι κι εμείς όχι. Δε μπορεί να μη φταίει ο Λουτσέσκου για αυτό.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Τι να πεις και τι να γραψεις.

Το μονο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως τα σκουληκια επαιξαν πεντακαθαρα. Ουτε τραμπουκισμους ειδα, ουτε καθηστερησεις, ουτε καραγκιοζιλικια, ουτε τιποτα.

Μπραβο στον Τζιμακο μονο. Οχι οτι εκανε σπουδαια πραγματα αλλα εκανε κινησεις φορ.

Κατα τα αλλα οι παίχτες ξεμειναν απο δυνάμεις και ο Λουτσος απο εμπνευσεις.

Πηραμε ο,τι μας αξιζε.

Ανασυνταξη τωρα μπας και σωσουμε την Ευρωπη. :pano:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

alexgarcia6 έγραψε:barlow μαζι σου ρε φιλε. Αλλα δεν γινεται με τον συγκεκριμενο αντιπαλο αυτο το πραγμα. Δεν τελειωσε κατι και την πεμπτη ζωντανοι ειμαστε θεωρητικα, οκ.

αλλα δεν γινεται μεσα εξω απο τον αρη. δεν το δεχομαι
Μια χαρα γινεται.Πιο ντερμπι ειναι απ'οτι με αεκ κ ζελα.
Ο αρης τα δινει ολα με εμας. Κ στην τελικη καμια σημασια δεν εχει ο αντιπαλος.Ειναι μια πολυ κακη εμφανιση.Αυτο πρεπει να διορθωθει αμεσα κ πρεπει να ανεβει η ψυχολογια.Η ομαδα δειχνει ψοφια κ μπερδεμενη.Ειναι ευκαιρια για ηλεκτροσοκ.
Πρεπει να βρεθει λυση στο προβλημα του φορ.
Κ εμενα πολυ ευκολο μου ειναι να κραξω.Πολλα με ενοχλουν αλλα αυτη η ομαδα εφτασε ως εδω πρωτη κ με τους καλυτερους συντελεστες.Δε γινεται να την ισοπεδωσουμε για μια ηττα με τον αρη.
Ακομα κ αν κατερρευσε οριστικα η ομαδα για φετος , ειμαι αισιοδοξος για το μελλον.Γιατι εχουμε αρκετους εξαιρετικους παικτες κ του χρονου θα ειμαστε ακομα πιο δυνατη.Αρκει να εχουμε και παγκο που φετος μας εχει λειψει κ ειναι αυτο που μας φερνει τα σκαμπανεβασματα.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

giapas έγραψε: Αυτό συμπίπτει με μια περίοδο απίστευτης ατυχίας. Η ομάδα τρώει γκολ στο πρώτο λάθος που κάνει, το έκανε τη Πέμπτη , το κάνει και σήμερα. Αδυνατώ να καταλάβω τι έκανε ο Αρης για να αξίζει τη νίκη σήμερα. Έβαλε το γκολ από το πουθενά από άλλο ένα φτηνό λάθος και πάλι είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό - αφού προφανώς δεν είμαστε καλά. Τα ίδια έγιναν και τη Πέμπτη. Ε'ιναι πολύ διαφορετικό να είσαι στο 0-0 και να προσπαθείς απο το να τρως γκολ στη πρώτη υποψια λάθους/φάσης και να είσαι με τη πλάτη στο τοίχο για άλλη μια φορά. Εγινε με τη κούλα,με βαζελο στο κυπελλο,με γαυρο στη Τούμπα, με Ντιναμο ,με ρουλη σημερα. 6 κρισιμα ματς , 6 φορές πίσω στο σκορ να κυνηγάμε από το πουθενά.
.
συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Για τη συγκεκριμένη αμυντική αδυναμία, θα πρότεινα εγώ ο άμπαλος μια δυσιδαιμονική προσέγγιση. Να δοθεί οδηγία, στην πρώτη λάθος πάσα από την άμυνα, πάμε και γκρεμίζουμε τον αντίπαλο με σκοπό την κόκκινη κάρτα. Φυσικά θα υπάρχουν λάθος αναγνώσεις και θα πάρουμε αχρείαστες κάρτες, αλλά πιστεύω θα δουλέψει σε μεταφυσικό επίπεδο, τύπου θυσίας για τον εξευμενισμό των θεών του ποδοσφαίρου.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε μου δε ξέρω αν ειρωνεύεσαι , αλλά αν ναι θα το δεχτώ . Δεν έχω κουράγιο να μαλώσω. Εγώ πιστευω ότι ταυτόχρονα με τη κακιστη παρουσία μας , είναι ένα διάστημα που όλα μας πηγαίνουν στραβά. Δικαίωμα σου να μη συμφωνείς.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

