Razvan Lucescu IV
-
Re: Razvan Lucescu IV
Επιτρέπεται να πω οτι μετά από 3 χρόνια που βλέπουμε το ίδιο έργο ο κύκλος του Λουτσέσκου έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και πρέπει να πάμε σε κάτι άλλο;
Έναν προπονητή να χτίσει μια ομάδα σε νέους παίχτες με άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο, το ακριβώς αντίθετο από τον Λουσκέσκου σε προπονητικό στυλ;
Έναν προπονητή να χτίσει μια ομάδα σε νέους παίχτες με άμεσο και γρήγορο ποδόσφαιρο, το ακριβώς αντίθετο από τον Λουσκέσκου σε προπονητικό στυλ;
Σε βαρέθηκε η ψυχή μου , φτάνει .
Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή , μας έχεις γαμησεο την ψυχή
Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή , μας έχεις γαμησεο την ψυχή
Ολόκληρος Κλοπ και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Νομίζω ήρθε η ώρα να το σκεφτείς σοβαρά.
Απλά και όσον αφορά τον ΠΑΟΚ καλό είναι να είναι μόνιμο.chrisg4 έγραψε:Ολόκληρος Κλοπ και αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα. Νομίζω ήρθε η ώρα να το σκεφτείς σοβαρά.
Το διάλειμμα.
Ελπίζω να υπάρχει και κάποια συμφωνία κυρίων σε αυτό το νέο 3ετες. Εγκληματικά πραγματα
-
- Mr Ξερόλας 2019
Επεξεργαστηκε
Θες να με πεθάνεις,όχι ρε μ...........όχι τέλος από μένα.......
Δεν πα να έχεις 68 ώρες να προετοιμάσεις μια ομάδα ,εμένα πλέον δεν με πείθεις,για ομάδα,που θα παίζει,για να πάει για Πρωτάθλημα στα Πλέι οφ.
Όχι ρε μάγκα ,δεν με ψήνεις πλέον και ημουν ,από τους υποστηρικτές σου μέχρι τώρα.
ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ ο ΜΆΝΤΖΙΟΣ.
ΤΕΛΟΟΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ..
ΥΓ.
Δεν θέλω να σβηστεί το ποστ μου.
Θες να με πεθάνεις,όχι ρε μ...........όχι τέλος από μένα.......
Δεν πα να έχεις 68 ώρες να προετοιμάσεις μια ομάδα ,εμένα πλέον δεν με πείθεις,για ομάδα,που θα παίζει,για να πάει για Πρωτάθλημα στα Πλέι οφ.
Όχι ρε μάγκα ,δεν με ψήνεις πλέον και ημουν ,από τους υποστηρικτές σου μέχρι τώρα.
ΠΟΙΟΟΟΟΟΣ ο ΜΆΝΤΖΙΟΣ.
ΤΕΛΟΟΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ..
ΥΓ.
Δεν θέλω να σβηστεί το ποστ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Κυρ 10 Μαρ 2024, 23:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Τα παπά έχουμε φάει με σένα ρε φίλε. Φοβερό.
Προπονητής του 3μηνου να πληρώνεται κοντά 2 μύρια τον χρόνο.
Προπονητής του 3μηνου να πληρώνεται κοντά 2 μύρια τον χρόνο.
Τελείωσες μιστερ. Οριστικά και αμετάκλητα.
Ευχαριστούμε γι’ αυτά που πρόσφερες, γιατί πρόσφερες, αλλά enough is enough.
Κατάφερες να σε κάνει τανακιπου του ο «στρατηγός» Μαντζιος και η γειτονιά της Χαριλάου.
Για τριτη συνεχόμενη χρόνια παρουσιάζεις μια ομάδα τριμήνου που ΚΑΤΑΡΕΕΙ όταν έρχονται τα δύσκολα. Και όλα αυτά ανεξάρτητου ρόστερ.
Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας μια και καλή.
Υ.Γ. Περιμένω να δω τι θα βρουν πάλι οι «εραστές» σου για να σε δικαιολογήσουν. Πραγματικά το έχω απορία..
Ευχαριστούμε γι’ αυτά που πρόσφερες, γιατί πρόσφερες, αλλά enough is enough.
Κατάφερες να σε κάνει τανακιπου του ο «στρατηγός» Μαντζιος και η γειτονιά της Χαριλάου.
Για τριτη συνεχόμενη χρόνια παρουσιάζεις μια ομάδα τριμήνου που ΚΑΤΑΡΕΕΙ όταν έρχονται τα δύσκολα. Και όλα αυτά ανεξάρτητου ρόστερ.
Ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας μια και καλή.
Υ.Γ. Περιμένω να δω τι θα βρουν πάλι οι «εραστές» σου για να σε δικαιολογήσουν. Πραγματικά το έχω απορία..
- Metagrafakias
Απλά κοκκίνησαν οι παίχτες.. τόσο απλά.
Η ΠΑΕ (χαχα) πρέπει να κάνει εργομετρικά στη διακοπή. Τέλος.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν μπορεί να κουνηθεί κανενας απο τους 102 παίχτες που δοκιμασαμε 3 χρόνια και αναρωτιόμαστε ακόμη τι συμβαίνει... μονο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Η ΠΑΕ (χαχα) πρέπει να κάνει εργομετρικά στη διακοπή. Τέλος.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή δεν μπορεί να κουνηθεί κανενας απο τους 102 παίχτες που δοκιμασαμε 3 χρόνια και αναρωτιόμαστε ακόμη τι συμβαίνει... μονο στον ΠΑΟΚ αυτά.
Σε παίζουν όλοι το ίδιο και δεν έχεις μάθει τόσο καιρό να παίζεις κάτι διαφορετικό .
Αντίο μεγάλε
Αντίο μεγάλε
Απαραδεκτος, χανει απο ομαδα πεντακοσαρικου για 3 φορα φετος.
Ο Ταισον τι μεσον εχει και τελιωνει ενα ακομα ενενήνταλεπτό περπαντοντας.
Ο Ταισον τι μεσον εχει και τελιωνει ενα ακομα ενενήνταλεπτό περπαντοντας.