Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Ettien26 »

dragon έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Δυστυχώς για μια ακόμη φορά φαίνεται πόσο βιάστηκε η διοίκηση για να ανανεώσει τον προπονητή.

Περίμενε μέχρι το τελος να δεις πως θα πάει η δουλειά και μετά πάρε τις αποφάσεις σου.
Τελειωσες πρώτος την κανονική διάρκεια κ είσαι στους 16 της Ευρώπης κ λέμε ότι Βιάστηκε?
Ναι βιάστηκε. Αυτό έγραφα από τότε. Και μάλιστα πριν αρχίσουν τα ντέρμπι.

Εχεις 2 χρόνια αποτυχιών, για ποιο λόγο να δείξεις τέτοια σπουδή στην ανανέωση ?
Ως ανταμοιβή σε τι ακριβώς ?
Στις προοπτικές που δίνει ?
Στην 6αρα στην Κηφισιά ή στην 5αρα στον Βόλο ?

Περίμενε μέχρι το τέλος και μετά αποφάσισε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Προφανώς μερικοί παίκτες παίξανε τραγικά αλλά όταν συνέχεια χάνεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με όποιον έχει μια ποιότητα και σε παίζει τόσο παθητικά προφανώς κυρία και σχεδόν ολοκληρωτική ευθύνη έχει ο προπονητής.

Ούτε 8 ,ούτε 9 ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο.Δεν σημαίνει άλλο σχηματισμό,σημαίνει άλλη φιλοσοφία

Ψάχνουμε μια φάση να προηγηθούμε η οποία όμως πρέπει να είναι γκολ μαν.σιτι.

Δεν γίνεται σε τέτοια ματς να σεντραρεξς ελάχιστα,να σουτάρεις ελάχιστα και να περιμένεις ότι θα σου κάτσει το γκολ.

Δεν το παίρνει αλλιώς,πραγματικά δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίζει τέτοια ματς. Και δεν λέω ντέρμπι. Λέω τέτοια ματς ,που ο άλλος θα κλειστεί και θα παίξει σκληρά και δεν είναι η Λαμία.

Νομίζω δεν είναι φυσική κατάσταση ότι γίνεται στο τέλος αλλά πνευματική τρικυμία,ο οζντοεφ δεν ήταν κουρασμένος, χαμένος στην πίεση της στιγμής ήταν.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να είναι άλλοθι και στο ότι δεν ενισχύθηκε η ομάδα παραπάνω. Δεν γίνεται να κάνεις τον ερυθρό σταυρό σε τύπους όπως ο εκονγκ και ο σαματά.

Δυστυχώς το ματς ήταν τελικός και ο ρυθμός που μπήκαμε θύμιζε φιλικό προετοιμασίας με την γκοου αχεντ.

Μεγάλη απορία βέβαια πως όλα αυτά τα ματς που φωνάζουν 0-0 καταφέρνουμε με έναν εντελώς ασπρόμαυρο τρόπο και τα κάνουμε 0-1.

Όσο τραγική και να είναι η ψυχολογία όλων,σήμερα δεν έχει χαθεί τπτ, πρέπει να βρει και όχι να βρουν τρόπο να αλλάξει η εικόνα..
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Η φάτσα του Λουτσέσκου στον πάγκο τους τελευταίους αγώνες είναι white towel

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ θα μας βγάλεις τα μάτια συνέχεια πασα πασα πασα πασα πασα θα μας πάρει ο ύπνος ΕΛΕΟΣ γύρο γύρο όλοι ΕΛΕΟΣ

