70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Special 4 »

Μαυρο Χιονι ξαναδιαβασε τι εγραψα, απαντωντας στον φιλο, γιατι δεν εγραψα αυτο π γραφεις ή καταλαβες

Αντιπαρερχομαι το υφος αυτου π μου γραφεις

Υπευθυνος ειμαι γι' αυτο γραφω κ οχι γι' αυτο π εσυ καταλαβαινεις
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Blackgr4 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ελπίζω εσείς που γράφετε εδώ μέσα , να μην γράφετε τα ίδια και στα σοσιαλ του τανζανου.
Με το συμπάθιο αδερφέ αλλά ψιλό χαζομάρα (είμαι διακριτικός) έγραψες. Αυτό το τσουβάλιασμα έτσι αόριστα, ειδικά όταν έχει προηγηθεί μία σχετικά νορμάλ (πάντα με βάση τα δεδομένα που μόνο νορμάλ δεν τα λες) συζήτηση, είναι εντελώς λάθος κίνηση.
Για τους δυο, τρεις που μπορεί να έγραψαν έναν χ-ψ λάθος χαρακτηρισμό, δεν υπάρχει λογική στο τσουβάλιασμα όλων μας.
Γιατί είναι τσουβαλιασμα; Η τοξικότητα στο συγκεκριμένο τοπικ έχει τρυπήσει ταβάνι. Και άντε εδώ δεν μπαίνει ο καψερος, αλλά ένα γαμημενο φεησμπουκ η ινσταγκραμ έχει. Και εκεί φαντάζομαι γίνεται της Πόπης. Λες να μην ξέρει τι του γίνεται; Ελπίζω και εύχομαι όσοι γράφουν στο συγκεκριμένο τοπικ να τα γράφουν μόνο σε αυτό και όχι στου Αλι.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

chri5ti9 έγραψε:Πάνε παίξε εσυ ντέρμπι με Μπράντον φορ. Να μην έχεις να ακουμπήσεις κάπου την μπάλα . Ας με διορθώσει κάποιος αλλά νομίζω πως σε όσα ντέρμπι ξεκίνησε ο Μπράντον ΔΕΝ κερδίσαμε γιατί χάνεται σωματικά .
O Σαμάτα ξεκίνησε βασικός με Άρη εντός, με ΑΕΚ εντός και εκτός, και με Ολυμπιακό εντός. 2 χ, 1 ήττα. Δεν έπαιξε με Ολυμπιακό εκτός, Άρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός. 2 νίκες, 1 ήττα.

Με Παναθηναϊκό εκτός μπήκε αλλαγή και το αποτέλεσμα άλλαξε ενάντια μας.
Με την ΑΕΚ εντός βγήκε και το αποτέλεσμα άλλαξε υπέρ μας.
Με τον Παναθηναϊκό στο εκτός του κυπέλλου παρότι το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, η παρουσία του έπαιξε ρόλο στην απώλεια της πρόκρισης.

Ο Τόμας ξεκίνησε βασικός με Ολυμπιακό εκτός, Άρη εκτός, Παναθηναϊκό εντός και εκτός, καθώς και στα 2 ματς του κυπέλλου με Παναθηναϊκό.
3 νίκες, 1 χ, 2 ήττες.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Special 4 έγραψε:Μαυρο Χιονι ξαναδιαβασε τι εγραψα, απαντωντας στον φιλο, γιατι δεν εγραψα αυτο π γραφεις ή καταλαβες

Έπαιξε ο Τζίμας ένα ημίχρονο και τον κάνανε μια μπουκιά τα αντίπαλα Μπακ. Όσο λικέρ και να είναι δεν μπορεί να κουβαλήσει το παιδί. Θεσφατο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Ally gama, Ally gama, Ally gama thn dynamo thn poutanaaaa
Άβαταρ μέλους
aivas19

