Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ιβάν, ετοιμάσου. Ξαναδιαβάσαμε τη λέξη "αυτάρκεια" μετά το καλοκαίρι, οπότε τώρα ξέρεις τι έρχεται...

Αποεπένδυση, αυτάρκεια, κλείσαμε την μπουτίκ, κλειστά φώτα στη σουίτα, Copper King κτλ..
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Γράφω μονο σε αυτό το τοπικ σήμερα γιατί ξέρω είναι το μόνο που το διαβάζεις εσύ, ή μάλλον ο Γιώργος, αλλά φτάνουν τα πάντα σε εσένα.

Μεγάλε Ιβαν δεν θα πω τα συνηθισμένα κλισε, τα έχεις διαβάσει πιο πάνω που πολλές φορές που σου έχουν πλέξει το εγκώμιο μαζί με εμένα τον ίδιο με πολλές ευχαριστίες.

Αχάριστοί δεν είμαστε.

Αλλά για το χθεσινό ο μοναδικός φταίχτης είσαι εσύ. Δεν είναι κανένας Λουτσέσκου και κανένας Σαμάτα ή αλλος παίχτης κτλ. Για το χθεσινό φταις μονο εσύ, οπότε στην τηλεδιάσκεψη που κάνεις μην τους γκαζώσεις άδικα.

Ο Θεός σου έδωσε πολλά δώρα φέτος με πολλές προκρίσεις και νίκες και έσοδα που δεν περίμενες. Δεν πήρες κανένα από αυτά τα δώρα να τα επενδύσεις στην ομάδα.

Δεν νοείται να θες ο θεός να σου επιστρέψει την τύχη στην ομάδα όταν στην έδωσε στο παρελθόν πολλές φορές.

Δεν μπορεί εδώ και τόσα χρόνια με μόνη παρένθεσή, πωλήσεις Πρίγιοβιτς και Τσολακ, να αφήνεις την ομάδα χωρίς την φανέλα με το νούμερο 9. Από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Από εκεί αρχίζουν όλοι οι θρύλοι και οι τίτλοι και οι προκρίσεις.

Δεν μπορεί να το κάνεις αυτό και να απαιτείς να κάνουν τα γκολ μόνο οι μεσο επιθετικοί σου και να παίζεις συνέχεια με ψευτο ενιάρια ή χωρίς καθόλου ενιάρια.

Οτι υλικά δίνεις να σου φτιάξουν ένα σπίτι αυτό το σπίτι θα πάρεις.

Αν σε αφήσουν φέτος εκτός Ευρώπης οι αντίπαλοι σου με μερικές καραμπόλες και συνεννοήσεις ο μοναδικός φταίχτης θα είσαι εσύ.

Αν στην Ευρώπη φτάσουμε μέχρι το πηγάδι και δεν πιούμε νερό ο μοναδικός φταίχτης θα είσαι εσύ.

Δεν έχω τίποτα άλλο να πω και για το χθεσινό θεωρώ ότι είσαι ο μόνος υπεύθυνος. Από την άλλη, δικιά σου είναι η ομάδα, αν θες να την βλέπεις έτσι και να είμαστε όλο στο παραλίγο και στο restart και στην αυτάρκεια και δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό οδηγεί στο πουθενά εγώ δεν έχω τίποτα άλλο να σου πω. Εκτός αν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που γίνονται όλα αυτά επίτηδες και εμείς δεν πρέπει να τον ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, ετοιμάσου. Ξαναδιαβάσαμε τη λέξη "αυτάρκεια" μετά το καλοκαίρι, οπότε τώρα ξέρεις τι έρχεται...