ABOLEYTOI έγραψε:
giapas έγραψε: Αυτό συμπίπτει με μια περίοδο απίστευτης ατυχίας. Η ομάδα τρώει γκολ στο πρώτο λάθος που κάνει, το έκανε τη Πέμπτη , το κάνει και σήμερα. Αδυνατώ να καταλάβω τι έκανε ο Αρης για να αξίζει τη νίκη σήμερα. Έβαλε το γκολ από το πουθενά από άλλο ένα φτηνό λάθος και πάλι είχαμε να ανέβουμε ένα βουνό - αφού προφανώς δεν είμαστε καλά. Τα ίδια έγιναν και τη Πέμπτη. Ε'ιναι πολύ διαφορετικό να είσαι στο 0-0 και να προσπαθείς απο το να τρως γκολ στη πρώτη υποψια λάθους/φάσης και να είσαι με τη πλάτη στο τοίχο για άλλη μια φορά. Εγινε με τη κούλα,με βαζελο στο κυπελλο,με γαυρο στη Τούμπα, με Ντιναμο ,με ρουλη σημερα. 6 κρισιμα ματς , 6 φορές πίσω στο σκορ να κυνηγάμε από το πουθενά.
.
συμφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Για τη συγκεκριμένη αμυντική αδυναμία, θα πρότεινα εγώ ο άμπαλος μια δυσιδαιμονική προσέγγιση. Να δοθεί οδηγία, στην πρώτη λάθος πάσα από την άμυνα, πάμε και γκρεμίζουμε τον αντίπαλο με σκοπό την κόκκινη κάρτα. Φυσικά θα υπάρχουν λάθος αναγνώσεις και θα πάρουμε αχρείαστες κάρτες, αλλά πιστεύω θα δουλέψει σε μεταφυσικό επίπεδο, τύπου θυσίας για τον εξευμενισμό των θεών του ποδοσφαίρου.
Ωραίοι αμφότεροι και ο giapas για το σχόλιο του που με βρίσκει σύμφωνο, και ο ΑΒΟΛΕΥΤΟΙ για το χιούμορ του (ή τρολάρισμα... πετυχημένο όπως και να ΄χει)
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

barlow4 έγραψε:Δε γινεται να την ισοπεδωσουμε για μια ηττα με τον αρη.
Ακομα κ αν κατερρευσε οριστικα η ομαδα για φετος , ειμαι αισιοδοξος για το μελλον.Γιατι εχουμε αρκετους εξαιρετικους παικτες κ του χρονου θα ειμαστε ακομα πιο δυνατη.Αρκει να εχουμε και παγκο που φετος μας εχει λειψει κ ειναι αυτο που μας φερνει τα σκαμπανεβασματα.
Αν καταρρεύσουμε και δεν βγούμε στην Ευρώπη,οι εξαιρετικοί παίχτες θα τυλιχτούν με κορδέλα και θα κουνήσουν μαντήλι για να βγει οικονομικά η σεζόν.Λεω εγω τωρα...
Δεν καταλαβαινω από που προκύπτει η αισιοδοξια σου για το μελλον...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος beyes4 την Δευ 11 Μαρ 2024, 00:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όπως την έχει την ομάδα ο ρουμάνος, δύσκολα να πάρει νικη στα πλει οφ
Να τον χαίρεται αυτός που του δίνει τα εκατομμύρια.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ??

Έχει όνομα ο Ρουμάνος.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ε και συ όνομα με τόσα κακά που μας έχει κανει; Ακατανομαστος
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε ναι, να τον λέμε Τρισκατάρατο :mrgreen:
Kostas_g4

Δημοσίευση από Kostas_g4 »

Τέλος σεζόν και μάλλον τέλος εποχής. Τα λέμε τον Ιούλιο πάλι, πιθανόν για άλλη μια ζαγορακική χρονιά τριτοτέταρτου ΠΑΟΚ. Καλό καλοκαίρι, παιδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_g4 την Δευ 11 Μαρ 2024, 00:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

barlow4 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:barlow μαζι σου ρε φιλε. Αλλα δεν γινεται με τον συγκεκριμενο αντιπαλο αυτο το πραγμα. Δεν τελειωσε κατι και την πεμπτη ζωντανοι ειμαστε θεωρητικα, οκ.