33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Γιατι, οπως ξαναγραφτηκε, ειναι οι ιδιοι που εφεραν πχ τον Μπαμπα (ιδιο γραφειο). Καποιες μεταγραφες πετυχαν καποιες οχι. Οπως εχει ξαναειπωθει, ο Σαματα ηταν η 7η επιλογη (ας επιβεβαιωσουν οι γραφοντες). Οποτε δεν «επεμενε ο ΠΑΟΚ για εβδομαδες ή μηνες» εκτος αν εχεις αλλες πληροφοριες
Το γραφείο τι σχέση έχει; Δεν παίζει κανέναν ρόλο το ποιος εκπροσωπεί τον παίκτη.
Αυτοί που ετοίμασαν την αναφορά του Σαμάττα και σε δεύτερο βαθμό αυτοί που έδωσαν την έγκριση τους είναι που ευθύνονται.
Και παρεμπιπτόντως, αν τσεκάρεις λίγο αυτούς που εκπροσωπεί το συγκεκριμένο γραφείο, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt, δεν τους λες και κελεπούρια.
Ένας παίκτης παίζει στην Άιντραχτ και οι υπόλοιποι είναι σε Ζάμαλεκ, Φορτούνα Σιτάρντ, Γκενκ, Παρτιζάν, Σίβασπορ και να χαμε να λέγαμε..
Παιζει γιατι καιγομασταν, μιλουσαμε για Μπαμπα και εκατσε το combo με το γραφειο. Αυτοι που λες οτι ετοιμασαν την αναφορα ειναι οι ιδιοι που ενεκριναν και τις υπολοιπες πετυχημενες μεταγραφες (ετσι ειπαν οι ΑΡΔ). Επισης, ηταν 7ος στη λιστα ξαναλεω (ξανα απο ΑΡΔ η απο εδω μεσα) αν κλειναν αλλοι δεν θα ερχοταν. Δεν με ενδιαφεριε που παιζουν, ουτε θιασωτης του γραφειου ειμαι, ουτε τιποτα, εξηγησα τι εγινε απλα. Ο Πριγιο παντως στην Λεγκια και στην Μπολουσπορ (λολ) επαιζε. Δεν μπορω να καταλαβω πως το να λεμε τα πραγματα οπως ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι εγιναν δημιουργει καποιο θεμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 04 Μαρ 2024, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Ελπίζω εσείς που γράφετε εδώ μέσα , να μην γράφετε τα ίδια και στα σοσιαλ του τανζανου.
Κι εγω το ιδιο ελπιζω. Ποτε δε θα εγραφα στον ιδιο τον παικτη που δε φταιει που ειναι κακος παικτης. Καποιοι τον εφεραν και ο κοουτς τον βαζει.
Παιδια το να βαζετε στην ιδια μοιρα το χαμενο πεναλτυ Ντεσποντοφ με το δικο του ειναι ακυρο. Ας ειχε την μιση συνεισφορα ο Σαματα και θα του συγχωρουσαμε ενα πεναλτυ. Αορατος ειναι, μην λεμε οτι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Special 4 έγραψε:Μαυρο Χιονι ξαναδιαβασε τι εγραψα, απαντωντας στον φιλο, γιατι δεν εγραψα αυτο π γραφεις ή καταλαβες

Έπαιξε ο Τζίμας ένα ημίχρονο και τον κάνανε μια μπουκιά τα αντίπαλα Μπακ. Όσο λικέρ και να είναι δεν μπορεί να κουβαλήσει το παιδί. Θεσφατο.
Ενώ στον Σαμάτα, δε χρειάστηκε καν να σπαταλήσουν δυνάμεις για να τον κάνουν μια μπουκιά.
Επίσης, έχει παίξει συνολικά 9 ημίχρονα βάσει χρόνου συμμετοχής, σκοράροντας 4 γκολ.

Η μόνη λογική που βρίσκω είναι πως δε θέλουν να κάψουν το παιδί σε αυτήν την ηλικία φορτώνοντας του το βάρος του βασικού φορ του ΠΑΟΚ σε μια ηλικία που δίνει και πανελλήνιες κιόλας.
Κατά τα άλλα, στα νούμερα και στις εμφανίσεις δεν υπάρχει σύγκριση.
Άσε που για τον ένα ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του όσο παίζει.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

astral έγραψε:Καθόλου δίκιο δεν έχει. Είχαμε 3 match balls και τα χάσαμε, και άλλες τόσες ευκαιρίες και ένα σωρό αλλά γεγονότα (που δεν τα λες και συνηθισμένα) που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Η εμμονή σε έναν παίκτη η μια στιγμή και οι μισές αλήθειες με τον ίδιο πάντα στόχο, δείχνει είτε κακή αντίληψη είτε κακή πρόθεση
Κι ομως εχει δικιο. Εχετε βαφτισει την κριτικη εμμονη. Ο παικτης συνεχιζει να ειναι αορατος και ψαχνετε αλλοθι. Λες και ειχαμε προηγουμενα με τον Σαματα και εχουμε εμμονη. Με τον ΠΑΟΚ εχουμε εμμονη που πληρωνει 1 μυριο σε αορατο και λιγοψυχο παικτη.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

175 σελίδες για παικτη που ειναι 7 μηνες στην ομάδα.. οι 90 τον τελευταίο ΜΗΝΑ... πρεπει να ναι ρεκορ

τι προσπαθειτε να λυσετε ακομα, δεν μπορω να καταλαβω. Αυτος ειναι ο παικτης, θα χρησιμοποιηθει οσο χρησιμοποιηθει. Ποσες φορες να ειπωθει το ποσο δεν κανει και ποσο κακος ειναι, ποσο πρεπει να παιξει βασικος ο τζιμας κλπ κλπ. πολυ αναλωση
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

