Ο Ντέλιας πλάκα πλάκα έκλεισε τα 21. Αν παίξουμε ομίλους (Ch. L. ή Europa) μπορεί και να μείνει.Special 4 έγραψε: ...
Αμα ακουστει για Πελκα ξανα στη μεταγραφικη περιοδο, θα αρχισω να ανησυχώ για πωληση Ντελια
Εκτος αν σκεφτουν να φερουν Πελκα κ να μετακινησουν Ντελια αριστερα
...
Αλλιώς θα είναι δύσκολο. Η ηλικία του αρχίζει και πιέζει σύμφωνα με το πως σκέφτονται οι ομάδες του εξωτερικού.
Για μένα μακάρι να μείνει μέχρι τα 25..
Το στυλ του πάντως από το Γενάρη και μετά μου δείχνει πως το σκέφτεται να φύγει. Ο τρόπος που ψάχνει το γκολ ακόμα και σε φάσεις που υπάρχουν καλύτερες επιλογές αλλά και το ύφος του μετά από χαμένες ευκαιρίες ενώ υπάρχουν δίπλα του εντελώς αμαρκάριστοι παίκτες μου δείχνουν κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια φαίνεται να έχει μπει το εγώ λίγο παραπάνω στο παιχνίδι του.
Βέβαια για να μην με παρεξηγήσετε, αυτό μόνο καλό έχει κάνει στον ΠΑΟΚ. Αν δεν έψαχνε ο Ντέλιας με προσωπικές προσπάθειες το γκολ ίσως σήμερα να ήμασταν πιο κάτω στη βαθμολογία.Ο Ντέλιας έχει ανεβάσει όλο τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο αποτελεσματικότητας όταν τα πράγματα ζορίζουν. Έχει αποκτήσει στοιχεία ηγέτη και αυτό είναι υπερπολύτιμο για την ομάδα μας τώρα που η μπάλα καίει..