Razvan Lucescu IV

kayde

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από kayde »

Αν δε νικησεις και σημερα τον Μαντζιο,οπως "κερασες" τον φαλακρα,θα με κερασεις και μενα μια καινουργια τηλεοραση,λογω σπασιματος απο εκτοξευση αντικειμενων.

Υ.Γ. 4Κ, HDR, 50 ιντσες ειναι,για να μη ψαχνεσαι.Μαρκα δε με πολυενδιαφερει
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

WeWillRockYou έγραψε:Δεν νομίζω πως δεν τους πιστεύει φίλε.
Τον Γενάρη ο προπονητής δήλωσε δημόσια ότι ήθελε να παραμείνει ο Λύρατζης, αλλά ο παίκτης ήθελε να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Απλώς έχει διαφορά το σε πιστεύω και σε θέλω στο ρόστερ, με το σε έχω πρώτη επιλογή γιατί μου δίνει το χ,ψ πράγμα αγωνιστικά.
Δυστυχώς και για τον Χάρη και για τον Λευτέρη (θα βάλω και τον Μιχαηλιδή), η περσινή σεζόν με τους τραυματισμούς, τους πήγαν αρκετά πίσω θεωρώ, στην αγωνιστική τους εξέλιξη.

Για τον Χάρη, τον οποίο προσωπικά έγραψα και στο τόπικ του αγώνα πως θα ήθελα να τον δω βασικό, φαίνεται πως το πρόβλημα είναι πως αποτελεί πέμπτη επιλογή στην ιεραρχία των χαφ.
Όταν στην αποστολή χωράνε 4 χαφ, είναι λογικό ότι κόβεται. Και νομίζω είναι καθαρά θέμα χαρακτηριστικών.
Αρχικά, είναι ένα παιδί, που δεν έχει το ύψος (1,75), που συνήθως θέλει ο προπονητής στα χαφ. Και δυστυχώς δεν έχει την τεχνική και το vision στο γήπεδο που είχε ο Νταντάς, ή που έχει Μ.Αντόνιο (ακόμα και αν δεν το έχουμε δει στην πράξη), για να υπερισχύσει. Το βασικό χαρακτηριστικό που προσδίδει στα χαφ μας, είναι η ταχύτητα που μας λείπει συνήθως. Αλλά σε ένα ματς στο οποίο θέλουμε να έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να προτιμηθούν οι υπόλοιποι 4 παίκτες.
Τότε έπρεπε να τον έχει στην αποστολή με την Ντιναμό, που δεν ήταν δεδομένο ότι θα είχαμε την πρωτοβουλία και θα χρειαζόμασταν τρεξίματα.
Στην τελική, τη Χάιντουκ με αυτόν την περάσαμε.

ΥΓ. Μιλάμε ότι μας λείπουν τρεξίματα και επιθετικότητα και έχουμε εκτός τον μοναδικό μας μέσο που τα έχει. Τρέλα.
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Παμε ρε στρατηγε σημερα,γαμησε τους
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Λιγο εμεινε, Ρασβαν καντους να λυσαξουν! Παμε να τους πατησουμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kayde έγραψε:Αν δε νικησεις και σημερα τον Μαντζιο,οπως "κερασες" τον φαλακρα,θα με κερασεις και μενα μια καινουργια τηλεοραση,λογω σπασιματος απο εκτοξευση αντικειμενων.

Υ.Γ. 4Κ, HDR, 50 ιντσες ειναι,για να μη ψαχνεσαι.Μαρκα δε με πολυενδιαφερει
Να κοιτάς και τα Hz, ειδικά αν παίζεις κανένα παιχνίδι!
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Δεν θα χρειαστεις καινουρια τηλεοραση σημερα, γιατι θα νικησουμε
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το βασικότερο όλων είναι η αυτοπεποίθηση και η "βαθιά" θέληση
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Υπευθυνος 100% για την απωλεια των φετινων στοχων,αφησε την ομαδα με την συμφωνη γνωμη του χωρις σεντερ φορ και κρατησε τσαρλαρανους που κανουν τους επιθετικους

Και μην ακουσω ξανα οτι Ο λουτσεσκου παιζει συστημα χωρις φορ,ενω στις χρονιες των νταμπλ επαιζε με Πριγιο- Κουλουρη και μετα Ακπομ Σφιντερσκι
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Special 4 έγραψε:Δεν θα χρειαστεις καινουρια τηλεοραση σημερα, γιατι θα νικησουμε
Κάτσε σαν να ψάχνει μοντέλο ονλαιν
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν γραφω ποτε πριν τελειωσουν τα ματς, αλλα οκ μονο οι τυφλοι πλεον δεν βλεπουν.

Ρε συ Ραζβαν, εμενα να βαλουν προπονητη σε αντιπαλο μας, ετσι και δεν παιξεις με φορ θα σου παρω ξεκουραστο Χ. Απλα θα σου δωσω την μπαλα και θα περιμενω ποτε θα κανεις το αναμενομενο λαθος στην αμυνα.

Η ομαδα εχει 2 φορ και ενα κατι σαν φορ. Καλοι κακοι μονο ο Σαματα και ο Τζιμας ειναι φορ. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.

Στην ερωτηση πως βαζαμε τοσα γκολ χωρις φορ, η απαντηση ειναι ΜΑΣ ΜΑΘΑΝΕ. Εχουμε φτασει Μαρτιο. Δεν εχουμε ουτε τον Βινισιους, ουτε τον Ντε Μπροινε να παιρνουν τα ματς μονοι τους.

Θες να γκρεμισεις την δουλεια που εχεις κανει ολη την χρονια; Γουστο σου με καπελο σου. Αλλα το καλοκαιρι να μας εξηγησεις γιατι. Αν για καποιο ακατανοητο λογο δεν φταις εσυ που παιζεις με Μπραντον να μας το πεις και να απαιτησεις 3 φορ. Οχι ενα. Τρια. Και ας καθονται. Διαφορετικα αστο να παει στο διαολο.
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Πόσα είπαμε ότι είναι ο μισθός σου ; Και πόσα του Μάντζιου που σε κάνει πλάκα σε κάθε παιχνίδι και συ δεν λες να ξυπνήσεις; (Ή δεν μπορείς)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ίσως είναι η τελευταία σου ευκαιρία να αφήσεις έξω κάποιες σκέψεις σου και να δείξεις ορθολογισμό.

Είναι πραγματικά κρίμα για την προσπάθεια όλων αυτό που κάνεις.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ας περιμενουμε να τελειωσει το ματς.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Γυρνα το η παραιτησου. Δεν με νοιαζει το πρωταθλημα. Εχεις 3 νικες σε 11 ματς με τα ερπετα και παμε για 5η ηττα. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Patron έγραψε:
Special 4 έγραψε:Δεν θα χρειαστεις καινουρια τηλεοραση σημερα, γιατι θα νικησουμε
Κάτσε σαν να ψάχνει μοντέλο ονλαιν
Κι εγω το ιδιο
Θα την σπασω κι εγω σημερα τη δικια μου κ θα στειλω το λογαριασμο στον Λουτσεσκου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”