Razvan Lucescu IV

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μιλάω με βάση το transfermarkt.

Ότι απάντησα πιο πάνω βασίζεται σε αληθινά δεδομένα και όχι υποθέσεις από το μυαλό μου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

giliopoulos έγραψε:
Gospi έγραψε: Με βάση τα αποτελέσματα, σε σχέση με το ροστερ και τις υποχρεώσεις, ποιος προπονητής είναι καλύετρος την φετινή σεζόν?
Ο Λουτσέσκου ή ο Μάντζιος?
Με βάση τα αποτελέσματα, σε σχέση με το ροστερ και τις υποχρεώσεις, ποιος προπονητής είναι καλύετρος την φετινή σεζόν?
Ο Λουτσέσκου ή ο Αλμειδα (τον οποιο προσκυνουνε ολοι ως υπερπροπονηταρα?

Ο ενας πηγε στους 16 ευρωπης ειναι πρωτος και δεν περασε τελικο κυπελλου απο μια αδιανοητη ποδοσφαιρικη γκινια.
Ο αλλος βγηκε τελευταιος στον ομιλο (οκ δυσκολος συμφωνουμε) και αποκλειστηκε απο τον αρη που απεκλεισε πρωτη φορα στην ιστορια του εναν εκ των ΠΑΟΚ παο αεκ ολυμπιακου ηρακλη σε διπλα παιχνιδια.
Ο ενας ειναι πρωτος ο αλλος ειναι δευτερος.
Ο ενας δεν εχει ευνοια απο διαιτησια ο αλλος κανει κουμαντο στα παντα.
Ο ενας εχει εναν επιθετικο των 800.000 που αποδειχτηκε πατατα και εναν των 400/500.000 απο β ισπανιας με μετριο βιογραφικο, ο αλλος εναν με μεγαλη αξια που αγοραστηκε 3 μυρια και σαν αλλαγη του εναν που αγοραστηκε απο α ισπανιας με 4 μυρια.
Μα γ αυτο δεν τον συγκρινω με τον Αλμειδα. Τον θεωρω καλυτερο του Αλμειδα, κι ας τον διαβασε ο Αλμειδα στα μεταξυ μας ματς.
Εγω τον συγκρινω με εναν χαμηλομισθο ελληνα προπονητη που με πολυ χειροτερο ροστερ κινειται έξυπνα και εχει σχεδον την ιδια αποδοση με μςς στα ντερμπι και μας εχει στα μεταξυ μας
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Aρα,

Μάντζιος
Λουτσέσκου
Almeyda
Βόκολος
γαύρος
βάζελος

? :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 08 Μαρ 2024, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μιλάω με βάση το transfermarkt.

Ότι απάντησα πιο πάνω βασίζεται σε αληθινά δεδομένα και όχι υποθέσεις από το μυαλό μου.
Εγω μιλαω σε επιπεδο ποιοτητας στο γηπεδο. Οχι σε αξια.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Ζήτησες σοβαρά και τεκμηριωμένα επιχειρήματα.

Η ποδοσφαιρική ποιότητα κάποιες φορές είναι υποκειμενική.

Εσύ μπορεί να θεωρείς τον Μορον καλύτερο του Τόμας , εγώ τους θεωρώ ίδιο επίπεδο.

Ο Μάντζιος έχει πάρει μια ομάδα μετρίου επιπέδου και της έχεις φτιάξει ένα σύστημα συμπαγές για να μπορεί να επιβιώσει. Θυμάσαι τον Άρη στις αρχές το τρύπα ήταν;

Αλλά μέχρι εκεί. Για κάποιο λόγο είναι -18 βαθμούς από εμάς.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Gospi και για μένα και οι 2 (Ραζβαν, Μαντζιος) πετυχημένοι είναι αυτή την στιγμή που μιλάμε.

Το πως θα τελειώσει, βέβαια, η χρόνια θα κρίνει πολλά και πιθανόν να αλλάξει και την εκτίμηση μου.

