Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από dragon »

Κ επειδή θέλεις να μάθεις ας σου το μεταφράσω. Γαμω το Μουνι της μάνα σας σκουλήκια. Τώρα περιμένω να κράξετε με τέτοιο σθένος κ τις βρισιές κ τα υπονοούμενα κ τα μισόλογα για τον προπονητή της ομάδας εκτός αν είστε πιο ευαίσθητοι με τα σκουλήκια
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Amsterdamer_87 έγραψε:
GINOLA έγραψε:Ούτε εγώ θεωρώ πως θα αλλάξει σε αυτό.

Αλλαγές σε πρόσωπα μπορεί αλλά σε φιλοσοφία όχι.

Πχ σε αυτή τη φάση είναι υποχρεωμένος να βρει λύση με τον ντεσποτοφ ,να τον επαναφέρει,να τον κάνει σημαντικό ,να βρει ξανά γκολ από αυτόν,να τον βολέψει τέλος πάντων.

Δλδ αφού πας για ματς που θα κριθούν σε μια φάση,τουλάχιστον βόλεψε αυτόν που μπορεί να έχει μια φάση ακόμα και αν είναι κακός
Ποτε ηταν κακος ο Ντεσποτοφ ??
Τον Ντεσποτοφ πανω που βρηκε ρυθμο και ηταν ο πιο φορμαρισμενος παικτης και σκορερ,τον γυρισε στον
παγκο !!!
Αν ήταν καλός θα είχε 25 γκολ και 40 ασίστ!!! Το έκανε για να τον προστατέψει
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

@Astral

Σχετικά με αυτό που είπες για υστερίες, κλάματα κλπ. Ξέρω πως δεν πήγαινε σε μένα, απλά θέλω να σου πω το εξής.
Χωρίς καμία υστερία, όταν βλέπεις για 2ο σερί παιχνίδι μία ομάδα άνευρη, χωρίς έναν παίκτη που να διακρίθηκε, χωρίς (αν εξαιρέσεις τα τελευταία 10 λεπτά) αλλαγή στο τέμπο, χωρίς ιδέες, χωρίς πάθος, αυτό είναι 100% ευθύνη του προπονητή.
Άσχετα αν τον στηρίξαμε στο παρελθόν, πολύ απλά γιατί τον πιστεύαμε και φυσικά μας δικαίωσε σε τεράστιο βαθμό, δεν γίνεται όταν βλέπουμε τη φάση να στραβώνει σε ψυχολογικό επίπεδο σε τέτοιο βαθμό να μην το λέμε.
Δεν θα πω παίξε έτσι ή παίξε αλλιώς. Βασικά μπορεί να το πω, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν είμαι προπονητής.
Όταν όμως βλέπει απάθεια, δεν χρειάζεται να είμαι προπονητής για να την αναγνωρίσω.
Η απάθεια είναι ΚΑΜΠΆΝΑ τέλους.. Τι να κάνουμε τώρα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Και δυστυχώς βαραίνει 100% τον προπονητή πρώτο απ' όλους. Όχι πως δεν έχουν τεράστια ευθύνη και οι ποδοσφαιριστές..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ[/quote]

Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?[/quote]

Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?[/quote]
Γιατί μοντάζ μάγκες? Έτσι βολεύει? Δεν βρίζω κανέναν αν ξέρει να διαβάζει. Έγραψα πως δεν είναι τρόπος το να βρίζουμε προπονητή. εφόσον ξέρετε να διαβάζετε τα γραμματακια θα έπρεπε να σας πειράζει αν κάποιοι είστε αριανοι. Σας πείραξε βέβαια που βρίζω τα σκουλήκια κ όχι τον προπονητή. Μμμ μάλιστα .[/quote]

Αφού το λες για μένα ,γιατί δεν έχεις το θάρρος να το πεις.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ που διαφώνησα ανοιχτά με τον dragon πρόσφατα θα πω ότι δεν χρειάζεται να τον πυροβολατε όλοι μαζί.

