Ναι ο βρωμοπουστας..PAOK1LIFE έγραψε:Στο Αζαξ Βιλα το κοράκι έπαιξε κάρτες βροχη
Βροχη και τα πεναλτυ..
Αξεχαστος..

Ναι ο βρωμοπουστας..PAOK1LIFE έγραψε:Στο Αζαξ Βιλα το κοράκι έπαιξε κάρτες βροχη
Και προπερσι δεν φαγαν 4 στο τηγανι απο Εβραιους παλι ??AlxNeapoli1 έγραψε:Εγω θα ελεγα διατηρησε την παραδοση φετος να τρωνε 4 εκει μεσα
Οτι και να πεί η Μακάμπι μίλησε στο γήπεδο τους ξευτίλισεpapwolf έγραψε:Ο Θαναηλάκης πάντως λέει ότι η ΔΕΚΟ έχει ελπίδες ανατροπής λόγω της ποιότητας που διαθέτει. Λίγες αλλά έχει...!!!
ΝαιAmsterdamer_87 έγραψε:Και προπερσι δεν φαγαν 4 στο τηγανι απο Εβραιους παλι ??AlxNeapoli1 έγραψε:Εγω θα ελεγα διατηρησε την παραδοση φετος να τρωνε 4 εκει μεσα
Χαιφα νομιζω ??
Τερματοφύλακας απο τα Λίντλ...GEOL έγραψε:Γειά σου ρε σούπερμαν![]()
![]()
Αχαχα, η χώρα του παραμυθιού! Ευτυχώς ανανέωσε, μην τον έχαναν τελευταία στιγμή!
Ο Θαναηβλακης καλα θα κανει να παρει και λιγη βαζελινη μαζι του στην Τοπολα..papwolf έγραψε:Ο Θαναηλάκης πάντως λέει ότι η ΔΕΚΟ έχει ελπίδες ανατροπής λόγω της ποιότητας που διαθέτει. Λίγες αλλά έχει...!!!
Ταριφα..Eagle1980 έγραψε:ΝαιAmsterdamer_87 έγραψε:Και προπερσι δεν φαγαν 4 στο τηγανι απο Εβραιους παλι ??AlxNeapoli1 έγραψε:Εγω θα ελεγα διατηρησε την παραδοση φετος να τρωνε 4 εκει μεσα
Χαιφα νομιζω ??
Ενταξει σε μας εκανε ματσαρες..Eagle1980 έγραψε:Τερματοφύλακας απο τα Λίντλ...GEOL έγραψε:Γειά σου ρε σούπερμαν![]()
![]()
Αχαχα, η χώρα του παραμυθιού! Ευτυχώς ανανέωσε, μην τον έχαναν τελευταία στιγμή!
Θα τον παρει ο Ελον Μασκ..AlxNeapoli1 έγραψε:Εγω παντως δεν ξερω τι λετε, ο Ρετσος λογικα θα πουληθει 34567892864 χιλιαδες εκατομμυρια