Dinamo Zagreb - PAOK 2-0 ,σχολια και παραλειπομενα
Re: Dinamo Zagreb - PAOK 2-0 ,σχολια και παραλειπομενα
Σε κακή μέρα τα πρώτα βιολιά μας, μέτριο ματς γενικά που αν δεν έκανε τη μαλάκια ο Γιονι πολύ αμφιβάλλω αν θα βάζανε κι αυτοί γκολ.
Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο οι μαλακίες μετράνε.
Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο οι μαλακίες μετράνε.
- figurehead4
Μας κατάπια, αυτή είναι η αλήθεια.
Ζήλεψα τον Μίσιτς. Τι μαλακία κάναμε και τον αφήσαμε;
Ο Τζίμας απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι το μόνο μας φορ. Είναι χαώδης η διαφορά τιυ από τους άλλους δύο.
Πιστεύω ότι; δεν χάθηκε τίποτα. Αν μπει νωρίς γκολ όλα γίνονται. Βέβαια να λέμε την αλήθεια οι πιθανότητες μας είναι λίγες.
Ζήλεψα τον Μίσιτς. Τι μαλακία κάναμε και τον αφήσαμε;
Ο Τζίμας απέδειξε για πολλοστή φορά ότι είναι το μόνο μας φορ. Είναι χαώδης η διαφορά τιυ από τους άλλους δύο.
Πιστεύω ότι; δεν χάθηκε τίποτα. Αν μπει νωρίς γκολ όλα γίνονται. Βέβαια να λέμε την αλήθεια οι πιθανότητες μας είναι λίγες.
Tolare, χαλάρωσε το κορμί σου λίγο κι εσυ.
Άντε να πούμε κάθε φορά οι κλασικοί 2-3 υπερΠΑΟΚτσηδες τα ίδια και τα ίδια.
Μάθετε να συζητάτε σαν άνθρωποι αλλιώς υπάρχει και το ignore.
Υ.Γ. Το ότι μου επιτίθεστε και σήμερα μετά από αυτά που έχω γράψει αλλά και με τον τόνο και στο στυλ που τα έχω γράψει λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας. Όχι ότι περίμενα και κάτι διαφορετικό βέβαια.
Υ.Γ. Το ότι μου επιτίθεστε και σήμερα μετά από αυτά που έχω γράψει αλλά και με τον τόνο και στο στυλ που τα έχω γράψει λέει πολλά για τον χαρακτήρα σας. Όχι ότι περίμενα και κάτι διαφορετικό βέβαια.
Ειτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί σου πάντα έχεις μια άποψη και τη βασίζεις σε κάποια επιχειρήματα και στην εικόνα που βλέπεις. Στην προκειμένη για το ματς με το βάζελο μάλλον αγνοείς για δικους σου λόγους και την εικόνα του ματς και το τρόπο που χάσαμεJohnDag έγραψε:Περάσαμε με τον βαζελο; Έχασα κάτι;Luigi Vampa έγραψε:.JohnDag έγραψε:Συνεχίζω πάνω σε αυτά που έγραψα πριν.
Καλοδεχούμενη η οπαδική αισιοδοξία και το «θα το γυρίσουμε στην Τούμπα». Καλό είναι να είμαστε όλοι γήπεδο και να στηρίξουμε την ομάδα. Το αξίζει.
Καθαρά ποδοσφαιρικά όμως και με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μας δίνω πάνω από 5% πιθανότητες. Θα πρέπει να γίνουν τρέλα πράγματα για να μπορέσουμε να το γυρίσουμε.
Σκεφτείτε ότι αυτοί θα παίξουν το ίδιο ακριβώς παιχνίδι με σήμερα απλά θα έχουν καβάτζα και δυο γκολ.
Δυστυχώς απέναντι σε ομάδα που περιμένει χαμηλα αλλά έχει και μια Α ποιότητα αδυνατούμε να βρούμε λύσεις.
Τόσο λόγω της τακτικής δυσκαμψίας του προπονητή όσο και λόγω της απουσίας φορ επιπέδου.
Μακάρι βέβαια να διαψευσθώ και να κερδίσουμε με 3-0. Αλλά καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές για να μην έχουμε και τρελές απαιτήσεις.
Με το βαζελο στο κύπελλο πόσο % μας εδινες; Με ομάδα που μας περίμενε στο μισό της κ είχε κ ένα α επίπεδο;
-
Ότι πέτυχε η ομάδα αυτά τα 3 χρόνια το έχει πετύχει μ αυτόν τον τρόπο. Εσύ πες ότι δεν πέτυχε τίποτα. Πες οτο δεν βλέπεις καμμια εξέλιξη. Ότι η ομάδα φέτος παίζει όπως έπαιζε τον πρώτο χρόνο της δεύτερης θητείας Λουτσεσκου. Pattern βλέπω στις ήττες αλλά κ στις νίκες. Άμα εσύ ξέρεις κάποια ομάδα που παίζει ένα στυλ ποδοσφαίρου μόνο με επιτυχίες πες μου ποια είναι να την παρακολουθήσω.
Δεν χασαμε απο βαζελο στο δευτερο ματς αλλα στο πρωτο. Στο δευτερο κερδισαμε. Στο στνολο αποκλειστηκαμεgeorge188 έγραψε:Ειτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί σου πάντα έχεις μια άποψη και τη βασίζεις σε κάποια επιχειρήματα και στην εικόνα που βλέπεις. Στην προκειμένη για το ματς με το βάζελο μάλλον αγνοείς για δικους σου λόγους και την εικόνα του ματς και το τρόπο που χάσαμεJohnDag έγραψε:Περάσαμε με τον βαζελο; Έχασα κάτι;Luigi Vampa έγραψε: .
Με το βαζελο στο κύπελλο πόσο % μας εδινες; Με ομάδα που μας περίμενε στο μισό της κ είχε κ ένα α επίπεδο;
Εσύ μάλλον ήπιες αρκετά αφού μέχρι και για το παιχνίδι με τον βαζελο μας είπεςJohnDag έγραψε:Antarctica, χαλάρωσε ρε φίλε. Όλοι νεύρα έχουμε, κάποιοι κάνουμε συζήτηση. Αν δεν θες, ηρέμησε πιες ένα ποτακι και χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να βρίζεις. Και δεν μιλαω καθόλου ειρωνικά.
Vampa, μου φέρνεις δηλαδή ΕΝΑ παράδειγμα στο οποιο μάλιστα η ομάδα δεν πέτυχε και το αποτέλεσμα που ήθελε. Άσχετα με το επαιξε. Αλλά ΟΚ στο δίνω.
Αντιπαραδειγματα δεν μπορείς να σκεφτείς όλα αυτά τα τρία χρόνια;
Δεν στα λέω εγώ, σε ρωτάω εσενα.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Την προκριση εννοούσα aivas, δεν το διατύπωσα σωστά
- PAOK_Antarctica
εν τω μεταξύ μπαίνω να γράψω "Tolaros χαλαρωσε", φουλ στην ειρωνία, και τελικά το έγραψε μόνος του.
Φίλε αν δεν καταλαβαίνεις την χοντράδα που έγραψες δεν μπορώ να κάνω κάτι.
Φίλε αν δεν καταλαβαίνεις την χοντράδα που έγραψες δεν μπορώ να κάνω κάτι.
- PAOK_Antarctica
Δεν είμαστε ζωντανοί στο πρωτάθλημα, είμαστε πρωτοπόροι. Και να χάσουμε, πάλι ζωντανοί θα είμαστε.beyes4 έγραψε:Με 2-0 στην πλάτη,πεταξε η προκριση.Τουλαχιστον να μην χασουμε και στην Τουμπα,καθε βαθμος μετραει.
Μόνο νίκη με τον Αρη,να μεινουμε ζωντανοι στο πρωταθλημα.
