8.Soualiho Meïté
- AlxNeapoli1
Re: 8.Soualiho Meïté
Το οτι θελουμε να πουλαμε με 4-5 μυρια αλλα δεν θελουμε να δωσουμε 3 για τετοιο παιχταρα ειναι αξιο αποριας.
8.Soualiho Meïté
Το θεμα ειναι τι θα παρεις απο τους 2 ελευθερους. Θα πιασουν οι μεταγραφες ή θα εχουν την καταληξη των Φελιπε Σοαρες, Σαματα, Κουαλιατα.giliopoulos έγραψε:Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξιαshogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Στις μεταγραφες υπαρχει παντα και ενα ποσοστο αποτυχίας. Μπορει να μην ταιργιαζουν τα χνωτα τους με την ομαδα ή να εχουν ψυχολογικα ή να μην αντεχουν την πιεση πρωταθλητισμου στην Ελλαδα.
Υπαρχει παντα ενα ρισκο, για αυτο και αξιζει να επενδυσεις σε δοκιμασμενη συνταγη.
+Мир έγραψε:Το θεμα ειναι τι θα παρεις απο τους 2 ελευθερους. Θα πιασουν οι μεταγραφες ή θα εχουν την καταληξη των Φελιπε Σοαρες, Σαματα, Κουαλιατα.giliopoulos έγραψε:Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξιαshogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Στις μεταγραφες υπαρχει παντα και ενα ποσοστο αποτυχίας. Μπορει να μην ταιργιαζουν τα χνωτα τους με την ομαδα ή να εχουν ψυχολογικα ή να μην αντεχουν την πιεση πρωταθλητισμου στην Ελλαδα.
Υπαρχει παντα ενα ρισκο, για αυτο και αξιζει να επενδυσεις σε δοκιμασμενη συνταγη.
- Montrealiotis
Φοβερό ρε φιλε! Με έκανες και γέλασα!sunnyblack έγραψε:Καλοκαίρι μπουτίκ επειγόντως νέο προϊόν κοτσιδάκι-σκουπάκι να το βάζουμε πάνω από τη λάκρα να γίνεται χαμός ναουμ.
μεγάλη επιχειρηματική, επενδυτική κίνηση. πάει ο σύζυγος, μπαμπάς και αγοράζει μπλούζα. επιστρέφει στο σπίτι και έχει να αντιμετωπίσει την κατσάδα και την γκρίνια της συζύγου. παρουσιάζει την μπλούζα και δίνει στο χέρι την σκούπα. δύο τινά, ή πιάνει το κόλπο ή σπάει η σκούπα στην κεφάλα
- AlxNeapoli1
Πραγματικα αν δεν τον αγορασουμε δε μπορω να διαννοηθω πως σκοπευουμε να ανεβουμε επιπεδα.
Δεν πρόκειται να τον αγοράσουμε χωρίς να δούμε πρώτα τι έσοδα θα έχουμε στη νέα σεζον.Δεν γράφω την απαγορευμένη λέξη εδώ μέσα...
Στην Πορτογαλία θα βρεθούν προσεχώς οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προκειμένου να ανοίξει και επίσημα η υπόθεση παραμονής του Μεϊτέ. Υψηλόβαθμο στέλεχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στην Ιβηρική χερσόνησο για να συναντηθεί με τους αρμόδιους της Μπενφίκα και να συζητήσουν τα «θέλω» της πορτογαλικής ομάδας για τον υψηλόσωμο χαφ, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. (SDNA)
Δεν είμαι σίγουρος ότι καίγομαι να μείνει στην ομάδα
Ναι ναι ξέρω κερδίζει μονομαχίες και έχει καλή τεχνική στο κράτημα. Μάλιστα.
Καμία αξιοπρόσεκτη πάσα του έχουμε να θυμόμαστε;
Καμία σοβαρή κεφάλια σε άμυνα και επίθεση;
Κανένα γκολ;
Κανένα φαρμακερό σουτ;
Κανένα σωτήριο τάκλιν; Ή έστω επιδέξιο;
Καμία φοβερή μαεστρία στην οργάνωση του παιχνιδιού;
Ναι ναι επίσης ξέρω, κάνει δουλειές που δε φαίνονται στο μάτι του αδαούς ουγκανου θεατή
Οκ λοιπόν. Καλός παίκτης σίγουρα. Πάνω από 2.5 δε ξέρω αν θα έδινα αν δεν ήμουν φτωχουλης άσχετος θεατης
Ναι ναι ξέρω κερδίζει μονομαχίες και έχει καλή τεχνική στο κράτημα. Μάλιστα.
Καμία αξιοπρόσεκτη πάσα του έχουμε να θυμόμαστε;
Καμία σοβαρή κεφάλια σε άμυνα και επίθεση;
Κανένα γκολ;
Κανένα φαρμακερό σουτ;
Κανένα σωτήριο τάκλιν; Ή έστω επιδέξιο;
Καμία φοβερή μαεστρία στην οργάνωση του παιχνιδιού;
Ναι ναι επίσης ξέρω, κάνει δουλειές που δε φαίνονται στο μάτι του αδαούς ουγκανου θεατή
Οκ λοιπόν. Καλός παίκτης σίγουρα. Πάνω από 2.5 δε ξέρω αν θα έδινα αν δεν ήμουν φτωχουλης άσχετος θεατης
- ΑποστόληςΑ
Το καλύτερο χαφ του ΠΑΟΚ. Αξίζει μέχρι κεραίας τα λεφτά που θα δαπανηθούν γι αυτόν. Αν είχε δίπλα του και ένα καλό 8ρι...
Κι εγω πιστευω οτι πρέπει να μείνει αλλα συμφωνώ ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά κενά στο παιχνίδι του, σκαμπανεβάσματα και αρκετός χώρος για βελτίωση.
Παραμένει όμως ένας πολύ καλός παίκτης και μάλιστα καλύτερος από τους υπόλοιπους που έχουμε στη θέση φετος.
Η ριτρα είναι οριακά ακριβή για τα δεδομένα μας και την ηλικία του, οποτε μακαρι να γλιτώσουμε οτι μπορουμε.
Αλλα, μιλώντας για την ομάδα μας και την γνωστή κατάσταση με τις μεταγραφές, το θεωρώ τεράστιο πλεονέκτημα να κλείσει τον Μειτε απο τωρα και να πάμε το καλοκαίρι για άλλο ένα ποιοτικό χαφ στη θεση του Αντώνη.
Ειναι σημαντικο να μπουμε στο καλοκαιρι με Μειτε, Οζντοεφ, Τσιγγαρα και να ψάχνουμε μονο αλλον 1 η 2 (αναλογα τι θα γινει με Σβαμπ).
Παραμένει όμως ένας πολύ καλός παίκτης και μάλιστα καλύτερος από τους υπόλοιπους που έχουμε στη θέση φετος.
Η ριτρα είναι οριακά ακριβή για τα δεδομένα μας και την ηλικία του, οποτε μακαρι να γλιτώσουμε οτι μπορουμε.
Αλλα, μιλώντας για την ομάδα μας και την γνωστή κατάσταση με τις μεταγραφές, το θεωρώ τεράστιο πλεονέκτημα να κλείσει τον Μειτε απο τωρα και να πάμε το καλοκαίρι για άλλο ένα ποιοτικό χαφ στη θεση του Αντώνη.
Ειναι σημαντικο να μπουμε στο καλοκαιρι με Μειτε, Οζντοεφ, Τσιγγαρα και να ψάχνουμε μονο αλλον 1 η 2 (αναλογα τι θα γινει με Σβαμπ).