Θα με κόψεις την μπάλα ΕΛΕΟΣ φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ρε μάγκες, ειλικρινά όμως, έχουμε όλοι πιστεύω τη στεναχώρια μας και θέλουμε να σπάσουμε τα πάντα.
Ε ρε γ@μώτο πατήστε λίγο φρένο ορισμένοι με χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα. Ντάξει ήμαρτον κάπου.
Ακόμα και για την ανανέωση του συμβολαίου φταίει αυτός; Γιατί; Αυτός τους ανάγκασε να τον ανανεώσουν;
Αυτός τους ανάγκασε να του δώσουν ότι του δίνουν; Τι είναι ο Σαββίδης και η οικογένεια; Τίποτα αμούστακα παιδάκια που τους κοροϊδεύει όποιος θέλει;
Δηλαδή πιστεύετε πως η οικογένεια δεν έχει δει αυτά που θέλει από τον Λουτσέσκου;
Πιστεύετε πως δεν τους βολεύει που έχουν κάποιον να βγαίνει μπροστά να τρώει το σκ@τό σε κάθε αποτυχία;
Δεν έχετε καταλάβει πως ο ΒΑΣΙΚΌΤΕΡΟΣ ρόλος του Λουτσέσκου εδώ και τρία χρόνια είναι να είναι η ασπίδα μπροστά τους;
Ευεργέτης, ΤΙΤΆΝΑΣ, άγαλμα να του κάνουμε και θα είναι λίγο, αλλά ο Ιβάν εδώ και 4 χρόνια διοικεί μέσω skype.
Ακόμα και να αλλάξει ο προπονητής, ακόμα και να σκάσει φράγκα για ΚΆΘΕ θέση που χρειαζόμαστε ενίσχυση, όσο δεν βρίσκεται εδώ δίπλα στην ομάδα, το ρίσκο της αποτυχίας θα είναι μόνιμα αυξημένο. Για χίλιους δυο λόγους. Μη πάμε τώρα να το βγάλουμε λογικό και αυτό.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Ναι αλλα και εμεις σαν οργανισμος δεν επρεπε να ανεκτουμε τα.εγκκηματα του. Τι σημαίνει θέλεις τον Σαματα με 1 μυριο; Τι σημαινει θελω τον Μπισεσβαρ με 0,5 εκατ στην κατασταση που ηταν; Να φυγει ο Λυρατζης να φυγει ο Τσιγγαρας να φυγει ο Μιχαηλιδης για να παιζει ο Σαματα και ο Ολιβειρα.Να πεταμε εκατομμύρια και στοχους γιατι ετσι θελει ο Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

GINOLA έγραψε:Προφανώς μερικοί παίκτες παίξανε τραγικά αλλά όταν συνέχεια χάνεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με όποιον έχει μια ποιότητα και σε παίζει τόσο παθητικά προφανώς κυρία και σχεδόν ολοκληρωτική ευθύνη έχει ο προπονητής.

Ούτε 8 ,ούτε 9 ούτε το ένα ούτε το άλλο. Θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο.Δεν σημαίνει άλλο σχηματισμό,σημαίνει άλλη φιλοσοφία

Ψάχνουμε μια φάση να προηγηθούμε η οποία όμως πρέπει να είναι γκολ μαν.σιτι.

Δεν γίνεται σε τέτοια ματς να σεντραρεξς ελάχιστα,να σουτάρεις ελάχιστα και να περιμένεις ότι θα σου κάτσει το γκολ.

Δεν το παίρνει αλλιώς,πραγματικά δεν βλέπω πως μπορεί να κερδίζει τέτοια ματς. Και δεν λέω ντέρμπι. Λέω τέτοια ματς ,που ο άλλος θα κλειστεί και θα παίξει σκληρά και δεν είναι η Λαμία.

Νομίζω δεν είναι φυσική κατάσταση ότι γίνεται στο τέλος αλλά πνευματική τρικυμία,ο οζντοεφ δεν ήταν κουρασμένος, χαμένος στην πίεση της στιγμής ήταν.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να είναι άλλοθι και στο ότι δεν ενισχύθηκε η ομάδα παραπάνω. Δεν γίνεται να κάνεις τον ερυθρό σταυρό σε τύπους όπως ο εκονγκ και ο σαματά.

Δυστυχώς το ματς ήταν τελικός και ο ρυθμός που μπήκαμε θύμιζε φιλικό προετοιμασίας με την γκοου αχεντ.

Μεγάλη απορία βέβαια πως όλα αυτά τα ματς που φωνάζουν 0-0 καταφέρνουμε με έναν εντελώς ασπρόμαυρο τρόπο και τα κάνουμε 0-1.