Αλλά σήμερα που μιλάμε τους θεωρώ και τους δυο επιτυχημένους.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Gospi έγραψε: Μα γ αυτο δεν τον συγκρινω με τον Αλμειδα. Τον θεωρω καλυτερο του Αλμειδα, κι ας τον διαβασε ο Αλμειδα στα μεταξυ μας ματς.
Εγω τον συγκρινω με εναν χαμηλομισθο ελληνα προπονητη που με πολυ χειροτερο ροστερ κινειται έξυπνα και εχει σχεδον την ιδια αποδοση με μςς στα ντερμπι και μας εχει στα μεταξυ μας
Δεν ειναι ασχημος για τον αρη ο μαντζιος
Το κυριοτερο ειναι οτι ξερει την ομαδα, το περιβαλλον και τους αντιπαλους..
Το εχουμε δει και σε αλλες ελληνικες ομαδες αυτο, προπονητες που επαναπροσλαμβανονται γι αυτο το λογο και τα πανε σχετικα καλα..
Εγω νομιζω με βαση το ροστερ του τα παει νορμαλ. ΣΙγουρα συμμαζεψε το χαλι γι αυτο και προσληφθηκε αλλωστε γιατι ειναι ο μονος που θα μπορουσε να το κανει λογω εμπειριας με την ομαδα του.
Οκ περασε την αεκ με 2 ισοπαλιες.
Οσο για τα αποτελεσματα στα ντερμπυ το ιδιο και καλυτερο εχει ο οφη
Νικησε εμας νικησε αεκ εχασε απο ολυμπιακο ισοπαλια με παναθηναικο.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Για να μην το κουραζουμε η χρονια πετυχημενη θα ειναι μονο αν παρουμε το πρωταθλημα και καπως πετυχημενη αν βγουμε 2οι...Οτιδηποτε αλλο θα ειναι αλλη μια χρονια αποτυχια γιατι δεν γινεται να χαρουμε αν βγουμε 3-4οι ενω εχουμε το 3-4ο ροστερ..
Θελω να με διαψευσει ο Λουτσε και να μπουμε στα πλει-οφ με το μαχαιρι στα δοντια,φρεσκοι και να κανουμε μεγαλες νικες στα ντερμπι και οχι καταρευση αγωνιστικη αλλη μια χρονια...Εννοειται να κερδισεις ρουλη-λαμια μεσα εξω αν θελεις να εχεις ελπιδες...
Ευρωπη δεν θα πω αποτυχια μακαρι να κανουμε καθε χρονο τοσες νικες και να εξασφαλιζουμε ομιλους καθε χρονο...Καποια χρονια θα εχουμε πιο πληρες ροστερ για να προχωρησουμε κι αλλο...
Αυτο που με προβληματιζει ομως ειναι οτι αλλη μια χρονια ολη η προσπαθεια κρεμεται σε μια κλωστη διοτι καποιοι αποφασισαν να πορευθουμε χωρις φορ ενω οι αντιπαλοι μας εχουμε 2-3 στη θεση...Αυτοκτονια θα το ελεγα καλυτερα...Και περυσι και φετος με Ολιβειρα και Σαματα η απολυτη αποτυχια στη θεση...Πιο πιθανο φανταζει να βγαλεις κανα ταλεντακι απο την ακαδημια εκει παρα να δωσεις κανα 1-1,5μυριο οπως κανεις και απλα να σου κανει καποιος τα βασικα...Ενω εφαγες στη μαπα το περσινο με τον παλαιμαχο Νελσον και το χειμωνα προσπαθουσες να φερεις δανεικο τον Ιταλο παικταρα, φετος το καλοκαιρι εφερες αλλον εναν παλαιμαχο που σου χαλαει ολη τη χρονια τη προσπαθεια που εχεις κανει....
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

astral έγραψε:Aρα,

Μάντζιος
Λουτσέσκου
Almeyda
Βόκολος
γαύρος
βάζελος

? :D
Λολ :p
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

-Paoktzis έγραψε:Γιατί τον ανανέωσαν αλλά τρία χρόνια; δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον στηρίζει τόσο πολύ η διοίκηση..

Ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή. Τον Άμπελ τον στήριξαν τόσο; δεν νομίζω.