Αποεπένδυση, αυτάρκεια, κλείσαμε την μπουτίκ, κλειστά φώτα στη σουίτα, Copper King κτλ..
Χαααχαχαχα
Ναι ρε, φταίει ο Ιβάν. Μάθε μπαλίτσα επιτέλους. Δεν έφερε τον ... Στράτο Τζώρτζογλου με το 9 στην πλάτη λόγω αυτάρκειας και για αυτό τον τιμώρησε το ποδόσφαιρο χτες. Δηλαδή τα 3 εκατομμύρια που έδωσε για τον Ντεσπότοφ ήταν φράγκα από την Monopoly και πήρε ξέρω γω τον Ρομπέρ των ημιπλουσίων. Χτες λοιπόν πριν τον αμπαλο Σαμάτα προηγήθηκαν παίχτες με χρηματιστηριακή αξία γύρω στα 15, ίσως εκατομμύρια στο σύνολο που δεν κατάφεραν να βάλουν ένα γαμωπέναλτι. Παίχτες παραστάσεων τσουλου και LaLiga, Primera κλπ. Τη στιγμή που μέχρι και τα σέντερ μπακ σου την έστειλαν μέσα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ναι τα πέναλτι είναι το θέμα ναβι

Όχι ότι η ομάδα έμεινε από επιλογή το χειμώνα χωρίς φορ και χωρίς καμία ενίσχυση μεσοεπιθετικά
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μιλάω πολύ συγκεκριμένα, σχολιάζοντας όσους προσπαθούν το χθεσινό να το φορτώσουν σε μια κακή (;), κάκιστη (;), άθλια (;) επιλογή ενός μόνο παίχτη. Όχι, φίλε, δεν είναι έτσι. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή. Όπως ο Σαμάτα λοιπόν κονομάει παντεσπάνι στην πλάτη της ομάδας και οφείλει να αποδίδει απείρως καλύτερα, έτσι και άλλοι, επαναλαμβάνω ότι συζητάω για χθες, εξίσου καλαμοιβόμενοι δε γίνεται να βγαίνουν τεχνηέντως εκτός κάδρου για τους όποιους λόγους. Κι ας πούμε ότι για τον νεοφερμένο Ότο μπορεί να βρεθεί κάποια δικαιολογία, για τους άλλους 2, συγγνώμη κιόλας, δε βρίσκω καμία. Φτάνει λίγο η παραμυθα με τον Σαμάτα. Ο οποίος πλέον δεν πιστεύω ότι μπορεί μετά το χθεσινό να παίξει ούτε το 20% αυτού που έδινε προ Κόπα Αφρικα. Κι εκτιμώ ότι τελικά θα χωρίσουν και οι δρόμοι μας σε λίγους μήνες. Αλλά το βρίσκω ψιλοενοχλητικό να την πέφτουν όλοι σχεδόν στον παραγιό και για άλλους να έχουν αντίδραση του στυλ "αχ βρε πουλάκι μου", "γιατί πασάκα μου" κοκ. Να μην έβαζαν τον Σαμάτα στη διαδικασία να κρέμεται η παραμονή της ομάδας στη ζωή από τα πόδια του κάποιοι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ιβάν, ετοιμάσου. Ξαναδιαβάσαμε τη λέξη "αυτάρκεια" μετά το καλοκαίρι, οπότε τώρα ξέρεις τι έρχεται...

και στο βαθος ερχετε ο τελης παλι ......τα ξερουμε ........τελη μυστακιδη θα λετε και θα κλαιτε ......ε ρε τι ζουμε ......
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sn0ufel4 έγραψε:Ναι τα πέναλτι είναι το θέμα ναβι

Όχι ότι η ομάδα έμεινε από επιλογή το χειμώνα χωρίς φορ και χωρίς καμία ενίσχυση μεσοεπιθετικά
+1
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Από την συνέντευξη του Γκαρι Ροντριγκεζ στο γαβρετα:

- Πώς ήταν ως χαρακτήρας ο Ιβάν Σαββίδης;