Όλοι σκασμενοι είμαστε σήμερα, ας υπάρχει μια παραπάνω κατανόηση απ’ όλους.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όλο το μιντιακο σύστημα του ΠΑΟΚ, συντονισμένα και με υποστήριξη από Κυρ Κυρ μας παραμύθιασε ότι είναι ΕΥΛΟΓΙΑ για τον ΠΑΟΚ η παρουσία του ρουμάνου ως προπονητή.
Καταστροφή είναι ρεεεε...
Σας δουλεύει και μας δουλεύετε όλοι μαζί.
Την Πεμπτη θα δούμε τις αντοχές σας. Που θα έχει κόσμο.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

markos4 έγραψε:
dragon έγραψε:
renegade έγραψε:Ο άλλος έγραψε γαμ@ το μο#νι της μάνας σου σε μέλος κ δεν τρέχει κάστανο... απλά επειδή είναι δρακος
Αυτό κατάλαβες. Οι γκεμπελιες στο μεγαλείο τους.
Να τα γράφουμε για τον προπονητή όμως δεν πείραξε
Ρε φίλε καλοπροαιρετα στο λέω.

Επειδή θυμάμαι το υστερόγραφο σου στο τοπικ του αγώνα με το Ζάγκρεμπ.
Εκεί που αναφερόσουν στους συνοπαδους σου λέγοντας τους .."μετά τον αγώνα με την αρη να μην χαθούμε"..

Σου προτείνω να κανεις ένα διάλειμμα από το φόρουμ ,να καθαρίσει το μυαλό σου.
Εδώ θα είναι το φόρουμ δεν φεύγει..
Οκ αν πρέπει να φύγω για να μην χαλάει το γλυκό σε όσους βρίζουν μέλη της ομάδας κ το λένε κριτική κ άποψη.
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από -keeper- »

GINOLA έγραψε:
Piero έγραψε:Να σου πω τώρα εγώ τι θα γίνει την Πέμπτη και μακάρι να μη γίνει να περάσουμε και να ξεβρακωθώ, θα μπούμε σχετικά καλά, θα αρχίσουμε να χάνουμε ευκαιρίες γιατί δεν έχουμε βασικό επιθετικό να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη μαλάκια της άμυνας θα φάμε γκολ. Στο 60 θα κάνει τις ίδιες αλλαγές θα βάλουμε ένα γκολ κάπου κοντά στο 70 και στην καλύτερη ένα ακόμα στο τέλος και αυτό ήταν. Μαρμότα
Μα το πρόβλημα είναι ότι σε τέτοια ματς δεν γίνεται αυτό που λες.

Δεν μπαίνουμε σχετικά καλά,δεν ειναι οτι χάνουμε ευκαιρίες λόγω του φορ.

Μπαίνουμε με κατοχή,αργό τέμπο, ψάχνουμε τον τελειο τεράστιας ποιότητας συνδυασμό για να βρούμε γκολ και τελικα δεν κάνουμε τελικές παρόλο το 75 25 κατοχή μέχρι που κάπως κάποιος κάνει ένα μεγάλο λάθος και τρώμε κρύο γκολ.
Συμφωνώ με ginola
Σε όλο το 1ο ημιχ ήταν 4-5 παίκτες γύρω από την περιοχή και ΚΑΝΕΝΑΣ μέσα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

theo-drama έγραψε:Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?[/quote]

Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?[/quote]
Γιατί μοντάζ μάγκες? Έτσι βολεύει? Δεν βρίζω κανέναν αν ξέρει να διαβάζει. Έγραψα πως δεν είναι τρόπος το να βρίζουμε προπονητή. εφόσον ξέρετε να διαβάζετε τα γραμματακια θα έπρεπε να σας πειράζει αν κάποιοι είστε αριανοι. Σας πείραξε βέβαια που βρίζω τα σκουλήκια κ όχι τον προπονητή. Μμμ μάλιστα .[/quote]
.

