Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
η προσέγγιση που αναφέρεις φίλε μαρσάντο, δεν έχει να κάνει με την επιλογή διαφορετικού τύπου παιχνιδιού αλλά εξέλιξης του.
εννοώ ότι το είδες έτσι όχι ως εντολή αλλά ως αποτέλεσμα παικτικά από την ομάδα. έτσι βγήκαν τα ματς.
εννοώ ότι το είδες έτσι όχι ως εντολή αλλά ως αποτέλεσμα παικτικά από την ομάδα. έτσι βγήκαν τα ματς.
Άρα ρε παιδιά, για να συνεννοηθούμε δλδ, η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και λίγο πριν τα πλέι οφ τα έχει φτύσει, κάηκε, δεν έχει δυνάμεις...?
Αυτό μου λέτε τώρα...?
Γιατί αν λέτε αυτό, τότε το ρόστερ, οι αδυναμίες, οι ελλείψεις, οι μεταγραφές που δεν έγιναν πάνε περίπατο ως δικαιολογίες. Άλλος είναι ο φταίχτης.
Αυτό μου λέτε...?
Αυτό μου λέτε τώρα...?
Γιατί αν λέτε αυτό, τότε το ρόστερ, οι αδυναμίες, οι ελλείψεις, οι μεταγραφές που δεν έγιναν πάνε περίπατο ως δικαιολογίες. Άλλος είναι ο φταίχτης.
Αυτό μου λέτε...?
Αυτο με τα 3 χαφ που γραφετε δεν ισχυει, κυριως χτες. Δεν ξερω απο που προκυπτει αλλα εχει γινει καραμελα
Giapa χαίρομαι για αυτά που γράφεις. Περί πλάτους κτλ..
Είπα να μη σχολιάσω πάλι την τριάδα Τάισον, Ντέλια, Αντρίγια.
Έχω γράψει αρκετά σεντόνια ότι αυτή η τριάδα δεν..
Σε ματς που μας περιμένει ο αντίπαλος (και είναι δυνατός αντίπαλος) αυτή η τριάδα δεν..
Τόσα και τόσα ματς από πέρυσι..
Το αποτέλεσμα το ίδιο. Μηδέν γκολ.. Μηδέν απειλή..
Μην ξαναγράφω τη λίστα με τα ντέρμπι. Πάντα μηδέν..
Πίστευα ότι ο Ράσβαν θα είχε μπούσουλα τα ματς με τη Φρανφούρτη ή στο ΚΑραϊσκάκη και θα ξεκίναγε Τάισον, Μουργκ, Αντρίγια ή θα έδινε πλάτος με Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ. Σε ματς που αντίπαλος βάζει 5 χαφ ουσιαστικά στο κέντρο (μαζί με τα 2 εξτρέμ) ο Μουργκ είναι πιο λειτουργικός γιατί του αρέσει να παίζει χωρίς τη μπάλα. Μέτριος παίκτης αλλά λειτουργικός σε τέτοιες καταστάσεις. Γι' αυτό και φάνηκε πιο πολύ από τον Ντέλια.
Ελπίζω να μην παίξει πάλι η τριάδα Τάισον, Ντέλια, Αντρίγια την Κυριακή. Στον πρώτο γύρο 0-0 πάλι..
Σε ματς που μας περιμένει ο αντίπαλος (και είναι δυνατός αντίπαλος) αυτή η τριάδα δεν..
Πίστευα ότι ο Ράσβαν θα είχε μπούσουλα τα ματς με τη Φρανφούρτη ή στο ΚΑραϊσκάκη και θα ξεκίναγε Τάισον, Μουργκ, Αντρίγια ή θα έδινε πλάτος με Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ. Σε ματς που αντίπαλος βάζει 5 χαφ ουσιαστικά στο κέντρο (μαζί με τα 2 εξτρέμ) ο Μουργκ είναι πιο λειτουργικός γιατί του αρέσει να παίζει χωρίς τη μπάλα. Μέτριος παίκτης αλλά λειτουργικός σε τέτοιες καταστάσεις. Γι' αυτό και φάνηκε πιο πολύ από τον Ντέλια.
Ελπίζω να μην παίξει πάλι η τριάδα Τάισον, Ντέλια, Αντρίγια την Κυριακή. Στον πρώτο γύρο 0-0 πάλι..