«Ένας gentleman. Δεν μιλούσε πολύ αλλά ήταν ένας πραγματικός κύριος. Έκανε πάντα ό,τι έλεγε, είχε έρθει κάποιες φορές σε μίτινγκ μαζί μας. Κρατούσε πάντα τον λόγο του και για αυτό τον εκτιμώ».
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Ως Μακεδόνας ζω υπό αθηνεζικη κατοχή και τη νιώθω βαριά σε κάθε μου δραστηριότητα. Το ζω στη δουλειά μου, το ζω στο πορτοφόλι μου, το ζω στην καθημερινότηά μου που την εχουν γαμήσει γιατί δεν μπορώ να μετακινηθώ και το χειρότερο ζώντας στη δυτική Θεσσαλονίκη τα παιδιά μου αναπνέουν θάνατο καθημερινά για να βγάλουν κέρδος κάποια πλούσια μουνόπανα.
Φυσικά το ζω και με την ομάδα μου. Με γαμάνε ασάλειωτα σε κάθε ευκαιρία και μου δείχνουν ότι είμαι πολίτης β κατηγορίας.

Ηγέτης να ξεσηκώσει πολιτικά τους βορειοελλαδιτες δεν υπάρχει. Νόμιζα πως βρέθηκε ένας ηγέτης μέσω του ΠΑΟΚ μας να τους πάει επιτέλους κόντρα και μεις από πίσω. Αρχίδια. Κανείς δεν έχει όρεξη να σπάσει αυγά κι εγώ είμαι πολύ μικρούλης για να το παίξω επαναστάτης χωρίς αιτία.

Πλέι οφ απο το σπίτι και τουμπεκί ψιλοκομμένο. ΟΚ
Τώρα θα βγούνε οι συνοπαδοί μου να πούνε ότι είμαστε λίγοι ως λαός, γι' αυτό και την τρώμε.
Εγώ θα πω πως το πρωταθλημα το έκανε πουτάνα ο χοντρός και όχι οι γαυροι και τα κοράκια τα ελέγχει ο γατούλης, όχι οι χάρτινοι.

Ιβάν Σαββίδη σ' αγαπώ και σε σέβομαι, αλλά μου κάθεται πολύ στραβά που την τρώμε από αυγενακηδες και βρουτσηδες χωρίς να ανοίγει μύτη.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σορυ αλλα για αυγενακηδες και βρουτσηδες, καλύτερα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη.
Ευλογια που δεν έχουμε γατούληδες και φαταουληδες.

Μακάρι να το τρέξουμε στην UEFA μέχρι τέλους και όπου βγει.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

figurehead4 έγραψε:Ως Μακεδόνας ζω υπό αθηνεζικη κατοχή και τη νιώθω βαριά σε κάθε μου δραστηριότητα. Το ζω στη δουλειά μου, το ζω στο πορτοφόλι μου, το ζω στην καθημερινότηά μου που την εχουν γαμήσει γιατί δεν μπορώ να μετακινηθώ και το χειρότερο ζώντας στη δυτική Θεσσαλονίκη τα παιδιά μου αναπνέουν θάνατο καθημερινά για να βγάλουν κέρδος κάποια πλούσια μουνόπανα.
Φυσικά το ζω και με την ομάδα μου. Με γαμάνε ασάλειωτα σε κάθε ευκαιρία και μου δείχνουν ότι είμαι πολίτης β κατηγορίας.

Ηγέτης να ξεσηκώσει πολιτικά τους βορειοελλαδιτες δεν υπάρχει. Νόμιζα πως βρέθηκε ένας ηγέτης μέσω του ΠΑΟΚ μας να τους πάει επιτέλους κόντρα και μεις από πίσω. Αρχίδια. Κανείς δεν έχει όρεξη να σπάσει αυγά κι εγώ είμαι πολύ μικρούλης για να το παίξω επαναστάτης χωρίς αιτία.

