Dinamo Zagreb - PAOK 2-0 ,σχολια και παραλειπομενα
Re: Dinamo Zagreb - PAOK 2-0 ,σχολια και παραλειπομενα
Έχει ένα σεβαστό ποσοστό που ανακουφίζεται με τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμους.
Απίστευτο το ποσό άθλια ήταν η εμφάνιση μας. Δεν θα έπρεπε οι ίδιοι οι παίκτες να το θέλουν παραπάνω απο εμάς εδώ που φτάσανε; Μεγάλη πίκρα και ακόμα μεγαλύτερη το ότι ερχεται απο αυτόν τον μετριοκακο αντίπαλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραια ολα αυτα π γραφεις αλλα ειναι τελειως παραταιραvan rooy έγραψε:Σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, υπάρχουν 2 ομάδες ( αρκετά δίπολα) συνήθως που κατακτούν τους τίτλους και ανάμεσα σε αυτές σκάει και καμιά φωτοβολίδα. Κάπως έτσι έχουν εδραιωθεί τα ποδοσφαιρικά κατεστημένα της υφηλίου.
Έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε κάθε μορφή εξουσίας και η σύγκρουση μαζί τους είναι ένας άνισος πόλεμος.
Αυτό βιώνουμε και στο δικό μας πρωτάθλημα, το ΠΟΚ που αποτελεί το κατεστημένο που εκπροσωπεί την πολιτική εξουσία και την οικονομικά δύναμη αυτής της χώρας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα ! Είναι πολύ δύσκολο να καταστρέψεις και να ρίξεις το κατεστημένο απο την κορυφή μόνο με ποδοσφαιρική αξία. Η διαπλοκή τρέφει και τρέφεται από αυτό.
Η ανατροπή του κατεστημένου? Σε ένα <υγιές> ποδοσφαιρικό περιβάλλον ας πούμε όπως το αγγλικό πρωτάθλημα έσπασε με την εισροή των αράβων σε ομάδες όπως η μαν σιτι.
Βρείτε μου ένα πρωτάθλημα που κατάφερε μια ομάδα να εκθρονίσει απο την κορυφή για αρκετά χρόνια τις
< κυρίαρχες > ομάδες . Προσπαθώ να φέρω κάποιο στο μυαλό μου και δεν τα καταφέρνω.
Γερμανία ...Μπάγερν.
Γαλλία ....Παρί.
Ιταλία ...Γιουβέντους, μιλάν, ιντερ ( νάπολι φωτοβολίδα) όπως εμεις.
Ολλανδία... άγιαξ, αιντχόβεν , φέγενορτ
Ισπανία... Ρεάλ , μπάρτσα , αθλέτικο.
Σε ένα τέτοιο βαθιά διαπλεκόμενο ποδοσφαιρικό περιβάλλον όπως το δικό μας δεν αρκεί μόνο να ρίξεις χρήμα για να φτιάξεις καλή ομάδα .
Οπότε φτάνουμε στο καίριο ερώτημα ... Είσαι έτοιμος να δεχτείς να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη?
Επειδή στη ζωή μου έχω αποφασίσει να πεθάνω με τις αξίες μου και για τις αξίες μου προτιμώ τον ΠΑΟΚ μια φωτοβολίδα που σκάει κάθε τόσο παρά να παραδοθεί στις ορέξεις αυτού του αδηφάγου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.
