Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Re: Ατρόμητος - Π.Α.Ο.Κ. 27/9 19:00 Novasports 1

Δημοσίευση από diniko80 »

XAXAχαχαχ MARVIN MPYRA ειδα και γω....
αν σε δειχνει paok87 στειλε pm
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

Επικίνδυνοι δεν είναι όσοι ζητούν να φύγει ο Σάντος και κατακρίνουν τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.
Επικίνδυνοι είναι αυτοί που κλείνουν τα μάτια σ΄αυτό που είδαν χθες και που βλέπουν σε κάθε αγώνα στο όνομα μιας a priori στήριξης στον Ζαγόρ, επικίνδυνη είναι και η δημοσιοϋοαλληλίστικη συμπεριφορά ποδοσφαιριστών που φοράναε την τιμημένη φανέλλα με τον δικέφαλο. Επικίνδυνη, γιατί θα μας δουν κι απ΄την ανάποδη...Τα μυαλά μας πονάνε.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δεν ειμαστε τυφλοι, ουτε ηλιθιοι και πολυ περισσοτερο δεν ειμαστε κολακες κανενος !!!

Και ματια εχουμε γιασ να δουμε και μυαλο για να κρινουμε !!!

Αυτα προς πασα κατευθυνση !!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιστεύεις ότι η αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου θα κάνει καλό στην ομάδα; Εγώ πάλι, όχι! Όσο για την υποστήριξη προς τον Θόδωρα, αυτή την έχει πράγματι apri ori και αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το σωστό. Εκτός και θέλουμε να μας διοικεί κάποιος Γούμενος, ή κάποιος Μπατατούδης, ο οποίος θα μας φέρει πιθανόν πιο ψηλά στην βαθμολογία, με τα ανάλογα όμως ανταλλάγματα!
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δεν αντέχω να ξαναζήσω την προπέρσινη ξεφτύλα. Προς τα εκεί βαδίζουμε.
Οσο για την κριτική του ματς, εγώ είμαι ΠΑΟΚ και θέλω να σχολιάζω την ομάδα μου. Η ομάδα που έπαιξε χτες με τον Ατρόμητο δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, οπότε δεν έχω να κρίνω τίποτα.
Με τις υγείες μας....
Κρίμα για τα παλικάρια που πήγαν στο γήπεδο και έδωσαν την ψυχή τους!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αν εννοεις εμενα Αποστολη, οχι εγω δε θελω να φυγει ο προπονητης. Δε φταιει μονο αυτος. Οπωσδηποτε εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης αλλα δε φταιει μονο αυτος !!! Φταιει και η διοικηση και οι παικτες, φταιμε κι εμεις οι απλοι οπαδοι, που ασκουμε εμμεσα πιεση με συνεπεια να γινονται λαθη απο πλευρας διοικησης. Κι εμεις δεν ειμαστε αμετοχοι σε αυτο το κακο. Για να κανουμε και την αυτοκριτικη μας και να ειμαστε και δικαιοι.

Εγω προσωπικα, βλεπω μια χαμενη χρονια , που ουτε καποιο κυπελλο θα τη σωσει (με τετοια χαλια τι κυπελλο και αηδιες)...

Και παλι νομιζω οτι δεν θα αλλαξει τιποτα αν φυγει ο προπονητης...οχι τωρα... Το καλοκαιρι ισως ναι, αλλα τωρα οχι...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Πιστεύεις ότι η αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου θα κάνει καλό στην ομάδα; Εγώ πάλι, όχι! Όσο για την υποστήριξη προς τον Θόδωρα, αυτή την έχει πράγματι apri ori και αυτό είναι, κατά την άποψή μου, το σωστό. Εκτός και θέλουμε να μας διοικεί κάποιος Γούμενος, ή κάποιος Μπατατούδης, ο οποίος θα μας φέρει πιθανόν πιο ψηλά στην βαθμολογία, με τα ανάλογα όμως ανταλλάγματα!

Εγω προσωπικα θεωρω οτι χρειαζοπμαστε ενα ηλεκτροσοκ..Για μενα αυτο θα μπορουσε να ειναι ο προπονητης..Αλλα εφοοσον πιστευω τον Ζαγορακη τον αφηνω να διοικει και να αποφασιζει οτι θελει αυτος και οχι οτι θελω εγω..
Για μενα αυτη πρεπει να ειναι η νοοτροπια ολων...
Ετσι θα μπορει να κριθει στο τελος και εκει θα συζητηθοιυν οι ευθυνες..Εδω ολοι κρινουμε πριν δουμε ,προκαταβαλουμε και θελουμε να γινει το δικο μας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.A.A.T. την Δευ 28 Σεπ 2009, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

DimisK έγραψε:Δεν αντέχω να ξαναζήσω την προπέρσινη ξεφτύλα. Προς τα εκεί βαδίζουμε.
Οσο για την κριτική του ματς, εγώ είμαι ΠΑΟΚ και θέλω να σχολιάζω την ομάδα μου. Η ομάδα που έπαιξε χτες με τον Ατρόμητο δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, οπότε δεν έχω να κρίνω τίποτα.
Με τις υγείες μας....
Κρίμα για τα παλικάρια που πήγαν στο γήπεδο και έδωσαν την ψυχή τους!

