Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Mīngus »

Η ομάδα στο 1ο ημίχρονο μπαίνει λες και παίζει φιλικό ή για την ισοπαλία.
Σε όλα τα ντέρμπι, στο Ζάγκρεμπ, στη Λαμία, στο Περιστέρι, στο Αγρίνιο πήγαμε στα αποδυτήρια χωρίς να προηγουμαστε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

astral έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:@Astral

Σχετικά με αυτό που είπες για υστερίες, κλάματα κλπ. Ξέρω πως δεν πήγαινε σε μένα, απλά θέλω να σου πω το εξής.
Χωρίς καμία υστερία, όταν βλέπεις για 2ο σερί παιχνίδι μία ομάδα άνευρη, χωρίς έναν παίκτη που να διακρίθηκε, χωρίς (αν εξαιρέσεις τα τελευταία 10 λεπτά) αλλαγή στο τέμπο, χωρίς ιδέες, χωρίς πάθος, αυτό είναι 100% ευθύνη του προπονητή.
Άσχετα αν τον στηρίξαμε στο παρελθόν, πολύ απλά γιατί τον πιστεύαμε και φυσικά μας δικαίωσε σε τεράστιο βαθμό, δεν γίνεται όταν βλέπουμε τη φάση να στραβώνει σε ψυχολογικό επίπεδο σε τέτοιο βαθμό να μην το λέμε.
Δεν θα πω παίξε έτσι ή παίξε αλλιώς. Βασικά μπορεί να το πω, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν είμαι προπονητής.
Όταν όμως βλέπει απάθεια, δεν χρειάζεται να είμαι προπονητής για να την αναγνωρίσω.
Η απάθεια είναι ΚΑΜΠΆΝΑ τέλους.. Τι να κάνουμε τώρα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Και δυστυχώς βαραίνει 100% τον προπονητή πρώτο απ' όλους. Όχι πως δεν έχουν τεράστια ευθύνη και οι ποδοσφαιριστές..
σορυ αλλα αυτα που γραφεις δεν εχουν σχεση με υστεριες και ειναι απολυτα λογικα, ασχετα αν συμφωνουμε η διαφωνουμε.
Δεν εχω όρεξη να ξαναδιαβασω το θρεντ, αλλα αν μπορεις να το κανεισ εσυ θα καταλαβεις για ποιου ειδους ποστ μιλαω.
Κι εγω στα ποστ μου για τον προπονητή γράφω.
Οκ ναι κατάλαβα. Πάσο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

theo-drama έγραψε:Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?[/quote]

Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?[/quote]
Γιατί μοντάζ μάγκες? Έτσι βολεύει? Δεν βρίζω κανέναν αν ξέρει να διαβάζει. Έγραψα πως δεν είναι τρόπος το να βρίζουμε προπονητή. εφόσον ξέρετε να διαβάζετε τα γραμματακια θα έπρεπε να σας πειράζει αν κάποιοι είστε αριανοι. Σας πείραξε βέβαια που βρίζω τα σκουλήκια κ όχι τον προπονητή. Μμμ μάλιστα .[/quote]
Αφού το λες για μένα ,γιατί δεν έχεις το θάρρος να το πεις.[/quote]

Ελα ρε Τεο..
ΓαμωΤοΜουΝιΤηΣΜαΝαΣαΣΚουΛηΚια σημαινει..
Δεν εβρισε κανεναν..
Επειδη γουσταρει με τρελα το Ραζβαν μην τον ισοπεδωνετε..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν έχω διαβάσει τίποτα, απλώς θυμίζω ότι τερματίσαμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, πρώτοι στον όμιλο της Ευρώπης με πρόκριση από 2 αγωνιστικές πριν το τέλος και στο κύπελλο αποκλεισμό με δράματα.

Σταματήστε να μικραίνετε τον ΠΑΟΚ ζητώντας απομάκρυνση επειδή ο Μάντζιος του πήρε το πορτοφόλι και το έκανε κορνίζα.