αλλα δεν γινεται μεσα εξω απο τον αρη. δεν το δεχομαι
Μια χαρα γινεται.Πιο ντερμπι ειναι απ'οτι με αεκ κ ζελα.
Ο αρης τα δινει ολα με εμας. Κ στην τελικη καμια σημασια δεν εχει ο αντιπαλος.Ειναι μια πολυ κακη εμφανιση.Αυτο πρεπει να διορθωθει αμεσα κ πρεπει να ανεβει η ψυχολογια.Η ομαδα δειχνει ψοφια κ μπερδεμενη.Ειναι ευκαιρια για ηλεκτροσοκ.
Πρεπει να βρεθει λυση στο προβλημα του φορ.
Κ εμενα πολυ ευκολο μου ειναι να κραξω.Πολλα με ενοχλουν αλλα αυτη η ομαδα εφτασε ως εδω πρωτη κ με τους καλυτερους συντελεστες.Δε γινεται να την ισοπεδωσουμε για μια ηττα με τον αρη.
Επειδη ακριβως ειναι πιο ντερμπι απο αεκ,ζελα ειναι τετοια η αντιδραση. Εσυ το πας τελειως ορθολογικα, και οπως σου ειπα μαζι σου, αλλα εχω χαζομαρα με τους διπλα ρε φιλε. Και γενικα ως οργανισμος εχουμε χαζομαρα με τους διπλα

Να θυμισω οτι προπερσι μπηκαν φιλαθλοι μεσα σε τετοιο ματς. Οχι οτι το δικαιολογω, αλλα ειναι αλλη μια αποδειξη οτι δεν ειναι το ιδιο. Δεν γινεται να εχει 3 νικες σε 11 ματς ο Ραζβαν

Για να το τονισω παραπανω θα πω οτι εαν δεν τους περναμε στα PlayOff περσι μεσα εξω, θα ηταν πολυ πιο πικρη και ασχημη η καταληξη της σεζον.

ΠΡΕΠΕΙ να το παιρνεις το συγκεκριμενο ματς, ποσο μαλλον τωρα που γινεται τουλαχιστον 4 φορες τη χρονια
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Είναι πικρο το σημερινό αποτέλεσμα αλλά αν το καλοσκεφτείτε ίσως να ήταν και αναμενόμενο...Καλως η κακός μας στοίχισε η παρουσια μας στην Ευρώπη και η υπερπροσπάθεια με τον βάζελο στο κυπελλο. Είναι ξεκάθαρο πως κομβική παικτες όπως ο Μειτε, ο ντελιας, ο Τάισον, ο Ζίβκοβιτς, ο μπαμπης και ο Μπράντον (ναι ο καλός μπραντον είναι κομβικος) τα έχουν φτυσει. Το ίδιο και οι ρολιστες, οπως ο μουργκ, ο Κεντζιορα, και ο Κουλιερακης. Προσθέστε και τα κολλήματα του Λουτσέσκου που εκεί που είχε ανοίξει το ροτέισον το ξανά έκλεισε μια και καλή (βλέπε Τζίμα, τσιγγαρα, Λυρατζή) ε πολυ θέλει? Επισης οταν δίνεις ένα μυριο σε παίκτες τυπου Οζντοεφ! , ενκονγκ, σαματα, Αντόνιο και εισπράτεις το απόλυτο τίποτα ε στο τέλος λες και εδώ που φτάσαμε καλά είμαστε...απλά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά (περασαν πεντε χρόνια ρε μάγκες τώρα που το σκέφτομαι) μετά το 18 όλο τα ίδια και τα ίδια καμία πραγματική εξέλιξη όλο να χαμε να λέγαμε, τεσπα καλό βράδυ σε όλους :(
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οκ το καταλαβαινω αυτο.Απλα εγω δεν την εχω αυτη τη λοξα με τον αρη.Θες επειδη δεν ειμαι θεσσαλονικιος? Δεν ξερω γιατι.
Τρελα με πιανει μονο με το γαυρο που ειναι το πιο σιχαμενο κ αρρωστο εξαμβλωμα που εχει γεννησει αυτος ο τοπος.Δε μου περισσευει κ πολυ μισος για τους υπολοιπους.Μονο συγκυριακα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

