77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
τοχετε παραξηλωσει με την εμπαθεια απεναντι στον παικτη
20 λεπτα επαιξε ο ανθρωπος αμεσως δεν εκανε κοντρολ και ηταν κακιστος
ε και ο "αλλος" ο Ζιφκος χτες ηταν ο 12ος παικτης της δυναμο και λοιπον? ετσι θα το παμε?
και μιλαμε για εναν εκ των κορυφαιων παικτων μας σε γκολ σε ασιστ και οχι παντα βασικος
τοχετε ξεφτιλισει αηδια πραγματικα
20 λεπτα επαιξε ο ανθρωπος αμεσως δεν εκανε κοντρολ και ηταν κακιστος
ε και ο "αλλος" ο Ζιφκος χτες ηταν ο 12ος παικτης της δυναμο και λοιπον? ετσι θα το παμε?
και μιλαμε για εναν εκ των κορυφαιων παικτων μας σε γκολ σε ασιστ και οχι παντα βασικος
τοχετε ξεφτιλισει αηδια πραγματικα
aivas19 έγραψε:Εγω δεν προσαψα τιποτα στον παικτη, αλλα δεν το καταλαβες. Ολοι εχουν κακιες βραδιες. Στις μπαλαδοφατσες που κραξαν τους γνωστους αλλα εδω ουτε σχολιο σχολιασα
οταν λες δεν εχω παρει χαμπαρι τι εννοεις οτι ειμαι βλακας στο επιστρεφω λοιπον
-
Μπαρκαρούτσος
tasso85 έγραψε:οταν λες δεν εχω παρει χαμπαρι τι εννοεις οτι ειμαι βλακας στο επιστρεφω λοιπον
Καλά που δεν υπέθεσες ότι βρίζει τη μάνα σου.
Έξι ώρες εκτός.
- Patricio_4
Πλάκα με κάνεις ρε φίλε? Από τη μια λες ότι ήταν μια κακή βράδια και από την άλλη παραπονιεσαι που δε διαβάζεις αρκετά αρνητικά σχόλια για τον παίκτη.aivas19 έγραψε:Εγω δεν προσαψα τιποτα στον παικτη, αλλα δεν το καταλαβες. Ολοι εχουν κακιες βραδιες. Στις μπαλαδοφατσες που κραξαν τους γνωστους αλλα εδω ουτε σχολιο σχολιασα
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Patricio_4
Μέχρι και για το ότι δεν ήταν καλός στα πρώτα του 20 λεπτά ως φορ τον κατηγόρησες. Εμείς δε σε καταλαβαίνουμε ή εσύ τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου?aivas19 έγραψε:Καλος φορ τελικα ο Ντεσποτοφ;
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπρο παρε μπρος.
Το έχεις,ξυπνα.
Τον θέλω βασικό στα επόμενα, με Άρη αριστερά,με ντιναμο δεξιά.
Το έχεις,ξυπνα.
Τον θέλω βασικό στα επόμενα, με Άρη αριστερά,με ντιναμο δεξιά.
Γιατί να τον κράξουμε τον Ντέσπο ? 12 γκολ και 11 ασιστ έχει και είναι πολύ καλός στο ρόλο του.aivas19 έγραψε:Εγω δεν προσαψα τιποτα στον παικτη, αλλα δεν το καταλαβες. Ολοι εχουν κακιες βραδιες. Στις μπαλαδοφατσες που κραξαν τους γνωστους αλλα εδω ουτε σχολιο σχολιασα
Φυσικά και θα έχει κακές στιγμές. Οι καλές βέβαια είναι ασυγκρίτως περισσότερες.
Η διαφορά είναι ότι οι "γνωστοί" που λες έχουν συνέχεια κακές βραδιές. Ούτε αυτούς μπορώ να κατηγορήσω.
Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν.
- AlxNeapoli1