Π.Α.Ο.Κ-Αρης 10/3 21:00 Novasports Prime
Re: Π.Α.Ο.Κ-Αρης 10/3 21:00 Novasports Prime
Ο μόνος που παίζει καλά είναι ο Κοταρσκι κιαυτο γιατί δεν τον επηρεάζει ο προπονητής...
Κίτρινη ο Στέφαν μανι μανιΑποστόληςΑ έγραψε:Στο 59΄ Ντέλιας και Schwab.
Κάηκαν οι παίχτες ως είθισται τέτοια περίοδο τα 3 τελευταία χρόνια..
Μιλάμε αγνώριστοι.
Μιλάμε αγνώριστοι.
Βαλε ρε φορ δεν πάει άλλο με τον κώνο μπροστά .. το τελευταίο που έχει στο μυαλό του είναι να βάλει γκολ ο άνθρωπος
Δεν θυμάμαι, νομίζω δεν μπορείς να συνδεθείςpaokarakis έγραψε:Αυτοί που έχετε φάει μπαν πως είναι? Δεν μπορείτε απλά να σχολιάσετε ή δεν μπορείτε να δείτε και τις δημοσιεύσεις; Ρωτάω για να ξέρω τι να κάνω σε 1 ώρα
- nikos_algio
Καλώς ή κακώς είμαστε ομαδα που αν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα τότε παίρνει μπρος
-
ΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΠΑ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
Αν κανονιστεί εκδομή για να υποστηρίξουμε τη βαζέλα στον τελικό του κυπέλου, στείλτε μνμ!
- mikegalaxynew91
-
Α οκ τότε ας μην πάρω ρίσκο τότε (έμμεση σπόντα για Ραζβαν)Patron έγραψε:Δεν θυμάμαι, νομίζω δεν μπορείς να συνδεθείςpaokarakis έγραψε:Αυτοί που έχετε φάει μπαν πως είναι? Δεν μπορείτε απλά να σχολιάσετε ή δεν μπορείτε να δείτε και τις δημοσιεύσεις; Ρωτάω για να ξέρω τι να κάνω σε 1 ώρα
-
Τζιμας στο 85, αφού ο μπραντον τα πει περίφημα ο Ζλάταν της Ισπανίας
Μη σας ξεγελαει που τωρα δειχνουν οι παικτες λιγο ενταση, απλα νευρα ειναι.
Στο επομενο ματς παλι υπνος μεχρι να το φαμε
Ακομα κι εγω που εκανα ολη την υπομονη του κοσμου και δικαιολογουσα πολλα, το σημερινο μ εχει ξεπερασει
Ναι δεν εχουμε φορ, ουτε εναλλακτικες στην αμυνα, αλλα αυτο παραπαει. παιζεις το ιδιο συστημα σε ολο το 90λεπτο! Στα πλειοφ δεν εχει δευτερες ευκαιριες! Τι να χασεις με 1 τι με 2! ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!
Αι σιχιτιρ πια!
Στο επομενο ματς παλι υπνος μεχρι να το φαμε
Ακομα κι εγω που εκανα ολη την υπομονη του κοσμου και δικαιολογουσα πολλα, το σημερινο μ εχει ξεπερασει
Ναι δεν εχουμε φορ, ουτε εναλλακτικες στην αμυνα, αλλα αυτο παραπαει. παιζεις το ιδιο συστημα σε ολο το 90λεπτο! Στα πλειοφ δεν εχει δευτερες ευκαιριες! Τι να χασεις με 1 τι με 2! ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!!
Αι σιχιτιρ πια!