Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Οπως τα λεει ο Ettien..
Συμφωνω σε ολα..
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ettien26 έγραψε:
marsantos έγραψε:Πάντως κι εγώ τον Τσιγγαρα που είδα στο κύπελλο με το βαζελο, δεν θα τον εβαζα.
Εντάξει αν κρίνουμε από το παιχνίδι κυπέλου όλη η ομάδα θα έπρεπε να ήταν εκτός.

Η ομάδα χρειάζεται τα τρεξίματα του Τσιγγάρα,

Όχι όμως με παρτενέρ τον Σβαμπ, αλλά με έναν εκ των Μέιτε η Οζντόεφ.
Ενώ και εγώ διαφωνώ με την επιλογή Τσιγγάρα εκτός (θα άφηνα εκτός ή τον Σβαμπ ή τον Οζντόεφ) γιατί πιστεύεις πως τα τρεξίματα του Τσιγγάρα είναι πιο ουσιαστικά από του Μαρκος Αντονιο.

Επίσης η κλάψα του Amsterdamer 87 και του AlxNeapoli1 καταντάει υπερβολικά κουραστική. Εντάξει να πιστεύεις ότι ο προπονητής τα κάνει όλα λάθος (παρά το γεγονός ότι είσαι αυτή τη στιγμή πρώτος), είναι δικαίωμα σας και καλά κάνετε και λέτε την άποψή σας. Να γράφετε όμως τα ίδια και τα ίδια 500 φορές την ημέρα και μετά να αποθεώνεται ο ένας τον άλλο, ειδικά πριν από τόσο σημαντικό ματς κάνει αποκρουστικό όλο το φόρουμ. Καταλάβαμε τι θέλετε να πείτε και 1 εκατομμύριο φορές να το ξαναγράψετε το ίδιο θα έχουμε καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ τον Λουτσεσκου τον καταλαβαίνω, αν δεν του αρέσει ο Τσιγγαρας. ΑΛΛΑ, για τις ευρωπαϊκές λίστες χρειαζόμαστε και Έλληνες παίκτες. Αν ζητήσει ο Τσιγγαρας να φύγει γιατί θέλει να παίζει, (το έχει ξανακάνει και προσωπικά το βρίσκω λογικό) με πόθους Έλληνες θα πάμε στην ευρωπαϊκή λίστα; Δεν θα έπρεπε να του δώσει παιχνίδια για να τον κρατάει ζεστό; Είδαμε και τον νέο Νταντας, Μάρκος Αντονιο, σιγά την προσφορά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ιάσονας έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
marsantos έγραψε:Πάντως κι εγώ τον Τσιγγαρα που είδα στο κύπελλο με το βαζελο, δεν θα τον εβαζα.
Εντάξει αν κρίνουμε από το παιχνίδι κυπέλου όλη η ομάδα θα έπρεπε να ήταν εκτός.

Ενώ και εγώ διαφωνώ με την επιλογή Τσιγγάρα εκτός (θα άφηνα εκτός ή τον Σβαμπ ή τον Οζντόεφ) γιατί πιστεύεις πως τα τρεξίματα του Τσιγγάρα είναι πιο ουσιαστικά από του Μαρκος Αντονιο.

Επίσης η κλάψα του Amsterdamer 87 και του AlxNeapoli1 καταντάει υπερβολικά κουραστική. Εντάξει να πιστεύεις ότι ο προπονητής τα κάνει όλα λάθος (παρά το γεγονός ότι είσαι αυτή τη στιγμή πρώτος), είναι δικαίωμα σας και καλά κάνετε και λέτε την άποψή σας. Να γράφετε όμως τα ίδια και τα ίδια 500 φορές την ημέρα και μετά να αποθεώνεται ο ένας τον άλλο, ειδικά πριν από τόσο σημαντικό ματς κάνει αποκρουστικό όλο το φόρουμ. Καταλάβαμε τι θέλετε να πείτε και 1 εκατομμύριο φορές να το ξαναγράψετε το ίδιο θα έχουμε καταλάβει.
:shock: Οριστε? Που ειπα οτι τα κανει ολα λαθος? Ποιος αποθεωνει μεταξυ ποιον? Καλη προσπαθεια να γραφεις ψεμματα για να δημιουργησεις κλιμα αλλα δεν εχει δρακο το παραμυθι. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπα οτι τα κανει ολα λαθος.
Σε παρακαλω μη με ανακατευεις στα ψεμματα σου.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Συγκινήθηκα.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Κουραση :lol:
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ιάσονας έγραψε:
Ettien26 έγραψε:

Το ποστ αφορούσε τον Τσιγγάρα και πάνω σ' αυτό απάντησα. Εκανα κάποια σύγκριση με τον Αντώνη και δεν το ξἐρω?
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Ιάσονας έγραψε:
Ettien26 έγραψε:

Ποια κλαψα και που αποθεωνουμε ο ενας τον αλλο !!!
Αντε κανε μας την χαρη..
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Μαλωνετε για τον τσιγγαρα;
Мир

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Мир »

Δεν τους πιστευει τους Τσιγγαρα-Λυρατζη. Δεν ειναι θεμα εθνικοτητας, παμε παρακατω.