- Amsterdamer_87
Ναι αλλα ο Ντεσποτοφ μολις αρχισε να πιανει ρυθμο και να πλησιαζει το πικ του,μπηκε στα πιτςgiapas έγραψε:Σε τόσο κλειστά παιχνίδια που ξέρουμε ότι θα μας δώσει ο αντίπαλος τόσο χώρο , ο Ζιβκοβιτς στη θέση του Ντεσπόντοφ είναι κακή επιλογή που δε βοηθάει. Ο Ντέσπο μπορεί να δώσει πλάτος στο γήπεδο , απαραίτητο στοιχείο για να τεντώσεις μεσοαμυντικές γραμμές που είναι καλές και κρατάνε τις θέσεις τους.
Το ίδιο ισχύει και τη Κυριακή. Το ματς με τη Ντιναμό θύμισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα 2 μάτς με Άρη. Τιμία , τρεχαλατζήδικη ομάδα με παίκτες μαχητές αλλά από δημιουργία ελάχιστα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, καλώς εμείς αναλαμβάνουμε τη πρωτοβουλία αλλά με δεδομένο ότι δεν έχουμε φορ τουλάχιστον πρέπει να παίξουμε με κανονικό εξτρεμ για να δώσουμε πλάτος. Δε γίνεται αλλιώς σε λίγα μέτρα να κάνουμε πασούλες, μας καταπίνουν.
Κι ο Μαρσάντος είχε δίκιο , δε μπορεί να βλέπει κάποιος μέσα στην ομάδα ότι η 3αδα Ταισον-Ντέλια-Ζιβκο συνήθως δεν είναι λειτουργικό. Το ένα από τα δύο άκρα , πρέπει να είναι εξτρέμ κανονικό να δίνει πλάτος. Δε γίνεται να κουτουλάνε και τα δύο άκρα μας , πηγαίνοντας προς το κέντρο. Ιδίως όταν δεν έχεις φορ κολώνα να τους στηρίξει με 1-2 ή να παίξει με ξεπετάγματα σε μικρό χώρο.
και εγινε η γκειμ τσειντζερ αλλαγη !!!
Ενω εχεις δικιο Μαρσαντος, αν δεν επαιζε ο Ντελιας θα ακουγαμε για κομπλεξ με τον Μουργκ. Τωρα που επαιξε ακουμε για αλλα κλισε.marsantos έγραψε:Giapa χαίρομαι για αυτά που γράφεις. Περί πλάτους κτλ..
- Amsterdamer_87
Διαφωνω..aivas19 έγραψε:Αυτο με τα 3 χαφ που γραφετε δεν ισχυει, κυριως χτες. Δεν ξερω απο που προκυπτει αλλα εχει γινει καραμελα
Ειδικα χθες επρεπε να παιξεις με Μειτε 6αρι και δυο χαφ μπροστα του,Τσιγγαρα-Μαρκος-Σβαμπ-Οζντοεφ βαλε οποιον θες..
Το ματς οχι απλα δεν θα το εχανες αλλα μαλλον θα επαιρνες και το διπλο 60% με μαθηματικη ακριβεια..
Οποιοσδηποτε υποψιασμενος κοουτς αυτο θα εκανε..
Δεν χρειαζεται να εισαι ο Κλοπ η ο Κοντε για να το καταλαβεις,ειναι απλο..
Ο Σαντος δλδ βλακας ηταν που επαιζε αυτα τα ματς ετσι ??
Amsterdam, έχεις δίκιο και το έχουμε καημο αυτό. Από την άλλη έπρεπε να μπει και ο Ζιβκο. Και ο Λούτσος μεταξύ των 2 δείχνει να προτιμάει το Ζιβκο.
Για μένα , θα μπορούσε να μοιράζει το χρόνο στους 2 παίκτες. Αν δε κάνω λάθος ο Ζιβκο έπαιξε βασικός και στη Λαμία και σήμερα. Και φοβάμαι και με τον Αρη.
Κρατάω μια πισινή επειδή δε ξέρω τις μετρήσεις των παικτών.
Ο Ζιβκο είναι μεγάλος μαχητής και τον θες δίπλα σου σε όλες τις μεγάλες μάχες. Όμως ο Ντεσπο δίνει τακτικά στοιχεία που λείπουν απο την ομάδα. Είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης που μπορεί να ανακουφίζει κάπως τη μεγάλη πίεση που δημιουργείται μεσοαμυντικά. Και λάθος πίστευα ότι είναι παίκτης που θα είναι χρήσιμος μόνο σε παιχνίδια με χώρους. Ακόμα και σε κλειστά παιχνίδια , μόνο που θα παίζει μόνιμα δίπλα στη γραμμή και θα τεντώνει την αντίπαλη άμυνα κέρδος είναι. Άσε που βγαίνει συνεχώς κρυφός 2ος φορ.