giapas έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:giapas
Η ομάδα το τικι τακα ball το έκανε με τους μικρούς και της έβγαινε μια χαρά. Στα ντέρμπι μόνο μια τέτοια φάση κάναμε, στο δεύτερο γκολ του Ντεσπότωφ με ΠΑΟ. Ο συμπολίτης και ο Μάντζιος που δεν μπορεί ο Λουτσέσκου των 1,7 εκατομμυρίων να τον κερδίσει (!!!), έκανε ότι και οι Κροάτες την Πέμπτη. Μας έδιναν μπάλα και μια και παίζουμε χωρίς σέντερ φορ και αφού δεν απειλούμε με φωτοβολίδες εκτός περιοχής όπως π.χ. το γκολ του Λιβάι σήμερα, το μόνο που έχει να κάνει είναι να κλείσει τα άκρα μας με βοήθειες και να περάσει ένα εύκολο βράδυ. Περιμένει και το λάθος μας, Πέμπτη ο Όττο, σήμερα ο Κεντζιόρα και δένει το γλυκό.
Αν συνεχίσουμε εμείς και περισσότερο οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας να τα ρίχνουμε στην ατυχία, χάνουμε όχι μόνο το δάσος αλλά και το δέντρο.
Φίλε μου και οι Σκωτσέζικες που αντιμετωπίσαμε έτσι μας έπαιξαν περίπου όπως ο ρούλης. Και την Αιντραχτ κερδίσαμε 2 φορές χωρίς τικι τακα. Και στο καραισκακη έτσι παίξαμε και τους ισοπεδώσαμε. Και στο κύπελλο μέσα στη Λεωφόρο ( τελευταίο καλό μας παιχνίδι) τέτοιο παίξαμε και τρίβανε τα μάτια τους. Δεν είναι θέμα τακτικό, ο ΠΑΟΚ έχασε τη σπιρτάδα του. Και ο Ατρόμητος να ήταν σήμερα , αν ήταν προσεκτικός στην άμυνα θα έπαιρνε αποτέλεσμα . Και ξέρεις κάτι , σε κανένα βιβλίο δε γράφει ότι στο πρώτο σου λάθος ο αντίπαλος θα βάλει γκολ. Τη Πέμπτη κάνουμε μια χαρά σετ παιχνίδι ελέγχου μέχρι το 35 και τρώμε ένα γκολ από το πρώτο λάθος της άμυνας. Σήμερα το ίδιο. Γίνονται απίστευτα πράγματα, ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει πραγματικά μεγαλύτερη πίεση κι έχει ανταπεξέλθει σωστά. Μη ξαναγράφω τα ματς πάλι. Αυτό που βλέπουμε τώρα, δεν είναι ΠΑΟΚ.

Φυσικά ο πρώτος που ευθύνεται για αυτό το άδειασμα είναι ο προπονητής. Υποτίθεται ότι φέτος μοιραστήκανε τα λεπτά για να είμαστε φρέσκοι. Ε, όποιος έβλεπε ταυτόχρονα το ματς με το άλλο ντέρμπου θα κλάψει με τις εντάσεις που έχουν οι άλλοι κι εμείς όχι. Δε μπορεί να μη φταίει ο Λουτσέσκου για αυτό.
Άιντραχτχ2 και Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη μην τα βάζεις στην ίδια ζυγαριά με άλλα παιχνίδια. Ήταν 3 αγώνες στους οποίους δίναμε κατοχή και παίζαμε την κόντρα. Μιλάω για κλειστές άμυνες και κλείνω γιατί θέλω και να κοιμηθώ, ελπίζω να μην έχουμε play off ίδια με αυτά των δύο τελευταίων χρόνων και το χειρότερο, να μην μείνουμε εκτός Ευρώπης. Η ομάδα πέραν του να βρει φρεσκάδα και ενέργεια που είναι θέμα των προπονητικού γκρουπ (και όχι μόνο Λουτσέσκου) που εισπράττουν 1,7 εκατομμύρια τον χρόνο, πρέπει να αλλάξει και τακτική και να αρχίζει να προσαρμόζει το παιχνίδι της ανάλογα με τον αντίπαλο και όχι το ίδιο και προβλέψιμο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”