27. Magomed Ozdoev

Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από Special 4 »

Ουτε κι εμενα μου αρεσει π παιζει με νευρα αλλα αναρωτηθηκε κανενας γιατι παιζει εκνευρισμενος?
Δεν τον κραζω, γιατι δεν ξεχασε την μπαλα π ξερει, ουτε ειναι κανενας παικτακος της σειρας
Συνεπως δεν συμφωνω με την αποδομηση/κραξιμο/ αμφισβητηση της ποδοσφαιρικης αξιας του παικτη
Αντιθετως, οταν ενας παικτης π επαιζε πολυ καλυτερα οταν ηρθε κ τωρα παιζει χειροτερα, ειναι ενα σημειο π θα επρεπε να μας προβληματιζει
Συνηθως η αποδομηση της αξιας του ροστερ εξυπηρετει αλλο αφηγημα
Αυτο το αφηγημα π παντα φταιει το ροστερ κ ποτε ο προπονητης π παντα παιζει με λιγοτερα χαφ απο τους αντιπαλους, π φορτωνουν τα χαφ κ εχουν υπεραριθμια, με αποτελεσμα τα χαφ μας να έχουν σκασει
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν του άρεσε το τραγούδι της Σάττι υποπτεύομαι και εκνευρίστηκε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από aivas19 »

Ε ναι μονο ο προπονητης φταιει που ο παικτης σε 6 ματς δεν εδειξε κατι [FACE WITH TEARS OF JOY] Για τον Μειτε που ειναι καλος σε πολλα ματς παλι ευθυνεται ο παικτης και οχι ο προπονητης
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Αν ευθυνεται το συστημα π εχει σκασει ο Οζντοεφ να παιζει παντα εναντιον περισσοτερων χαφ, φταιει ο προπονητης

Αν δεν ειναι καλος ο Οζντοεφ ή ειναι ντεφορμε κ τον βαζει να παιζει μεσα, παλι φταιει προπονητης
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Να μας πεις ποτε δεν φταιει για σενα. Ισως προτιμουσες Σβαμπ η Φιλιπε Σοαρες
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν φταίει ο Οζντόεφ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί εύκολα όταν υπάρχει συνωστισμός ΚΑΙ περισσότερα τρεξίματα στη μεσαία γραμμή.
Κάπου διάβασα πως ο ένας χαφ της Ντινάμο, έτρεξε κοντά στα 12 χιλιόμετρα. Ο ένας εκ των τριών..
Από την άλλη ο Μεϊτέ, δείχνει να μην έχει κανένα πρόβλημα, είτε απέναντι στα χαφ της.. Λαμίας, είτε της Άιντραχτ, είτε της ΑΕΚ κλπ.
Άρα; Άρα κακώς υπέθεσαν κάποιοι πως τα χαρακτηριστικά του Οζντόεφ κολλάνε με του Μεϊτέ.
Μπορεί να μην φαίνεται στα ματς που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις στον άξονα, εκεί όμως που υπάρχει η ανάγκη, ο Μεϊτέ αναγκάζεται να παίζει για δυο.

Σκεφτείτε τώρα να είχαμε τον Μαξίμοβιτς δίπλα στον Μεϊτέ..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ λέω και επιμένω ότι ο Οζντοεφ μαζί με Μεϊτε δεν ταιριάζουν

Ο Μεϊτε, άποψη μου, παίζει μπάλα που φαίνεται σε κάποιες στιγμές λόγω κυριαρχίας σωματικής κλπ αλλά δε θεωρώ ότι είναι παίκτης ούτε που οργανώνει, ούτε που προβλέπει ούτε που αμύνεται ούτε που επιτίθεται καλά. Άποψη μου.

Ο Οζντοεφ είναι πιο εγκεφαλικός παίκτης

Δεν θεωρώ ότι ταιριάζουν μεταξύ τους. Ίσως να ταιριάξουν στο μέλλον δε ξέρω.

Αλλά από την ώρα που έγινε βασικός ο Μεϊτε χάσαμε εντελώς τον Οζντοεφ.