Απλα εχει μεινει 1 θεσμός και δεν χρειαζεται πλεον παικτες για εκτεταμένο ροτεϊσιον, θα παιζει με αυτους που πιστεύει για τα 11 ματς που έμειναν με τα σημερινά δεδομένα.

Προσωπικα, θα εβαζα Τσιγγαρα να πρεσαρει ψηλα αντι μαρκαντωνη που οποτε επαιξε απετυχε στο πρέσινγκ.
Μας βοηθησε σε 1 κύπελα και μια ευρωπαικη προκριση το καλοκαιρι ο παικτης σε εκεινα τα μετρα.
Αλλα μιλαμε για ματς που δινουμε κατοχη για να κρατησουμε και να κλειδωσουμε αποτελεσμα, με την Ευρωπη εκτος δυσκολα να το δουμε σαν σεναριο φετος.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ενας θεσμός; Την Πεμπτη δεν παιζουμε; :roll:
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Με τα σημερινα δεδομενα μιλαμε για 11 ματς για το τελος της χρονιας.

Αν περασουμε την Πεμπτη θα μιλαμε για μεγαλη ανατρόπη γιατι θελουμε 3 γκολ διαφορα.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δεν νομίζω πως δεν τους πιστεύει φίλε.
Τον Γενάρη ο προπονητής δήλωσε δημόσια ότι ήθελε να παραμείνει ο Λύρατζης, αλλά ο παίκτης ήθελε να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Απλώς έχει διαφορά το σε πιστεύω και σε θέλω στο ρόστερ, με το σε έχω πρώτη επιλογή γιατί μου δίνει το χ,ψ πράγμα αγωνιστικά.
Δυστυχώς και για τον Χάρη και για τον Λευτέρη (θα βάλω και τον Μιχαηλιδή), η περσινή σεζόν με τους τραυματισμούς, τους πήγαν αρκετά πίσω θεωρώ, στην αγωνιστική τους εξέλιξη.

Για τον Χάρη, τον οποίο προσωπικά έγραψα και στο τόπικ του αγώνα πως θα ήθελα να τον δω βασικό, φαίνεται πως το πρόβλημα είναι πως αποτελεί πέμπτη επιλογή στην ιεραρχία των χαφ.
Όταν στην αποστολή χωράνε 4 χαφ, είναι λογικό ότι κόβεται. Και νομίζω είναι καθαρά θέμα χαρακτηριστικών.
Αρχικά, είναι ένα παιδί, που δεν έχει το ύψος (1,75), που συνήθως θέλει ο προπονητής στα χαφ. Και δυστυχώς δεν έχει την τεχνική και το vision στο γήπεδο που είχε ο Νταντάς, ή που έχει Μ.Αντόνιο (ακόμα και αν δεν το έχουμε δει στην πράξη), για να υπερισχύσει. Το βασικό χαρακτηριστικό που προσδίδει στα χαφ μας, είναι η ταχύτητα που μας λείπει συνήθως. Αλλά σε ένα ματς στο οποίο θέλουμε να έχουμε την πρωτοβουλία κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, καταλαβαίνω γιατί μπορεί να προτιμηθούν οι υπόλοιποι 4 παίκτες.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ettien26 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:

Ενώ και εγώ διαφωνώ με την επιλογή Τσιγγάρα εκτός (θα άφηνα εκτός ή τον Σβαμπ ή τον Οζντόεφ) γιατί πιστεύεις πως τα τρεξίματα του Τσιγγάρα είναι πιο ουσιαστικά από του Μαρκος Αντονιο.[/quote]

[/quote]Το ποστ αφορούσε τον Τσιγγάρα και πάνω σ' αυτό απάντησα. Εκανα κάποια σύγκριση με τον Αντώνη και δεν το ξἐρω?[/quote]

Οχι.
Αυτό που εννοούσα ήταν πως και ο Μαρκος Αντόνιο τα ίδια τρεξίματα έχει με περισσότερες επιθετικές αρετές δεδομένα στην καριέρα του, ίδια ηλικία έχουν, γιατί δεν πιστεύεις πως λείπει ο Μαρκος Αντόνιο από τον ΠΑΟΚ και πως αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος του Λουτσέσκου.
Εγώ τουλάχιστον αυτό πιστεύω
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Ο Λυρατζης θα επιστρεψει μολις σταματησει ο Βιερινια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”