Αφού το λες για μένα ,γιατί δεν έχεις το θάρρος να το πεις.[/quote]

Δεν το γράφω για σένα, μάθε να διαβάζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Blackgr4 έγραψε:@Astral

Σχετικά με αυτό που είπες για υστερίες, κλάματα κλπ. Ξέρω πως δεν πήγαινε σε μένα, απλά θέλω να σου πω το εξής.
Χωρίς καμία υστερία, όταν βλέπεις για 2ο σερί παιχνίδι μία ομάδα άνευρη, χωρίς έναν παίκτη που να διακρίθηκε, χωρίς (αν εξαιρέσεις τα τελευταία 10 λεπτά) αλλαγή στο τέμπο, χωρίς ιδέες, χωρίς πάθος, αυτό είναι 100% ευθύνη του προπονητή.
Άσχετα αν τον στηρίξαμε στο παρελθόν, πολύ απλά γιατί τον πιστεύαμε και φυσικά μας δικαίωσε σε τεράστιο βαθμό, δεν γίνεται όταν βλέπουμε τη φάση να στραβώνει σε ψυχολογικό επίπεδο σε τέτοιο βαθμό να μην το λέμε.
Δεν θα πω παίξε έτσι ή παίξε αλλιώς. Βασικά μπορεί να το πω, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δεν είμαι προπονητής.
Όταν όμως βλέπει απάθεια, δεν χρειάζεται να είμαι προπονητής για να την αναγνωρίσω.
Η απάθεια είναι ΚΑΜΠΆΝΑ τέλους.. Τι να κάνουμε τώρα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Και δυστυχώς βαραίνει 100% τον προπονητή πρώτο απ' όλους. Όχι πως δεν έχουν τεράστια ευθύνη και οι ποδοσφαιριστές..
σορυ αλλα αυτα που γραφεις δεν εχουν σχεση με υστεριες και ειναι απολυτα λογικα, ασχετα αν συμφωνουμε η διαφωνουμε.
Δεν εχω όρεξη να ξαναδιαβασω το θρεντ, αλλα αν μπορεις να το κανεισ εσυ θα καταλαβεις για ποιου ειδους ποστ μιλαω.
Κι εγω στα ποστ μου για τον προπονητή γράφω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ενταξει γινεστε μ@λκς τωρα. Στοχοποιειτε τον ανθρωπο (dragon) επειδη εγραψε ενα ακρωνυμιο (εναντιον των σκουληκιων!!!) την ωρα που γραφετε αισχη για τον Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η ΤΟΥ Π Α Ο Κ.

Εκτος αν εχετε κανα μονοπωλιο ξερω γω στο βρισιδι
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Daskalos_4 έγραψε:Ενταξει γινεστε μ@λκς τωρα. Στοχοποιειτε τον ανθρωπο (dragon) επειδη εγραψε ενα ακρωνυμιο (εναντιον των σκουληκιων!!!) την ωρα που γραφετε αισχη για τον Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η ΤΟΥ Π Α Ο Κ.

Εκτος αν εχετε κανα μονοπωλιο ξερω γω στο βρισιδι
Ε ναι αν είναι να βρίζουμε τον προπονητή δεν τρέχει κάστανο. Αν βρίζουμε τα σκουλήκια πανικός. Μάλιστα . Τα συμπεράσματα δικά σας
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Αγανάκτηση.

Ζούμε τη μέρα της Μαρμότας.
Δύο σεζόν τώρα και εύχομαι (αλλά δεν θα πόνταρα σε αυτό) να μη γίνουν τρεις, με κατάρρευση στα πλει οφ.

Ένα εντυπωσιακό τρίμηνο ή τετράμηνο με όνειρα και προσδοκίες, και μηδέν εις το πηλίκον - με ντροπιαστικά αποτελέσματα και εμφανίσεις.

Στα ματς με τον Άρη στην Τούμπα, στη δεύτερη θητεία Λουτσέσκου, ο αντίπαλος είναι το φαβορί. 2-1-3 τα αποτελέσματα.

3 φορές ήττες από τον Μάντζιο εντός έδρας.

Ε φτάνει πιά. Κάνε αυτό που πρέπει εάν η σεζόν καταλήξει εκεί που φαίνεται πως καταλήγει.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Εγώ θα σταθώ σε αυτό που είπε ο προπονητής.

Θυμηθείτε που ήταν η ομάδα το καλοκαίρι. Τους έχουμε πιει το αιμα. Η διοίκηση φέρνει την ευθύνη που δεν ενίσχυσε με παίχτες την ομάδα. Εδώ καλά καλά δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

εγω παντως στο ακρωνυμιο διαβασα ενα λιγοτερο Σ, και το βρισιδι νομιζα πηγαινε σε καποιον ΚΛΚ και λεω που κολλαει αυτος τωρα... Οχι οτι με νοιαζει.. αλλα λεω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”