Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από moican4 »

the_Briton έγραψε:Εχει βγει παρασανδαλε στο ματς με τον ολυμπιακο και ειπε εγω φταιω που χασαμε.....
το θεμα ειναι οτι ο σουπερ προπονητης, ο πολυνικης εχει 2 χρονια να κερδισει ντερμπι ...!!!αχαχαχαχα
Dusan dusan οε οε οε !!! κ εχει και ομαδα που ηθελε με μεγαλυτερο μπατζετ και χωρις προβληματα τραυματισμων....
Dusan dusan oe oe oe και οταν ερθουν τα δυσκολα ... ο κυριος Μπαεβιτς φευγει...
Ξυπνατε... απο την αρχη της σεαζον σε καθε παιχνιδι εχουμε διαφορετικη 11αδα πως θα υπαρξει σωστο δεσιμο και σταθεροτητα...
οσο για την κριτικη που κανετε πιο πανω.. εχετε πλακα ... γιατι ειναι τουλαχιστον αστεια...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ.. ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ...ουτε καν ισοπαλια δεν θα φερναμε..
ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ..? ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..Εικόνα

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

the_Briton έγραψε:και κατι ακομα ο Σαντος αν φυγει απο τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΟ

ο Bajevic ...? εσεις τι λετε ... dusan dusan oe oe oe

Πω πω γαμ... τη Θεσσαλονίκη σας και τη νοοτροπία αυτή.....

Δηλ. αν δεν είναι ο Santos θα είναι ο Μπάγεβιτς , αν δεν είναι ο Μπάγεβιτς θα είναι ο Άγγελος , αν δεν είναι ο Άγγελος θα είναι ο Αλέφαντος.

Γιατί ρε???Χάθηκαν οι αξιόλογοι άνθρωποι?Άμα εσείς οι ίδιοι πιστεύεται πως οποιος και να έρθει θα είναι σίγουρα καρπουζάς , όταν το έχετε ήδη προεξοφλημένο e τότε πως θα πάμε μπροστά?

Με συγχωρείς φιλαράκι , δεν το λέω για σένα.Ξέρω ότι κι εσύ το σχολιάζεις γιατί άλλοι το ανέφεραν.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

nikos55, δεν μπορω να δεχθω ετσι απλα οτι για την κακη εικονα των αποδυτηριων φταινε μερικοι δημοσιογραφοι της πολης...(αν καταλαβα καλα αυτο που ειπες και ανεφερες ως πραγματικη αιτια κακου)...

Ο Σαντος εχει χασει τον ελεγχο των αποδυτηριων ή οι παιχτες ειναι μνησικακοι επειδη δεν παιζουν;

Η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγό την κότα;

(ευθυνες μπορει να εχει και η διοικηση αν δεν εισακουστηκε ο προπονητης το καλοκαιρι)

Οπως και να εχει...Ο Κονσεισαο και ο Γκαρσια εχουν διαμαρτυρηθει και εχουν δειξει δυσαρεσκεια ανοιχτά προς το προσωπο του προπονητη τους (παιχτες οχι τυχαιοι στον χωρο)...
Άβαταρ μέλους
the_Briton

Δημοσίευση από the_Briton »

Θελω να πω οτι γινομαστε μετα Χριστο προφητες...

κατα δευτερων η συγκριση bajevic Santos γινεται διοτι θεωρειτο ενας απο τους καλυτερος προππονητες στην ελλαδα... και ενας απο τους καλυτερους που περασε απο τον Παοκ.. και ι περισσοτεροι τον συγκρινουν ! εγω απλα πιστευω οτι ειναι καλυτερος απο ολους οσους περασαν τα τελευταια 10 χρονια απο την τουμπα..! και τον πιστευω ... επισης ξερω και καποια πραγματα παραπανω.. Γιαυτο και θα συνεχισω να πιστευω στο εργο της διοικησης

Μετα ο κονσεισαο και ο Γκαρσια σαν μεγαλη ποδοσφαιρστες φερθηκαν ετσι ... στον Σαντος καθαρα εγωιστικα ... ξερουν οτι η θεση τους στην βασικη 11αδα τριζει... και οτι απο πισω βρισκοντα.. νεοι και ταλαντουχοι ... οποτε για καθαρα εγωιστικους λογους αντεδρασαν ετσι...

Το κλιμα στην ομαδα ειναι καλο .. η διοικηση στηριζει την προσπαθεια .. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...το μονο προβλημα ειναι οι πολυ τραυματισμοι.. και οτι ακομα δεν εχει δημιουργιθει ενας σταθερος Βασικος κορμος... γιαυτο και ο παοκ δεν ειναι Σταθερος στην αποδοση του... Πιστευω οτι ο παοκ που θελουμε θα ερθει μετα την διακοπη του πρωταθληματος οπου θα επιστρεψουν το 80% των παικτων...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