Ας σηκώνω τίτλους και ας τρώω 7 από τον Μάντζιο, στα @@ μου.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

alexgarcia6 έγραψε:εγω παντως στο ακρωνυμιο διαβασα ενα λιγοτερο Σ, και το βρισιδι νομιζα πηγαινε σε καποιον ΚΛΚ και λεω που κολλαει αυτος τωρα... Οχι οτι με νοιαζει.. αλλα λεω
Τώρα σοβαρά ? Θα πρέπει να δικαιολογηθει το προφανές αλλά το βρισίδι κ τα ρατσιστικά στον προπονητή γαργάρα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε:
"Totem_pk έγραψε:
Μεγαλε Λουτσε. Εβλεπες τι ερχεται και περα απο το σκουφι εβαλες και μασκα. Για τους τελειωσεις τελειως. Ο Μασκοφορος λοιπον εχει φτιαξει μια πανεμορφη ομαδαρα. Το νοιωσαν στο πετσι τους λοιπον και αρχισαν τις επιθεσεις σε εσενα που τοσο καιρο πολεμας μονος. Αλλα μην νοιαζεσαι εχεις εναν λαο πισω σου."

Και με τη Μπειταρ είχε ενα λαο πισω του ,και με την κουλα περσι στον τελικο,και με την Λεφσκι .Μονο που τοτε τον κυνηγουσαν να τον στειλουν πακετο στα καρπαθια.
Τωρα ολοι ειναι στρατιωτες πισω απ το στρατηγο,ολοι απολαμβάνουν μπαλαρα ,ολοι καβαλα στο τρενο κανουνε τσαφ τσουφ και καμαρωνουνε σαν τα παγωνια.Απ το ναδιρ στο ζενιθ και πισω παλι.
Φλεβαρης ειναι ακομη ,η εποχη που το σκουφι δε καταλαβαινει τιποτα(μονο ο κουλης το λυγισε μια Κυριακή) εχουμε ακομη.Μη βιαζεστε
Η μερα της Μαρμοτας....

ΥΓ Ταμειο στο τελος παλικαρια
renegade

Δημοσίευση από renegade »

dragon έγραψε:
renegade έγραψε:Ο άλλος έγραψε γαμ@ το μο#νι της μάνας σου σε μέλος κ δεν τρέχει κάστανο... απλά επειδή είναι δρακος
Αυτό κατάλαβες. Οι γκεμπελιες στο μεγαλείο τους.
Να τα γράφουμε για τον προπονητή όμως δεν πείραξε
Ναι βρε, απλά όλο στοιχείο σου αν βγάλεις από τη φράση " γαμω το μουνι της μάνας σου σκουλίκι" όλα τα φωνήεντα σχηματίζεται το ακρωνύμιο που έγραψες.

Βέβαια για κάποιον ο οποίος πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει ανωνυμία του και το πληκτρολόγιο ενεργοί τόσο κατάπτιστα... δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό.
Ο ορισμός του θρασύδειλου
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Άμστερνταμερ τα ίδια έγραφα για όλους τους προπονητές εκτός στανογιεβιτς. Δεν μπορώ τους ξερολες κ τους μηδενιστες
kos

Δημοσίευση από kos »

GINOLA έγραψε:
Piero έγραψε:Να σου πω τώρα εγώ τι θα γίνει την Πέμπτη και μακάρι να μη γίνει να περάσουμε και να ξεβρακωθώ, θα μπούμε σχετικά καλά, θα αρχίσουμε να χάνουμε ευκαιρίες γιατί δεν έχουμε βασικό επιθετικό να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη μαλάκια της άμυνας θα φάμε γκολ. Στο 60 θα κάνει τις ίδιες αλλαγές θα βάλουμε ένα γκολ κάπου κοντά στο 70 και στην καλύτερη ένα ακόμα στο τέλος και αυτό ήταν. Μαρμότα
Μα το πρόβλημα είναι ότι σε τέτοια ματς δεν γίνεται αυτό που λες.

Δεν μπαίνουμε σχετικά καλά,δεν ειναι οτι χάνουμε ευκαιρίες λόγω του φορ.

