Ενδιαφέρουσα άποψηmarsantos έγραψε:Εγώ να πω την αμαρτία μου, βλέποντας πόσο συγκροτημένη άμυνα έπαιξε η Λαμία σήμερα, δεν θα την ήθελα την άλλη Κυριακή. Ο λόγος είναι καθαρά πνευματικός. Θα θεωρηθεί το παιχνίδι εύκολο. Θα είναι κεκλεισμένων. Οι παίκτες θα έχουν σίγουρα το νου τους στην Ντιναμο. Θα προτιμούσα κάποιον που θα μας δώσει κίνητρο ως αντίπαλος. Οσο κι αν ακούγεται περίεργο και ενώ τόσο καιρό έκραζα περί στημενης κλήρωσης με αεκ, αρχίζει να μου καλό αρέσει ως αντίπαλος. Και εξηγούμαι για να μην με περάσετε φια τρελό.
Ο Τσουμπερ θα είναι εκτός λόγω καρτών, ο Λιβαι ξαναεχει ενοχλήσεις. Ίσως είναι ευκαιρία να παίξουμε τώρα μαζί τους που τώρα θα θέλουν οπωσδήποτε νίκη. Ο Πονσε δεν είναι ο επιθετικός των αντεπίθεσεων σαν τον Λιβαι. Μπορεί δλδ να δούμε ένα πιο ανοικτό παιχνίδι που πάλι δε θα μας χαλάει η ισοπαλία. Αλλά αυτή τη φορά να τους χτυπήσουμε εμείς στην κόντρα. Με κεκλεισμένων μπορούμε να είμαστε πιο συγκεντρωμενοι σε ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού. Μετά από αεκ θα διάλεγα βαζελο. Κι αυτός είναι πιεσμένος και θα θέλει οπωσδήποτε νίκη.
Με λίγα λόγια θέλω αντιπαλο που λόγω και της κούρασης από την Πέμπτη να μη κλειστεί πίσω και αναγκαζομαστε να ανεβαίνουμε πολλά μέτρα στο γήπεδο.
Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπικές εκτιμήσεις που μπορεί να αποδειχθούν και μπαρούφες..
Θελουμε κίνητρο συνεχώς