Η πρόκριση δεν πέταξε, έχουμε έναν αγώνα ακόμα.
Αλλά αν πω καμία κουβέντα για τις μαλακίες που διαβάζω θα είμαι "υπερπαοκτσης".
Τι λες ρε που μιλάς εσύ χαλαρά όταν λες τον άλλο με υφακι έχασα κάτι ? Έτσι μιλάνε οι άνθρωποι δηλαδή και κουνάς και το δαχτυλο? Για το συγκεκριμένο αγώνα ? Και σε πείραξε το ύφος των αλλωνJohnDag έγραψε:Tolare, χαλάρωσε το κορμί σου λίγο κι εσυ.
Η Εμφάνιση δεν ήταν κακή σε γενικές γραμμές αλλά το ποδόσφαιρο αφενός είναι παιχνίδι λαθών αφετέρου η θέση του φορ είναι κομβική μεταξύ σχετικά ισοδύναμων ομάδων και ιδιαίτερα σε "κλειστά" παιχνίδια. Σίγουρα η ομάδα δεν έδειξε να έχει μεγάλη ενέργεια κάτι λογικό μετά από τόσα συνεχόμενα παιχνίδια των ίδιων παικτών ωστόσο το πρόβλημα ήταν ότι απένταντι ήταν μια πολύ συμπαγής ομάδα, με πολύ καλή τακτική προσέγγιση, ένα σπουδαίο φορ και ένα καταπληκτικό Μίσιτς στο κέντρο.
Οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας για την πρόκριση αλλά για τη ρεβάνς τίποτα δεν έχει τελειώσει...όπως έγινε ένα λάθος και οδήγησε σε ανατροπή της ισορροπίας κόντρα στη ροή του ματς, κάλλιστα κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει κ υπέρ μας ...με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο όλα παίζονται...αυτό που προβληματίζει είναι ότι κόντρα σε καλές ομάδες που κλείνονται και μπλοκάρουν τον άξονα η έλλειψη φορ δυσκολεύει πολύ το πράγμα διότι όταν έχεις πλάτος θα πρέπει να βγάλεις κ σέντρες αλλά σε ποιον;
Σήμερα πάντως σε κάποιες περιπτώσεις δεν βγήκαν είτε για ...λίγο....είτε λόγω κακής επιλογής κάποιες τελικές πάσες κυρίως από τον Κωνσταντέλια που μπορεί να άλλαζαν τα δεδομένα...
Απο κει και πέρα να πω ότι με στενοχωρούν πολλά σχόλια φίλων της ομάδας που δείχνουν ότι είναι περισσότερο οπαδοί της νίκης.
Οι πιθανότητες δεν είναι μαζί μας για την πρόκριση αλλά για τη ρεβάνς τίποτα δεν έχει τελειώσει...όπως έγινε ένα λάθος και οδήγησε σε ανατροπή της ισορροπίας κόντρα στη ροή του ματς, κάλλιστα κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει κ υπέρ μας ...με ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο όλα παίζονται...αυτό που προβληματίζει είναι ότι κόντρα σε καλές ομάδες που κλείνονται και μπλοκάρουν τον άξονα η έλλειψη φορ δυσκολεύει πολύ το πράγμα διότι όταν έχεις πλάτος θα πρέπει να βγάλεις κ σέντρες αλλά σε ποιον;
Σήμερα πάντως σε κάποιες περιπτώσεις δεν βγήκαν είτε για ...λίγο....είτε λόγω κακής επιλογής κάποιες τελικές πάσες κυρίως από τον Κωνσταντέλια που μπορεί να άλλαζαν τα δεδομένα...
Απο κει και πέρα να πω ότι με στενοχωρούν πολλά σχόλια φίλων της ομάδας που δείχνουν ότι είναι περισσότερο οπαδοί της νίκης.