Δύσκολη άσκηση να λυθεί.
Με Άρη θα έπαιζα με Ντεσπο και ανάλογα την εικόνα του θα το σκεφτόμουν σοβαρά και με Ντινάμο στη Τούμπα.
Για μένα , θα μπορούσε να μοιράζει το χρόνο στους 2 παίκτες. Αν δε κάνω λάθος ο Ζιβκο έπαιξε βασικός και στη Λαμία και σήμερα. Και φοβάμαι και με τον Αρη.
Κρατάω μια πισινή επειδή δε ξέρω τις μετρήσεις των παικτών.
Ο Ζιβκο είναι μεγάλος μαχητής και τον θες δίπλα σου σε όλες τις μεγάλες μάχες. Όμως ο Ντεσπο δίνει τακτικά στοιχεία που λείπουν απο την ομάδα. Είναι μια βαλβίδα εκτόνωσης που μπορεί να ανακουφίζει κάπως τη μεγάλη πίεση που δημιουργείται μεσοαμυντικά. Και λάθος πίστευα ότι είναι παίκτης που θα είναι χρήσιμος μόνο σε παιχνίδια με χώρους. Ακόμα και σε κλειστά παιχνίδια , μόνο που θα παίζει μόνιμα δίπλα στη γραμμή και θα τεντώνει την αντίπαλη άμυνα κέρδος είναι. Άσε που βγαίνει συνεχώς κρυφός 2ος φορ.
Δύσκολη άσκηση να λυθεί.
Με Άρη θα έπαιζα με Ντεσπο και ανάλογα την εικόνα του θα το σκεφτόμουν σοβαρά και με Ντινάμο στη Τούμπα.
Max ίσως έχεις δίκιο. Αυτό είναι κάτι που με απασχολεί και εμένα.Maxpaok έγραψε:η προσέγγιση που αναφέρεις φίλε μαρσάντο, δεν έχει να κάνει με την επιλογή διαφορετικού τύπου παιχνιδιού αλλά εξέλιξης του.
Επειδή όμως είδα την άεκ στην Τούμπα να θέλει να κάνει το ίδιο πράγμα.. Να μας περιμένει να κάνουμε το λάθος. Εμείς όμως δεν τσιμπήσαμε και δεν επιδιώξαμε να πάρουμε κατοχή. Τους τη στέλναμε κατευθείαν πίσω στα στόπερ να τους αναγκάσουμε να ξεκινήσουν αυτοί παιχνίδι. Και αν θυμάσαι στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο κλέψαμε 2 φορές μπάλα και καθαρά λόγω κακού κοντρόλ Σαμάτα δεν κάναμε φάση.
Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι ίσως έχεις δίκιο και όντως έτσι βγήκε το ματς. Δεν ξέρουμε τις εντολές. Μπορεί να δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι τους έχουμε. Απλά κάπου στο 20λεπτο άρχισαν να γίνονται πολλά λάθη στο κέντρο που έτρεχε και τα κάλυπτε ο Κεντζιόρα. 5 λεπτά πριν τον γκολ έχουν άλλες 2 επικίνδυνες κόντρες αυτοί, μία που έβγαλε ο Κοτάρσκι και μία που έγινε επιθετικό στον Μπάμπα. Νομίζω ότι μπορούσε να γυρίσει η ομάδα λίγο πιο πίσω. Ας άλλαζε πασούλες έξω από την περιοχή. 0-0 ήταν το σκορ. Πάντως η άμυνά μας όταν ξεκίναγαν επίθεση από τη δικιά τους περιοχή ήταν στη σέντρα. Αυτό είναι δεδομένο γιατί το παρατήρησα από την αρχή.
Εικασιες ειναι αυτα amsterdammer, δεν ξερω απο που προκυπτει οτι θα επαιρνες ανετο διπλο. Ο Σαντος που κολλαει; Πουθενα.Amsterdamer_87 έγραψε:Διαφωνω..aivas19 έγραψε:Αυτο με τα 3 χαφ που γραφετε δεν ισχυει, κυριως χτες. Δεν ξερω απο που προκυπτει αλλα εχει γινει καραμελα
Ειδικα χθες επρεπε να παιξεις με Μειτε 6αρι και δυο χαφ μπροστα του,Τσιγγαρα-Μαρκος-Σβαμπ-Οζντοεφ βαλε οποιον θες..
Το ματς οχι απλα δεν θα το εχανες αλλα μαλλον θα επαιρνες και το διπλο 60% με μαθηματικη ακριβεια..