Δεν έχω την προπονητική κατάρτιση για να το στηρίξω αλλά είμαι πεπεισμενος
Adamandad

Δημοσίευση από Adamandad »

Special 4 έγραψε:Ουτε κι εμενα μου αρεσει π παιζει με νευρα αλλα αναρωτηθηκε κανενας γιατι παιζει εκνευρισμενος?
Δεν τον κραζω, γιατι δεν ξεχασε την μπαλα π ξερει, ουτε ειναι κανενας παικτακος της σειρας
Συνεπως δεν συμφωνω με την αποδομηση/κραξιμο/ αμφισβητηση της ποδοσφαιρικης αξιας του παικτη
Αντιθετως, οταν ενας παικτης π επαιζε πολυ καλυτερα οταν ηρθε κ τωρα παιζει χειροτερα, ειναι ενα σημειο π θα επρεπε να μας προβληματιζει
Συνηθως η αποδομηση της αξιας του ροστερ εξυπηρετει αλλο αφηγημα
Αυτο το αφηγημα π παντα φταιει το ροστερ κ ποτε ο προπονητης π παντα παιζει με λιγοτερα χαφ απο τους αντιπαλους, π φορτωνουν τα χαφ κ εχουν υπεραριθμια, με αποτελεσμα τα χαφ μας να έχουν σκασει
Πάντως θυμάμαι τον Schwab να έχει νεύρα επί Φερέιρα όταν και τον είχε ψοφήσει στο τρέξιμο που απαιτούσε εκείνος ο τρόπος παιχνιδιού. Να είναι ίδια περίπτωση? Ίσως αν και δεν το πιστεύω. Περισσότερο πιστεύω ότι ο παίχτης καταλαβαίνει ότι δεν αποδίδει και τρελαίνεται. Αν συμβαίνει αυτό, είναι σίγουρο ότι θα συνέλθει.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Έτσι είναι σαν τύπος ρε παιδιά, δεν νομίζω να τον ενοχλεί κάτι συγκεκριμένο. Εδώ εβλεπα τα bloopers για το χριστουγεννιάτικο βίντεο που τον έδειχνε να ρίχνει κάτι καντήλια την ώρα που παει να κάνει το γύρισμα :lol:

Ωστόσο μια χαρά παίκτης είναι, μην τον βγάλουμε μέτριο και ανεπαρκή, 5-6 μήνες είδαμε τις δυνατότητες του. Όλοι οι παικτες έχουν και τα κάτω τους, το ότι όταν είναι στα κάτω του έχουμε έναν Μάρκος Αντονιο ο οποίος χρυσοπληρώνετε και που δεν μπορει να μπει στα παπούτσια ούτε του κακού οζντοεφ, δεν φταίει αυτός.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

δεν ντρεπεσαι ρε να αλλαζεις φανελες με τα ληκια μετα απο τετοια ξεφτιλα;

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΕ
pgetsos
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Πρεπει να παιζει με μεσον, δεν εξηγειται αλλιως η αποδοση του.

Σημερα με το που μπηκε χάλασε ολες τις φασεις στο τελος που ειχαν μπει μεσα στην περιοχη τους
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Ξεφτίλα είναι για εσένα, αυτός σήμερα πήρε 50k για να περάσει καλά
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

alexgarcia6 έγραψε:δεν ντρεπεσαι ρε να αλλαζεις φανελες με τα ληκια μετα απο τετοια ξεφτιλα;
Τώρα κανείς πλάκα έτσι; Δεν έχεις καταλάβει ότι δεν σκάει κάνεις εκτός από εμάς; Αυτοί επαγγελματίες είναι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Οτζόεφ και Μεϊτέ είναι και οι 2 τους 8άρια και ο ένας πρέπει να αλλάζει τον άλλον. Η ομάδα θέλει και 2 aggressive παίκτες πιο 6αρο8 ως παρτενέρ τους. Είναι ντεφορμέ ο Οτζόεφ, όμως να περιμένουμε τουχρόνου και μετέπειτα μια πτώση λόγω ηλικίας.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Τι πτώμα είσαι ρε φίλε; Πως τα καταφέρνεις αλήθεια;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”