Ακόμα και στις ευρωπαικές διοργανώσεις βιώνουμε τις ασκήσεις εξουσίας, διαπλοκής ,οικονομικών συμφερόντων και απόλυτης εφαρμογής ενός άλλου ποδοσφαιρικού κατεστημένου ( παίζει μια ομάδα εναντίον της Ρεαλ και δεν έχει καμία τύχη...γιατί αν προκριθεί η λείψια πχ πόσα οικονομικά συμφέροντα απειλούνται).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ : ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΑΟΚ =ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Γιατι εδω γινεται σχολιασμος για το χθεσινο παιχνιδι
Κ στο χθεσινο παιχνιδι δεν μας εφταιγε κανενα ΠΟΚ, κανενα ποδοσφαιρικο κατεστημενο, καμια ευρωπαϊκη μαφια, καμια διαιτησια
Το μονο π εφταιγε ειναι η ιδια μας η ομαδα, ο προπονητης μας, καποιοι παικτες μας κ οποιος εισηγηθηκε κ αποφασισε να μην ενισχυθουμε την μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη
Ως εκ τουτου δεν αποδεχομαι για το χθεσινο παιχνιδι τιποτα απο τα παραπανω κ βρισκω ακομα κ την αναφορα τους τελειως αποπροσανατολιστικη, χωρις να εννοω οτι γινεται σκοπιμως
Ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας καλυτερα
Μιας και τα λύσαμε όλα τα υπόλοιπα, τι θα γίνει με αυτόν τον Τσόχο ρε πστη μου?
Είχαμε το ζόρι μας, είχαμε και τον γκαντέμη παρλαπίπα να μας τα κάνει τσουρέκια...
Είχαμε το ζόρι μας, είχαμε και τον γκαντέμη παρλαπίπα να μας τα κάνει τσουρέκια...
Θέλει προσπάθεια για να χάσεις τέτοιο παιχνίδι. 'Εχω μια υποψία ότι παίξαμε από πλευράς εντάσεων τόσο όσο, αλλά θα απαντηθούν ερωτήματα με τους δύο επόμενους αγώνες και ιδίως την εντεκάδα της Κυριακής.
Οι χειρότεροι της χθεσινής εμφάνισης ήταν η τριάδα των μεσοεπιθετικών, δηλαδή μπήκε ο "λίγος" Μουργκ και είδαμε σε 10 λεπτά δύο σοβαρές ευκαιρίες.
Οι χειρότεροι της χθεσινής εμφάνισης ήταν η τριάδα των μεσοεπιθετικών, δηλαδή μπήκε ο "λίγος" Μουργκ και είδαμε σε 10 λεπτά δύο σοβαρές ευκαιρίες.
Η ομάδα έχει τις δυνατότητες να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση, αρκεί να παίξει τακτικά όπως έπαιξαν οι Κροάτες. Έχουμε τα όπλα αρκεί να τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Καθαρό μυαλό από τον προπονητή και στήριξη από τον κόσμο και όλα θα πάνε καλά.
Αλλά ότι αποτέλεσμα και να έρθει θα πρέπει η διοικηση επιτέλους να δει τα λάθη της και να βοηθησει την ομαδα. Δεν γίνεται να κάνεις τόσο αποτυχημένες μεταγραφές και μάλιστα στο τελος της μεταγραφικής περιόδου τις οποίες τις πληρώνει ακριβά η ομάδα. Και πλέον να τελειώνει το θέμα του φορ, πέρα από την περίπτωση Πριγιοβιτς, κάθε χρόνο ψάχνουμε για φορ, και ποτέ δεν είμαστε πλήρεις.
Αλλά ότι αποτέλεσμα και να έρθει θα πρέπει η διοικηση επιτέλους να δει τα λάθη της και να βοηθησει την ομαδα. Δεν γίνεται να κάνεις τόσο αποτυχημένες μεταγραφές και μάλιστα στο τελος της μεταγραφικής περιόδου τις οποίες τις πληρώνει ακριβά η ομάδα. Και πλέον να τελειώνει το θέμα του φορ, πέρα από την περίπτωση Πριγιοβιτς, κάθε χρόνο ψάχνουμε για φορ, και ποτέ δεν είμαστε πλήρεις.
- nikos_algio
Ο, τύπος, βάζει, κόμμα, μετά, από, κάθε, λέξη. Όταν, περιγράφει, ποδοσφαιρικούς, αγώνες.astral έγραψε:Μιας και τα λύσαμε όλα τα υπόλοιπα, τι θα γίνει με αυτόν τον Τσόχο ρε πστη μου?
