Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Γιατι ρε Γιωργη τετοια μετριοτητα. Εκανες το ονειρο σου πραγματικοτητα και επεστρεψες στην ομαδα που αγαπας.
Παρε την γ@μημενη μπαλα στα ποδια σου , μοιρασε παιχνιδι , βαρα κανα βρωμοσουτο κανε κατι τελος παντων , δε μπορει σε δυο συνεχομενα παιχνιδια να εισαι εντελως εκτος αγωνα.
οταν καποιοι μιλουσαμε για μετριοτητες στις μεταγραφες τρωγαμε το βρισιμο της αρκουδας.
οταν θελωντας να απαιτησουμε καλυτερους παιχτες εγω ολο το καλοκαιρι τα ελεγα αυτα ακουγα συνεχεια μη μιλας και ξερουν στη διοικηση και εισαι αρειανος,ηρακληδεας και οπαδος της μαντσεστερ γιουναιτετ
αν δεν εχουμε απαιτησεις σαν οπαδοι και συμβιβαζομαστε με το μετριο τι να πω
για μενα ο λαος του ΠΑΟΚ αξιζει κατι πολυ καλυτερο απο μετριοτητες
εχουμε μαζεψει δεκαπεντε εργατες εκει στο κεντρο και δεν μπορει να κανει κανενας καμια τριπλα
ξερω ξερω ειμαι υποπτος.το πονηρο μυαλο μερικων ντεντεκτιβ εδω μεσα με εχει καταλαβει εδω και καιρο
το μονο που εχω να πω ειναι οχι αλλο καρβουνο
οχι αλλον ιβιτς οχι αλλους φωτακηδες φιλομενους σαβινηδες και αμπουμπακαριδες
ο ΠΑΟΚ θελει παιχτες να κανουν τη διαφορα.
το λεω για 300η φορα
και μη μου πειτε για λεφτα
ο φαβαλι ποσο κανει δηλαδη που τους εκανε κουδουνια τους δικους μας?
να τους διωξουμε ολους να παρουμε τον λεοναρντο το μεγαλο σου πουλεν που βγαζει ματια με τις χανουμισες
ο φαβαλι εχει τον ατρομητο τελευταιο μην κοιτας ενα ματς δες τι εκανε στα αλλα ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ
ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΟΡΑ ΡΙΚΕΛΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.....
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ.....
ΦΩΤΑΚΗ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΚΑΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ....
ρονάλντο?
1) ο φαβάλι δεν είναι χαφ
2) ο φαβάλι τί πρωταθλήματα έκανε τα 2 τελευταία χρόνια?
3) ο φαβάλι έπαιξε τόσο μπαλάρα και είναι τέτοιος παικταράς που ο ατρόμητος έκανε 2 ευκαιρίες.
4) ο φαβάλι πόσο ομαδικά παίζει και πόσο μπορεί να ενταχθεί σε τακτική ομάδος?
ο φαβάλι είναι παικτάκι που δεν κάνει με ΤΙΠΟΤΑ για τον ΠΑΟΚ
άντε τώρα τον είδατε ένα ημίχρονο
αν θες παίκτες που να κάνουν τη διαφορά, πάνε στην αμκ, βάλε 600.000 μόνος σου, πάρε και 3 διαρκείας και πάνε φέρε τον ματουζάλεμ
Ροναλντο παλι δικαιωθηκες? Ολο δικαιωνεσαι, τι ειναι αυτο το πραγμα, θα παθεις κατι απο την πολλη δικαιωση. Αλλα οταν κραζεις τους παντες και τα παντα λογικο ειναι να σου βγουν καποια πραγματα, ειναι νομος, οπως και οταν αποθεωνεις τους παντες. Καλο ειναι οι παικτες να κρινονται σε βαθος χρονου οπως και η ομαδα. Αυτη τη στιγμη υπαρχει αρρωστη ψυχολογια στην ομαδα.
οταν δικαιωνομαι δικαωνομαι γιατι λεω αυτο που βλεπω και που πιστευω
αμα λες πραγματα που δεν πιστευεις απλα και μονο για να δικαιολογησεις καταστασεις εκτιθεσαι..
δεν θελω ουτε να δικαιωνομαι ουτε τιποτα μπαλα θελω να δω
για τον φαβαλι να διευκρινησω πως δεν λεω οτι ειναι ο παιχταρας μπορει να ειναι μπορει και να μην ειναι
αυτο που ειδα χτες παντως μου εδειξε οτι απο τους δικους μας τον ιβιτς και τον φωτακη ειναι πολυ καλυτερος
αυτοι δεν εχουν κανει τριπλα στη ζωη τους
Ίσως να παρεξηγήθηκαν αυτά που έγραψα. Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ τον Φωτάκη μέτριο παίχτη σε καμια περίπτωση , για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ένα εξαιρετικό χαφ. Απλώς είπα ότι έκανε δυο συνεχόμενες μέτριες εως κακές εμφανίσεις ενώ μπορεί και πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα.
όχι φίλε slade πολύ σωστά έγραψες ότι ο φωτάκης δεν πήγε καλά στα 2 τελευταία ματς. αλλά άλλοι απαξιώνουν τους παίκτες μας επειδή δεν κάνουν "τρίπλες". αν είναι δυνατό δηλαδή. να θέλουμε από το κεντρικό χαφ να κάνει τρίπλες. αν θέλουμε τρίπλες και τσαλιμάκια και πιρουέτες εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα ντενίλσον. μέγιστο παλτό για το σημερινό ποδόσφαιρο, αλλά τρίπλες κάνει
Ροναλντο, απο αυτα που λες θεωρω οτι εχουμε διαφορετικη αντιληψη για το ποδοσφαιρο. Ο Κριστιανο Ροναλντο εκανε τριπλες και τσαλιμια απο τα 17 του, αλλα το μονο που καταφερνε ειναι να γελα ο κοσμος μαζι του και τελικα να χανει την μπαλα, τοσο ανουσιες και χωρις αποτελεσμα ηταν η τριπλες του. Στη συνεχεια εγινε αυτος που εγινε οχι μονο γιατι μετα απο χρονια προσπαθειων καταφερε να κανει τις τριπλες του να εχουν και καποιο αποτελεσμα μεσα στο γηπεδο, αλλα γιατι βελτιωθηκε και σε ολους τους αλλους τομεις και συνεχιζει να βελτιωνεται. Περσι απεκτησε και γαματο σουτ. Φετος θα προσθεσει και κατι ακομα στο παιχνιδι του και το ιδιο και του χρονου. Αν εμενε στις τριπλες που εκανε οταν ηταν 18 χρονων τωρα θα επαιζε στην Αμαδορα ως κλοουν. Δηλαδη θα γινοταν ενας ακομα Ντενιλσον.
Ο Ροναλτνινιο ειναι αλλη περιπτωση, οπως και ο Ροναλντο (ο αυθεντικος). Μιλαμε για παικτες-καλιτεχνες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 28 Σεπ 2009, 17:32, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.