Αναμενω:
Κοταρσκι
Οττο Κουλιερακης Κεντζιορας Σοαρες
Σβααμπ Τσιγγαρας
Ντεσποντοφ Μουργος Ζιφκοβιτς
Μπραντον
Βιερινια, Μπαμπα, Μειτε, Ταισον, Τζιμας
Μονο στηριξη στην προσπάθεια της ομαδαρας μας
δεν ξαναγραφω στο μπασκετ εννοουσα και φυσικά το τηρώ..επισης καταλαβα οτι εκανα λαθος να γραψω τοτεκαι αποφασισα να προσεχω τι γραφω..αυτο ομως τωρα με την πλακα δεν το καταλαβαινω..δηλαδη εχεις ξανακανει τετοιο σχολιο σε αλλον και μαλιστα σχεδόν αμεσα με την εναρξη του τοπικ;εγω απο το μπαν και μετα δεν ξανασχοληθηκα μαζι σου και θα ηθελα και συ το ιδιο(εκτος και αν γραψω κατι λαθος ,δικαιωμσ σου να μου το πεις)..αυτα και καλη συνεχειαΜπαρκαρούτσος έγραψε:gergeo4 έγραψε:αφου με θεωρεις γκαντέμη,σβήστο..δε θα σκασω κιολας..
Ούτε πλάκα μπορούμε να σε κάνουμε. Δεν κυκλοφορώ με ένα τσεκούρι που γράφει το όνομά σου.
Υφάκι εις βάρος μου, ενώ έχεις πει "δεν ξαναγράφω" και την άλλη μέρα ξαναέγραψες;
Αν θέλεις είσαι εδώ. Αν δεν θέλεις να είσαι, δεν είσαι.
Αν δεν θέλεις να σε μιλάω χαλαρά και να σε αντιμετωπίζω ψυχρά, θα το έχεις.
Το Σβαμπ - Τσιγγάρας σε ντἐρμπι απαιτήσεων δύσκολα στέκεται Δάσκαλε.Daskalos_4 έγραψε:Νικη μονοδρομος.
Αναμενω:
Κοταρσκι
Οττο Κουλιερακης Κεντζιορας Σοαρες
Σβααμπ Τσιγγαρας
Ντεσποντοφ Μουργος Ζιφκοβιτς
Μπραντον
Βιερινια, Μπαμπα, Μειτε, Ταισον, Τζιμας
Μονο στηριξη στην προσπάθεια της ομαδαρας μας
Eγω ενα ανοιξα και πηραμε διπλο στη λεωφορο και επεσε ο Σαματα στο πεναλτυΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ε γενικά στο φόρουμ έχουμε έναν χαβαλέ μεταξύ μας με το ποιος ανοίγει τα topics και ποιος είναι γουρλής κτλ.. Έτυχε να είμαι μέσα όταν το άνοιξες και σχολίασα! Δεν το έκανα με κακία, προφανώς.
Μη με βγαίνει μόνο εμένα το όνομα ότι είμαι γκαντέμης!
Εσύ άνοιξε της Πέμπτης, εγώ σε πιστεύωAlxNeapoli1 έγραψε:Eγω ενα ανοιξα και πηραμε διπλο στη λεωφορο και επεσε ο Σαματα στο πεναλτυΜπαρκαρούτσος έγραψε:Ε γενικά στο φόρουμ έχουμε έναν χαβαλέ μεταξύ μας με το ποιος ανοίγει τα topics και ποιος είναι γουρλής κτλ.. Έτυχε να είμαι μέσα όταν το άνοιξες και σχολίασα! Δεν το έκανα με κακία, προφανώς.
Μη με βγαίνει μόνο εμένα το όνομα ότι είμαι γκαντέμης!