- nikos_algio

Στο επόμενο παιχνίδι: 2-3-5
-
dragon έγραψε:θυμαστε με βαζελο το 2-0 στη λεοφωρο κ ,ετα το 4-0 στην τουμπα? κρατηστε το.
Υ.Γ. οταν ψαχνει ποτε θα χασει η ομαδα για να επιβεβαιωσει το αφηγημα του για τον προπονητη μονο συνοπαδος δεν ειναι, μετα βγαινει κ το συνδρομο καταδιωξης κ αρχιζει η κλαψα.
Υ.Γ. 2 Την κυριακη μη χαθουμε μαγκες
Mακάρι να επαναληφθει το παράδειγμα με βάζελο φίλε μου και όχι αυτο με Λέφσκι. Μέσα απο την καρδιά μου το εύχομαι.
Όντως τι γκαντεμοσαυρα είναι ο κα@@@λης…astral έγραψε:Μιας και τα λύσαμε όλα τα υπόλοιπα, τι θα γίνει με αυτόν τον Τσόχο ρε πστη μου?
Κολομπαρινι for life ρε
-
Special 4 έγραψε:Ωραια ολα αυτα π γραφεις αλλα ειναι τελειως παραταιραvan rooy έγραψε:Σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου, υπάρχουν 2 ομάδες ( αρκετά δίπολα) συνήθως που κατακτούν τους τίτλους και ανάμεσα σε αυτές σκάει και καμιά φωτοβολίδα. Κάπως έτσι έχουν εδραιωθεί τα ποδοσφαιρικά κατεστημένα της υφηλίου.
Έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε κάθε μορφή εξουσίας και η σύγκρουση μαζί τους είναι ένας άνισος πόλεμος.
Αυτό βιώνουμε και στο δικό μας πρωτάθλημα, το ΠΟΚ που αποτελεί το κατεστημένο που εκπροσωπεί την πολιτική εξουσία και την οικονομικά δύναμη αυτής της χώρας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα ! Είναι πολύ δύσκολο να καταστρέψεις και να ρίξεις το κατεστημένο απο την κορυφή μόνο με ποδοσφαιρική αξία. Η διαπλοκή τρέφει και τρέφεται από αυτό.
Η ανατροπή του κατεστημένου? Σε ένα <υγιές> ποδοσφαιρικό περιβάλλον ας πούμε όπως το αγγλικό πρωτάθλημα έσπασε με την εισροή των αράβων σε ομάδες όπως η μαν σιτι.
Βρείτε μου ένα πρωτάθλημα που κατάφερε μια ομάδα να εκθρονίσει απο την κορυφή για αρκετά χρόνια τις
< κυρίαρχες > ομάδες . Προσπαθώ να φέρω κάποιο στο μυαλό μου και δεν τα καταφέρνω.
Γερμανία ...Μπάγερν.
Γαλλία ....Παρί.
Ιταλία ...Γιουβέντους, μιλάν, ιντερ ( νάπολι φωτοβολίδα) όπως εμεις.
Ολλανδία... άγιαξ, αιντχόβεν , φέγενορτ
Ισπανία... Ρεάλ , μπάρτσα , αθλέτικο.
Σε ένα τέτοιο βαθιά διαπλεκόμενο ποδοσφαιρικό περιβάλλον όπως το δικό μας δεν αρκεί μόνο να ρίξεις χρήμα για να φτιάξεις καλή ομάδα .
Οπότε φτάνουμε στο καίριο ερώτημα ... Είσαι έτοιμος να δεχτείς να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη?
Επειδή στη ζωή μου έχω αποφασίσει να πεθάνω με τις αξίες μου και για τις αξίες μου προτιμώ τον ΠΑΟΚ μια φωτοβολίδα που σκάει κάθε τόσο παρά να παραδοθεί στις ορέξεις αυτού του αδηφάγου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.
Ακόμα και στις ευρωπαικές διοργανώσεις βιώνουμε τις ασκήσεις εξουσίας, διαπλοκής ,οικονομικών συμφερόντων και απόλυτης εφαρμογής ενός άλλου ποδοσφαιρικού κατεστημένου ( παίζει μια ομάδα εναντίον της Ρεαλ και δεν έχει καμία τύχη...γιατί αν προκριθεί η λείψια πχ πόσα οικονομικά συμφέροντα απειλούνται).