αναλογως τι θεωρουμε πετυχημενο..Αν καποιος ειναι πετυχημενος επειδη παιρνει τιτλο ,ειναι καΙ Ο αγγελος και ο Ντουσαν .ΑΝ ΟΧΙ ομως ,πετυχημενος ειναι και ο Σαντος γιατι μονον με αυτον βγηκαμε δευτεροι στο πρωταθλημα..Αναλογα πως το βλεπεις..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Καλημερα σε ολους . Το αποτελεσμα μας απογοητευσε ολους , αυτο ειναι πασιφανες και δεδομενο. Απο εκει και περα συνεχιστηκε και συνεχιζει η ατελειωτη προπονητολογια. Εχω ξαναγραψει οτι ειμαι ΥΠΕΡ των σταθερων διοικητικων και προπονητικων σχηματων . Και εξηγουμαι : Ο προπονητης , ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ προπονητης πρεπει να κρινεται στο τελος της περιοδου. Η αλλαγη ενος προπονητη στην μεση μιας χρονιας περισσοτερα προβληματα θα δημιουργησει σε ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ παρα θα λυσει. Η σημερινη διοικηση εχει εμπιστευτει τον συγκεκριμενο για 3 χρονια . Επειδη τους εμπιστευομαι και εγω περιμενω την τελικη κριση στο τελος της σεζον.
Απο εκει και περα δεν ειναι δυνατον να χρεωνω τα παντα στον πορτογαλλο . Το θεμα ηρεμια στα αποδυτηρια ειναι και θεμα διοικησης ( καποτε ο μεγαλος πριγκηπας σε ευρωπαικο παιχνιδι εφαγε στα μουτρα μια φανελα ενος παιχτη του και ο μεγαλος προεδρος πηρε τα μετρα του και απελυσε τον προπονητη !!!!!).
Αν τωρα πρεπει να χρεωσω στον πορτογαλλο καποια λαθη τοτε ΝΑΙ . Αλλα θα πρεπει να του χρεωσω και την εμμονη του να παρει τον Βιερινια ( τον καλυτερο ομολογουμενως παιχτη αυτη την στιγμη ) , τον Φωτακη, τον Κουτσιανικουλη, τον Φιλομενο σε σχεση με τον Ριερα , τον Βιτολο ...Υπαρχουν και καποια θετικα.
Και για κλεισω , θεωρω τεραστιο λαθος, αν θελετε , και το γεγονος οτι και αυτον ακομα τον Αγγελο τον διωξαμε και τον φεραμε 3 φορες χωρις ΠΟΤΕ να μπορεσει να ολοκληρωσει ενα πιθανο πλανο που θα ειχε για την ομαδα.

Υ.Γ. Η αεκ με 7 βαθμους παλευει για πρωταθλημα - C.L. και εγω με 6 ειμαι ετοιμος για β' εθνικη ? ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

shark4 έγραψε:Υ.Γ. Η αεκ με 7 βαθμους παλευει για πρωταθλημα - C.L. και εγω με 6 ειμαι ετοιμος για β' εθνικη ? ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
Και οι 2 εκτος πρωταθληματος.
Οι θεσεις που παιζονται ειναι οι 3-5.
Φετος θα ειναι προοδος εαν στα play off περασω την ΑΕΚ.
Τα περι πρωταθληματος νομιζω οτι κανενας μας δε τα πιστεψε ποτε με το υπαρχον ροστερ και το συγκεκριμενο προπονητη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

πωπωπω απαξιωση ρε παιδι μου...η αεκ ,η μεγαλη ομαδα που θα ειναι και επιτυχια αν ατην περασω...Οτι να ναι..!!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Και ο Ματσάρι για αντί Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος μετά την διορία που πήρε από τη διοίκηση (μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει «τρίποντο» και το μέλλον του στην Τούμπα φέρεται να είναι αβέβαιο. Ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά ονόματα (Σέρσε Κόσμι, Νίκος Νιόπλιας), με τελευταίο αυτό του Ιταλού, Βαλτερ Ματσάρι

Ο Ματσάρι ήταν προπονητής της Σαμπντόρια την τελευταία διετία, αλλά το καλοκαίρι αντικαταστάθηκε από τον Τζίτζι Ντελ Νέρι και αυτή την περίοδο δεν έχει ομάδα. Το κασέ του ανέρχεται στα 700 με 800 χιλιάδες ευρώ, κοντά δηλαδή στις αποδοχές του Σάντος και ο Ζήσης Βρύζας ξέρει τις δυνατότητές του.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=200138
Άβαταρ μέλους
ntinos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ntinos »

Με συγχωρείτε παιδιά.... εκείνο που ξέρω εγώ έιναι ότι από όλους αυτούς ο μόνος γνωστός είναι ο Σάντος....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αν θυμάμαι καλά είναι αυτός που έβγαλε πρωτοσέλιδο ο χομεινί της δημοσιογραφίας σαράντης....οπότε κράτα μικρό καλάθι...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

της προπαγναδας θελεις να πεις.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
crank

Δημοσίευση από crank »

moican4 έγραψε:πωπωπω απαξιωση ρε παιδι μου...η αεκ ,η μεγαλη ομαδα που θα ειναι και επιτυχια αν ατην περασω...Οτι να ναι..!!
Ποσες φορες την εχεις περασει την ΑΕΚ τα τελευταια 2ο χρονια για να το θεωρεις μειωτικο;
Αμεσως θελεις να χτυπησεις γαυροβαζελο;Με τι προυπολογισμο;Με το 1/5 των αλλων δυο;

Τα «οτι να ναι» λοιπον να τα σκεφτομαστε πριν τα γραψουμε.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ρε αδερφε εσυ εγραψες "αν περασω την αεκ φετος θα ειναι επιτυχια"..Εσυ δηλ σκεφτηκες πριν το γραψεις.. ? που βγαζεις το συμπερασμα αμεσως..? Περσι αν θυμασαι την περασα ,ακομα και ετσι να ειναι ,τι θα πει αυτο οτι δεν μπορω φετος ενω η αεκ εχει τοοσο καλη ομαδα για εσενα απο τον Π.Α.Ο.Κ...? Ημαρτον..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”