- Amsterdamer_87
Giapas..
Αν θες να τους εχεις και τους δυο υπαρχει η λυση να παιξει ο Ζιλε πισω,οπως παιζει φανταστικα και στην Εθνικη του..
Και να εχεις τους Γιονι-Μπαμπα πισω Αριστερα μεχρι να παρει και ρυθμο ο Γιονι..
Αν θες να τους εχεις και τους δυο υπαρχει η λυση να παιξει ο Ζιλε πισω,οπως παιζει φανταστικα και στην Εθνικη του..
Και να εχεις τους Γιονι-Μπαμπα πισω Αριστερα μεχρι να παρει και ρυθμο ο Γιονι..
- Amsterdamer_87
Καθολου εικασιες καλε μου φιλε..aivas19 έγραψε:Εικασιες ειναι αυτα amsterdammer, δεν ξερω απο που προκυπτει οτι θα επαιρνες ανετο διπλο. Ο Σαντος που κολλαει; Πουθενα.Amsterdamer_87 έγραψε:Διαφωνω..aivas19 έγραψε:Αυτο με τα 3 χαφ που γραφετε δεν ισχυει, κυριως χτες. Δεν ξερω απο που προκυπτει αλλα εχει γινει καραμελα
Τουλαχιστον απο οτι εχεις δειξει μεχρι τωρα,απο μπαλα σκαμπαζεις..
Ξανασκεψου λιγο το σεναριο και τα ξαναλεμε..
Ο Σαντος επαιζε με Κοντρερας-Παμπλο ΑμΧαφ και Βιτολο αν θυμασαι..
Φίλε aivas έτσι είναι όπως τα λες.aivas19 έγραψε:Ενω εχεις δικιο Μαρσαντος, αν δεν επαιζε ο Ντελιας θα ακουγαμε για κομπλεξ με τον Μουργκ. Τωρα που επαιξε ακουμε για αλλα κλισε.marsantos έγραψε:Giapa χαίρομαι για αυτά που γράφεις. Περί πλάτους κτλ..
Όμως όταν έχεις δεδομένα, τα κοιτάς και βγάζεις συμπεράσματα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι ο Ράσβαν φτιάχνει ενδεκάδα σκεπτόμενος το τι θα ακούσει. Δεν μου έχει δείξει κάτι τέτοιο. Σε ολόκληρη Φρανκφούρτη που όλοι περίμεναν Ντέλια, αυτός τον άφησε απ' έξω. Γεγονός είναι πως ο Ντέλιας από την ίωση και μετά είναι σκιά του εαυτού του. Πέρασε καμιά πολύ σοβαρή ίωση το παιδί και δεν έχει επανέλθει ακόμα; Δεν ξέρω. Παρόλα αυτά πάλι είναι καταλυτικός με τα γκολ του και τις προσωπικές ενέργειες. Εγώ μιλάω καθαρά για τη σωματική του κατάσταση. Μου δείχνει πολύ καταβεβλημένος.. Και δε μου δείχνει ξεκούραστος πνευματικά. Χθες δεν έπαιξε με ατομισμό όπως συζητάγαμε με τον καρπουζά τις προάλλες. Οι πάσες του όμως ήταν πολύ κακές και σε χρόνο και σε κατεύθυνση και σε δύναμη. Ίσως ήταν καλύτερα να έρθει από τον πάγκο όταν και οι άλλοι θα έχουν κουραστεί.
Razvan Lucescu IV
Εννοω ειναι θεωρια. Σκεφτομαι το σεναριο οτι ο Σαντος δεν πηρε κανενα τιτλο. Τι να λεμε τωρα; Μιλαμε για καταστασεις 15 χρονια πριν. Διαφωνω οτι χτες χαθηκε το ματς λογω κεντρου, ειναι η ευκολη δικαιολογια αυτο.Amsterdamer_87 έγραψε:Καθολου εικασιες καλε μου φιλε..aivas19 έγραψε:Εικασιες ειναι αυτα amsterdammer, δεν ξερω απο που προκυπτει οτι θα επαιρνες ανετο διπλο. Ο Σαντος που κολλαει; Πουθενα.Amsterdamer_87 έγραψε: Διαφωνω..
Τουλαχιστον απο οτι εχεις δειξει μεχρι τωρα,απο μπαλα σκαμπαζεις..
Ξανασκεψου λιγο το σεναριο και τα ξαναλεμε..
Ο Σαντος επαιζε με Κοντρερας-Παμπλο ΑμΧαφ και Βιτολο αν θυμασαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 08 Μαρ 2024, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.