Μπαίνουμε με κατοχή,αργό τέμπο, ψάχνουμε τον τελειο τεράστιας ποιότητας συνδυασμό για να βρούμε γκολ και τελικα δεν κάνουμε τελικές παρόλο το 75 25 κατοχή μέχρι που κάπως κάποιος κάνει ένα μεγάλο λάθος και τρώμε κρύο γκολ.
Δεν ψάχνουν κανένα τέλειο συνδιασμό ποιότητας.
Αδυνατούν να πατήσουν περιοχή.
Έχεις 3 περιφερειακούς μεσοεπιθετικούς που δεν βρίσκουν χώρο και ταλαιπωρούν την μπάλα γιατί το κουτί είναι άδειο.
,game over
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

alexgarcia6 έγραψε:εγω παντως στο ακρωνυμιο διαβασα ενα λιγοτερο Σ, και το βρισιδι νομιζα πηγαινε σε καποιον ΚΛΚ και λεω που κολλαει αυτος τωρα... Οχι οτι με νοιαζει.. αλλα λεω
τι φταιει ο ΚΟΛΚΑΣ τωρα ? :D
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

dragon έγραψε:
Τώρα σοβαρά ? Θα πρέπει να δικαιολογηθει το προφανές αλλά το βρισίδι κ τα ρατσιστικά στον προπονητή γαργάρα.
Ποτε σου ζητησα να δικαιολογηθεις; Πρωτη φορα σχολιασα πανω στο συγκεκριμενο ζητημα και απλα ανεφερα στο ψιλοχαβαλε οτι νομιζα οτι αναφερεσαι σε δημοσιογραφο...
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Δρακο οταν κανουμε λαθος ή εκφραζομαστε λαθος ζηταμε μια συγνωμη, δεν ειναι κακο. Ολοι κανουμε λαθοι στα νευρα μας.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Luigi Vampa έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Το ξερεις οτι την Πεμπτη δεν εχεις επιλογη απο το να βαλεις βασικους Ντελια, Τζιμα, Ντεσπο ετσι?
Κ τι το λες έτσι μαλωμένοι ειναι;
Το λεω γιατι σε must win σημερα τους εβαλε 20 λεπτα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

renegade έγραψε:
dragon έγραψε:
renegade έγραψε:Ο άλλος έγραψε γαμ@ το μο#νι της μάνας σου σε μέλος κ δεν τρέχει κάστανο... απλά επειδή είναι δρακος
Αυτό κατάλαβες. Οι γκεμπελιες στο μεγαλείο τους.
Να τα γράφουμε για τον προπονητή όμως δεν πείραξε
Ναι βρε, απλά όλο στοιχείο σου αν βγάλεις από τη φράση " γαμω το μουνι της μάνας σου σκουλίκι" όλα τα φωνήεντα σχηματίζεται το ακρωνύμιο που έγραψες.

Βέβαια για κάποιον ο οποίος πίσω από την ασφάλεια που του προσφέρει ανωνυμία του και το πληκτρολόγιο ενεργοί τόσο κατάπτιστα... δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό.
Ο ορισμός του θρασύδειλου
Συμφωνούμε μόνο που το γράφω για να πω το ίδιο αλλά το θέμα σας είναι ο προπονητής οπότε οι θρασυδειλοι που τον βρίζουν είναι κομπλέ ενώ αν το καταδεικνύει κάποιος κ βρίζει τα σκουλήκια είναι αιτία πολέμου. Αλήθεια έχει παραδώσει μαθήματα ο γκεμπελς. Κατηγόρησε τον άλλον για τα δικά σου εγκλήματα έλεγε
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

theo-drama έγραψε:Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?[/quote]

Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?[/quote]
Γιατί μοντάζ μάγκες? Έτσι βολεύει? Δεν βρίζω κανέναν αν ξέρει να διαβάζει. Έγραψα πως δεν είναι τρόπος το να βρίζουμε προπονητή. εφόσον ξέρετε να διαβάζετε τα γραμματακια θα έπρεπε να σας πειράζει αν κάποιοι είστε αριανοι. Σας πείραξε βέβαια που βρίζω τα σκουλήκια κ όχι τον προπονητή. Μμμ μάλιστα .[/quote]

Αφού το λες για μένα ,γιατί δεν έχεις το θάρρος να το πεις.[/quote]

Φυσικα το λεει για σενα, απλα το γυρναει τωρα για να μη φαει μπαν κανα χρονο με τετοια βρισια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”