8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Το οτι θελουμε να πουλαμε με 4-5 μυρια αλλα δεν θελουμε να δωσουμε 3 για τετοιο παιχταρα ειναι αξιο αποριας.
Άβαταρ μέλους
Мир

8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Мир »

giliopoulos έγραψε:
shogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξια
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Το θεμα ειναι τι θα παρεις απο τους 2 ελευθερους. Θα πιασουν οι μεταγραφες ή θα εχουν την καταληξη των Φελιπε Σοαρες, Σαματα, Κουαλιατα.

Στις μεταγραφες υπαρχει παντα και ενα ποσοστο αποτυχίας. Μπορει να μην ταιργιαζουν τα χνωτα τους με την ομαδα ή να εχουν ψυχολογικα ή να μην αντεχουν την πιεση πρωταθλητισμου στην Ελλαδα.
Υπαρχει παντα ενα ρισκο, για αυτο και αξιζει να επενδυσεις σε δοκιμασμενη συνταγη.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Мир έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
shogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξια
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Το θεμα ειναι τι θα παρεις απο τους 2 ελευθερους. Θα πιασουν οι μεταγραφες ή θα εχουν την καταληξη των Φελιπε Σοαρες, Σαματα, Κουαλιατα.

Στις μεταγραφες υπαρχει παντα και ενα ποσοστο αποτυχίας. Μπορει να μην ταιργιαζουν τα χνωτα τους με την ομαδα ή να εχουν ψυχολογικα ή να μην αντεχουν την πιεση πρωταθλητισμου στην Ελλαδα.
Υπαρχει παντα ενα ρισκο, για αυτο και αξιζει να επενδυσεις σε δοκιμασμενη συνταγη.
+
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

sunnyblack έγραψε:Καλοκαίρι μπουτίκ επειγόντως νέο προϊόν κοτσιδάκι-σκουπάκι να το βάζουμε πάνω από τη λάκρα να γίνεται χαμός ναουμ. :nairepaok:
Φοβερό ρε φιλε! Με έκανες και γέλασα!
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

μεγάλη επιχειρηματική, επενδυτική κίνηση. πάει ο σύζυγος, μπαμπάς και αγοράζει μπλούζα. επιστρέφει στο σπίτι και έχει να αντιμετωπίσει την κατσάδα και την γκρίνια της συζύγου. παρουσιάζει την μπλούζα και δίνει στο χέρι την σκούπα. δύο τινά, ή πιάνει το κόλπο ή σπάει η σκούπα στην κεφάλα
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

Αγοραστε τον χθες
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Κλείστε τώρα πριν σηκώσει κούπες.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Πραγματικα αν δεν τον αγορασουμε δε μπορω να διαννοηθω πως σκοπευουμε να ανεβουμε επιπεδα.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Δεν πρόκειται να τον αγοράσουμε χωρίς να δούμε πρώτα τι έσοδα θα έχουμε στη νέα σεζον.Δεν γράφω την απαγορευμένη λέξη εδώ μέσα...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Στην Πορτογαλία θα βρεθούν προσεχώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να ανοίξει και επίσημα η υπόθεση παραμονής του Μεϊτέ. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στην Ιβηρική χερσόνησο για να συναντηθεί με τους αρμόδιους της Μπενφίκα και να συζητήσουν τα «θέλω» της πορτογαλικής ομάδας για τον υψηλόσωμο χαφ, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. (SDNA)
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ποοι είναι αυτοί οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Οι 50 που πήγαν και στη Μεσήμβρια λογικα :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν είμαι σίγουρος ότι καίγομαι να μείνει στην ομάδα

Ναι ναι ξέρω κερδίζει μονομαχίες και έχει καλή τεχνική στο κράτημα. Μάλιστα.

Καμία αξιοπρόσεκτη πάσα του έχουμε να θυμόμαστε;

Καμία σοβαρή κεφάλια σε άμυνα και επίθεση;

Κανένα γκολ;

Κανένα φαρμακερό σουτ;

Κανένα σωτήριο τάκλιν; Ή έστω επιδέξιο;

Καμία φοβερή μαεστρία στην οργάνωση του παιχνιδιού;

Ναι ναι επίσης ξέρω, κάνει δουλειές που δε φαίνονται στο μάτι του αδαούς ουγκανου θεατή

Οκ λοιπόν. Καλός παίκτης σίγουρα. Πάνω από 2.5 δε ξέρω αν θα έδινα αν δεν ήμουν φτωχουλης άσχετος θεατης
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλύτερο χαφ του ΠΑΟΚ. Αξίζει μέχρι κεραίας τα λεφτά που θα δαπανηθούν γι αυτόν. Αν είχε δίπλα του και ένα καλό 8ρι...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κι εγω πιστευω οτι πρέπει να μείνει αλλα συμφωνώ ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά κενά στο παιχνίδι του, σκαμπανεβάσματα και αρκετός χώρος για βελτίωση.

Παραμένει όμως ένας πολύ καλός παίκτης και μάλιστα καλύτερος από τους υπόλοιπους που έχουμε στη θέση φετος.

Η ριτρα είναι οριακά ακριβή για τα δεδομένα μας και την ηλικία του, οποτε μακαρι να γλιτώσουμε οτι μπορουμε.

Αλλα, μιλώντας για την ομάδα μας και την γνωστή κατάσταση με τις μεταγραφές, το θεωρώ τεράστιο πλεονέκτημα να κλείσει τον Μειτε απο τωρα και να πάμε το καλοκαίρι για άλλο ένα ποιοτικό χαφ στη θεση του Αντώνη.
Ειναι σημαντικο να μπουμε στο καλοκαιρι με Μειτε, Οζντοεφ, Τσιγγαρα και να ψάχνουμε μονο αλλον 1 η 2 (αναλογα τι θα γινει με Σβαμπ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”