70. Mbwana Ally Samatta
- AlxNeapoli1
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Τον καταπινουν οι αντιπαλοι αυτον σε 45 λεπτα, δεν κανει.AntreasG4 έγραψε:καλυτερα, ας βρει πιο πολυ χώρο ο Τζίμας
Ας ξεκουραστεί καλύτερα να παίξει με αρη να καθαρίσει το μυαλό του λίγο...Αν και ματς όπως με Δυναμό του ταιριαζουν και πιστεύω θα έδινε το κάτι παραπάνω....
- Amsterdamer_87
Να ξεκουραστει δεν λεω,αλλα ρωταω απο περιεργεια..
Απο που ειναι κουρασμενος??
Απο που ειναι κουρασμενος??
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έρχεσαι στα λόγια μου, ΜουρινιεAlxNeapoli1 έγραψε:Τον καταπινουν οι αντιπαλοι αυτον σε 45 λεπτα, δεν κανει.AntreasG4 έγραψε:καλυτερα, ας βρει πιο πολυ χώρο ο Τζίμας
Ε από το κοπα Άφρικα...Βεβαια είναι μπερδεμένος πιο πολύ...Θέλω να τον δω να σκοραρει όπως με Αιντραχτ εδώ ,άσχετα που ακυρώθηκε...
- AlxNeapoli1
Μαυρο Χιονι έγραψε:Έρχεσαι στα λόγια μου, ΜουρινιεAlxNeapoli1 έγραψε:Τον καταπινουν οι αντιπαλοι αυτον σε 45 λεπτα, δεν κανει.AntreasG4 έγραψε:καλυτερα, ας βρει πιο πολυ χώρο ο Τζίμας

Ε ναι καλα. Αλλα η εικονα του παικτη μεχρι τωρα να σφαδαζει σε απλα μαρκαρισματα και να πεφτει κατω λες και τον πυροβολησανε κια αντιστοιχως να μην εχει ξαπλωσει αυτος ενασν αντιπαλο κατω μονο καλο δεν το λες. Δεν ειναι η μεση. Χαλασμενο σκαρι ειναι που μπανει με χιλια στο ματς και σε 10 λεπτα εξαφανις=ζεται.Patron έγραψε:Ειναι ύπουλη η μέση πάντως
Πραγματικά με ξεπερνάει το γεγονός, που κρίνετε έναν παίκτη ότι δεν κάνει από 45 λεπτα, την στιγμή που έχει 3 γκολ σε ελάχιστα λεπτά και που όποτε μπήκε στο παρελθόν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, την στιγμή μάλιστα που δεν έχει καθόλου αγωνιστικό ρυθμό λόγω ελάχιστων συμμετοχών.
Ύπουλη αυτή η μέση, χρόνια με βασανίζει.
Κάτι μου λέει ότι δε θα ξαναδούμε τον Αλί με τα ασπρόμαυρα.
Κάτι μου λέει ότι δε θα ξαναδούμε τον Αλί με τα ασπρόμαυρα.
- AlxNeapoli1
Τι μακάρι ρε φίλε? Μακάρι να είναι ο άλλος τραυματίας για να μην τον δούμε? Η κακοψυχια σε όλο της το μεγαλείο