Δημητρη μου...μη τα ισοπεδονουμε ολα τωρα. Σιγουρα δεν ειναι θεαμα αυτο που βλεπουμε, ωστοσο υπαρχουν κι αρκετα θετικα, αρκει να εχουμε τη διαθεση να τα δουμε... Αν και, η αληθεια ειναι, ειναι πολυ λιγα...
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

1 πράγμα έχω μόνο να πω για τον χτεσινό αγώνα..................
http://www.youtube.com/watch?v=OlFTxF5bb88 .............................. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Αδερφέ μου Platon sorry, ίσως ξέφυγα λίγο αλλά δε μπορώ να βλέπω άλλο:
παίκτες χωρίς σφρίγος, παίκτες που δείχνουν να ήρθαν για να κολλήσουν ένσημα στον ΠΑΟΚ,
προπονητή χωρίς τη νοοτροπία του νικητή...
Σίγουρα αμέτοχοι δεν είμαστε κι εμείς, οι οπαδοί απαιτώντας και πιέζοντας, αλλά νομίζω πως το παραχάϊδεμα και η προσωπολατρεία καταντάνε ασυλία ...
Για μένα ο Σάντος ειιναι
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ αλλά ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΚΟΟΥΤΣ...
Άβαταρ μέλους
banis

Δημοσίευση από banis »

ααααααα.........και επίσης να μην ξεχάσω να σχολιάσω και το εξής.......μακάρι να έχουμε κάθε βδομάδα εκλογές......γίνεται;;;;
τα υβρεολόγια που ακούγαμε για την καταγωγή μας συνεχώς ( μιλάω για όλες τις χώρες των Βαλκανίων και μη, που συνορεύουμε ως κράτος )όσες φορές κατεβαίναμε στην Αθήνα ...........χτες μετατράπηκαν όλως τυχαίως σε κοσμητικά επίθετα..........θέλετε δε θέλετε........πιστέψτε το.........μας αποκαλούσαν ΚΥΡΙΟΥΣ..............με κάππα κεφαλαίο παρακαλώ..................
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

banis έγραψε:..θέλετε δε θέλετε........πιστέψτε το.........μας αποκαλούσαν ΚΥΡΙΟΥΣ..............με κάππα κεφαλαίο παρακαλώ..................
Παρακαλώ, από δω κύριε hooligan έλεγαν Μπάνις???
- Μήπως έχετε την καλωσύνη να απαλλαγείτε από πυρσούς και τυχόν φιάλες μαλαματίνας κατά την είσοδό σας στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθείτε απόψε ?
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εχεις απολυτο δικαιο αδερφε μου Τsi, δεν εχω απολυτως κανενα λογο να αντιλεγω και ξερω πολυ καλα πως το εννοεις. Και σιγουρα αυτο που βλεπουμε δεν ικανοποιει κανενα μας.

Ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης !!! Ας το δεχθουμε κι ας αλλαξουμε τη νοοτροπια μας. Εμεις οι οπαδοι και φιλοι εχουμε την ταση να θεοποιουμε και να ενθουσιαζομαστε τοσο ευκολα, οσο ευκολα μοιραζουμε καταρες και πεφτουμε στην αβυσσο της καταστροφης μετα απο αποτυχιες. Αυτη ειναι νομιζω η ιδιοσυγκρασια του Ελληνα και δη του ΠΑΟΚτση !!!!

Εγω προσωπικα απο τα πολλα μου χρονια στη Γερμανια εχω γινει πιο ψυχρος και πιο μεθοδικος. Οποτε αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι η παρακολουθηση των γεγονοτων απο "καποια" αποσταση (ψυχολογικα και κυριολεκτικα) ειναι αυτη τη στιγμη η καλυτερη αντιδραση. Και για τον Συλλογο αφου θα εχει την απαιτουμενη ηρεμια απο εμας τους φωνακλαδες, αλλα και για εμας που θα ειμαστε πιο cool και πιο χαλαροι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Platon έγραψε:Αν εννοεις εμενα Αποστολη,
Η παρατήρησή μου ήταν προς τον tsipaoktsi. Οι όποιες ατιπαραθέσεις, διευκρινίζω, δεν σημαίνει ότι εγώ έχω τις σωστές ιδέες. Εγώ γράφω αυτά που ΕΓΩ νομίζω ως σωστά, τα οποία κάλλιστα μπορεί να αποδειχθούν λανθασμένα. Καλό είναι όμως να ακούγονται όλες οι απόψεις γιατί βοηθούν στην σφαιρικότητα της ενημέρωσης.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εννοειτε αδερφε Αποστολη, οτι ο καθενας μας εκφραζει τη γνωμη του και μεσα απο τη εποικοδομητικη κουβεντα μας εδω, προσπαθουμε να βελτιωνομαστε και σαν ανθρωποι και σαν φιλαθλοι. Δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, ισα ισα μας ενωνει ολους η κοινη μας αγαπη, ο ΠΑΟΚ !!!

Βασικη πρϋποθεση βεβαια ειναι τα σχολια μας να στηριζονται σε επιχειρηματα και να αποφευγουμε τις υβρεις και τους τσακωμους.

Ειναι πολυ ομορφη η κουβεντα μας...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”