Δεν γίνεται να μην υπάρχει ένα πλαν b, δεν γίνεται να παίζεις συνέχεια το ίδιο σύστημα, τον έχουν πάρει χαμπάρι.

Πρέπει να πάρουμε κάποιον τίτλο φέτος, υλικό έχει
Γιατι ειναι ικανοποιημενοι απο την αποδοση του. Δεν ειναι ο κοσμος κριτης αλλα αυτος που πληρωνει. Ναι τον Αμπελ τον στηριξαν. Λες για τιτλο ο Αμπελ ομως δεν εφερε [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Και ο προπονητής της Λειβαδιάς την έχει πρώτη, για Λειβαδιά κάνει φοβερή δουλειά, να τον έχουμε από κοντά
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Gospi έγραψε:Παντως σε επιπεδο αποδοσης στα ντερμπι,παιζει ο Μαντζιος με το μετριοκακο ροστερ να τα χει παει καλυτερα απο τον Λουτσεσκου του εξαιρετικου ροστερ. Και οχι δεν εχουμε το 4ο ροστερ. Μπορει στον φορ να εχουμε θεμα, με αποκλειστικη ευθυνη Λουτσεσκου και διοικησης, αλλα στις αλλες θεσεις δεν βλεπω διαφορα μς τον ανταγωνισμο.
Το θέμα είναι και το πως προσεγγίζεις ένα ντέρμπι. Για παράδειγμα ο ρούληθ σε όλα τα ντερμπι έχει παθητικό ρόλο (ο οποίος ρόλος είναι εύκολος να υποστηριχτεί από οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα) και εμείς ΠΑΝΤΑ έχουμε επιθετικό ρόλο ( ο οποίος απαιτεί άψογη κατάσταση των μεσοεπιθετικών, ώστε να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους αρετές). Αυτό σημαίνει πως ο μεν αμυντικός τρόπος φέρνει πιο εύκολα τα αποτελέσματα με τις κόντρα επιθέσεις. Ελπίζω να έγινα κατανοητός (διότι είμαι στο γραφείο με κόσμο) και να σε βοήθησα.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Johndag,
έγραψες επί λέξη ματς με ισοδύναμες ομάδες που συνήθως κρίνουν τίτλους.

Αν θεωρείς ότι έβαλα ματς που δεν εμπίπτουν σε αυτή τη κατηγορία μπορείς να μου πεις ποια είναι;
Επίσης μπορείς να μου πεις, ποια δεν έβαλα και θα τα έβαζες εσύ;
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

giliopoulos έγραψε: Ο ενας εχει εναν επιθετικο των 800.000 που αποδειχτηκε πατατα
Τελικά ο Σαμάττα αμοίβεται με 800χιλ, ενα μύριο η 1.2εκ; Γιατί τα έχω ακούσει και τα τρία.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

aivas19 έγραψε:
-Paoktzis έγραψε:Γιατί τον ανανέωσαν αλλά τρία χρόνια; δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον στηρίζει τόσο πολύ η διοίκηση..

Ήρθε ο καιρός για μια αλλαγή. Τον Άμπελ τον στήριξαν τόσο; δεν νομίζω.

Δεν γίνεται να μην υπάρχει ένα πλαν b, δεν γίνεται να παίζεις συνέχεια το ίδιο σύστημα, τον έχουν πάρει χαμπάρι.

Πρέπει να πάρουμε κάποιον τίτλο φέτος, υλικό έχει
Γιατι ειναι ικανοποιημενοι απο την αποδοση του. Δεν ειναι ο κοσμος κριτης αλλα αυτος που πληρωνει. Ναι τον Αμπελ τον στηριξαν. Λες για τιτλο ο Αμπελ ομως δεν εφερε [FACE WITH TEARS OF JOY]
Αυτο με τους τιτλους ειναι αδικο για τον Σαντοα ο οποιος ειναι πολυ καλυτερος προπονητης απο τον Λουτσεσκου και κανεις λες και δε μας εκλεψαν πρωταθλημα τοτε. Αν ειναι τοτε μην αναφερουμε το κλεψιμο απο αεχ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”