Τώρα θα βγούνε οι συνοπαδοί μου να πούνε ότι είμαστε λίγοι ως λαός, γι' αυτό και την τρώμε.
Εγώ θα πω πως το πρωταθλημα το έκανε πουτάνα ο χοντρός και όχι οι γαυροι και τα κοράκια τα ελέγχει ο γατούλης, όχι οι χάρτινοι.

Ιβάν Σαββίδη σ' αγαπώ και σε σέβομαι, αλλά μου κάθεται πολύ στραβά που την τρώμε από αυγενακηδες και βρουτσηδες χωρίς να ανοίγει μύτη.
Αδερφέ τα λες πολύ καλά αλλά ο Ιβαν Σαββίδης και ο κάθε Ιβαν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα δυστυχώς. Υπήρχε κάποτε στην δεκαετία του 80 ένα σχέδιο αποκέντρωσης της Ελλάδας που έμεινε στα χαρτιά, σε μία εποχή που άδειαζαν τα χωρία και η επαρχία και κατέβαιναν όλοι στην Αθήνα, αλλά αυτοί αντί να κάνουν αποκέντρωση τα κάνανε χειρότερα και κάνανε το αντίθετο. οι πολυκατοικίες έριξαν και την ποιότητα ζωής. Την Ελλάδα την έχουν για πούλημα και υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν να την διασπάσουν σε ομοσπονδίες και αυτό θα γίνει αργά ή γρήγορα. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι Ισπανία για να έχει Βαρκελώνη , Βαλένθια, Σεβίλλη , Μπιλμπάο κτλ κτλ έχει ένα κράτος που λέγεται Αθήνα και οι άλλοι είναι παρατημένοι και ξεχασμένοι πολίτες β κατηγορίες που λόγο ρομαντικότητας ζουν στο έλεος του θεού. Βέβαια και η Αθήνα είναι κάποιες περιοχές, το υπόλοιπο 60% με 70% ζουν στο χάος. Πλέον την Ελλάδα την κυβερνάνε συμφέροντα ξένα και κάποιες ελληνικές παραδοσιακές οικογένειες γνωστές στον επιχειρηματικό κόσμο.

Εσένα όλο αυτό έγινε γιατί θέλανε να παίξεις χωρίς κόσμο το ΠΑΟΚ - γαύρος και θεωρούν ότι τους ξεγέλασες μέσο αλλαγής ημερομηνιών μέσο ΕΠΟ κτλ και πήγε μία αγωνιστική πιο μετά και επίτηδες αυτοί για εκδίκηση βάλανε έναν εντεταλμένο σε ένα γήπεδο εκκλησία να τιμωρηθείς. Σε τιμωρήσαν ησύχασαν αυτό. είναι.

Και να σου πω και κάτι στο φινάλε. Καλά σε κάνουν σαν Μακεδονία. Τόσα χρόνια μόνο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ(και Τσίπρα) ψηφίζουν τι έκανες διαφορετικό να σε υπολογίζουν .
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τι αναπνέετε στη δυτική Θεσσαλονίκη; Σόρρυ δεν γνωρίζω την περιοχή.
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Ότι μας φουσκώσουν τα φουγάρα των ΕΛΠΕ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Taseos »

Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

figurehead4 έγραψε:Ως Μακεδόνας ζω υπό αθηνεζικη κατοχή και τη νιώθω βαριά σε κάθε μου δραστηριότητα. Το ζω στη δουλειά μου, το ζω στο πορτοφόλι μου, το ζω στην καθημερινότηά μου που την εχουν γαμήσει γιατί δεν μπορώ να μετακινηθώ και το χειρότερο ζώντας στη δυτική Θεσσαλονίκη τα παιδιά μου αναπνέουν θάνατο καθημερινά για να βγάλουν κέρδος κάποια πλούσια μουνόπανα.

Εμεις ειμαστε οπαδοι του χριστιανισμου, γυρναμε και το αλλο μάγουλο.

ΥΓ.
Αληθεια μ' εκεινη την υποθεση της πολυιδιοκτησιας, τι εγινε; ξερει κανεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”