@Χιόνι
Ε τσουβάλιασμα είναι ρε φίλε, πως αλλιώς να το πω;
Το timing που επέλεξες να γράψεις αυτό το σχόλιο, επειδή έτυχε να είμαι ενεργός στις τελευταίες σελίδες, μου φαίνεται ψιλό άκυρο και αυτό γιατί τα περισσότερα σχόλια δεν είχαν τοξικότητα. Τουλάχιστον όχι τόση όση περιγράφεις και σίγουρα όχι τόση έτσι ώστε να αναφέρονται μέχρι και τα social του παίκτη.
Αν έχεις παρατηρήσει κάτι πιο πίσω, το δέχομαι.
Για να μην παρεξηγηθώ, όποιος πάει στα social του παίκτη και του εύχεται κατάρες και ιστορίες, έχει σοβαρό πρόβλημα. Ως άνθρωπος πρώτα και μετά ως οπαδός του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:

Θεσφατο ε?
Για πες μου ποσες ευκαιριες εχει κανει ο Σαματα σε 1600+ λεπτα παιχνιδιου κ ποσα γκολ εχει κ ποσα ο Τζιμας
Αφου εισαι τοσο σιγουρος γι' αυτο π λες κ ειναι Θεσφατο
Κουβαλαει ο Σαματα την μπαλα π ειναι λες κ παιζουμε με αριθμητικο μειονεκτημα?
Π δεν μπορει να συγχρονιστει με κανεναν στην ομαδα?

Θεσφατο ε ?
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

@Aivas
Νομίζω πως δεν ισχύει αδερφέ. Με κάθε επιφύλαξη από αυτά που ξέρω εγώ τουλάχιστον, τις προτάσεις ανά θέση, δεν τις κάνουν οι ίδιοι.
Άλλοι τσεκάρουν, προτείνουν, ετοιμάζουν αναφορές για τους στόπερ πχ και άλλοι για τους φορ.
Με κάθε επιφύλαξη ξαναλέω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

alexgarcia6 έγραψε: τι προσπαθειτε να λυσετε ακομα, δεν μπορω να καταλαβω. Αυτος ειναι ο παικτης, θα χρησιμοποιηθει οσο χρησιμοποιηθει. Ποσες φορες να ειπωθει το ποσο δεν κανει και ποσο κακος ειναι, ποσο πρεπει να παιξει βασικος ο τζιμας κλπ κλπ. πολυ αναλωση
Επιτελους.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

AlxNeapoli1 έγραψε:
astral έγραψε:Καθόλου δίκιο δεν έχει. Είχαμε 3 match balls και τα χάσαμε, και άλλες τόσες ευκαιρίες και ένα σωρό αλλά γεγονότα (που δεν τα λες και συνηθισμένα) που έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Η εμμονή σε έναν παίκτη η μια στιγμή και οι μισές αλήθειες με τον ίδιο πάντα στόχο, δείχνει είτε κακή αντίληψη είτε κακή πρόθεση
Κι ομως εχει δικιο. Εχετε βαφτισει την κριτικη εμμονη. Ο παικτης συνεχιζει να ειναι αορατος και ψαχνετε αλλοθι. Λες και ειχαμε προηγουμενα με τον Σαματα και εχουμε εμμονη. Με τον ΠΑΟΚ εχουμε εμμονη που πληρωνει 1 μυριο σε αορατο και λιγοψυχο παικτη.
Κανείς δεν είπε ότι είναι καλός παίκτης. Δεν ξέρω βέβαια που χρησιμεύει να γράφουμε τα ίδια εδώ και 50 σελίδες, ειδικά όταν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Έτσι κι αλλιώς , ο ΠΑΟΚ αποφάσισε τι θέλει να κάνει.

Το να γράφονται τα ίδια και τα ίδια επειδή ο ΠΑΟΚ τόλμησε να κάνει κάτι άλλο από την άποψη μερικών, είναι ο ορισμός της εμμονής.

Όσο για το ποστ του φίλου, η άποψη ότι χάσαμε την πρόκριση λόγω του συγκεκριμένου παίκτη και του προπονητή είναι τραβηγμένη ανακρίβεια και κριτική λίγο χαμηλότερου επιπέδου από τα πέναλτι που σουταραμε.
alexgarcia6 έγραψε:175 σελίδες για παικτη που ειναι 7 μηνες στην ομάδα.. οι 90 τον τελευταίο ΜΗΝΑ... πρεπει να ναι ρεκορ

τι προσπαθειτε να λυσετε ακομα, δεν μπορω να καταλαβω. Αυτος ειναι ο παικτης, θα χρησιμοποιηθει οσο χρησιμοποιηθει. Ποσες φορες να ειπωθει το ποσο δεν κανει και ποσο κακος ειναι, ποσο πρεπει να παιξει βασικος ο τζιμας κλπ κλπ. πολυ αναλωση
Αυτό ακριβώς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”