Όσο τραγική και να είναι η ψυχολογία όλων,σήμερα δεν έχει χαθεί τπτ, πρέπει να βρει και όχι να βρουν τρόπο να αλλάξει η εικόνα..
Ginola, τον ξέρεις και τον ξέρουμε.

Δεν πρόκειται να βρει τίποτα και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Αυτός είναι.

Γενναίες αποφάσεις χρειάζονται αλλά ποιος να τις πάρει θα μου πεις;

Ας δώσει ο Θεός να μην μείνουμε εκτός Ευρώπης τουλάχιστον γιατί θα μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ πισωγύρισμα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

dragon έγραψε: Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Τι σημαινει το ακρωνυμιο και σε ποιους απευθυνεται?
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν ειμαστε τυχεροι και δεν μεινουμε εκτος Ευρωπης, παλι με την πλατη στον τοιχο θα ειμαστε ολο το καλοκαιρι.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

vs40 έγραψε:
Patron έγραψε:
vs40 έγραψε:Σε παρακαλώ πες τον μπαμπά σου να έρθει πάλι 3 εβδομάδες να μας βλέπει από τα επίσημα.
Τώρα είναι αργά
Τις προηγούμενες φορές που ήρθε σε 7-10 μέρες πήραμε μπροστά.
Κριτική καλοπιστη θα βαφτίστει κ αυτό
Мир

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Мир »

tasso85 έγραψε:
dragon έγραψε: Μάλιστα έτσι ξεσαλωστε. Θα γράψω κ εγώ ένα αφού επιτρέπεται. ΓΤΜΝΤΣΜΝΣΣΚΛΚ
Μερικοι γραφουν λες και ειναι οπαδοι Λουτσεσκου και οχι της ομαδας.
Πρεπει να πανηγυρίζουμε τις ηττες απο τα λοιμα θα μας πουνε σε λιγο καιρο.
Πολυ υποπτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ούτε εγώ θεωρώ πως θα αλλάξει σε αυτό.

Αλλαγές σε πρόσωπα μπορεί αλλά σε φιλοσοφία όχι.

Πχ σε αυτή τη φάση είναι υποχρεωμένος να βρει λύση με τον ντεσποτοφ ,να τον επαναφέρει,να τον κάνει σημαντικό ,να βρει ξανά γκολ από αυτόν,να τον βολέψει τέλος πάντων.

Δλδ αφού πας για ματς που θα κριθούν σε μια φάση,τουλάχιστον βόλεψε αυτόν που μπορεί να έχει μια φάση ακόμα και αν είναι κακός
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

tasso85 έγραψε:
Θα ηθελα να μαθω κι εγω. Ποιους βριζει ακριβως?
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Να σου πω τώρα εγώ τι θα γίνει την Πέμπτη και μακάρι να μη γίνει να περάσουμε και να ξεβρακωθώ, θα μπούμε σχετικά καλά, θα αρχίσουμε να χάνουμε ευκαιρίες γιατί δεν έχουμε βασικό επιθετικό να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, στην πρώτη μαλάκια της άμυνας θα φάμε γκολ. Στο 60 θα κάνει τις ίδιες αλλαγές θα βάλουμε ένα γκολ κάπου κοντά στο 70 και στην καλύτερη ένα ακόμα στο τέλος και αυτό ήταν. Μαρμότα
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

tasso85 έγραψε:

Απευθυνεται σε εμένα σε ένα ποστ που έκανα.

Ήμουν από αυτούς που ήταν,ΚΑΤΑ του Λουτσε και είπε να μου την πει....

Έγραψα με υπονοούμενα για αυτό.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

renegade έγραψε:Ο άλλος έγραψε γαμ@ το μο#νι της μάνας σου σε μέλος κ δεν τρέχει κάστανο... απλά επειδή είναι δρακος
Αυτό κατάλαβες. Οι γκεμπελιες στο μεγαλείο τους.
Να τα γράφουμε για τον προπονητή όμως δεν πείραξε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”