Κι ενα τελευταίο σχολιο: το εχω ξαναγραψει σε ανύποπτη φαση οτι δεν εχω πεισθει πως η Ευρώπη ειναι για την ομαδα μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ στοχος. Αν ηταν πραγματικός στοχος (κι οταν λεμε στόχος εννοούμε να πάμε στους 4 πχ, τοτε τον Γεναρη θα είχαμε ενισχυθει με 3 παιχταραδες κι οχι μονο με ενα δεξι μπακ.
Αυτο που μου βγάζει εμένα η ομαδα βασει των κινησεων της ειναι μια προσεγγιση τύπου: παμε για το καλύτερο και όπου μας βγει. Προσεγγιση που δεν συνιστά ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ σε στόχο, αλλα μια ευκαιριακη στρατηγική ας πουμε.
Τωρα, επραξαν καλως, επραξαν κακως οι ιθύνοντες, αυτο προσωπικά δεν μπορω να το κρινω. Για μενα πραγματικό στοχο αποτελει το πρωτάθλημα, οπως εχει στηθει το ροστερ.
Αυτο που μου βγάζει εμένα η ομαδα βασει των κινησεων της ειναι μια προσεγγιση τύπου: παμε για το καλύτερο και όπου μας βγει. Προσεγγιση που δεν συνιστά ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ σε στόχο, αλλα μια ευκαιριακη στρατηγική ας πουμε.
Τωρα, επραξαν καλως, επραξαν κακως οι ιθύνοντες, αυτο προσωπικά δεν μπορω να το κρινω. Για μενα πραγματικό στοχο αποτελει το πρωτάθλημα, οπως εχει στηθει το ροστερ.
Επειδή έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.
ΔΕΝ ανέφερα εγώ το ματς με τον βαζελο.
Εγώ έκανα μια ποδοσφαιρική ανάλυση η οποία λέει ότι όταν ο Ραζβαν έχει απέναντι του ισοδύναμες και συνάμα ποιοτικές ομάδες οι οποίες τον περιμένουν και όταν κρίνονται στόχοι αυτά τα δυόμιση χρόνια τα χάνει.
Μίλησα για χαμένους στόχους/τιτλους και ο vampa μου έφερε για παράδειγμα το ματς με τον βαζελο. Στο οποίο, αδίκως μεν αποκλειστήκαμε δε.
Αυτό είναι όλο γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
ΔΕΝ ανέφερα εγώ το ματς με τον βαζελο.
Εγώ έκανα μια ποδοσφαιρική ανάλυση η οποία λέει ότι όταν ο Ραζβαν έχει απέναντι του ισοδύναμες και συνάμα ποιοτικές ομάδες οι οποίες τον περιμένουν και όταν κρίνονται στόχοι αυτά τα δυόμιση χρόνια τα χάνει.
Μίλησα για χαμένους στόχους/τιτλους και ο vampa μου έφερε για παράδειγμα το ματς με τον βαζελο. Στο οποίο, αδίκως μεν αποκλειστήκαμε δε.
Αυτό είναι όλο γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
Η αεκ ξεκινάει με 4 νικες (Αρη,Λαμια).Αν δεν κερδισεις τον Αρη,τελος.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν είμαστε ζωντανοί στο πρωτάθλημα, είμαστε πρωτοπόροι. Και να χάσουμε, πάλι ζωντανοί θα είμαστε.beyes4 έγραψε:Με 2-0 στην πλάτη,πεταξε η προκριση.Τουλαχιστον να μην χασουμε και στην Τουμπα,καθε βαθμος μετραει.
Μόνο νίκη με τον Αρη,να μεινουμε ζωντανοι στο πρωταθλημα.
Η πρόκριση δεν πέταξε, έχουμε έναν αγώνα ακόμα.
Αλλά αν πω καμία κουβέντα για τις μαλακίες που διαβάζω θα είμαι "υπερπαοκτσης".
Δεν σου απαγορεψε κανείς να πιστευεις στην προκριση.Για μενα έχει χαθει,και προβλεπω πιο ευκολη ρεβανς για τα φασισταρια από την κροατια.