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΥΤΟΠΙΑ : ΔΙΚΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΑΟΚ =ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Γιατι εδω γινεται σχολιασμος για το χθεσινο παιχνιδι
Κ στο χθεσινο παιχνιδι δεν μας εφταιγε κανενα ΠΟΚ, κανενα ποδοσφαιρικο κατεστημενο, καμια ευρωπαϊκη μαφια, καμια διαιτησια
Το μονο π εφταιγε ειναι η ιδια μας η ομαδα, ο προπονητης μας, καποιοι παικτες μας κ οποιος εισηγηθηκε κ αποφασισε να μην ενισχυθουμε την μεταγραφικη περιοδο του Γεναρη
Ως εκ τουτου δεν αποδεχομαι για το χθεσινο παιχνιδι τιποτα απο τα παραπανω κ βρισκω ακομα κ την αναφορα τους τελειως αποπροσανατολιστικη, χωρις να εννοω οτι γινεται σκοπιμως
Ας αναλαβουμε τις ευθυνες μας καλυτερα
Φίλε Van Roy τα παραδείγματα σου είναι ενδιαφέροντα αλλα όχι εντελώς ακριβή. Για παράδειγμα η Παρί στη Γαλλία δεν ήταν παραδοσιακά κυρίαρχη δύναμη. Έγινε την τελευταία 10ετία-15ετία με τους Άραβες. Χαρακτηριστικά μέχρι το 2012(χρονιά που ήρθε ο Ιβάν στον ΠΑΟΚ) είχε μόνο 2 πρωταθλήματα το 86' και το 94'. Επίσης υπάρχει και το παράδειγμα της Τσέλσι που είχε όχι 34 αλλα 50 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Με 5 πρωταθλήματα μέσα σε μια 12ετία και 2 CL κατόρθωσε όχι να εκθρονίσει αλλα να πάρει κι αυτή θέση στο θρόνο και να αλλάξει σελίδα. Όταν υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο και ορθολόγισμος σε συνδυασμό με αρκετή μεν αλλα όχι άσκοπη ροή χρήματος δεν μπορεί να μείνεις εντελώς στην απέξω όποια κι αν είναι τα συμφέροντα. Η απώλεια του περσινού κυπέλλου καθώς και ενδεχόμενος αποκλεισμός δεν είναι παράγωγα ούτε του ποκ ούτε των διαπλεκωμένων.Το οτι την περίοδο 2014-2015 κέρδισες με την γκολάρα του Φανούρη μεσα στο καραίσκάκη,έφυγες 5 βαθμούς μπροστά και αντί να αποτελειώσεις το γαύρο ξεφούσκωσες δεν το προκάλεσε κάποιο αθηναϊκό κατεστημένο. Είναι χαρακτηριστικό οτι τα τελευταία χρόνια η πρόταση οι 3 μεγάλοι έχει αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό απο τον όρο "BIG 4" και αυτό αποδεικνύει οτι έγιναν πράγματα. Ο ΠΑΟΚ του Ιβάν όμως άξιζε, έπρεπε και μπορούσε να κερδίσει περισσότερα. Και κατα την ταπεινή μου άποψη σε αρκετές των περιπτώσεων αυτά που έπρεπε να γίνουν προκειμένου να το πετύχει αυτό ήταν εφικτά αλλα για κάποιο λόγο δεν έγιναν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Παρ 08 Μαρ 2024, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ομάδα έχει σκάσει.πιστευει ότι θα το γυρίσει.
Αλήθεια ελπίζω να το ξεχάσει το ματς,Κυριακή έχει ένα ματς που ίσως σχεδόν κλειδώσει την Ευρώπη και βλεπουμε
Αλήθεια ελπίζω να το ξεχάσει το ματς,Κυριακή έχει ένα ματς που ίσως σχεδόν κλειδώσει την Ευρώπη και βλεπουμε