Δε λέω ότι σονι και καλά δε θα έρθουν έτσι όπως τα λες ή ότι δεν πιστεύω κι εγώ ότι θα έρθουν έτσι μερικά άλλα όσα έχω σημαδέψει πιστεύω σπάνε άνετα.Daskalos_4 έγραψε:Το ανεφερα και στην αρχη, αν ξεραμε απο πριν τα αποτελέσματα θα ήμασταν εκατομμυριούχοι. Επισης, εντάξει σε ενα φορουμ είμαστε και γραφουμε καφενειακες κουβέντες. Εδώ απευθύνουμε τον λογο στον Λουτσεσκου σε δευτερο ενικο, οι προβλέψεις μας πειραξαν;Patricio_4 έγραψε:Αδερφέ από τα 15 σημεία που έγραψες τα 10 και παραπάνω είναι πολύ πιθανό να μην έρθουν έτσι. Δεν μπορείς να πάρεις σαν μπούσουλα προβλέψεις για όλες τις αγωνιστικές ούτε καν προσεγγιστικαDaskalos_4 έγραψε:Προφανως τιποτα δεν ειναι σιγουρο, διαφορετικά θα ημασταν ολοι μας εκατομμυριουχοι και τα τροπαια θα κρινόταν βασει κληρωσεις. Ομως με μια ρεαλιστικη ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ματια τα αποτελέσματα στις 5 πρώτες αγωνιστικές μπορει να ειναι τα εξης:
1η αγωνιστικη
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1
ΠΑΟΚ - Άρης 1
Λαμία - ΑΕΚ 2
2η αγωνιστική
ΑΕΚ - Ολυμπιακός Χ
Άρης - Λαμία 1
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ Χ
3η αγωνιστική
Ολυμπιακός - Άρης 1
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Χ
ΠΑΟΚ - Λαμία 1
4η αγωνιστική
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1
Άρης - Παναθηναϊκός Χ
Λαμία - Ολυμπιακός 2
5η αγωνιστική
ΑΕΚ - Άρης 1
Παναθηναϊκός - Λαμία 1
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1
Σε αυτην την περίπτωση η βαθμολογία θα έχει ως εξης:
ΠΑΟΚ 70
Αεχ 70
γαυρος 67
Ζελος 62
Εχοντας το χαρτί εντός στον δεύτερο γυρο
Με μια πιο ΘΕΤΙΚΗ ματια, οπου παιρνεις Χ στην αεχ και 2 στον ζελοβα, τοτε ειμαστε πολυ κοντα στην κατάκτηση:
ΠΑΟΚ 73
Αεχ 68
γαυρος 67
Ζελος 61
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Ποια ματσακια κατα τη γνωμη σου αδερφε πιστευεις πτι δεν θα ερθουν ετσι; Απο περιέργεια ρωτάω, οχι εριστικα.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk